بابت کارایی که کردید غصه نخورید
چون شما کاری رو انجام دادید که اون لحظه فکر می کردید درسته!
Printable View
بابت کارایی که کردید غصه نخورید
چون شما کاری رو انجام دادید که اون لحظه فکر می کردید درسته!
هیچ وقت بدون قرارداد یا حداقل یه دست خط از طرف کاری برای کسی انجام ندید
چون ممکنه آخرش بگه نه بابا من اینو نمی خواستم که من اونجوری می خواستم
کامل شفاف سازی کنید همه رو بنویسید قیمت رو مشخص کنید آخر سر امضا بگیرید
وقتي به مهموني بزرگ ( عروسي و ختم و ... ) دعوت ميشين ؛ سعي كنين يه جوري از بقيه مدعوين بپرسين كه ميهمان دهاتي دارن يا نه ؟ ممكنه بري ببيني ميني بوس وايستاده دم در و بجز پسر عمه ها و پسر خاله هات بقيه دهاتي هستن !
وقتي دعوت ميشي جايي كه زياد به آدماش آشنا نيستي به هيچ وجه بهشون سلام نكن و جواب سلامشون رو فط بده اونم با روي خوش .
لازم نيست وقتي جايي دعوت شدي كت و شلوار 800 تومني و كراوات مارك دار بپوشي . اگه زيادي تيپ بزني پررو ميشن و فكر ميكنن كه واست خيلي مهم هستن كه واسه اومدن به مجلسشون تيپ حسابي زدي .
اگه ميخواين دعوتي رو كنسل كنين سعي كنين در لحظه آخر اين كار رو انجام بدين كه بهانتون رو قبول كنن .
وقتي مجلسي دعوت بودين و نتونستين برين و ازتون علتش رو بپرسيدن به هيچ وجه شروع به بهونه آوردن نكنين . فقط اين جمله كه " متاسفانه نتونستم بيام " كافي هست . اگر بازم پرسيدن بگين كه " ايشالا در شادي هاتون خدمت ميرسيم " . به جز اين اگه چيزي بگين مطمعن باشين كه باور نميكنن و شما رو دروغگو و خجالتي خطاب قرار ميدن و پشت سرتون هم حرف مفت ميزنن
سلام
1.بی جنبه نباشید
نمیدونم براتون پیش اومده یا نه که با چند تا از دوستاتون برای گردش به پارک یا جای دیگه ای رفته باشید.من وقتی تو این موقعیتها قرار میگرفتم خیلی بی جنبه بازی درمیاوردم البته همراه دوستان.کلا کارمون مسخره بازی درآوردن بود و یا اذیت دیگران.چند وقت پیش بعد از کلاس دانشگاه رفتم به پارکی که نزدیک دانشگامون بود یه کم استراحت کنم.چند نفر که با هم دوست بودن از کنارم رد شدن و شروع کردن به مسخره بازی و اینکه بچه مثبت درسخونم.دیگه تصمیم گرفتم اگه با دوستام بیرون رفتم از اینکارا نکنم چون دیگران به شدت بدشون میاد
2.اگه از افراد مهم شماره دارید به کسی ندید
من شماره یکی از استادامون رو داشتم و غلط زیادی کردم و به چند تا از دوستام دادم.اونا هم که هر کدومشون به 10 نفر داده بودن.از قضا من درس اون استاد رو افتادم .پیش خودم گفتم یه زنگی بهش بزنم شاید قبولم کنه اما وقتی که بهش زنگ زدم گفت که تو 1 هفته 100 نفر زنگ زدن و نمره میخوان ازم.شرمندتم دانشجوی خوبم
يكي از مهم ترين تجربه هاي من در مورد دوستي و دوست يابي :
سعي كنين با كسايي كه وقتشون زياد اهميت و ارزش نداره دوست نشين . كسايي كه زياد اينور اونور ميچرخن و وقت اضافه زياد دارن معمولا آدماي ضعيف و بي اراده هستن و منفعتي از دوستي با اونها به شما نخواهد رسيد .
