دوستان کسی می دونه فزق 131 SE با 131 SX و 131 EX چیه؟
Printable View
دوستان کسی می دونه فزق 131 SE با 131 SX و 131 EX چیه؟
131 se : پراید پلتفرم ایکس 100+ فرمان هیدرولیک+ ترمز ای بی اس+ دو عدد ایربگ راننده و سرنشیننقل قول:
131 sx : پراید پلتفرم ایکس 100+فرمان هیدرولیک+ترمز ای بی اس
131 ex : پراید پلتفرم ایکس 100+فرمان هیدرولیک+ ترمز ای بی اس+ یک عدد ایربگ فقط راننده
131 le : پراید پلتفرم ایکس 100+ ترمز ای بی اس+ یک عدد ایربگ فقط راننده
131 sl : پراید پلتفرم ایکس 100+ ترمز ای بی اس
پیرو پستهای قبلی در مورد کم کردن مصرف پراید.بنده یه آزمایش عملی انجام دادم به این صورت که:
- بعد از پر کردن باک ماشین (حدود 35 لیتر) در حالت رانندگی عادی خودم حدود 550 کیلومتر میرفت تا چراغ بنزین روشن می شد.
- حالا با شرایط کاملا یکسان با حالت عادی و فقط با این فرق که نزاشتم دور موتور از 3000 بیشتر بشه و حداکثر سرعت هم 100 کیلومتر.
- نتیجه خیلی جالب بود حدود 90 کیلومتر بیشتر ماشین رفت یعنی با یه باک 35 تایی حدود 640 کیلومتر رانندگی کردم.
- مسیرم 90 درصد اتوبان + 10 درصد داخل شهر
- در حالت عادی رانندگیم تو دنده 1 تا 3 دور موتور تا 4500 هم میبردم و اگر اتوبان خلوت بود و دوستان پلیس و دوربین هم موجود نبود تا 150 تا هم میروندم!
- پیشنهاد میکنم بقیه دوستان هم امتحان کنند و بگن نتیجه رو. البته حتما در نظر داشته باشید که دور موتور 3000 حداکثر هست و فقط در سربالایی ها و سبقت گرفتن ها استفاده بشه و در حالت عادی روی 2500 دنده عوض کنین.
دوستان یه سوال؟ اون چراغ زرد رنگ بنزین سطح بنزین به چند لیتر برسه روشن میشه؟و چند کیلومتر از اون به بعد میشه رفت؟
کارخونه میگه به حدود 7 لیتر برسه چراغ روشن میشه و به 3 لیتر برسه چشمک زن میشه.نقل قول:
یعنی باید بعد از روشن شدن چراغ عملا 100 کیلومتر دیگه بشه رانندگی کرد ولی تجربه من بعد از روشن شدن چراغ 20 کیلومتر بعد شروع به چشمک زدن میکنه و دیگه بنزین زدم و نمیدونم نهایتا چقدر میشه رفت.
جالبه برای من وقتی اون چراغ زرد روشن میشه بلافاصله چند دقیقه بعد ( به یک کیلومتر هم نمیرسه)شروع به چشمک زدن میکنه!نقل قول:
به نظر شما نیاز به تنظیم داره ؟ فکر کنم لز اون موقع که شروع به چشمک زدن میکنه بنزین هم خیلی توش باشه چون دیر تموم میشه، شاید همون 7 لیتر
معمولا مربوط به گیج بنزین که روی پمپ بنزین (روی باک و زیر کفی صندلی عقب) سواره میشه. و دستکاریش نکنی بهتره ممکنه بدتر از قبل بشه و درجه رو درست نشون نده.نقل قول:
با سلام به همه دوستان عزیز
من راستش تاالان ماشین دستم بوده و رانندگی هم زیاد کردم (مال داداش و دوستانو...)اما چون فقط استفاده کردم از کارهای نگهداری و سرویس و ......ماشین اطلاع درستی ندارم تازه رفتم یه پراید 131se ثبت نام کردم گفتم چند نکته از دوستان یاد بگیریم کلا کارهای همیشگی مثل سرویس و نگه داری و....یه سری توصیه مفید که بهم کمک کنه ماشین رو ازش خوب استفاده و نگهداری کنم
ممنون
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی پست میدم یا نه!
