من هیچ جوری نیستمنقل قول:
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ جوری نیستمنقل قول:
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانی با 136 سانتیمتر قد.:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا این جا که به نفع قزاق ها بوده . چون رئیس فدراسیون کاراته دیروز گفته . بازیکن اردن ضربه می زد و نمی دونست چرا دارن به قزاق امتیاز می دن . بحث من هم اینه که تو 2 بازی مستقیم ما با قزاق ها داوری به نفع قزاق بود و اون ها تو همون وزن طلا گرفتند حالا اگر ما هم نمی تونستیم طلا بگیریم ، اون ها هم طلا نمی گرفتند .نقل قول:
جاسم ويشگاهي ، اردني رو برد
بازي بعديش با مالزي
خدا رو شکر جاسم ویشگاهی تونست با اختلاف زیادی اردنی رو ببره.
خدا به خیر کنه اکرامی گزارشاش شروع شد
بچه ها ویشگاهی بازی اولو برده دیگه 5 هیچ پیش هست از اردنیه
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
حال نمیده آقا حال نمیده خدا نکنهنقل قول:
...
من این اکرامی رو یادم نمیاد تو کاراته که گزارش میده تو رادیو ورزشو که یه گزارش کرده باشه و یه پیروزیو ازش شنیده باشم !!
اون قهرمانی کاراته هم از تلویزیون دیدم !
اكرامي گزارشگر راديو ورزش گفت دبير فدراسيون جهاني كاراته اومده توي سالن و داورها از ترسشون مجبورند ناداوري نكنند
نه اونا نمی تونم خطر ساز باشند چین تایپه همین الانشم ترکونده!! جاش اینجا نیست. هوا هم صافه از اسمون چیزی نمی اد!!:31:نقل قول:
داشتم بازی هندبال زنان کره و این قزاق ها رو میددم چون فکر می کردم فیناله با تشویق های پیاپی من این کره بود که قزاق ها رو لوله کرد! :31:
بعد از برد کره دیدم که ای بابا این رده بندی بود نه فینال!!:31:
به امید طلای ویشگاهی و والیبال و شگفتی افرینی هندبال یا کبدی.
توي ووشو هم بود و سه طلا گرفتيمنقل قول:
خاک بر سر چین با این پوشش دادن مسابقات . برای دومیدانی 250 تا دوربین می زاره ، 3 تا دوربین نمی تونه دور یه تاتامی بزاره .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
ای ول الان که دارم برنامه دو میدانی رو نگاه می کنم قزاق ها تو دو میدانی امروز فقط یه نفرشون شاید بتونه طلا بگیره .
دقیقاً !نقل قول:
هرچی از بدی این چینیها و پوششون بگی دربست باهات موافقم
اصلاً کلاً چینیها خیلی اعصابمو خراب کردن دیشب هم که تو واترپولو به قزاقا باختن :2: امروز که اگر تو فینال بوکسور قزاقستانو شکست ندن خودم میرم گوانگجو پدر رئیس فدراسیون بوکسشونو درمیارم :31:
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
میدونم منم نمیگم طرف نحسه و ازین حرفا ولی تا حالا خیر گزارشگریش به من نرسیده همش خبرای بدشو شنیدم از ترسم فکر کنم بقیه کاراته رو از تی وی دنبال کنم امروز باید ویشگاهی طلارو بگیره حقشهنقل قول:
جاسم بامالزي
1-0 جلوه
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
جاسم بامالزي
1--1 شد
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
جاسم بامالزي
2--1 برد
این اکرامی تسلط تو گزارشاش نداره هی میگه یک اوراموباشی اما نمیگه کدوم زده آخرش امتیازارو میگه همشم به داورا ایراد میگیره کلاً رو اعصابه
ویرایش: هنوز من منتظرم بگه بازی تموم شده و ویشگاهی برده ولی آقا انگار فکر میکنه اینو اعلام کرده حرفای حاشیه ای میزنه !!
ويشگاهي مرحله بعد با قطري داره ايشالا كه بتونه اونو ببره و بره فينال !
جاسم ویشگاهی با هرچی غول کاراته تو دنیاست داره مبارزه می کنه . اردن ، مالزی ، ژاپن . امیدوارم قطر رو بزنه و بعدش ژاپن رو بزنه .
دقیقا من اولین بار کاراته از رادیو شنیدم . گزارشگره می گه 40 ثانیه تا پایان بعد یهو چند ثانیه بعد گفت 2 ثانیه تا پایان !نقل قول:
من الان شک کردم برد یا نه :31:. بابا هیجانی چیزی نا سلامتی با یک اختلاف برد ها!!