اگر لازم دارید کسی براتون کاری انجام بده
پی گیری رو هیچ وقت فراموش نکنید.انسانها ذاتا فراموشکارند
زود یادشون میره باید چند بار یادآوری بشه تا کارتون انجام بشه
اون لايه از جنس فيبر هست و علاوه بر اينكه مقدار اندگي الياف سلولوزي داره و باعث كمك به گوارش غذاها در روده ميشه ؛ كلي خواص مفيد داره و خواصش مشابه سبوس گندم هست و در جذب نشدن پربي هاي اشباع و قند اضافه به بدن كمك ميكنه :)نقل قول:
اگر احساس ضعف توی بدنتون میکنید و غذاتون هم زیاد شده باید برید سمت یه ورزش
اگه نیم ساعت برید تو پارک بدویید اثرش رو احساس میکنید
اگه ورزش میکنین و بعد از یه مدت گذاشتینش کنار؛ اولا حتما غذاتونو سعی کنین کم کنین (چون چاق میشید)، دوما چیزایی مثل شکلات که در حالت عادی (وقتی ورزش نمیکنین) جوش میارن رو بذارید کنار.
اقا اگه از کسی چیزی قرض میگیرید قبلا اینکه ازتون پس بخواد بهش پس بدین
العان به یه نفر کتاب دادم وقتی میخوامش هم بهم پس نمیده هر روز امروز فردا میکنه این کار اون طرف باعث میشه تا عمر دارم دیگه بهش چیزی ندم
اگه با ماشین بودید و جای پارک درست و حسابی پیدا نکردید و کار فوری و واجب داشتید و مجبور شدید ماشین و یه جای نا مناسب پارک کنید حتما شماره موبایلتون و روی یه کاغذ که توی چشم بخوره بنویسید و بذارید زیر برف پاک کن که اگه یارو کارش گیر افتاد بتونه پیداتون کنه و نیاد از روی عصبانیت بلا ملا سر ماشینتون بیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از تجربیاتم که میتونم بگم اینکه در سنین 18-24 سالگی عاشق نشین که بدجوری ضربه میخورین.
البته نظر شخصی من هست ولی این تجربه رو توی 90% دوستام دیدک که نتیجه منفی داشته.
هر وقت آرزوی یه چیز داشتید و به دوستتون قضیه رو گفتی و انم خواست کمکت کنه
خودتم پی گیر شو (هزار و یک احتمال پیش میاد) .
پارسال یکی از دوستام قولی بهم داد 20 تومن بهش دادم اخرش بهم خیانت کرد.
سلام خدمت تمام دوستان گلم
امیدوارم حال همتون خوب باشه
از این اپیک خیلی خوشم میاد چون گاهی جملاتی توش میخونم که خیلی برام با ارزشن و تو تصمیم گیریها بهم کمک می کنن
حرفی که میخوام بزنم تجربه نیستو بیشتر شبیه خاطره میمونه اما بی صبرانه منتظر تجربه کردنشم برای تک تک شما هم ( نه تنها در این انجمن بلکه همه جوونای این سرزمین) از ته قلبم آرزوی تجربه کردنش رو دارم ...
روزی از روزهای زندگیم سال 1386 اواخر ترم اول دانشگاه ، جلسه آخر درس زبان پیش و اواخر زنگ بود . تقریبا ساعت 4 بعد از ظهر میشد همه آماده ترک کلاس بودیم که استادمون که مردی جا افتاده و نویسنده بود ازمون خواست چند دقیقه تو کلاس بمونیم تا باهامون حرف بزنه .
وقتی کلاس دوباره ساکت شد. دوجمله برای لذت از زندگی زناشویی بهمون گفت که هنز تو ذهنمه .
اون موقع کلاس ما از 22 نفر خانم و 2 نفر آقا تشکیل میشد که همگی مجرد بودیم.
بمون گفت اگه شما بخواین بهترین لذت رو از زندگی آیندتون ببرین دو کار رو هیچ وقت فراموش نکنین:
رو به ما دو تا پسرا کرد گفت وقتی ازدواج قبل از رفتن از خونه پیشونی، صورت و دست همسرتون رو ببوسین تا قوت قلبی که بتون میده رو با تمام وجود احساس کنید اون وقت اگه تومعدن هم کار کنید بی صبرانه منتظر میشین تا برگردین و همسرتون رو ببینین و وقتی برگشتین هم همین کار رو بکنین. این بوسه شما چنان ارامشی به همسرتون میده که حاضر از جاش تکون نخوره تا لذتش از بین نره....
