این هم راه حل راحت :n02:نقل قول:
Printable View
این هم راه حل راحت :n02:نقل قول:
آقا دمت گرم .. از شر itunes خلاص شدم!نقل قول:
:n12:
سلام
من نمیخوام جیلبریک کنم.حالا راهی هست که از دست این محدودیتهای itunes راحت بشم؟
مثلا روی یک کامپیوتر دیگه که گوشی رو وصل میکنم و میخوام با ituns یک فایل رو بریزم اخطار میده که تمام فایلهای قبلی ممکنه پاک بشه!! :n29:
سلام ... میتونید از itools استفاده کنید . از آیتونز استفاده کنید بهترهنقل قول:
itools مگه نیاز به جیلبریک نداره؟نقل قول:
چون قبلا که آیپ%k
خير نيازي به جيلبريك نيست .نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
پست قبلیم نصفه اومده :n02:نقل قول:
یه مشکلی با itools داشتم که رفع شد.
برا امنیتش شما میگید از آیتیونز استفاده کنم بهتره؟
یک سوال دیگه:
الان من روی iphone 5 ورژن ios 8 دارم.نمیتونم به 6 دانگرید کنم؟
سلام دوستان
یکی از دوستان بنده توی کار واردات و صادرات و این جور چیزا هست و لب مرز تردد زیاد داره....یه آیفون میخاد واسم بیاره با قیمت خیلی پایین
یه خورده شک دارم بگیرم یا نه
اپل که تقلبی نداره دیگه درسته؟....چون همش آمریکایی اصل هست....زیاد سر در نمیارم.
به نظرتون بگم بیاره یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
گوشی من نمیتونه همزمان چند تا کارو با هم انجام بده .... مثلا برم توی پوپل کروم بعد اونجا بزنم که یه صفحه را لود کنه. بعد تا صفحه لود میشه برم توی وایبر و پیغامهامو چک کنم.... حتما باید توی کروم بمونم..... کسی این مشکلو نداشته؟ هم روی گوشی این مشکلو دارم هم روی تبلت. گوشی: Iphone 5 IOS 8 تبلت: Ipad air IOS8
مطمئنید ؟ دکمه منو رو تست کردید ؟ کار نمیکنه ؟نقل قول:
این اشکال یقینا سخت افزاری نیست !!!:n02:
دكمه كار ميكنهنقل قول:
منظور من اين بود كه اكه از كروم خارج بشم فرايند باز شدن صفحه كامل نميشه و بعد مه وارد ميشم ارور ميده كه نتونسته صفحه را باز كنه
این حتما مشکل نرم افزاریه . از مرورگرهای دیگه استفاده کن ببین اونا هم همینجورن یا نه .نقل قول:
تقریباً همه جا همینجوره. مثلاً میرم توی برنامه Facebook میزنم که صفحه را لود کنه ولی خوب طول میکشه. بعد با کلید Home میام بیرون و میرم توی وایبر. یا اینکه میزنم یه صفحه با OpenDoor باز بشه بعد میرم یه جای دیگه. وقتی بر میگردم میبینم که صفحه ارور داده. البته مثلاً از Radiojavan توی پس زمینه اهنگ پخش میکنه. یا پیغامهای وایبر میاد.نقل قول:
توی setting گوشی بگرد ببین گزینه ای شبیه run apps in background رو داری یا نه . توی بعضی از گوشی های اندروید این گزینه هست و با فعال کردنش بعد از زدن دکمه home دیگه برنامه ها بسته نمیشن .
اگه نشد دیگه احتمالا مشکل از سیستم عامل گوشی هستش .
موفق باشی .
چطور ميشه با تغيير Apple Id كانتكتهامو حفظ كنم؟ آيا ميشه كانتكت ها را قبل از تغيير Apple ID به جايي انتقال داد و بعد از تغيير اون دوباره بازيابي كرد؟
سلامنقل قول:
بهترین راه استفاده از icloud هست.در تنظیمات icloud رو با apple id مورد نظر فعال کرده و قسمت کانتکتها رو روشن کنید.بعد میتونید اونها رو به icloud آپلود کنید و در دیوایس های دیگه با همون apple id اونها رو استفاده کنید.
