سلام
میشه دوتا اسپری و دوتا ادکلن با بوی سرد و خنک و ملایم ماندگاری بالا معرفی کنید
یه مغازه دار بهم 212 معرفی کرد ولی مشکوک بود برای ماندگاریش
با سپاس
Printable View
سلام
میشه دوتا اسپری و دوتا ادکلن با بوی سرد و خنک و ملایم ماندگاری بالا معرفی کنید
یه مغازه دار بهم 212 معرفی کرد ولی مشکوک بود برای ماندگاریش
با سپاس
من kouros رو بالاخره خریدم. . 50 تومن 100 میل.قائم. اولش گفت 45 بعد زمان خرید دبه کرد. در دسته عطرهایی است که بهشون میگن powerhouse . عطرهایهایی با بوی قوی و ساخته شده در سالهای دهه 70 و 80 میلادی که علاوه بر ماندگاری بالا و رد بوی زیاد چند نقطه مشترک دارند: برای مردان ساخته شده اند و بوی به نسبت پیچیده ای دارند و خب خیلیها هم خوششون نمیاد. برای بعضی از امریکایی ها یاداور بوی سرویس های بهداشتی عمومی اونجاست.
اینو ببینید جالبه. عکس و تبلیغ عطرهای powerhouse
کد:http://www.basenotes.net/group.php?groupid=36&do=grouppictures&page=2
اودکلنهای کوچولوی اسمارت رو کسی استفاده کرده؟ خوبه ؟
من تا حالا نداشتم . بگیر بیا اینجا تعریف کن راجع بهشنقل قول:
Quorum رو گرفتی؟ قیمتش خیلی خوبه. انلاین 16 بازار حدود 20 باید باشه. 100 میل.
یکی بوشو اینطور تعریف کرده:
اگر قرار باشه فردا بمیرم دوست دارم زمان مردن Quorum به خودم زده باشم. برای اونایی است که از مرد بودن ترسی ندارند
کی می خریش؟ :31:
کد:http://www.basenotes.net/ID26121340.html
بچه ها ادکلن تا 300 تومان که علاوه بر ماندگاری بالا رد بوی زیاد هم داشته باشه چی رو پیشنهاد میکنید ؟
ارزون تر هم شد ایراد نداره فقط گرونتر نباشه
من 300 تومانی نمیشناسم :31:نقل قول:
Tom ford Extreme=160
گفتم که ارزون تر باشه بهترنقل قول:
الان این بهترین ادکلن به نظر شماست ؟
یا فقط به خاطر قیمت بالاش بود که اسم آوردید ؟
به نظر من بهترین ادکلنیه که میشه معرفی کرد در ضمن لقب بهترین عطر سال 2010 رو هم یدک میکشهنقل قول:
Zen SEiSEIDO هم یک عطر گرون قیمت داره اون رو هم میتونی تست کنید
بعد از اینها هم BLUE Chanel
تازگی ادکلن black axe رو از rio خریدم 35 تومن!!بوی خیلی خوبی داره.یه کپی از black xs pacco rabbane هست.ولی موندگاری و پخش بوش افتضاحهههه!!
به نظرم حداکثر 3-4 تومن میارزه!!!!!
یک رویو دیگه راجع به quorum که اینطوری نوشته:
میگن که تمساحهای نر صدایی از خودشون تولید می کنند که البته انسان قادر به شنیدنش نیست(subsonic ) دانشمندان گقته اند که این صدا یک پیام ساده داره: من اینجام و از تو گنده ترم. اگر این صدا بو داشت ، بوی quorum را میداشت! عموزاده ازارو پور هوم منتها خشک تر و چوبی تر و بوی اولیه اش مثل یک سیلی تو صورته. :31:
البته میگن کمی بوش به پولو سبز هم میزنه . ولی خب پولو گرانتره .