بعد رو به خانوما کرد و گفت : شما هم خسیس نباشید و در ازای سه بوسه که شوهرتون بتون میده شما یک بوسه روی صورتش بزارین و همیشه سعی کنید بهترین آرایش و بهترین لباس رو برای همسرتون ببوشین تا همیشه تو قلب هم بمونین
بعد رو به همه کلاس گفت اگه این دو اصل رو به کار بگیرین چنان زندگی لذت بخشی رو خواهین داشت که قابل وصف نیست.
با آرزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان
داود
سلام گفتم شاید این مطلب به درد دوستان بخوره نکات خوبی توش هست...
آخرين دستاوردهاي متخصصين مرکز ملي هدايت ژاپن
1. هرگز سيگار نکشيد و اگر ميکشيد ، نيمه آخر آن را هيچ وجه نکشيد.
2. در حمام هيچگاه مستقيما زير دوش آب گرم نفس نکشيد. کلر يک قاتل تدريجي است.
3. هنگام شارژ موبايل ابتدا شارژر را به گوشي وصل کنيد و سپس آن را به برق وصل کنيد. بهتر است موبايل خاموش باشد.
4. چاي بيشتر از يک روز مانده را اصلا ننوشيد.
5. هنگام روشن کردن کولر اتومبيل خود ابتدا به مدت حداقل 5 دقيقه پنجره ها را باز بگذاريد و در پمپ بنزينها کولر را خاموش نماييد.
6. غذاي خود را بيشتر از يکبار در مايکروفر گرم نکنيد و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بريزيد.
7. با حيوانات خانگي تعامل مثبت داشته باشيد. آنها ممکن است از خيلي از انسانها سالمتر و تميزتر باشند. عوامل مشترک زياد آنها با انسانها ميتواند به شکل واکسن در بدن عمل کند.
8. هنگام غذا بين هرلقمه حداقل 1 دقيقه فاصله بگذاريد و دو ساعت قبل و بعد از غذا و هنگام آن نوشيدني ننوشيد.
9. هنگام حرکت اتومبیل، پنجره ها را تماما باز نکنيد تا هوا بصورت باد وارد مجاري تنفسي نگردد.
10. لوازم آرايشي را بيشتر از 5 ساعت برروي پوست خود باقي نگذاريد.
سلولهاي پوستي نياز به تعرق و تنفس دارند. درمنزل نيز تا حد امکان از لباسهاي گشاد ، راحت و باز استفاده نماييد.
11. موهاي خود را بيش از يکبار در شبانه روز شانه نکنيد.مراقب ورود شوره سر (حتي بصورت نامرئي) به چشمها و مجراي تنفسي خود باشيد.
12. هنگام دويدن و راه رفتن سر خود را بالا نگهداريد.هنگام نشستن و خوابيدن برعکس سر خود را پايين نگهداريد.
13. توجه بيش از حد به وزن، سودمند نيست. بدن انسان قادر است بصورت خودکار ميزان ورودي، جذب و ميزان دفع را تنظيم نمايد و اشتهاي طبيعي نيز متناسب با آن ميباشد. هرچه قدر دوست داريد بخوريد.
14. اگر نياز مالي نداريد، لازم نيست روزي 8 ساعت کار کنيد. بهترين تعداد ساعات کاري بين 5 الي 6 ساعت ميباشد.
15. هرگز پشت مانيتور (هاي قديمي) که روشن هستند قرار نگيريد. ضرر آنها از خيلي از دستگاههاي عکسبرداري بيشتر است.
16. ورزش و تحرک در ابتداي صبح نه تنها سودمند نيست بلکه خطرناک نيز هست.
سعي کنيد آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بيداري و یا عصر انجام دهيد.
17. توجه بيش از حد به امور سياسي، ورزشي و اقتصادي براي سلامت روان مضر
بوده و در دراز مدت به علت عدم امکان تسلط بر کنترل آنها، باعث اختلالات
رواني ميگردد.
18. معجزه جواهر آلات براي خانمها را فراموش نکنيد. حتي اگر صرفا به ديدن
آنها باشد.
19. هيچگاه به پهلو نخوابيد. سعي کنيد در جهت عمود بر محور مغناطيسي زمين بخوابيد.
توی کلاس اگه افرادی بزرگتر از خودتون بیشتر از 2 نفر شدن کلاستون رو عوض کنید شدیدا سوء استفاده میکنن از احترام و سادگی شما(البته اگه دوست های زیادی توی کلاس دارید نه ها )
اگه توی کلاس تک تنها هستید از لحاظ سنی وقت کلاس که تموم شد زود برید توی انترکت ها هم توی کلاس نباشید
اگه دیدی افرادی هستند که زیادی الافن باهاشون دوست نشید
بیشتر دختر ها حسودن نمره اتون رو نگید بهشون
اگه دیدید کسی کاری نمیکنه یا درسی نمی خونه ولی باهوشه قبل از اینکه بری بهش دستور کار کردن رو بدی ازش بپرس چرا کار نمیکنه (اولش تند باهاش برخورد نکنید)
اگه دیدی کسی با استاد میخواهد دوست بشه ازش پرهیز کن یکی از واجبات (در اولین سوء استفاده به استاد بگو)
این رو متوجه نشدم ... بیشتر توضیح میدید ؟!نقل قول:
توی کلاس اگه افرادی بزرگتر از خودتون بیشتر از 2 نفر شدن کلاستون رو عوض کنید شدیدا سوء استفاده میکنن از احترام و سادگی شما(البته اگه دوست های زیادی توی کلاس دارید نه ها )
مسعود جان ، تا حالا کسی بهت گفته شیوه ی نثر نوشتنت خیلی خلاصه و درهم برهمه ؟! :دی
ببین اگه توی کلاس 9 نفر شدید که 5 تاش بزرگتر از شما بودن چه دختر چه پسر حتما کلاس رو عوض کن چون اکثرشون با توجه به سن کمی که داری سیاستشون رو تنظیم میکنن به سوء استفاده (از سادگیت یا از هوشت) اگه بیای مقابلشون وایسی شروع میکنن به زیراب زنی و یه پویین دارن پویینشون هم اینه بزرگن همیشه هم حق رو به اونا میدن طرز فکر همه همینه چند ترم باید بگزره تا بفهمن که نه حق با توست اونهم اگه ظاهر عوض نکنن.نقل قول:
این رو متوجه نشدم ... بیشتر توضیح میدید ؟!
مسعود جان ، تا حالا کسی بهت گفته شیوه ی نثر نوشتنت خیلی خلاصه و درهم برهمه ؟
ازین لایه مواد درست میکنن با سیگار دود میکنننقل قول:
جسارتاً آموزشِ خوردنِ موز !!!!!
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً میگین موز خوردن دیگه آموزش نداره . پوستش رو میکنیم و میخوریمش
بله شما درست میگین اما .....
اما 99% مردم فقط یک پوستِ موز رو می کنند !!!!
بعد از اینکه پوستِ موز رو کندین اگر با دقت به میوه ی داخلش نگاه کنین میبینین که یک لایه ی زبر روش رو گرفته وطعمش گَس هست .
با پشتِ چاقو این لایه ی زبر رو بردارین .
یعنی با لبه ی پشتیِ چاقو اون رو بکرونین .
حالا میل کنین ببینین چقدر شیرین تر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من به موز حساسیت دارم نمیخورم : دی
من تا 3-4 سال پیش کلاس زبان که میرفتم همیشه از من بزرگتر بودن همه . راهنمایی که بودم اونا دبیرستان بودن آخراشم همه دانشگاهی بودن حتی یه پیره مرده هم بود میخواست تافل بگیره :دینقل قول:
بین اگه توی کلاس 9 نفر شدید که 5 تاش بزرگتر از شما بودن چه دختر چه پسر حتما کلاس رو عوض کن چون اکثرشون با توجه به سن کمی که داری سیاستشون رو تنظیم میکنن به سوء استفاده (از سادگیت یا از هوشت) اگه بیای مقابلشون وایسی شروع میکنن به زیراب زنی و یه پویین دارن پویینشون هم اینه بزرگن همیشه هم حق رو به اونا میدن طرز فکر همه همینه چند ترم باید بگزره تا بفهمن که نه حق با توست اونهم اگه ظاهر عوض نکنن.
اما هیچ مشکلی پیش نیومد . دانشگاهیا که بچه های خیلی با مرامی بودن اکثرا
دبیرستانیا هم عوضی بودن اما کاری به کار هم نداشتیم عمدتا .
آدم بهتره نزاره ازش سو استفاده شه .
نه عزیرم اگه توی کلاس 10 20 نفر باشی 4 دوست داشته باشی که هوات رو داشته باشن خیلی هم با مرام میشن ولی نه امان از روزی که تنها باشی عین گرگ میشننقل قول:
من تا 3-4 سال پیش کلاس زبان که میرفتم همیشه از من بزرگتر بودن همه . راهنمایی که بودم اونا دبیرستان بودن آخراشم همه دانشگاهی بودن حتی یه پیره مرده هم بود میخواست تافل بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما هیچ مشکلی پیش نیومد . دانشگاهیا که بچه های خیلی با مرامی بودن اکثرا
دبیرستانیا هم عوضی بودن اما کاری به کار هم نداشتیم عمدتا .
آدم بهتره نزاره ازش سو استفاده شه .
داداش کاملا با این حرفت مخالفم ما تو سربازی 19 نفر بودیم من از همه سنم کمتر بود من 69 بودم بقیع اکثرا 65 یا 66 حتی 62 هم داشتیم ولی به اندازه ی سر سوزن با این بچه ها به مشکل نخوردم اتفاقا دمشون گرم خیلی هم هوای منو داشتن.نقل قول:
این حرف که شما میزنید برا یه بچه ی راهنمایی خوبه که مثلا با یه ادم که داره دیپلم میگیره رفاقت نکنه ولی برا یه جوون بنظرم اصلا مناسب نیست.
البته این نظر شخصی من بود و نظر شما کاملا محترم هست
فرهنگ هر شهر و منطقه با جاهای دیگه متفاوته. تجربه این دوستمون خیلی جاها کاملا درست و مهمه بعضی جاها هم مثل مورد hts1369 برعکسه. مثلا تو شهر ما اگه تو دبیرستان و یا راهنمایی اختلاف سنی باشه (که بعضی وقتا هست) این مشکل شدیدا احساس میشه ولی تو دانشگاه که جو بیشتر مال شهر های دیگه است این مسئله دیده نمیشه
فقط به فرهنگ تک تک افراد اون مکان بستگی داره و اینکه اونقد از اخلاق در جمع بدونن که یکی رو تمسخر نکنن
خودم شخصا خیلی رعایت میکنم و بدونم یکی تو جمع ما با دوستان تنها هستش و کسی رو نداره حتما میرم سمتش و اونو مث دوستای خودمون حساب میکنم و مخصوصا الکی یچی میپرسم که اون خودشو تو جمع ما غریبه ندونه
اینم یه تجربست:
وقتی یکی تو جمع شما غریب هستش حتما اونو با آغوش باز تو جمعتون بپذیرین و به هیچ وجه به دوستاتون اجازه ندین اونو مورد تمسخر قرار بدن
هیچ وقت با کسی که از خودتون بزرگتره شوخی نکنید!
واقعا قدیمی ها راست گفتن که احترام بزرگتر واجبه!
اگر آشناهاتون كسي كسالتي داره و خدايي نكرده مريضه توي طول دوره درمان حداقل نميتوني سر بزني بهش چند روز يه بار حداقل زنگ بزن بهش- خيلي باعث روحيه گرفتن طرف ميشه
خیلی خوب میشه که به هرکسی متناسب با شخصیت و سنی که داره براش اس ام اس بفرستین!
نگه داشتن حریم و حرمت و خصوصا سن و سال خیلی مهمه
=============
دولتی ایرانسل هم که شده دست هر بچه ای گوشی و سیم کارت هست! وقتی خواهر زاده یا برادرزاده هاتون اس می فرستن حواستون باشه چی براش می فرستین!
:5:
خیلی خوبه وقتی کسی ازتون میخواد نقطه ضعف هاشو بهش بگید
بدون در نظر کرفتن ناراحت شدن طرف همه چیو که دربارش فهمیدید به
اون بگید . شاید نقطه زعف اون یه جور گناه باشه
ثواب داره
ممنون بابت نظرتوننقل قول:
داداش کاملا با این حرفت مخالفم ما تو سربازی 19 نفر بودیم من از همه سنم کمتر بود من 69 بودم بقیع اکثرا 65 یا 66 حتی 62 هم داشتیم ولی به اندازه ی سر سوزن با این بچه ها به مشکل نخوردم اتفاقا دمشون گرم خیلی هم هوای منو داشتن.
