دوستان امروز رفتم 5742 بخرم ، i5 با گرافیک 540 ، بعد همه تو لیستشون کش سی پی یو رو 460 زدن ، در صورتی که اونی که من می خوام 480 هستش ، آیا اشتباه لپی بوده ، یا هر دو مدل هست ؟
فرقشون چقدره ؟
Printable View
دوستان امروز رفتم 5742 بخرم ، i5 با گرافیک 540 ، بعد همه تو لیستشون کش سی پی یو رو 460 زدن ، در صورتی که اونی که من می خوام 480 هستش ، آیا اشتباه لپی بوده ، یا هر دو مدل هست ؟
فرقشون چقدره ؟
قیمت که قبلا یکی بوده 480 سری جدید هست.نقل قول:
آقا این بلوتوثش چطوری فعال میشه ؟
من این رو گرفتم نصب کردم:
Bluetooth_Atheros_6.27.0521.0302_W7x86W7x64_A
اما همچنان در device manager علامت تعجب داره و تازه درایورش هم هنوز microsoft هست
قلق خاصی داره ؟
با عرض پوزش طرف خر نیست که ؟ مثلا مهندس هست ! می فهمه ! حالا قرار نیست به سوزه اگر وسط اپدیت لپ تاپ را یک دفعه خاموش کنی مشکل دار میشه . پس باید با باطری و شارژر متصل به برق اپدیت کرد این طوری دیگه مشکل دار نمیشهنقل قول:
با سپاس ، پس اشتباه لپی نیست و کش 480 هم داره !نقل قول:
حالا چقدر تو سرعت فرق داره ، آیا ارزش داره فردا هم بازار رو زیر و رو کنم ؟ :46:
بلوتوس broadcom هستنقل قول:
می دانید که محدودیتی در کلیه نسخه های 32 بیتی ویندوزهای مایکروسافت از XP گرفته تا 7 وجود دارد و آن عدم شناسایی رمهای 4 گیگابایت و بالاتر از آن به طور کامل است. به طوری که مثلا رم 4 گیگ عددی بین 3.25 تا 3.5 گیگابایت شناسایی می شود.
راه حل کامل این مشکل استفاده از نسخه های 64 بیتی این ویندوزهاست. علت اینکه می بینید در لپ تاپهای جدیدی که دارای رم 4 گیگابایت به بالا هستند ویندوز اورجینال آنها به صورت 64 بیتی نصب و عرضه می شود نیز رفع همین مشکل و برداشتن این محدودیت است.
اما برای کسانی که فعلا نمی توانند به مد 64 بیتی سوئیچ کنند و نرم افزارهای مورد استفاده آنها با 32 بیتی سازگارند و روی 64 بیتی کار نمی کنند و می خواهند از تمام رم سیستم خود استفاده کنند، یک Patch ساخته شده است که با تغییر در فایل Kernel ویندوز این محدودیت را بر می دارد و رم 4 گیگ به طور کامل در این ویندوزها شناخته می شود.
نکات:
البته این کار ظاهرا به طور کامل و عمقی صورت نمی گیرد و بعضی نرم افزارهای پیشرفته می توانند میزان رم واقعی را تشخیص دهند و باز سودی به حال آنها ندارد ولی در بیشتر مواقع درست عمل کرده و مشکلی ایجاد نمی شود.
در ضمن بعد از اعمال Patch یک گزینه در منوی بوت اضافه می شود که می توان بین دو حالت یعنی Kernel اصلی و Kernel تغییر یافته انتخاب کرد و اگر هسته تغییر یافته مشکلی داشت از هسته اصلی استفاده کرد.
بعد از اعمال این Patch هم یک واتر مارک در کنار دسکتاپ ایجاد می شود که برای برداشتن آن نیز دکمه دیگری در پچ قرار داده شده است.
روش استفاده:
فایل را اجرا کنید. بر روی Patch x86 Ramclock کلیک کنید. بعد از اتمام کار سیستم را Restart کنید. دوباره فایل را اجرا کنید. بر روی Remove Watermark کلیک کنید. بعد از اتمام سیستم را Restart کنید.
توجهات:
1- با اعمال این پچ ویندوز 32 بیتی می تواند تا 64 گیابایت رم را شناسایی کند.
2- نسخه Starter ویندوز 7 تحت هیچ شرایطی رم بالاتر از 2 گیگ را استفاده نمی کند.
3- این فایل قابلیت اجرا بر روی تمامی نسخه های ویندوز 7 شامل Home و Professional و Enterprise و Ultimate را داراست.
4- این فایل روی ویندوز بدون سرویس پک و یا یکپارچه شده با سرویس پک قابل اعمال است.
نکات:
1- این فایل توسط راسخون تست شده است و مشکلی ندارد.
2- در صورت آمدن نسخه جدیدتر از این پچ، جایگزین خواهد شد.