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
فکر میکردم ارزانتر باشه کلا کارهای ریو. حداکثر 25 اینانقل قول:
سلام
رفقا تو مایه های Chi Chi البته مدل زنونه اش عطر و ادکلن مردونه میشناسن رفقا؟
دوستان این ریو کالکشن قلابیه ادکلن هاش ؟ مثلا همین سایت چاره که ادکلن هاش برای ریو کالکشن هست و بعضی هاشم خیلی گرونه اصله یا نه ؟
. اینکه تو تهران کجا هست که وافعا اصل باشه ؟ خودم تا چند وقت پیش از جمال میگرفتم تو پاسداران ولی یه بار 1milion گرفتم مشکوک زد دیگ از نگرفتم ؟
یادش بخیر تگزاس که خیلی معروفه خودم تقریبا فقط دوبار کادو گرفتم از اطرافیان .. 1 بار هم خریدمنقل قول:
حدود 4 ماه پیش قشم رفته بودم اونجا تقریبا تو هر مغازه ای دیدم (البته مسلما اصل نبودا ) الان هم حتما میتونی پیدا میکنی
اون ریو کالکشن که تامین کننده جنسهای چاره است احتمالا اسم شرکت نماینده ریو است که ادکنهای اصل هم وارد می کنه یا شایدم اسم مغازه باشه. درهرصورت جای نگرانی نیست . هرچند که همین امازون هم گاهی جنسهاش قلابی در میاد( رویوی خریدارها)نقل قول:
1 میلیون رو من چند روز پیش در قائم تست زدم بنظر منم قلابی اومد.
اگه منظور کمپانی ریو هست که اکثر ادکان هاش کپی هست و بسیار بی کیفیتنقل قول:
ولی خود چاره ادکلن هاش اصله.من اتفاقا همون وان میلیون رو ازش خریدم و راضی ام.البته یه کم گرون میده
ممنون دوستان از جوابتون من فکر کرذم این ریو اون ریو هست !
ممنون رفیق از اینکه وقتت رو گذاشتی حتما تست که کردم خبرت میکنمنقل قول:
تو اين لينك يه چيزايي درباره كوبيسم نوشته اما من خودم امتحانش نكردم تا حالانقل قول:
کد:http://perfumenews.mihanblog.com/post/79
يه سوال!
من ديروز تشخيص دادم كه ادكلن Chastity بوي بسيار مشابهي به Boss Hugo Boss داره...به نظر شما تشخيصم درسته؟
راستي يه سوال ديگه
اگه هر كدوم از شما بخواهيد فقط 100 تومن پول ادكلن بديد ترجيح ميديد 1 ادكلن 100 تومني بگيريد يا 2 تا ادكلن 50 تومني يا اصلا 5 تا ادكلن 20 تومني؟؟
اون دوستمون كه اطلاعات راجع به كوبيسم ميخواستند يه سري به اين لينك بزنند:
کد:http://perfumenews.mihanblog.com/post/79
سلام یکم در مورد 212 صحبت میکنید دوستان کسی تجربه کرده ؟ تو این رده چند تا عطر خوب معرفی مکنید که به اصطلاح م ح رک باشند :31: ماندگاری طولانی عطر واسم مهمه
یک صد تومنی یا شاید یک 3 تا40 تومنی و یک 60 تا 70 تومنی یکی برای استفاده روز مره یکی هم برای جاهای خاص ترنقل قول:
سلامنقل قول:
محرک بودن اش در حد شعار تبلیغاتیه!
من پرس و جو کردم دو مدل داره.
یکی درجه یک و یکی هم درجه دو.
درجه دو اش زیر صد تومن هست. طلایی رنگ هم هست.
درجه یک اش حول 200 تومن چرخ میزنه!
در مورد سوال دوم.نقل قول:
بر مبنای قیمت تصمیم نمی گرفتم. فقط بر این اساس که بوش مورد پسندم باشه خرید میکردم. و اینکه در اینترنت چه بازخوردی داشته تا .حالا ممکنه 5 تا 20 تومنی یا یک 100 تومنی. چون عطرهای ارزان با کیفیت زیاد هستند
مثل quorum antoni puig که برای سال 1982 است و من دنبالش هستم. حدود 20 تومنه.
امروز رفتم برای یک خانم عطر بخرم حدود 7-8 تا تست کردم . حتی یکدونه هم خوشم نیومد.( یکی از یکی بدبوتر)
مثل cavalli, angel schlesser,bellisima,kenzo,azzaro duo و 2-3 دیگه اخرشم نخریدم. الانم از بوی گندشون سرم درد گرفته.