این حرف که شما میزنید برا یه بچه ی راهنمایی خوبه که مثلا با یه ادم که داره دیپلم میگیره رفاقت نکنه ولی برا یه جوون بنظرم اصلا مناسب نیست.
البته این نظر شخصی من بود و نظر شما کاملا محترم هست
فقط یک سوال ایا در سربازی برای چیزی رقابت هست ؟
قدر مادرتون رو بدون . تو این دنیا ( به غیر خدا ) هیچکی بیشتر از اون به فکرتون نیست .
ضعفنقل قول:
شاید نقطه زعف اون یه جور گناه باشه
داداش بنظر خدمت نرفتی که یه همچین حرفی میزنی.نقل قول:
رقابت اونجا رقابت برای مرخصی گرفتن هست. تو سربازی طرف واس 10 دقیقه مرخصی بابای خودشم میفروشه اونجا برا مرخصی گرفتن یه کارهایی میکنن که ادم شرمش میاد بگه.
مرسی:10:نقل قول:
خاطراتو زنده کردی
کاملا موافقم چون به عینه دیدم هر چند تک و توکم بودن کسائی که اینطوری نبودن ولی اکثر بچه ها مخصوصا اونائی که محل خدمت تو شهرشون بود :13:
میشه واضح تر توضیح بدین؟نقل قول:
اگه کسی توی سربازی خاطراتی داره یا تجربه ای داره که به دردمون میخوره لطفا بگین
اون وقت از کجا بفهمیم کی چند سال داره؟نقل قول:
اگه چیزی رو که خودتون بصورت پولی بدست اوردید کسی ازتون تقاضای اون رو کرد بهش ندین یا این که اول طرفتونو بشناسید
دوست گرامی این تاپیک برای ذکر خاطره نیست ، در مورد سربازی هم تاپیک موجود هست و میتونید سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید .نقل قول:
اگه کسی توی سربازی خاطراتی داره یا تجربه ای داره که به دردمون میخوره لطفا بگین
با تشکر .
ببین داداش شما و هم خدمتیهات میخواهید برید مرخصی فرمانده شما که نمیتونه همه رو بفرسته (اون موقع دستش خالی میشه و بدون نیرو میمونه) پس کی رو میفرسته اونی که ...نقل قول:
گرفتی
Do your best at the first
هیچ چیز توی این دنیا نیست که ارزش
سلامتی
و ایمان
رو داشته باشه
پس اگه هر کدوم رو داری نذار اتفاقات و افکارت اونو ازت بگیره
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
میگن هر جا گیر کردی به دلت رجوع کن من میگم به عقلت !
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
از هیچ کس یه قهرمان نساز
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
دیگران ، دیگرانند نذار حرفایی که گاهی از روی حسادت یا هر چیز دیگه ای میزنن سستت کنه
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
هیج جا مغرور نباش الا یه جا
سر جلسه ی کنکور !
سلام.چه تاپیک خوبی!
من همیشه به اینجور موضوعها فک میکردم، به اینکه از تجربیات گذشته عبرت بگیریم و از یه سوراخ دو بار نیش نخوریم...
از اینکه به تازگی عضو این سایت شدم و از این تاپیک عقب افتادم کمی ناراحتم. سعی میکنم طی فرصت شروع کنم و از صفحات اول تا به اینجا رو بخونم (هرچند حجمش زیاده و کار آسونی نیست...)
فعلا اولین پستم رو میزارم تا بعد...
اگر میخاستین برین دستشویی (بیرون از خانه) جیب هاتونو کنترل کنید مخصوصا جیب پیراهن هایی که دکمه نداره... ببینید یک وقت خودکاری، عینکی، موبایلی ، چیزی نباشه، تا یه وقت نیفته...
+) قبل از خرید هر کالایی، سعی کنید اطلاعات لازم رو در مورد اون جنس به دست بیارید که پشیمونی سودی ندارد...