اما به نظرم اگه بزارنش توي فوتبال شبكه 3، رقيب فردوسي پور ميشهنقل قول:
جاسم مبارزه اش با کره جنوبیه .
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
احتمالا تلویزیون نشون بده چون تاتامی شماره 2 هست .
پخش انلاینه رادیو ورزش ادرسش چیه؟
دوستان یکی لطف میکنه زمان مسابقات فینال ورزش های تیمی ایران رو بزاره
ايول جاسم ويشگاهي ....
ايشالا طلا ...
ساعت 11:55 هم با ژاپنيه بازي داره تو فينال !
ویشگاهی رفت فینال
ایشششاللللا فقط طلا
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
نقل قول:کد:http://www.indexiran.ir/radio_tv/iran_online_radio_sport.aspx
نقل قول:کد:http://www.indexiran.ir/radio_tv/iran_online_radio_sport.aspx
فینال کبدی ساعت 12.30 به وقت ایراننقل قول:
فینال هند بال 15.45 به وقت ایران
فینال والیبال 16.30 به وقت ایران
رده بندی بسکتبال 12.15 به وقت ایران
کبدی با هند 12:30نقل قول:
هندبال با کره 15:45
والبال با ژاپن 16:30
به وقت ایران
ویرایش : تا میایم بنویسیم دوستان جواب می دن:31: ایول به همگی . اینجا از صد تا خبر گزاری ورزشی بهتره و بروز تره.
چقدر این کارته زود به زود ه .
پخش زنده راديو ورزش:
mms://62.220.122.10/sport
خدا ان شاءالله به نقره های قزاق ها برکت بده .
بچه ها شانس قزاقا تو دو و میدانی هم زیاده البته تو سه تا فینال هستن و من اشتباهی گفتم 4 فینال ولی این سه تا رو دوتاشو نایب قهرمان دوره قبل رو آوردن یکیشم دوره قبل البته با یه ورزشکار دیگه قهرمان شدن اگر فرض بگذاریم که یکی طلا از این بگیرنو از سه تا فینال دیگشونم سه طلا بگیرن اونا 20 طلایی میشن امیدوارم ویشگاهی طلاشو بگیره و والیبالمونم طلا بگیرن تا چهارمی حتمی بشه
فقط یکیشون شانس مدال طلا تو دومیدانی هست و 2 نفر دیگه تو رشته ای هستند که چینی ها تو دور مقدماتی همین مسابقات رکورد آسیا رو زدند .نقل قول:
اين رئيس فدراسيون ها كه اين قدر درباره ناداوري حرف ميزنند، توي ايران هم به ورزشكارها و مربي ها اجازه حرف زدن درباره داوري رو ميدن؟؟؟ اگه تو بازي هاي داخلي كسي درباره داوري حرف بزنه كه ....
تا حالا ناداوري هايي كه گفته شده باعث باخت ايران شده:
كبدي بانوان ايران با هند
كشتي علي اكبري
بسكتبال ايران با چين
كاراته مهديزاده
بوكس مظاهري با سوري
وای ویشگاهی فینال با یه ژاپنی افتاد این ژاپنیا گربه سیاه ما ایرانیا هستن همیشه
خدا به خیر کنه
بذارید از الآن یه نفوس بد بزنم
من کلی فکر کردم :31: فکر می کنم کار ما تو دوره بعدی خیلی سختتره چرا؟
چین که براش فرقی نمی کنه میزبان یا میهمان باشه همیشه اوله.دوره بعد هم در کره جنوبی هست.حسابشو بکنید ورزشکارای ما مقابل کلی تماشاچی کره باید بروند به میدان
البته امیدوارم با سعی و تلاش زیاد و امکانات فراوان تیمهای ایران در دوره بعدی خیلی بهتر از این دوره کار کنند
بازم خدا رو شکر دو تا طلا فقط بگیریم دیگه تقریباً خیالمون راحتهنقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
فقط متاسفانه 30.40 ثانیه عقبه
ولی بازم خوبه
ضمناً ژاپنیها تا حالا طلای مردان تو کاراته نیوردننقل قول:
بچه ها 5 دقیقه دیگه فینال شروع می شه . خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
دوستان برنامه ی امروز چیه
ویرایش: آره شروع شدنقل قول:
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
ویشگاهی 4 بر یک جلو هست
جاسم برد و طلا گرفت
5 بر یک ویشگاهی جلو هست
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
نقل قول:
چی میگی ؟ الان که 6 بر 1 جلو هست