jovan s-3-x apeal برای سال 1976.ارزان هم هست اینجا تو ویترین ندیدم ولی jovan هست.نقل قول:
کد:http://www.basenotes.net/ID26121471.html
محرک رو ما یه بار از چین وارد کردیم... و پخش هم کردیم... محرک اینطور نیست که طرف از خود بی خود بشه و فقط تا حدی رو رفتار تاثیر میذاره و کلا اگه فکر کنی با عطر ک ح ر ک کارت راه میوفته کور خوندی!!نقل قول:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
تو ایران ندیدم ، quorum silver رو میتونی پیدا کنی البته که مال 2005 هست ولی بوش گرمه و واسه تابسون خیلی مناسب نیست.نقل قول:
اگه بوی اون ادکلنهای بیست تومنی مورد پسندم باشه شیک باشه و ... ازونها به مقدار لازم میخرم اگه تو رده 50 چیزایی مورد پسندم باشه ازونا به مقدار لازم میخرم واگه صد تومنی مورد پسندم باشه ازون به مقدار لازم میخرم:31::31::31:نقل قول:
اما اگه عطرهای مورد پسندم هم تو رده 50 باشه وهم تو رده 100 خب معلومه دو تا 50 میخرم چون اینطوری به دو تا عطر مورد علاقم رسیدم:20:
راستی بچه ها اینجا کسی از chic و ck man استفاده کرده یا تست کرده یک توضیحی به ما بده؟؟؟///؟/؟
من ck man رو یه شیشه تموم کردم و chic رو هم 3 تا شیشه بس که بوش خوبهنقل قول:
هر دوشونو دوست داشتم و خیلی خیلی خیلی به آدم حس تمیزی القا میکنند خیلی تمیزند لا مصب به خصوص به خصوص به خصوص Chic
من بین این 2 تا chic رو صد در صد ترجیح میدهم فقط یه مشکل برات پیش میاد اونم این که با استفاده از این عطر با اینکه قیمتش 65 تومنه همه به ضرص قاطع تصور میکنن ادکلن 150 تومنی زدی و ازین لحاظ مواظب باش چون اونوقت همه مطمئن میشن از یه جا یه مایه قلمبه بهت رسیده و کلا ازون به بعد روت به عنوان یه مایه دار حساب باز میکنن
شاید باورت نشه ولی من صبحا که میخواستم برم سر کار اینو نمیزدم تو خونه.میذاشتم میبردم دم در محل کارم میزدم
علتش هم این بود که اکثر تاکسیا پر رو میشدند فکر میکردند یه مسافر مایه دار سوار ماشینشون شده و دو لا پهنا کرایه حساب میکردند 2 3 بار سر این قضیه درگیری پیدا کردم و بعد تصمیم گرفتم نزنم و مشکل حل شد.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
نقل قول:
یعنی چی ادکلن محرک از چین وارد کردی؟؟ چی هست اصلا و چقدره و کجا میفروشن؟؟یه کم جزئیات بده ببینیم این ادکلن محرکی که میگی از چین وارد کردی چیه؟؟
همین جوری تو بازار باید بریم بگیم بهمون ادکلن محرک بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اینطور که شما از چیک تعریف کردی فکر کنم یه 65 تومنی پیاده ام:27: فقط به درد تابستون میخوره؟
یه سوال دیگه Eternity by CK for men چی؟ این رو کسی داشته از کیفیتش بگه؟:46:
اره من داشتم . یک دوره ای ازش استفاده می کردم . تابستان 3-4 سال پیش. ماندگاری بد نبود. و پرتاب بو داشتنقل قول:
حداقل دوستم بعد از 1 ساعت متوجه میشد اترنیتی زدم. .هدیه بود و بوش رو خیلی دوست نداشتم. کمی بوی تندی داشت و غیر جذاب برای من . کمی سردرد هم میاورد. میتونم بگم شیرین نبود. ولی همه 50 میل رو استفاده کردم. برای سن حدود 20 بیشتر مناسبه
اینکه شعار تبلیغاتیه میدونم اما با این توضیع شما کلا این سایتای ایرانی مرخصن چون قیمت 50-60 تومن زدن واسه 212 با این حساب کلا به این سایتا اعتباری نیست اجناسشون تقلبه ممنوننقل قول:
منم فکر نکردم کارم راه میوفتم دنبای یه عطر جذاب هستم میدونم اینچیزا بیشتر جنبه تبلیغاتی داره مرسینقل قول:
میشه لینکی یا عکسی از این Chic بگذارید ممنون میشم یکم بوش رو توضیح بدیننقل قول:
بهترین ادکلن تا 20 تومن که بوی تلخی و چوب بده کدومه ؟