راه دیگه هم استفاده از itools روی کامپیوتر هست که براحتی همه کانتکتها رو میشه روی کامپیوتر بک آپ گرفت و بعدا میشه اونها رو با ایمیل یا خود itools استفاده کرد.
-------------------
سوال:
چند روزیه که سرعت دانلود من از اپ استور چه با ای تیونر و چه با خود ایفون کمه و به زحمت به 20-30 کیلو بایت میرسه در حالیکه قبلا اینجوری نبود.
راهی برای دانلود با سرعت بالا هست؟
اینجا چرا کسی جواب تاپیک ها رو نمیده؟
تا حالا دوتا تاپیک زذم هیچکدومم جواب داده نشده...
یکی از اقوام واسه ما آیفون 3 ، فرستاده
یکی کامل به ما آموزش نصب نرم افزار و بگه ، کلا از ios هیچی بلد نیستم
برای نصب نرم افزار دو روش وجود داره یکی از طریق اپ ستور اپل و دیگری از طریق ریختن که گوشیتون باید جیلبرینگ بشهنقل قول:
شما باید نرم افزار itunse برای ویندوز رو نصب کنید از طریق اون apple id بسازید بعد با وارد کردن اپل آیدی در گوشیتون میتونید راحت بدون محدودیت از appstore نرم افزار بازی آهنگ دانلود کرده
من الآن بخوام برنامه رو دانلود و از طریق کابل بریزم و نصب کنم باید جیلبریک کنم اول ؟ بعدش با فایل منجر باید نصب کرد چجوری تو گوشی نصب کنم !1
سلام ... برای نصب برنامه میتونید از خود اپ استور گوشی دانلود کنید . ( نیاز به اپل آیدی دارید - برای باقی سرویس های اپل هم نیاز دارید )نقل قول:
بدون جیلبریک هم میتونید برنامه کرک شده نصب کنید . میتونید از سیب چه ( معادل استور بازار در اندروید ) و یا tangbu ( چینی هست ) استفاده کنید .
دوستان سیبچه رو دانلود کردم ، ولی چون آیفون 3 هست و ios 6 نصب نمیشه خیلی برنامه ها
بنظرتون چیکار کنم راهی هست ؟ مثلا ارتقا به ios 7 یا 8 داد ؟
خیر نمیتونید متاسفانه ... عمر آیفون 3G و 3Gs تموم شده . اگر از اپ استور نصب کنید میتونید ورژن های قدیمی اپ ها رو که با دستگاه شما سازگار هست رو نصب کنید . البته در مورد اپ هایی که بعد از iOS 4 ( آخرین ورژن برای آیفون شما ) ساخنه شده صادق نیست .نقل قول:
من گوشی ایفون 6 را خریدم (ذی)
تا حالا با ای او اس کار نکردم و خیلی مشکل برام پیش امده مثل اپل ایدی و ...
اولین مشکلم اینه که اپل ای دیم با ای تی نیوز وارد نمیشه
دام به یکی از دوستام که تو انگلیس هست برام ساخن(با مشخصات امریکا) االان میتونم وارد ای کلود بشم اما وارد اپ استور نمیشه
اگر کسی میتونه برام یکی که کار کنه بسازه و بهم بده خیلی ازش ممنون میشم
سوال بعدیم من یه اهنگ از سایت های ایرانی دانلود کردم با برنامه idownloader اما نمیدونم اهنگه کجا میره
از سیبچه هم برنامه موزیک دانلود کزدم اما همه با اپل ای دی کار میکنن
الان اگه تایپکی یا ... برای اشنای اولیه هست بهم بدید مممنون میشم
سلام دوستان
برای 3gs وایبر میخوام
ios 4.3.3
8j2 build verj
سلام . از اپ استور میتونید بگیرید .نقل قول:
وایبر ورژن 6 ios فقط داشت
پس باید به آخرین ورژنی که برای شما اومده آپدیت کنید ( 6.1.6 )نقل قول:
یه سوال فکر کنم تکراری !