اما در مورد استفاده از کولر مواردی برام سوال برانگیزه
اول اینکه خیلی شنیدم ،میگن اول باید کلاجو بگیری بعد کولرو روشن کنی !اگه این حرف درسته میخوام دلیلشو بدونم.
دوم بهم گفتن زمانی باید کولرو روشن کنی که دور موتور بین 2500 تا 3000 باشه ،اگه اینجور باشه تو ترافیک های شهری که با دنده یک ودو حرکت میکنیم و دور موتور زیر 2500 هستش نباید کولر گرفت؟
دوستان یه سوال فنی دارم البته نمیدونم درسته یا نه ؟!!
از چند نفر شنیدم که در مورد پراید اگه تسمه تایم پاره بشه مشکل خیلی حادی پیش نمیاد.
کلا عواقب پاره شدن تسمه تایم چیه و کدوم ماشینا خسارت زیادی از این موضوع می بینن؟؟
اصلا ربطی به کلاچ نداره ، موتور باید در حالت معمولی باشه ، بهترین حالت اینه که دور موتور بین 1.5 تا 3 باشه چون وقتی دور موتور پایین باشه کمپرسور کمتر دور برمیداره و بهش فشار میاد و اگر دور موتور خیلی زیاد باشه ممکنه باعث بریدن پیستونهای درون کمپرسور بشه ، بنابراین در حالت ایستایی سعی کنید کمی با گاز دور موتور رو بالا ببرید و بعد از اینکه کمپرسور روی دور افتاد دیگه لازم به گاز اضافی نیست ، در سرعت های بالا هم سعی کنید دور موتور رو پایین بیارید و بعد از موتور کولر بگیرید ( پراید با کولر نهایت 100 کیلومتر برانید )نقل قول:
نقل قول:
تسمه تایم همونطور که از اسمش مشخص است برنامه زمانبندی سوپاپ ها را برای باز و بسته شدن به عهده دارد و وظیفه ان انتقال نیرو از میلنگ به میل سوپاپ برای به حرکت در اوردن سوپاپها است و به هر دلیلی تسمه بریده یا از بین برود ماشین شما روشن نخواهد شد ( البته اگر سوپاپ ها باز باشند مشکل متفاوت خواهد شد و امکان برخورد سوپاپ ها با پیستون دردسر ساز خواهد شد )
تسمه تایم ( پراید ) به دلیل اینکه فشاری زیادی برش وارد نیست در صورت پاره شدن و از بین رفتن ، یک نوار لاستیکی معمولی موقتا میتواند جایگزین تسمه تایم شده و شمارا تا تعمیرگاه برساند .درصورت بهم خوردن زمانبندی سوپاپ ها موتور به شدت به مشکل برخورده و سعی کنید با ملاحظه تمام ، رانندگی بسیار آرام را داشته باشید .
لطفا در بخش عیب یابی بپرسید تا زودتر به نتیجه برسید. ممنوننقل قول:
سلام
تعویض فیلتر کولر پراید 131 چه جوریه؟
اگر منظورتون فیلتر اتاق هست. پراید همچین فیلتری نداره.نقل قول:
پراید فیلتر کولر نداره!
سلام
این پراید 131 SE چه مدلی هست ؟ نشنیده بودم تا حالا
الان رایان سایپا تو شرایط اقساطیش این مدل رو داره ارائه میکنه
مدل فول آپشن ! پراید است که دارای دوعدد کیسه هوا برای راننده و سرنشین میباشد .نقل قول:
مگه فول اپشن مدل EX نبود ؟نقل قول:
EX هم ایربگ داره هم ABS و هم هیدولیک
نقل قول:
EX فقط کیسه هوا برای راننده داره + ای بی اس و هیدرولیک
LE فقط کیسه هوا راننده + ای بی اس
SE دو کیسه هوا ، ای بی اس + هیدرولیک
SX و SL هم کلا نیست چون کیسه هوا نداشتند .