ببنم تو که امید به زندگی نداری ادکلن میخوای چکار؟:21:نقل قول:
مشابه لالیک انکر نویر از ریو کالکشن
212 چندتا هستش منظورش کدومه؟ Splash / s3xy / men / on iceنقل قول:
که هیچ کدومشون هم طلایی نیست قیمت اصل همشون هم زیر 80 تومنه(تقلبی خیلی زیاده که با قیمت اصل هم میدن ) کلا همشون بو های باحالی دارن به خاطر همین هم طرفدار زیاد داره هیچ کدومشون تا جایی که من میدونم م ح ر ک نیست هر عطر خوبی که استفاده کنی جنس مخالف را به خودش جذب میکنه این ها همه تبلیغ اند
[QUOTE=arsenal_mmm;6181744]من ck man رو یه شیشه تموم کردم و chic رو هم 3 تا شیشه بس که بوش خوبه
هر دوشونو دوست داشتم و خیلی خیلی خیلی به آدم حس تمیزی القا میکنند خیلی تمیزند لا مصب به خصوص به خصوص به خصوص Chic
من بین این 2 تا chic رو صد در صد ترجیح میدهم فقط یه مشکل برات پیش میاد اونم این که با استفاده از این عطر با اینکه قیمتش 65 تومنه همه به ضرص قاطع تصور میکنن ادکلن 150 تومنی زدی و ازین لحاظ مواظب باش چون اونوقت همه مطمئن میشن از یه جا یه مایه قلمبه بهت رسیده و کلا ازون به بعد روت به عنوان یه مایه دار حساب باز میکنن
شاید باورت نشه ولی من صبحا که میخواستم برم سر کار اینو نمیزدم تو خونه.میذاشتم میبردم دم در محل کارم میزدم
علتش هم این بود که اکثر تاکسیا پر رو میشدند فکر میکردند یه مسافر مایه دار سوار ماشینشون شده و دو لا پهنا کرایه حساب میکردند 2 3 بار سر این قضیه درگیری پیدا کردم و بعد تصمیم گرفتم نزنم و مشکل حل شد.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------/QUOTE]
اقا چیک اینه
Carolina Herrera Chic Men
از نظر من به درد تابستون میخوره ولی خیلیا میگن بوش گرم و سنگینه..من توش بوی یه پرتقال بی نهایت رسیده که خیلی تنده حس میکنم..بوی پرتقال در منتها علیه خلوص خودش یعنی انگار تا جایی که شامه آدم میتونی تشخیص بده اومدن بوی پرتقالو شدید شدید کردن منتهی نه بوی مصنوعی ها بوی بسیار بسیار طبیعی پرتقال انگار که پوست پرتقال به شدت رسیده زیر بینی شماست. .من با گرم بودنش موافق نیستم ولی با سنگین بودنش موافقم...این عطر جزو عطراییه که هرگز امکان نداره کسی پسند نکنه...یعنی لامصب همه چی تمومه خیلی بیشتر از اون چیزی هم که فکرشو میکنی معروف و پر فروشه.چیزی تو مایه های لالیک آنکق نویر و آکوا بوگلاریه فروشش اما بر عکس هر دوی اینها همه و 100 در 100 جمعیتا آقایون و خانمایی که اینو بو کنند امکان نداره فک شون پایین نیافتهنقل قول:
توی این پست این وبلاگه این عطر جزو 10 عطر جاودانه معرفی شده
عکسشو اون وسط میتونی تشخیص بدی که یه بطری مکعب مستطیل شکل دارهکد:http://perfumenews.mihanblog.com/post/221
میخوای بمیرم شما راحت شی !؟نقل قول:
اسم ادکلنی که گفتی رو نفهمیدم ، مشابه لالیک چه ادکلنی تو این قیمته ؟
نقل قول:
این لینک عکسش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این لینک از عطر Chic به عنوان یکی از عطرای بسیار دختر کش اسم برده شده و یه توضیح مختصر راجع بهش داده
توی این لینک هم درباره این که چه بو هایی در رایحه اش به کار رفته توضیح داده و یه معرفی مختصر هم درباره این عطر وجود داره البته تو این نوشته که رایحه لیمو و هندوانه رو با هم در این عطر مخلوط کردند اما از نظر من ترکیب این دو تا رایحه بوش شبیه پرتقال رسیده شدهکد:http://perfumenews.mihanblog.com/post/19
کد:http://atrafshan.com/index.php?page=product&cmd=view&id=392
فوتوریتی مردونه(مشکی)بوش شبیهه اترنیتی هست.قیمتش هم 3 تومن بوده.
بویه هر دوتاشون معرکست.پخش کنندگی خوبی داره ولی موندگاری خوبی ندارن!