سه تا Iphone داریم با سه تا Apple id مختلف . حجم اینترنتمونم محدوده . می خواستم ببینم راهی هست اپ های رایگان رو که با Itunes برای دستگاه اول دانلود شدند روی هر سه دستگاه نصب کنیم ؟ اعصاب خورد کنه باید یه بازی یک گیگی رو سه بار دانلود کنی برای هر سه تا دستگاه :n29:
سلام . با آیتونز سینک کنید ! ( آیتونز پی سی )نقل قول:
سلام
یه سوال فنی تخصصی ، من میخام توی لب تابم نرم افزاری مثله moborbo نصب کنم که همه کاری انجام بده اما واسه ios یا apple ،،خود moborobo واسه ios هست اما بعضی گوشی هارو نمیشناسه یا برنامه نصب نمیکنه failed میده حالا به هر دلیلی...
تو اینترنت هم گشتم که رسیدم به itunes اینم که اپل آیدی میخاد ورژن جدیدش که دانلود کردم موقع ساخت Apple id ازم کارت اعتباری همچین چیزیو میخاد که نمیشه ساخت
خیلی تو زمینه اپل وارد نیستم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.. :n16:
با سلام . برای اینکه به مشکل کارت اعتباری برخورد نکنین ، از itunes یک اپ رایگان ، مثل whatsapp رو پیدا و get رو بزنین ، سپس از اونجا apple id بسازین . اگر این کارو کنین در مرحله ی ثبت credit card یه گزینه ی پنجمی هم میاد که با کلیک روی اون دیگه کردیت کارت نمی خواد . البته این روش زمانی له کارتون میاد که اپ مورد نظرتون پولی نباشهنقل قول:
سلام دوستان
من تازه به جمع شما اضافه شدم.یه سوال دارم.میشه روی یه itunes از دوتا آیفون بکاپ گرفت؟:n36:
نياز به كار خاصي نيست. شما به هر تعداد گوشي كه به يك كامپيوتر داراي آيتيونز متصل كنيد، براي هرگوشي جداگانه و با اسم خودش بك آپ مي گيرد.نقل قول:
سلام
یه آیفون 4 دارم ios 7.1.2 هست
ولی لاکه چطوری انلاک کنم
تو صفحه invalid sim می زنه می گه باید سیم اپراتور باشه
براي انلاك كردن آيفون بايد به فروشگاه هايي كه اين كار را انجام مي دهند يا سايت هاي اينترنتي مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد. با يك جستجوي ساده در اينترنت اين سايت ها را پيدا مي كنيد. البته توجه كنيد همه افراد يا سايت ها قابل اعتماد نيستند و ممكن است هزينه اي از شما بگيرند و گوشيتان براي مدتي انلاك شود اما بدليل اينكه از طريق قانوني اين كار را انجام نداده اند مجددا گوشي لاك شود. پس بدنبال جاي مطمئني باشيد.نقل قول:
خودم نمی تونم انلاک کنم؟؟
فكر نمي كنم روشي وجود داشته باشد كه شما بتوانيد انلاك كنيد يا اگر هست بنده اطلاعي ندارم.براي انلاك كردن گوشي بايد مابه التفاوت هزينه گوشي به اپراتوري كه آن را لاك كرده پرداخت كرد تا گوشي انلاك شود، اگر كسي را در خارج از كشور (كشور اپراتوري كه گوشي را لاك كرده) داشته باشيد ، او مي تواند با پرداخت هزينه به اپراتور گوشي شما را انلاك كند.نقل قول:
پس این همه آموزش آنلاک کردن هست؟ اینا الکیه؟
با R-SIM و یا Custom firmware چی؟
نه اينا الكي نيستند اما انلاك رسمي همان انلاك از طرف اپراتور است . براي آشنايي با ساير روش ها اين لينك به شما كمك مي كند اما من تا به حال هيچكدام از آنها را شخصا انجام نداده ام :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تا به حال دو دستگاه آيفون را به روش رسمي و به كمك دوستانم در خارج از كشور براي استفاده خودم انلاك كرده ام كه تا الان هم مشكلي ندارند.