ببینید یک خودرو هزاران آپشن و اسم دارد . :n02:
نقل قول:
پس این مدل SE الان بهترین و فول آپشن ترین مدل محسوب میشه ... ایول :n02:
مقاومتی در برابر تصادف داره؟
اگر منظورت پراید 131 هست. سوال خیلی کلی پرسیدی و جواب کلی هم بهش میشه خیر. ولی در عمل بستگی داره به نوع تصادف. به شخصه دیدم در تصادف پراید با 405 ، پژو تا در باک جمع شده ولی پراید خسارت جزئی دیده. این خودرو برای سرعت زیر 100 کیلومتر و داخل شهر خودروی خوب و مناسبی هست ولی برای بیرون شهر و اتوبانها ایمنی لازم رو نداره حتی با وجود تقویت بدنه و نصب ای بی اس و ایربگ.نقل قول:
پراید 131sx آخر 90 کاپوت تعویض . بیرنگ فنی سالم اگه قیمت بهم بگید چند بفروشم خوبه ممنون میشم . بیمه تا برج 12.
فک کنم حدودای 15نقل قول:
لاستیک پراید Ex131 رو کی عوض کنم.به نظرتون لاستیک کارخونه ای رو تا کی میشه استفاده کردش؟ منظورم برای ماشین نو هستش
لاستیک ایرانی روی پراید معمولا کویر است که جنس خوبی دارد و بادوام است .نقل قول:
بسته به رانندگی شما اگر درون شهر رانندگی کنید لاستیک زودتر مستهلک میشود ، من با کویر 90 هزارتا رفتم ( در عرض 16 ماه خارج از شهر ) و حدود 20 درصد دیگه هم ازش باقی مونده بود . باز هم نمونه مشابه خریدم انداختم روش .
ادامه سوالتون رو اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پراید 131 Ex به نظرتون دزدگیرش هیچ کیفتی داره؟
الان من دارم میگیرم با خودش دزدگیر غیر تصویری داره
میخواستم بدونم دزدگیرش اصلا کیفیت داره یا نه؟ بعد ایمولایزر پراید واقعا ایمولایزره یا الکیه
کلا برای مبارزه با سرقت ماشین میشه رو ایمولایزرش حساب کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
برای قشر زحمت کش و متخصص سارقین حرفه ای، دزدیدن خودرو شما حتی اگر به پیشرفته ترین امکانات روز مجهز باشه، در صورت وجود زمان کافی امکان پذیر هست. حالا هرچی شما از اقدامات پیشگیرانه استفاده کنید درصد خطر میاد پایین ولی کاملا از بین نمیره.
چند تا توصیه میکنم به عنوان یه دوست کوچیکتر:
1- حتما از قفل فرمان استفاده کنید تا درصد سرقت کیت ایربگ روی فرمان ماشین کم بشه.(حداقل قیمتش 500 هزار تومنه!)
2- از قفل پدال استفاده کنید چون هیچ سارقی دوست نداره حین سرقت سرش پایین باشه و قفل باز کنه!
3- از معرض دید قرار دادن اشیا قیمتی مثل پخش و باند، کیف ، عینک دودی، پول ، مدارک و .... تو ماشین خودداری کنین.
4- دزدگیر ماشین کاربردیه ولی امنیت کامل نمیاره بهتره از انواع تصویری که وضعیت ماشین رو به خوبی نشون میدن استفاده کنین.
قفل فرمان رو سریعا گرفتم.قفل پدال هم خواستم بگیرم به نظرم کیفیتش خوب نیومد
فردا حتما قفل پدال هم میگیرم
اما دزدگیرش رو الان که دیدم کاملا مزخرفه.اولا چشمیش کار نمیکنه.ثانیا هنگ میکنه و بعد زدنش یهو میبینی بعد چند ثانیه یکی از قفل های در رو باز میکنه!!
فردا حتما باید دزدگیرش رو هم عوض کنم.جالبه خودم تو کار پخش عمده صوتی و تصویری هستم و میخواستم خساست کنم برای دزدگیر!!
حیف که استیل میت اصل دیگه گیر نمیاد و احتمالا مولر میبندم
راستی چه قدر کیفیت پراید اومده پایین.وقتی امروز نشستم توش شوکه شدم!! ما خودمون قبلا پراید هم داشتیم ولی خدایی کیفیت پراید های اون موقع بهتر بود.واقعا پرداخت بهتری داشت نسبت به الان
کلا چه قدر فرقه بین پراید و پرشیا :(
.
.
.
راستی نامرد ها ضبط هم ندادن و به جاش گفتن یه ماه بعد برو بانک 100 تومن پول بگیر
سلام. ببخشید دوستان من یه سوالی دارم. مدتیه ماشین صدای موتورش خیلی زیاد و خشک شده. البته از آخرین تعویض روغن حدود 4500 کیلومتر گذشته، ماشین 31000 تا کار کرده. از طرفی نفس ماشین کم شده. بعضی وقتا خوبه. بعضی وقتا انگار 5 تا آدم سنگین وزن توشن راه نمیره. صدای ماشین تو دنده های سنگین خیلی بیشتره. من کیلومتر 17000 تا مجبور شدم دیسک و صفحه عوض کنم. ظاهرا از روز اول که تحویل گرفته بودم مشکل داشت و کلاچ سفت بود. منم که فکر می کردم پراید این مدلیه اهمیت نداده بودم. خلاصه نمیدونم الان چیکار کنم؟ آخرین بار کلیومتر 26000 تا دیاگ زدم مشکل خاصی نداشت. البته اون موقع اینطوری نبود. به نظر شما ایراد از چیه؟ روغن باید عوض شه؟ من همیشه بهران پیشتاز میریزم. و سر 6000 تا عوض میکنم. تا حالا انژکتور نشستم. کلاچ هم یه مقداری سفت شده. به نظرتون دیسک و صفحه باید عوض شه؟؟؟ آخه هنوز 15000 تا هم نشده. اگه اینطوریه چقدر زود تموم میشه. برای صدای موتور چیکار کنم. بعضی وقتا انگار مازراتی سواری !!!! گاز میدی صدای خشکی داره انگار یه قطره روغن توش نیست. راستی یه سوال دیگه هم بپرسم. جدیدا چراغ سمت راستم بعضی وقتا کم نور میشه و وقتی این اتفاق می افته چراغ آبی رنگی که تو نشان گراست به صورت کمرنگ روشن میشه. همون چراغی که وقتی نور بالا میدی روشن میشه. اما تو نور پایین کمرنگ روشن میشه. یه بارم لامپ عوض کردم. اما بازم اینطوری میشه. انگار که شله. با دست که به چراغ میزنی درست میشه. مشکلش از کجاست؟؟؟ و اینکه نور پراید تو تاریکی جاده نسبت به ماشین های دیگه خیلی کمه. عملا خاموش و روشن بودنش خیلی فرق نداره. نمیشه کاریش کرد؟؟؟ البته من دوست ندارم راننده های دیگه چشمشون داغون بشه اما واقعا نور خودش کمه. در مورد بوق هم سوال داشتم. رو پراید میشه بوق پژو نصب کرد؟؟ بوق خودش خیلی سوسوله.عملا خیلیا اگه صدای ضبطشون بالا باشه اصلا متوجه تو نمیشن. خصوصا ماشین های باکیفیت خارجی که صدا داخل نمیره. سیستم صوتی خفن هم دارن. حالا تو هم بوق بزن. اصلا انگار نه انگار.مرسی. معذرت بخاطر پرحرفیم.
باسلام.یه پراید131دارم 9ماه کار کرده7300تا.الان 3ماهی میشه که وقتی ایستاده ماشین اینگار که داری گاز میدی دورموتور میره بالا روی2.انگارکه پدال گاز گیر کرده پایین.من سه بار بردم نمایندگی هرسه بارهم فقط تنظیم موتورکرده که اونم بدتر شده بهترنشده.چون هروقت که لپ تابو وصل میکنه به ماشین چیزخاصی نشون نمیده واون بنده خداهم هیچی بارش نیست میگه بزار تنظیماتشو ریست کنم.از بار اخری که ریست کرده الان یک ماه میگذره ولی الان یه هفتست که استارت ماشین هم مشکل پیداکرده.قبلا یه ذره کلیدو میچرخوندی ماشین روشن میشد الان باید تا ته بگیرمش چند ثانیه تا استارت بخوره وروشن شه....
ببخشید طولانی شد اما ما هرچی پیش این نمایندگی های مزخرف سایپا رفتیم هیچ کدوم نتونستن درستش کنن وعلتشو هم نمیفهمن.اگر راهنمایی کنید مدیونتون میشم.
اگر تا حالا شمع عوض نکردین یه دست شمع ان جی کا بندازین روش. فیلتر بنزین رو هم هر 10000 تا باید عوض کرد. فیلرگیری درست و اصولی انجام بدین (نمایندگیها بلد نیستن به تون اپ های با سابقه برید) شستن انژکتور اگر به دست انسان دانا و با مواد مصرفی مرغوب باشه تاثیر زیادی داره. روغن مشکلی ندارهنقل قول:
برای بوق میشه نوع پژویی وصل کرد ولی باید پیش یه باتری ساز برید و سیمکشی فابریک باسد دستکاری بشه چون احتیاج به نصب افتامات داره و حدود 50 تومنی حداقل براتون اب میخوره. قضیه چراغ رو هم به باتری ساز نشون بدین احتمال داره فیش پشت لامپ ایراد داشته باشه یا اتصالی وجود داشته باشه (اگر تازه ماشین رو شستین شاید اب توش رفته باشه)
برای نور لامپ ها باید لامپ مرغوب بندازین مثل osram night breaker که اگر اصلش گیر بیاد جفتش تا 100 تومن هم قیمت داره.(واتش فابریکه)
این میتونه یا از استپر موتور باشه که وظیفش تنظیم دور موتور در حالت درجا کارکردن هست یا سنسور دریچه گاز مشکل پیدا میکنه ولی چون میگید دیاگ چیزی نشون نمیده شاید استپر کثیف شده به نمایندگی بگید یه تمیزکاریش بکنه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابتون. شمع ها رو کیلومتر 26000 عوض کردم. بوش انداختم. البته می گفت اصلیه.نمی دونم دیگه راست می گفت یا نه. برای لامپ احتمال میدم همون فیش باشه. یا یه اتصالی کوچیک. چون لامپش نسوخته. از روی دست انداز اینا رد میشی درست میشه دوباره خراب میشه. اما این قیمتی که گفتین یکم زیاده. 100 تومن واسه دو تا لامپ.
دیگه با موتور +hp بفروش نمیرسه؟ و ایا این مدل جواب داده؟ یه توضیحی هم در مورد هیدرولیک پراید بدید که واقعا به نرمی 206 یا پرشیا هست ؟
نقل قول:
دوست عزیز، در مورد پراید با موتور ارتقا یافته نمیدونم هنوز تولید میشه یا نه. اما خیلی فرق زیادی با پرایدهای متداول نداره. یکی از دوستام داشت.در کل پراید ماشینی نیست که 5 6 اسب بخار قدرت روش خیلی موثر باشه. در مورد هیدرولیک بودن مطمئن باش از خرید فرمون هیدرولیک به هیچ وجه پشیمون نمیشی و کاملا برای ماشین لازمه. من با 206 یا پرشیا رانندگی نکردم. اما با 405 رانندگی کردم. در مقام مقایسه با توجه به اینکه پراید به مراتب سبکتره میشه گفت فرمون راحت تر و نرمتر از 405 میچرخه. در کل به نظر خودم 405 یخورده فرمونش سفته حتی. دوست عزیز کسایی که میگن فرمون پراید تیزه و تو سرعت بالا خطرناک میشه تا حدی حق دارن. اما به هر حال هر چیزی اگه درست ازش استفاده نشه میتونه خطرناک باشه. من میگم ارزش پولشو داره. مگه پراید چه امکاناتی داره؟؟ هیچی. اگه همینم نداشته باشه که با پیکان چه فرقی داره؟ تازه به مراتب پیکان مقاوم تر بود.:n02:
دقیقا پیرو صحبت دوستمون بنده پراید ارتقا یافته دارم همین الان، قبلا هم معمولی داشتم تنها فرقی که می تونم خدمتتون عرض کنم:نقل قول:
1- موقع کولر گرفتن خیلی ماشین کم جون نمیشه و بهتر از معمولی ها شتاب میگیره
2- من تا حالا اون صدای معروف سوپاپ ها رو که موقع دنده مرده رفتن با پراید میده رو با این نشنیدم
3- سیستم موتور به جای زیمنس و ساژم به بوش تغییر کرده.(مصرف تو اتوبان 5.8 لیتر در 100 کیلومتر)
4- فیلتر بنزین از داخل محفظه موتور به پشت ماشین و زیر باک نقل مکان کرده
5- و دیگر هیچ
اتفاقا همچین مشکلی واس منم پیش اومده بود،دیدم ماشین ساکنه اما داره گاز میخوره!!!فک کردم پدال گیر کرده،الان قطع شده اما ماشین بنظرم زیاد سرحال نیس!نقل قول:
دوستان یه مشگل حاد دارم،شیشه ماشین خیلی سری بخار میشینه روش،چیکارکنم؟
اصلا از شیشه های پراید راضی نیستم،نحوه انعکاس نور توش خیلی افتضاحه
درهام مثلا رگلاژ شدن!انقد بد بسته میشن که اعصاب خوردکن شدن
راستی برف پاک کنمم خیلی صدا میده،راهی هست واسه کم شدن صداش؟
اره خوب منم همینو میگم... الان موقع ثبت نام اصلا موتور ارتقا یافته ندارن! میگن تیپ خودرو موقع ارسال دعوتنامه مشخص میشه! ماشین اولم هست و هیچی نمیدونم ... خیلی دوست دارم حالا که دارم پراید میگیرم این موتور هم روش باشهنقل قول:
چجوری بخار میشینه روش ؟ حالت عادی که رطوبت وجود نداره ، بخار از کجا میاد ؟نقل قول:
پراید ماشین 25 سال پیشه ، انتظار نداشته باشید حالت شیشه ها آیرودینامیکی باشه ، شیشه جلو تقریبا تخته ، برعکس ماشینایی مثل سمند یا 206 که زاویه شیشه طوری است که آفتاب به داخل خودرو از جلو وارد نمیشود و روی داشبورد منعکس میشود .
درهای پراید شانسی است ، برای من عالی بسته میشوند ، بازم باید رگلاژ کنید اما شاید نشه درستش کرد چرا که موقع مونتاژ بد بسته شده .
همیشه سعی کنید در مخزن شیشه شور ماشین کمی مایع شوینده بریزید چرا که شیشه جلو همیشه چرب است ( به دلیل نشستن دوده خودروها ) و مایع شوینده ایی مثل مایع ظرف شویی میتواند شیشه را خوب تمیز کند و علاوه بر اون برف پاکن راحت تر روی شیشه لیز میخورد . ( مثلا برای یک شیشه نوشابه 1.5 لیتری اندازه 2 قاشق مایع ظرف شویی بریزید ، مخلوط کنید و درون مخزن شیشه شور بریزید . )
برف پاکن شما اگر خوب تمیز میکند مشکلی ندارد اما اگر هم بد تمیز میکند و هم صدا میدهد باید تعویض بشوند ، برف پاکن معمولا توی آفتاب تابستان از بین میرود و پوسیده میشود .