3- زبان این پچ همان طور که در تصاویر آمده است انگلیسی است و استاندارترین و بهترین پچ ساخته شده برای این کار است و کمترین مشکلات احتمالی را دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 2.31 مگابایتکد:http://mohsenrkh.persiangig.com/software/Windows_7_x86_Ram_Patch_1.0.3.0.zip
محتوای مخفی: منبع
شما این برنامه را دانلود کننقل قول:
مال ایسر هستش و خودش بهت میگه چیارو باید نصب کنی (من خودم بار اول از رو این نصب کردم تا متوجه شدم)
http://global-download.acer.com/FilesDownload%5CHWID%5CHWVendorDetection.exe
من با این برنامه چک کردم و بهم گفت Athores رو نصب کنم که منم نصب کردم و الانم مشکلی ندارم
نقل قول:بار جدیدی که سازگار تو بازار پخش کرده همه 460 هست کششون یکی هست هرتز پروسسور خیلی ناچیز تفاوت داره چون پروسسور 2 هسته ایی هست و مسلما کسی این لپتاپ رو overclock نمیکنه تفاوت تو کارایی عمومی صفر هست مگر این که پروسسور full load باشه اونوقت شاید کمی سریع تر یا رونتر عمل کنه در حدی که تقریبا حس نمیشه.نقل قول:
خودم آخر سر همین 460 رو گرفتم مطمئن باش که اگه فرق محسوسی داشت حتما منتظر 480 میموندم که مشخصا میرفت بعد عید.
خودت یه نگا به تفاوتشون بنداز:
,کد:http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=52952,50179
همون 460 رو بخر چون 480 خیلی خیلی خیلی بد گیر میاد(یا اصلا گیر نمیاد)نقل قول:
منم 460 گرفتم
اگه پیدا نکردی و کار ضروری با لپ تاپ داری 100% همون 460 رو بگیر.
من هم با همون برنامه چک کردم و گفت که atheros هست و درایور رو نصب کردم اما کار نمیده...
با درود
من هیچ وقت بایوس آپدیت نکردم و الان ورژن بایوسم 1.14 هست اگه ممکنه یه نفر منو کامل راهنمایی کنه باید ورژن جدید رو از کجا دانلود کنم و بعد از اون دقیقا چی کار کنم و این که آیا اگه بعدا هارد رو اف دیسک کنم مشکلی برای بایوس آپدیت شده پیش نمیاد؟
با تشکر
پست شماره 792 رو بخوننقل قول:
فقط این نکته رو هم رعایت کن که در هنگام آپدیت بایوس هم باتری رو بدار و هم مستقیم سیستم رو به برق وصل کن
برای گرفتن برنامه هم برو به این آدرس
و بعد قسمت BIOSکد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/drivers
نسخه جدیدش 1.16 هست.
سلام. دوستان من دارم میرم Acer Aspire 5742G بگیرم. می خوام یه دفعه دیگه چک کنم که باید به چه مواردی توجه کنم. خواهشاً سریع جواب بدید.
ممنون.
آخر سر کسی نگفت چطوری گرافیک onboard رو غیر فعال کنم
یه بار از device manager رفتم صفحه سیاه شد.....
one boardغیر فعال نمیشه شما فقط میتونی تعریف کنی چه برنامه از کدوم کارت گرافیک استفاده کنه.نقل قول:
پس چی شد؟ .نقل قول:
5742g مودم وایرلس داره؟
این نرم افزارش هست اما واسه یه بار تست مشکلی نداره اون پنجره که وقتی اجراش کردی باز شد و گنقل قول:
فت که بخرش شما گزینه سومی رو بزن و تستت رو بگیر.
اینم دانلود آخرین ورژن :
کد:http://www.primatelabs.ca/geekbench/
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
اینم تست الان من:
اگه منظورت کارت شبکه وایرلس جواب مثبته.نقل قول:
نقل قول:
بله دوست من . مودم وایرلس هم داره . همه چیش کامله فقط پورت e-sata نداره که تقریبا کاربردی هم نداره .
البته نسخه ترایالش فقط تست 32 بیتی میگیره و برا 64 بیتی حتما باید خریداری بشه...
من هم با 32 بیتی تست گرفتم (ویندوزم 64 هست):
نمیدونم اختلاف امتیازم با شما آیا در اینه که شما ویندوزتون 32 بیتیه، یا این که کش cpu مال شما بیشتره...؟کد:http://up.--------.com/images/pokcoejzdf9k8xmlslp.jpg
ویندوزم سون 64 بیتی هست.نقل قول:
غیر مستقیم پز cpu ات رو دادی دیگه ؟نقل قول:
:دی
جواب سوالتون رو دادمنقل قول:
کسی از دوستان برای این سوال جوابی نداره؟نقل قول:
اول باتری فول میشه بعدش مستقیم میشه وقتی هم برق بهر سوویچ میشه رو باترینقل قول:
اینم تست سیستم من
تست بار اول
تست بار دوم
تست بار سوم هم 4308 شد(چون عکس سنگین بود نذاشتم)
نتیجه گیری: با توجه به اینکه چند بار سیستمو تست کردم و حدودا نتیجه ها یکی بوده پس میتونیم بگیم که قدرت سیستم همینه.
