نه!نقل قول:
اولا اگه مثل چوب لباسی هایی هست که به در وصل میشه چطوری میشه بارفیکس رفت؟!
ثانیا اصلا مگه در طاقت وزن انسانو داره؟!
Printable View
نه!نقل قول:
اولا اگه مثل چوب لباسی هایی هست که به در وصل میشه چطوری میشه بارفیکس رفت؟!
ثانیا اصلا مگه در طاقت وزن انسانو داره؟!
یه سوال : برای کوچک شدن باسن فقط دو و پله نوردی توصیه میشه ؟نقل قول:
یا ورزش های دیگه ای هم هست ؟
و یه چیز دیگه :
من دیروز رفتم باشگاه و برنامه رو گرفتم ، اما هیچکدوم از حرکت هارو بلد نیستم !
هی میرفتم از این و اون میپرسیدم ! هرکی هم حرکت رو یه جوری میزد واسه خودش ! یکی اینوری میزد یکی اونوری !
منم همه رو قاطی کردم و ترکیبی از تمام حرکت ها میزدم !! : دی
میگم ، سایتی نیست که شیوه ی درست زدن حرکت رو نشون بده ؟
مثلا بگی : نشر جانب نشسته ،
بعد سایت بهت نشون بده که چیجوری این حرکت رو درست بزنی ؟
مرسی ...
بستگی به درش داره:دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا این شکلیه. اسمشم Iron Gym هستش:46:
یه سوال، به نظر شما بدون استفاده از مکمل (همونایی که مثال زدید) بدنسازی اصلا به جایی میرسه؟نقل قول:
برای بزرگ و قوی کردن عضلات پا (ران) چه حرکتهایی توصیه میشه.
بشین پاشونقل قول:
اسکات
پرس پا
منظورت توی خونست؟ ینی بدون دستگاه؟
ببخشید من این پستتو ندیدم:دینقل قول:
-بهتره به مربی بگی همه جرکاتارو خودش بهت نشون بده. والا من تا الان چیزی به اسم نشر جانب نشسته نشنیده بودم:دی
-اینی هم که میبینی هرکسی به جور حرکتو میزنه به خاطر اینه که اون حرکت به اون شیوه بهتر روی اون عضلش تاثیر میزاره:دی (چی گفتم؟:دی)
خود تو هم وقتی که مثلا مربی نوشته زیر بغل اره ای باید به شکل های مختلف ( نه خیلی مختلف:دی مثلا دستتو با زاویه های مختلف حرکت بدی و...) انجام بدی و ببینی کدومش بیشتر زیربغلتو تحت تاثیر قرار میده
-فکر نکنم
میتونی از شبکه Physiqe tv تمرین کردن بدنسازای حرفه ای رو ببینی و ازشون الگو برداری کنی
اگه این شبکرو ندارین بگو که فرکانسشو برات پ.خ کنم:46:
خواهش میکنم ! : دینقل قول:
( پ ن : به تک تک چیزهایی که پایین هست به صورت مفصل جواب بده دوست عزیز ، پیلیز ! : دی )
- مربی سرش خیلی شلوغ هست معمولا ! منم خجالت میکشم برم ازش بپرسم ! : دی
البته میرم ازش میپرسم که فلان حرکت چیجوریه ، حرکت رو میبینم ، ولی تا میخوام بیام که حرکت رو خودم برم یادم میره ! مثلا یادم میره که وزنه رو باید با پشت دست بگیرم یا جلوی دست !! یا مثلا وزنه رو تا کجا بیارم بالا ! یا مثلا به کجا فشار بیارم ! و ... یا مثلا همزمان 3-4 تا حرکت رو میپرسم ، بعد همه اش یادم میره !! : دی
- یعنی من هرجور حرکت رو بزنم درسته ؟ عضله سوزی نشه یه وخت ؟
- یه سایت خارجی بود که حرکت هارو نشون میداد ... اون سایت رو دیدی ؟ آدرسش رو گم کردم من ...
آقا من قدم 172 و وزنم 55 هست.
مدت 3 هفته با يه برنامه مبتدي شروع كردم به كار كردن، تو اون مدت حدود 2 كيلو به وزنم اضافه شد.
ضمنا كراتين و پروتيين مس تچ هم مصرف ميكردم.
حالا دقيق مطمئن نيستم دليل افزايش وزنم دقيقا به خاطر اينا بوده يا نه.
بعد از اون به خاطر مشغله كاري و از طرفي سيم انداختن دندونام كه غذا خوردن رو برام خيلي مشكل كرده بود. تمرينات رو به كلي رها كردم.
الان كه حساسيت دوندونام كم شده و از طرفي فراغتم هم بيشتر شده، ميخام شروع به تمرين كنم.
چيزي كه اول مد نظرمه افزايش وزن تا حداقل به مقدار 10 كيلو هست.
نمي دونم شايد راهش بدنسازي نباشه.
ترجيحا راهي كه پيشنهاد ميدين اثرش به اين راحتي قابل برگشت نباشه.
ضمنا سنم هم 30 سال هست.
نقل قول:
- ینی توی باشگاتون فقط یه مربی دارین؟:13: خو اینجوری تنها راهت اینه که تا حرکتارو یاد میگیری یه مربی شخصی بگیری یا یه حریف تمرینی حرفه ای داشته باشی
- نه داداش اصلا من همچین حرفی نزدم. عضله سوزی نه ولی ممکنه آسیب ببینی.
-نه متاسفانه. ولی تو سایت خارجی چطور میخوای نشر جانب نشته رو یاد بگیری؟:27:
کسی میتونه یه مقدار اطلاعات در باره مقدار پروتئینی که باید مصرف کنم به من بده؟
[QUOTE=3alimx;6249276]حالا چرا کلمه رو " بخور " رو یه خط پایین تر نوشتی ؟
خودت بخور ! بی ادب ! : دی
ما دست خودمون نیستا!! کلا عادت کردیم که این طوری برخورد کنیم باهم دیگه.من که خیالیم نیست ولی بخدا همین طرز برخورده که نمیزاره تاپیک جون بگیره.خیلی از بچه ها واسه همین چیزا بیخیال میشن نمییان بالا.اونوقت ضررشو خودتون میبینید که از اطلاعاتشون محروم میشید!!! میخوام اینو بگم که خواهشمندیم حرف حاشیه ای بی ربط نزنید لطفا.
نقل قول:اول باید ببینیم منظور از این بدنسازی که شما میگی چیه؟بهتر بگم براچی میریم باشگاه؟هدفمون چیه؟اگه واقعا تفننی میریم که هیچ ولی اگه نه شک نکن که لازمه.ببین همونیم که میگه نه مکمل بده اخه و از این حرفا و میره باشگاه تا یه جایی بهش حال میده ولی بعدش میرسه به یه جایی که دیگه هرچی زور میزنه بدنه تکون نمیخوره(قفل میشه)اینجاس که میگن طرف بدنش شوک میخواد.حالا شوک چیه؟همون مکملس!کلی براتون بگم بدنسازی نصف تمرینه نصف تغذیه.حالا هرچقدرم که تمرین خواب باشه ولی تغذیه نداشته باشی هیچی نمیشی.
مکملم باعث میشه نیمه تغذیه کامل بشه.
نقل قول:چرا که نه؟افراد معمولی 0.8 گرم به ازای هر کیلو وزن بدن در روزافراد پرتحرک 1 گرمورزشکار استقامتی 1.2 تا 1.4 گرمورزشکار قدرتی 1.5 تا 2 گرمورزشکار حرفه ای بالای 2 گرممنبعشم انجمن تغذیه آمریکاس ADAالبته واسه اونایی که میخوان ورنشونو تغییر بدن یه خورده بالا پایین داره.
نقل قول:یعنی در کل 3هفته رفتی باشگاه؟؟این چیزاییم که گفتید تو همین3هفته مصرف کردی!!!خوب نوکرتم اشتباه کردی دیگه،باید دست کم 2ماهی تمرین میکردی تا بدنت تشنه میشد بعد مکمل میخوردی.حالام مشکلی نیست میتونی با بدنسازی به هدفت برسی فقط یه خورده پشتکار میخواد.ولی اینطوری نمیشه باید بری یه مربی آس بدنتو ببینه یه برنامه درس درمون برات بنویسه شروع کنی به تمرین.
نمیدونستم ای موضورو تو کدوم یکی ازجوابا بنویسم ولی یه کتابی هست به اسم آناتومی پرورش اندام نشر بامداد.کتاب بدی نیست اکثر حرکاتو با دامنه حرکتیشون با شکل توضیح کامل داده.نمیدومم شاید تو اینترنتم بشه پیداش کرد.جز واحدای بچه های تربیت بدنیم هست آشنا داشته باشید حتما داره.یه نیگایی بهش بندازین ضرر نداره.
راستش نفهمیدم من جزو کدوم گروه میشم :31:نقل قول:
من میخوام پاورلیفتینگ رو کارکنم. وزنه ای که بر میدارم معمولا حدود هفتاد هشتاد درصد رکوردم هست و خوب بعضی وقتها هم رکورد گیری میکنم. یکی از دوستان که خودش چند ساله این ورزش رو انجام میده گفت باید به ازای هر کیلوگرم از وزنت ، 4 گرم پروتئین بخوری. میخواستم ببینم درست میگه یا نه
راستش منم منظور شمارو نفهمیدم!!!نقل قول:
شما میخوای رکوردت بره بالا؟منظورم اینه که الان هدفت چیه که میخوای رژیم پروتئین بگیری؟
اصلا چند کیلویی؟رکوردات چقدری هستن؟
نه ، من رژیم پروتئینی نمیخوام بگیرم میخوام پروتئین به اندازه کافی بخورم. اینم به خاطر همون حرف دوستم که گفت اگه بخوای این ورزش رو انجام بدی باید 4 گرم پروتئین به ازای هر کیلو از وزنت بخوری وگرنه آسیب میرسونی به مفصل هاتنقل قول:
من قدم حدود 180 و وزنم 73 کیلوئه در ضمن وزنم به طور متناسب تقسیم نشده تو بدنم یعنی روی شکمم چربی دارم.
خوب آره ، همه میخوان رکوردشون بره بالا ، چه سوآلی میپرسینقل قول:
شما میخوای رکوردت بره بالا؟
سلام
دوستان بین مدل های که تو ماهواره تبلیغ محصولات رو می کنن با بدنسازا فرقی هست؟!
اون مدل ها چیکار کردن که هیکلشون اونجوری شده؟یعنی مثلا در کنار بدنسازی ورزشه دیگه ای هم کردن؟
من خودم 3 روز تو هفته میرم بدنسازی,3 روز دیگشم میرم کونگفو(البته این کونگفو زیاد جنب و جوش نداره ,انرژی زیادی مصرف نمیکنه)
منم چیزی که شما میگید رو به عینه دیدم. حالا یه چیزی که مخالفین مکمل میگن اینه که مثلا شما مکمل پروتئین که دریافت میکنید، بدن شما میزان زیادی پروتئین بهش وارد میشه، باعث بیماری نمیشه ولی بهش فشار میاد. حالا سوالم اینه که با استفاده از مکمل (مثلا) پروتئین، چند میلی گرم پروتئین روزانه وارد بدن میشه؟ (پشت قوطی اش باید نوشته باشه دیگه)نقل قول:
بسته به نوع مکمل میتونی از 10 گرم تا 32 گرم در هر وعده به بدنت پروتیین برسونی.
با توجه به هدفت (حجم یا کات) باید مقدار مصرفی روزانتو مشخص کنی, میلی گرم که چه عرض کنم
اگه دنبال حجم هستی حداقل 30-40 گرم در کنار 50-70 گرم کربو هیدرات احتیاج داری
اگه دنبال عضله خشک هستی روزانه به چیزی حدود 50-60 گرم پروتیین احتیاج داری.
این ارقام با توجه و وزنت و برنامت میتونه بالا پایین شه ولی رنج نرمالش همین حدوده.
بدنسازی بدون مکمل امکان پذیر نیست کسایی هم که ادعا میکنند مکمل ها مضر هستند
مطمئن باشید هیچ علم و تجربه ای ندارند.
سلام دوستان
قد 178 وزن60
من 1 هفته میشه که به باشگاه میرم.مربی گفته که بعد از 1 ماه میتونم از مکمل استفاده کنم....
من اطلاعای خاص از مکملها ندارم و میخواستم کمی درباره پروتئین و غیره توضیح بدید؟
سلام.
من 3 سال است تمرین میکنم.
اما 6 ماه است که تو اخرین دوره مصرفم دیگه تمرین نکردم.
و زورم خیلی کم شد.
شنا سوئدی 100 را راحت میرفتم اما الان 5 تا میخوام برم نفس ندارم.
دلم میخواد باشگاه برم اما حسم نمیگیره.باشگاه عوض کردن هم فایده نداره فقط با بچه های اون باشگاه مچم.
چیکار کنم تا حس تمرینم بیاد.
البتهاز اون وقت تا حالا خوابم نصف شده میتونه به خاطر نخوابی باشه؟
با سلام
دوستان بدنساز میخواستم رهنماییم کنید من شغلم پیمانکاری ساختمانه که شغله سنگینه و چون وقت و حال باشگاه رفتن رو ندارم میخواستم ببینم مواد نیروزا کدوم مفید تره مصرف کنم هم انرژی ژا باشه و عضله ساز تلقینی نباشه ضرر هم نداشته باشه
طیف مکمل های بدنسازی بقدری گستردس که نمیگنجه که اینجا در مورد همش بحث کنیمنقل قول:
سلام دوستان
قد 178 وزن60
من 1 هفته میشه که به باشگاه میرم.مربی گفته که بعد از 1 ماه میتونم از مکمل استفاده کنم....
من اطلاعای خاص از مکملها ندارم و میخواستم کمی درباره پروتئین و غیره توضیح بدید؟
با توجه به وزن و قد شما, تو قدم اول باید به فکر اضافه کردن وزن و حجم باشید
پیشنهاد من به شما استفاده از کراتین و یک مکمل گینر هست برای دوره اول.
گینرها (gainer) مکمل هایی هستن که درصد بالایی کربوهیدرات دارن که برای حجم گرفتن فوق العلادن
میتونی از گینر های شرکت های مثل ماسل تچ, اوپتیموم, دایماتیز و یا ام اچ بی استفاده کنی. اسم این مکملها با پسوند
یا پیشوند گینر هست. نکته خیلی مهم اینه که جنس اصل از جای معتبر تهیه کنی.
متاسفانه بدنسازی خیلی ورزش بی معرفتیه ! حتی بعد از یکی دو هفته تمرین نکردن متوجه تغییرات رکورد و شکل ماهیچه هات میشی.نقل قول:
سلام.
من 3 سال است تمرین میکنم.
اما 6 ماه است که تو اخرین دوره مصرفم دیگه تمرین نکردم.
و زورم خیلی کم شد.
شنا سوئدی 100 را راحت میرفتم اما الان 5 تا میخوام برم نفس ندارم.
دلم میخواد باشگاه برم اما حسم نمیگیره.باشگاه عوض کردن هم فایده نداره فقط با بچه های اون باشگاه مچم.
چیکار کنم تا حس تمرینم بیاد.
البتهاز اون وقت تا حالا خوابم نصف شده میتونه به خاطر نخوابی باشه؟
به اصطلاح ماهیچه ها شل میشن.اگه تغذیت خوب نباشه بازم بدنت کپ میکنه. کلا ورزش شختیه, پشتکار میخواد در حد لالیگا
در مورد شما که 6 ماه تمرین نکردید طبیعیه که اون قدرت و استقامت رو از دست دادید. انگیزه مهمترین نکته ایه که میتونه بت کمک کنه.
باید به خودت انگیزه بدی, مثلا هدف شکم 6 تیکه, بدن قشنگ و از این چیزا رو برا خودت تعیین کن :31:
خواب هم که یکی از سه رکن اساسی بدنسازیه, جی کاتلر به جمله معروف داره میگه که
" با هوش تمرین کنید, خوب بخورید, زیاد بخوابید"
بچه ها ، من باید 4 روز در هفته برم باشگاه ، شما کدوم یکی از این برنامه هارو پیشنهاد میکنید ؟
شنبه - دو شنبه - چهار شنبه - پنج شنبه
شنبه - یک شنبه - سه شنبه - چهار شنبه
در برنامه ی اول ، در روزهای دو شنبه و پنج شنبه ، مجبورم بعد از کلاس زبان برم باشگاه و خیلی خسته هستم و نمیتونم خوب کار کنم .
در برنامه دوم ، در هر 4 روز کاملا بیکار هستم و میتونم برم تا میتونم وزنه بزنم ! یعنی کاملا سر حال ...
نمیدونم کدوم روزها برم ، نظر شما چی هست ؟ ( البته با توجه به این که ریکاوری توی بدنسازی خیلی مهمه
برنامه دوم خیلی بهتره, درسته که استراحت مهمه اما از اونطرفم نباید بدنت از اون عادت ورزش بیوفته
اصطلاحا بش میگن حالت دم
من خودم شنبه, یک شنبه, دوشنبه - چهارشنبه, پنجشنبه میرم
منظور از استراحت برای ریکاوری بیشتر خواب به اندازه کافیه و اینکه تو بازه زمانی کمتر از 5 روز دوبا روی یک عضله
کار نکنی مگر در موارد خاص
منظور از ریکاوری فقط همین بود ؟نقل قول:
من فکر میکردم یعنی اینکه حتما یک روز فاصله باشه بین تمرین ... !! مرسی ...
البته ریکاوری تو ورزش های مختلف معناهای متفاوتی پیدا میکنه.
اما تو یه ورزش غیرهوازی مثل بدنسازی شما تو هر جلسه تمرین روی یک یا رو عضله فشار مضاعف میاری
تا به اصطلاح به مرز ناتوانی عضله برسی, این عمل باعث پاره شدن بافت های ماهیچه میشه , حالا باید به عضله
پروتئین برسه تا علاوه بر بازسازی بافت های جدیدم تولید کنه که باعث بزرگ شدن عضله میشه. این فرایند حداقل به 5 روز
برای بازگشت به حالت اولیه نیاز داره.
حداقل 5 روز استراحت برای عضله زمانی پیشنهاد میشه که تغذیه هم خوب باشه در غیر اینصورت 7 روز مناسب تره.
بچه ماه رمضون چیکار کنیم افت نکنیم؟
دوستان با تجربه...
1) به نظر شما ماه رمضون قبل از افطار بریم باشگاه یا بعد از افطار؟
2) به نظرتون بهترین تغذیه برای افطاری و سحری چی می تونه باشه؟؟
کسی نبود جواب منو بده؟ :
نقل قول:
من میخوام پاورلیفتینگ رو کارکنم. وزنه ای که بر میدارم معمولا حدود هفتاد هشتاد درصد رکوردم هست و خوب بعضی وقتها هم رکورد گیری میکنم. یکی از دوستان که خودش چند ساله این ورزش رو انجام میده گفت باید به ازای هر کیلوگرم از وزنت ، 4 گرم پروتئین بخوری. میخواستم ببینم درست میگه یا نه
بایدی برای میزان مصرف پروتئین وجود نداره. شما با توجه به نیازت باید پروتئین مصرف کنی.
دوست شما درست میگه اما اینم در نظر داشته باش که شما میخوای پاورلیفتینگ کار کنی که یک ورزش قدرتیه,
حالا این قدرت از کجا میاد؟ از انرژی ذخیره شده در ماهیچه, و این انرژی به وسیله کربوهبدراتاس که در عضله ذخیره میشن.
پس علاوه بر مصرف پروتئین شما باید مصرف کربوهیدرات رو هم در نظر داشته باشید.
من خودم که روزه نمی گیرم ولی بهترین زمان تمرین, اینه که شما بعد از اذان یه وعده مختصر اما پر انرژی ,
ترجیحا با درصد کربو بالا, میل کنید بعد برید باشگاه.
بعد از تمرین هم یک وعده با درصد پروتئین بالا میل کنید. مصرف فراوان آب هم به هیچ وجه فراموش نشه.
البته تو این مدت اگه مصرف چندتا ویتامین مثل ب کمپلکس, سی و ای هم زیاد کنید ضرر نداره.
نه بابا؟! یعنی من چهار برابر اندازه وزنم به گرم پروتئین بخورم؟! اینکه خیلی زیاد میشه داغون نشم....
نه بابا چه خبره؟ اینجوری که کلیه هات میترکن :31:
به ازای هر کیلو 4 گرم, البته من خودم 2 گرم رو بیشتر شنیدم ولی بعضی میگن 4 گرم!
من فکر میکنم 4 گرم زمانی نیاز هست که طرف دوره قبل از مسابقه رو بگذرونه.
شما 2 گرم به ازای هر کیلو رو حساب کن, مثلا اگه 70 کیلو باشی میشه روزی 140 گرم.
اینم بگم که این طرز فکر اشتباس که این مقدار رو حتما باید با مکمل مصرف کنی, باید 60% با مکمل
و 40% با تغذیه معمولی به بدنت پروتئین برسونی.
برای افطار و غذایی که باید بعد از تمرین بخوریم ، چی بخوریم بهتر هست ؟نقل قول:
من خودم که روزه نمی گیرم ولی بهترین زمان تمرین, اینه که شما بعد از اذان یه وعده مختصر اما پر انرژی ,
ترجیحا با درصد کربو بالا, میل کنید بعد برید باشگاه.
بعد از تمرین هم یک وعده با درصد پروتئین بالا میل کنید. مصرف فراوان آب هم به هیچ وجه فراموش نشه.
مثال میزنید ؟
مرسی ...
خوب من سر همین مشکل دارم. مثلا من که 74 کیلو هستم ، بعد از کجا بفهمم که چقدر پروتئین توی تغذیه معمولی میخورم؟ باید هر چیزی که میخوام بخورم وزن کنم؟!نقل قول:
اینم بگم که این طرز فکر اشتباس که این مقدار رو حتما باید با مکمل مصرف کنی, باید 60% با مکمل
و 40% با تغذیه معمولی به بدنت پروتئین برسونی.
به عنوان مثال غذاهایی مثل ماکارونی, برنج, آش:31: و امثال اینها که کربو دارند قبل از تمریننقل قول:
برای افطار و غذایی که باید بعد از تمرین بخوریم ، چی بخوریم بهتر هست ؟
مثال میزنید ؟
مرسی ...
غذاهایی که شامل مرغ و ماهی و گوشت میشن بعد از تمرین.
البته ما که تو سرزمین پری ها زندگی نمیکنیم که همیشه گوشت و از این چیزا بخوریم پس من اگه روزه میگرفتم اینجوری میخوردم:
برای افطار قبل از تمرین یه چیز انرژی زا مثل شیرینی جات, مثلا یه چای شیرین با یه تیکه کیک یا حالا هرچیز شیرینی
چون این شیرینی هم انرژی زاست و هم اینکه جلوی ضعف رو میگیره.
بعد از تمرین هم دیگه مادر جان هرچی زحمت کشیده بود میخوردم.
این حساسیتی که شما دارید بیشتر بدرد ورزشکارای حرفه ای میخوره, شما اگه یک مکمل پروتئینی خوب تهیه کنی, تو هر وعدهنقل قول:
خوب من سر همین مشکل دارم. مثلا من که 74 کیلو هستم ، بعد از کجا بفهمم که چقدر پروتئین توی تغذیه معمولی میخورم؟ باید هر چیزی که میخوام بخورم وزن کنم؟!
حدود 25 تا 30 گرم پروتئین بت میده که مصرف نرمالش برای شما میتونه سه وعده, صبح قبل از صبحانه, بعد از تمرین, قبل از خواب
باشه. باقی پروتئین هم میتونی لز مواد غذایی مثل گوشت, مرغ, ماهی, پنیر,ماست, شیر و ... که به صورت طبیعی روزانه مصرف
میشن بدست بیاری.
اگه بخوای دقیق بری تو جزئیات که روزی چندکیلو از این مواد غذایی استفاده کنی خیلی برات یخت میشه.
این پروتئین فقط برای از بین نرفتن و بازسازی مفصل هاست یا اینکه عضله سازی هم میکنه؟