سلام!
امروز به این مشکل برخوردم. وقتی وارد ایمیلم میشم صفحه رفرش می شود.
تند و تند هر 5 ثانیه یا 8 ثانیه یه بار صفحه رفرش میشه!!!
فکر میکنم مشکل از اسکریپتی به نام neo باشه!
دوستان اگه راه حلی به نظرتون میرسه لطف کنید راهنمایی کنید.
Printable View
سلام!
امروز به این مشکل برخوردم. وقتی وارد ایمیلم میشم صفحه رفرش می شود.
تند و تند هر 5 ثانیه یا 8 ثانیه یه بار صفحه رفرش میشه!!!
فکر میکنم مشکل از اسکریپتی به نام neo باشه!
دوستان اگه راه حلی به نظرتون میرسه لطف کنید راهنمایی کنید.
سلام
دوستان منم الان این مشکل رو پیدا کردم اصلا inboxم باز نمیشه صفحش میاد و میره کسی راه حلی براش نداره؟؟؟؟؟
منم دارم همین مشکل رو !نقل قول:
امروز تازه اینجوری شده
چه کار کنیم الان؟!!!!
یاهو مشکل داره، با فایرباکس و IE و کروم تست کردم مشکل داره!
سلام
میخوام برم تو بخش کلاسیک ایملیم چطوری میشه. ( سرویس یاهو )
فعلا که راهی واسش نیست.
سلام آقا توروخدا یکی کمک کن وقتی ایمیلمو باز میکنم میخوام برم تو inbox این خطا رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر میل اصلی من gmail هست
این که هنوز مشکل داره :13: رفرش میشه
یاهوی منم دچار همین مشکل رفرش شدن مدام اینباکس شده . عجب بدبختی اییه . چی کارش کنیم ؟
اضطراري
سلام خدمت همه دوستان
اگر لطف كنيد و سريع جواب منو بديد خيلي ممنون ميشم، آخه حياتيه. من امروز از يك سايتي خريد كردم و آي دي ياهوم رو بهش دادم تا برام اطلاعات مورد نظر رو ارسال كنن. اطلاعات ارسال شد، اما بعد از چند ساعت متأسفانه سايت رو ه ك كردن! حالا من همش ميترسم يه وقت اكانت ياهوي من هم ه ك بشه. چه كار بايد بكنم؟
سلام دوستان باید میل یاهو رو به حالت کلاسیک برگردونید تا درست بشه!
روشش هم اینه که در تنظیمات مرورگرتون گزینه enable java script و غیر فعال کنید و وارد میل بشید وقتی پیغام داد روی لینک return to a previous version کلیک کنید. حالا به حالت کلاسیک وارد شدید. در ضمن حتما یادتون باشه بعد اتمام کار گزینه enable java script و دوباره فعال کنید.
مشکل یاهو درست شد
pat gah جان،نقل قول:
سپیـــــــده جان تک تک اون ایمیل ها رو باید وارد کنیم توی این قسمت.نمیشه یه راهی بگی چند تا ، چند تا از اون spam هارو بلوک کرد؟
بلوک کردن قضیش فرق میکنه . وقتی آدرسی را بلوک کنی ، دیگه ایمیلی از اون شخص دریافت نخواهید کرد : )
برای بلوک کردن به قسمت:
options >> mail options >>Blocked addresses
برو و در این قسمت، آدرس ایمیلهای هرز را وارد کن (هرچندتا که هست :46:)
موفق باشی :11:
مممنون دوست عزیزنقل قول:
تو حالت معمولی (یعنی وقتی این مشکل رفرش نیست) هم میشه با این روش به حالت کلاسیک برگشت ؟
بله گویا از ساعات پایانی دشب درست شدنقل قول:
یعنی هیشکی نیست کمکم کنه؟
نقل قول:
سلام
کسی اینجا ه-ک-ر یاهو نیست؟
اومدن یاهوم رو ه-ک کردن:47:
نمیدونمم کی ه-ک کرده!
پسوورد رو عوض کرده
کسی نمیتونه ه-ک کنه؟
اینم ایمیلمه:(همونی که ه-ک شده)
ممنون میشم اگه کمکم کنید
بله همیشه میشه فرقی نداره!نقل قول:
با سلامنقل قول:
خیر . جای نگرانی نیست دوست من. شاید آدرس ایمیل شما رو ببینن اما نمیتونن به رمز اکانت شما دسترسی داشته باشن.
موفق باشید.
با سلام .
این ساعت مربوط به ایمیل یاهو کجا تنظیم میشه ؟ من ساعتم یک ساعت جلو هست . مثلا الان یه نامه ارسال میکنم ولی وقتی صندوق ارسال شده ها رو نگاه میکنم یه ساعت نسبت به زمان ارسال اصلی جلو هست .
احتمالا بخاطر این هست که ساعت ها رو جلو کشیدننقل قول:
برای تنظیم ساعت هم میتونید به ترتیب زیر عمل کنید :
Yahoo! Account Information
Account Settings
Set language, site, time zone
خواهش میکنم کمکم کنین خیلی مهمه
نقل قول:
سلام
کسی اینجا ه-ک-ر یاهو نیست؟
اومدن یاهوم رو ه-ک کردن:47:
نمیدونمم کی ه-ک کرده!
پسوورد رو عوض کرده
کسی نمیتونه ه-ک کنه؟
اینم ایمیلمه:(همونی که ه-ک شده)
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با سلام.نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما .
نه از قبل هم این مشکل بود . این مسیر شما رو هم بررسی کردم تنظیمش درست بود روی GMT +03:30 Iran
بود .....
سلام دوستان ایمیل من درست شد مر30 بخاطر کمکی که نکردید
مر30
مر30
سلام
دوستان چطور باید از یه پاسخ عنوان شده تشکر کنم؟؟
مر30
سلام
دوستان چطور میتونم دو idرو همزمان با هم باز کنم؟
مر30
با سلام .نقل قول:
این سوال رو که این جا نمی پرسن . :31: کافی هست که دکمه تشکر یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید ولی فکر کنم شما چون کاربر تازه وارد هستید محدودیت دارید باید پست هاتون تا یه حدی برسه بعد میتونید . این جور سوالات رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید .
میتونید از نرم افزار Multi yahoo استفاده کنید . توی گوگل سرچ کنید میبینید مثلا این یکی از لینک های دانلودش بررسی نکردم لینک دالنود درسته یا نه .سرچ کنید پیدا میکنید .نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
دیگه شرمنده بنده اطلاعاتم در همین سطح بود
البته من ساعت ویندوز هم رو حالت آپدیت با اینترنت گذاشتم که اتومات هر چند وقت یکبار بروز میکنه
ولی مطمئن نیستم این قضیه تا چه حدی میتونه تو مشکل شما تاثیر گذار باشه
دوست عزیز -- کردن ایمیل سایت عظیمی مثل یاهو کار هر کسی نیست .نقل قول:
اکثر -- هایی هم که انجام می شه به خاطر ضعف پسوردها و انتخاب پسوردهای ساده و قابل حدس زدنه .
موقع ثبت نام تو یاهو یه سری سوالات درباره ماشین مورد علاقه و... ازتون می پرسه .
این سوالات مال موقعی هست که پسوردتون رو فراموش کرده باشید یا مثل مورد شما پسوردتون رو عوض کرده باشن .
اگر جواب سوال ها رو می دونید بعد از ورد به صفحه لوگین یاهو گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید . تو صفحه بعد گزینه I have a problem with my password رو انتخاب و گزینه Next رو انتخاب کنید .
تو صفحه بعد ادرس ایمیلتون و تو کادر پایین نوشته داخل عکس رو تایپ کنید . تو صفحه بعد شما باید به سوالات جواب بدید تا به شما اجازه تعویض پسورد داده بشه .
امیدوارم مشکلتون حل بشه .
سلام مر30 بخاطر راهنماییتون اما اینقد این سایت شلوغ که حالا حالاها وقت میبره ما اوستا شیم ببخشید:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
سلام
من دوست دارم لیست اونایی که بهشون ایمبل میزنم سمت چپ صفحم ببینم اما نیستن چرا؟باید چکار کنم درست بشه که وقتی انلاینن بدونم
مر30
سلامنقل قول:
شما به قسمت optionبعدmail optionوmail account برید و قسمتsening name rهر اسمی دوست دارید بنویسین و تغییرات روsaveکنید
موفق باشی
آخه من خودم ایمیلمو نساختم!نقل قول:
اون کسی هم که واسم ساخته فکر کنم بعد از 3سال یادش رفته باشه چی زده!
این روزا هم نمیدونم چرا نمیشه ایمیل ساخت
خراب شده
سلام
کسی نمیدونه لیست دوستانم رو چطوری بیارم سمت چپ صفحم؟
سلام
من میخام وقتی که با مرورگر ایمیل هام رو چک میکنم افرادی که منو اد کردند توی مسنجر شون نفهمند که الان انلاین شدم.
باید چیکار کنم؟
سلام...نقل قول:
بالای میل، سمت چپ، اسمتون نوشته شده، روی فلش کلیک کنید و یکی از گزینه های invisible و یا sign out را انتخاب کنید تا دوستان متوجه نشند که شما در یاهو آنلاین هستید:
با سلام
یکی از دوستان من از hotmailاستفاده میکنه اما اصلا من نمیتونم براش ایمبل بزنم ایمیل هام forwardمیشه اما بعد از چند دقیقه ایمیل ایمیل یاهو برام میاد که فرستادن ایمیل براش مشکل داره باید چکار کنم؟
دوستان چطور میتونم ایمیل دوستم روپیدا کنم در صورتی که فقط چند تا کلمه از اون رو یادم هست؟
سلام...نقل قول:
راه حلی که براش نیست
مگه اینکه اون چه که یادتون میاد را به صورت کامل (همراه با @یاهو/جیمیل) در گوگل سرچ کنید، ببینید ایمیلی نزدیک بهتون معرفی میکنه ؟!
گهگداری با پیغام توی وبلاگ ها و یا رجیستر کردن در سایت ها، ردی از ایمیلمون در گوگل میمونه ، از این جهت میگم، شاید جواب داد (احتمال 1 % )
از طرفی، اگه قبلا بهشون ایمیل زدین ولی سیو نکردین، در بخش contacts جستجو کنید، شاید باشه آدرسشون
سلام...نقل قول:
آدرس ایمیل دوستتون را چک کنید، به احتمال زیاد آدرس ایمیل گیرنده اشتباه وارد شده.
:11:
خیلی ممنون.نقل قول:
ولی واسه من اون سه تا گزینه اول نمیاد.با اپرا و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
چجوری میتونم توی یاهو ایمیل دوم و سوال های امنیتی رو عوض کنم؟
تو همون پست بالایی من یه عکس گذاشتم.نقل قول:
رو قسمت اکانت اینفو کلیلک کن و بعد که یه صفحه جدید باز میشه میتونی اونجا این اطلاعات رو ویرایش کنی