سوال؟
پس چرا سیستم من با سیستم LordMMD که یکی هست این قدر اختلاف داره؟
و اینکه معیار سنجش این برنامه برای امتیاز دادن سیستم چیه؟
با اجازتون منم امروز خریدم ، منتها دو تا مشکل دارم ، یکی اینکه نتونستم با بلوتوثش کاری بکنم ! دوم اینکه راه درست و اصولی این اپتیموس چیه ، یجوری تونستم کشف کردم و پس 11 رو اجرا کردم ، ولی راه درستش رو نمی دونم ! :31:
مبارک باشهنقل قول:
چند گرفتی؟
کانفیگش چیه؟
اگه 4 الی 5 صفحه آخر همین تاپیکو بخونی جواب کل سوالاتو میگیری:46:
"سوال خیلی مهم":
1-برای اتصال برق به لپ تاپ اول فیش آداپتور را به برق لپ تاپ وصل کنیم و بعد به دو شاخه پریز برق بزنیم. ؟
2-برای اتصال برق به لپ تاپ اول دو شاخه را به برق وصل کنیم و بعد فیش آداپتور را به لپ تاپ وصل کنیم. ؟
کدام گزینه درسته؟(لطفاً با ذکر دلیل)
راستی دلیل پرسیدن این سوالم اینه که در 2 تا جای مختلف 2 حرف مختلف دیدم
آدرس گزینه اول(در این لینک مورد اوله)
آدرس گزینه دوم(در این لینک خط بالای به روز كردن بايوس)کد:http://www.taksys.com/forum/forum-f61/topic-t23129.html
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3896222&postcount=5
مرسی ، با کلی تلاش و جست و جو و قیمت های نجومی ، آخر 830 گرفتم !نقل قول:
کانفیگ آی 5 و گرافیک 540 ، شاید باورت نشه کل 80 صفحه رو خوندم و واقعا" تو ذهنم نموند ! اگه یه کوچولو بگید ممنون میشم . :11:
نقل قول:
برای گوشی شنیدم که میگن ، اول به گوشی وصل بعد دوشاخه تو پریز ، اما این چون شارژرش برق رو نگه میداره ، البته تا کمتر از یک دقیقه ، دقیق نمی دونم ، ولی به نظر من ، اول برق بعد پشت لپ تاپ ! اگه یه موقع آداپتور قاطی کرد و اولش خازنش برق زیاد داد ، یهو به لپ تاپ برق وارد نشه ! :27:
1-اول اینکه سی پی یو اون دوستمون حدود 8% قویترهنقل قول:
دوم اینکه ورژن 3dmark شما با اون فرق میکنه
من هم دقیقا همین سوال رو دارمنقل قول:
دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا جواب دهند
ممنون
به نظر عقلانی که ابتدا به لپ تاپ وصل کنی سپس به برق
چون اگر ابتدا به برق وصل کنی سپس به لپ تاپ درمحل برخورد کابل با سوکت لپ تاپ ممکن است جرقه حاصل شود که به خودی خود نوعی شوک الکتریکی است.
از لپ تاب به پريز برق به ترتيب وصل كنيد طبق كاتالوگ هاي ايسوزنقل قول:
یکی به من بگه چطوری از گرافیک انویدیا استفاده کنم
cyber link 10 ریختم که یکی از معدود پلیر هایی هست که اجازه پخش 3D رو میده[برام عقده شده تا از پردازش 3D که برای اولین بار سری 5 انویدیا داره استفاده کنم.] گرافیک integrate رو میشناسه
Pro Evolution Soccer 2011 ریختم اون هم همین طور...
داخل محیط درایور گرافیک فقط از انویدیا استفاده بشه زدم فایده نداشت؟!
لیست درست کردم تو tab بقلی باز نشد؟!
کسی اصلا تا بحال تونسته برنامه ایی رو با این بالا بیاره؟!
برا من که چون همیشه دوشاخه که به پریز وصل میشه جرقه میزنه، اول میزنم به پریز بعد سوکت لپتاپ رو وصل میکنم.
شما درایور NVIDIA CONTROL PANEL رو نصب کردی یا نه؟ از توی سرچ بار سرچش کن.نقل قول:
عزیز پست پیش درباره تنظیمات همین قسمت داشتم میگفتم دیگه!
set pysx configuration زدم 540
manage 3D settings رو هم زدم 540
tab بقلیش رو هم نرم افزار رو انتخاب کردم فایده نداشت
شما اگه راه حل دیگه به ذهنتون میرسه متشکر میشم
تو بایوس هم خاموش نمیشه
فکر کنم شما خوب دقت نکردید من با لپ تاپ LordMMD مقایسه کردم که عینا شبیه لپ تاپ من دارن cpu core i5 460نقل قول: