بازهم كه يادت رفت اسم من سه تا o داره .
حالا يك خاطره از دوران مدرسه تعريف مي كني؟
حق با موش است يا گربه يا پنير ؟
Printable View
بازهم كه يادت رفت اسم من سه تا o داره .
حالا يك خاطره از دوران مدرسه تعريف مي كني؟
حق با موش است يا گربه يا پنير ؟
1-شهريار جان انقدر سوتي ميدي خسته نميشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-مگه اسم بازيي كه تو اواتارته Man hunt نيست؟پس چرا يوزرت Man Hunter است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-تو مشهد بد خواه مدخاه نداري؟اگه داري بگو بريم سيستمش رو به هم بريزيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاكر هر چي بچه با مرام و پر سوتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران
سلام رفيق..شرمنده..مهم اين هست كه شما توي امضاي من هستي,منم نوكرتم.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
1)سال اول راهنمايي ...با بر و بكس گوشه حياط بوديم...حرف ميزديم.يهو زنگ خورد.اين رفيق من گفت كه بچه ها..همه بريم تو دستشويي قايم بشيم...اين دستشويي ما يه كم از سطح زمين بلند بود..يعني روي سكو بود.
يچي...گفت 1و2 ...حملهههه..آقا خئدش امد بره..پاش گرفت با اين سك,..تا آرنج رفت تو چاه دستشويي..
ما همه داشتمي ميخنيديديم...جاتون خالي...يك بويي ميداد اين بشر.... :puke: :puke: :puke:
2)واا..من خودم سال موشم...در نتيچه حق با موش هست.ولي در كل هويج بهتر از پنير هست.
ممنونم جيگر.
يا حق ;)
سلام...چه عجب يكي به جز بهروز و فرانك خانوم سوال پرسيدن.نقل قول:
نوشته شده توسط RAMMSTEIN
1)نه بابا....كلي حال ميكنم.
2)آخه...خودت ميگي اسم...ون اسم هست.من كه استفاده ميكنم نميتونم بگم شكار انسان.بايد بگم شكارچي انسان.مثل اينكه بگي من رفتم شكارچي...به جاي اينكه بگي رفت شكار.هر چيزي رو درست بايد استفاده كني.
3)نه داداش نوكرتمي....او موقع كه ميزدي شوهرت پاسبون بود(شرمنده ها...دور هم باشيم بخنديم.اگه ناراحت شدي تا باشم بيام مهشد..يه فصل ما رو بزني,ها؟!!!)
4) ما هم مخلص شما...هر چي بچه با مرام هست.قربون مرامت.ستي ها هم قابل نداره.زنده باشي ايشاا..
ممنونم از سوالات جيگر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق ;)
شهريار جان منم سوال كنم ؟
تيم هاي باشگاهي ايران كدومشونو دوس داري ؟
هلند راست ميگن كشور گلهاست ؟
چند سال اونجايي ؟
فكر ميكني چه جور آدمايي هستند ؟
بهترين مذير اين سايت كيه ؟
چت بهتره يا دانلود !!؟
چه رشته اي رو ميخوني ؟
دوست دختر تا حالا داشتي ؟
اگه دختر بودي دوست پسر ميداشتي ؟
نظرت در مورد دخترا ؟
بچه گانه ترين چيز دنيا !؟
بچه گي يعني چي ؟
بزرگ بودن خوبه ؟
آنتوني رابينز رو ميشناسي ؟
اهل كتاب هستي ؟
زيباترين گل و رنگ ؟
بهترين آرزوت ؟
بدترين و بهترين خاطره ؟
بهترين لذت ؟
بهترين غذا ؟
بدترين شخص !؟
سلام...بابا ذوق مرگ شدم....دمتون گرم.دو نفر جديد امروز از من سوال كردن.اختيار داريد پيشي.اين حرفها چبه؟نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
1)فقط و فقط استقلال...طرفدارشم فطير.
2)اگه گل واقعي منظورت هست....بله,ولي اگر دختر(شرمنده..من يه كت انحراف به چپ دارم واسه همين گواهي نامه ام رو دفعه دوم گرفتم.!!!)نه بابا..به اون صورت نه.دخترهاي اينجا مثل موز هستن...دراز و زرد.
3)1 سال
4)تا كاريشون نداشته باشين و خطا نكين...هيچ كاري بهت ندارن و در كل آدمهاي خوبي هستن.
با خارجي ها خيلي خوش برخوردن....بر عكس آلماني ها.....هيچي راجع بهشون نمگم.
5)برو بابا...جوك نگو.....يعني چي(ولب جاي مافيا يه كم خالي هست,يه كم.!!).
6)هر دو شون لازم هست..ولي من دانلود رو ترجيح ميدم.
7)IT (Information Technology
8)آره....الان هم يدونه دارم...تو ايرن هست...ببينم شما همتون دست به يكي كردين منو بكشين؟بابا نپرسين اين سوال رو...يادش ميافتم....گريه ام ميگيره نامردها!!!!
9)آره...چون دوست دارم روابط رو تجربه كنم و بدونم دنياي پسرها چه طور هست.حالا هر كي دوست شد كه نبايد
سريع........................!!!آره و اينا.
10)بايد باشن..همونجوري كه پسر ها هم بايد باشن.همه با هم برابريم...همه از نظر خدا انسانيم...رنگمون هم واسش فرق نميكنه...چيزي كه مهم هست...باطن و نيت انسانهاست.
11)بي جنبگي....بازم ميگم..بي جنبگي.
12)خوب..اگه به دو سه روز پيش يه نگاه بندازي ميفهمي(زياد تو حاشيه نميرم..چون قضيه تقريبا‘‘ تموم هست).
13)به شرطي كه بدوني واسه چي داري بزرگ ميشم...ميتوني با اندازه يه كلاغ عمر كني..ولي مثل يه علف هرز باشي...ميتوني 40 سال عمر كني....ولي هميشه جاودانه باشي.
ولي ئر كل خوب هست...ميتوني زور بگي.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! :happy: 1
14)اسمش آشناسيت...اگه ديديش بگو شهريار منتظر هست..تو كافه..زود بيا.!!!
15)آره..بدم نمياد..اگه وقت كنم حتما‘‘....
16)رنگ آبي....گل هم رز(چه قدر واقعا‘‘ رنگ قرمز رز و آبي به هم ميان!!!!!!!!!!! :laughing: )
17)سلامتي واسه همه ملت دنيا..!!!و اينكه هيشكي جلوي اطرافيانش ضايع نشه و همه به اون كسي كه دوست دارن برسن.!!!
18)بدترين خاطره...مربوط با فوت پسر عموم هست(خدا بيامرزتش و همچنين رفتگان شما).
بهترين خاطره هم آشنايي با نفسم.!!! :blush: :blush: :)
19)بودن با اوني كه دوست دارم و قليون....آها...وقتي توي مسابقه كانتر تيم طرف رو ببري.مخصوصا‘‘ وقتي شرط بسته باشي سر نهار و پول هم نداشته باشي...آه ميجسبهههههههههههههههههههه ههه.!!!
20)خورشت قيمه.
21)معلم Data Base مون.....خيلي نامرد هست.
پيشي جون ممنونم....دمت گرم.
يا حق ;)
اگه مار و جوجه تيغي با هم عروسي كنند بچشون چي ميشه؟
ان شا ا....ميشه سم خاردار....نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ولي به نوع مارش هم بستگي داره...ببينم تو ديگه سوال بلد نيستي؟نكته تستي ميگي؟(شوخي).
ولي بازم دمت گرم....
اسم اين تاپيك رو به يخچال تغيير بدين.
يا حق ;)
تا حالا شده يك ماه حمام نري؟
اصلا‘‘ تركوندي منو با اين سوالات...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نه....ولي توي اين ايام امتحانتا..4 روز در ميون خودم رو تو آيينه ميديدم.
يا حق ;)
تا حالا شده شام و ناهار را به فاصله 30 دقيقه بخوري ؟
اينها در دوران خدمت به سرم اومده ميخواهم قدر انجا را بداني دوست عزيز
من اصولا‘‘ يا ناهار ميزنم...يا شام....نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
تو قدر سربازيتو بدون.
يا حق ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب دوران مقدسي هستش اين خدمت سربازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شام و ناهار را به فاصله 30 دقيقه بخوري ؟
شهريار جان اومدم بازم سوال كنم ازت ! با اجازه .
بهترين آهنگي كه شنيدي ؟
چرا life is like رو اینقدر دوست داری ؟
چقدر دوست داری عمر کنی ؟
بگن الان میمیری چی کار میکنی یا چی میگی ؟
دوست داری به یکی بمیر همونجا بمیره ؟
بدترین چیز دنیا ؟
دوست داری الان ازدواج کنی ؟
ازدواج اصلا خوبه ؟
عشق ؟
دوستی ؟
خدا ؟
دعا ؟
نماز میخونی ؟
جهنم بهشت ؟
شعر میخونی ؟
نرم افزار یا سخت افزار ؟
پول یا شادی ؟
چه ميكنه اين پيشي...دمت گرم بابا...ممنونم.نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
1)واا...اين سوالت خيلي سنگين هست....من آهنگهاي قشنگ زيادي گوش دادم...ولي آهنگ نيايش داريوش و من ديگه بچه نميشم داريوش رو ميپرستم
(الهي به مستان جام شهود....اين يه قسمت از نيايش هست و
من ديگه بچه نميشم..ديگه بازيچه نميشم......اينم يه قسمت از من ديگه بچه نميشم داريوش.)
من داريوش گوش ميدم...ولي ممكن 10 دقيقه بعدش DJALIgator گوش بدم...نه خيلي عمگين...نه خيلي شاد.
2)اولندش اين ميره تو تاپيك سوتي ها....چون Life Is Live هست اسم آهنگ.دوما‘‘ خيلي باحال هست.ازشم خاطره دارم...يادش بخير.
3)فرق نميكنه..فقط با عزت باشه...و به تمام آرزوهام برسم(من كم توقع هستم..ولي منم آدمم!)
4)هيچي...فقط ميگم به اوني كه دوسش دارم بگين ديگه منتظرم نشه ..چون من رفتم و بگين كه اونجا هم دوست دارم.
5)نه...اصلا‘‘.من هيچ وقت خودم رو اينقدر بزرگ نميبينم.من كه خدا نيستم(ممكن خودم بكشمش :laughing: :blush: !!!!)
6)نامردي و نا اميدي از رحمت خدا.
7)الان نميدونم..از يه طرف آره..از يه طرفم نه...چ.ن نه پول دام..نه خونه و سر پناه.الان من فقط ميتونم يكي رو بدبخت كنم...همين.(ولي يه دنيا ديونه بازي دارم.!!!)
8)وا...اگه بدوني چه جوري ادارش كني بد نيست(از دزدي كه بهتره!!!!!).من كه هنوز مزدوج نشدم...ولي وقتي شدم...اون موقع نظرم رو شايد بهتر بگم...ولي در كل من نميترسم ازش.!!
9)بهترين احساسي كه خدا با آدم داده.به شرطي كه پاك باشه...نه اين مه به طرفت به چشم كسي كه ميخواي كمبودهاي جنسي ات رو روش خالي كني نگاه كني(چه ماهم من,نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
10)عشق است رفاقت با دختر و پسرهاي با مرام و اهل حال.از هر جاي اران ميخوان باشن.دمشون گرم.
فقط مسي كه تو رفاقت نارو بزنه....ميسپارمش دست خوا...خودش حال رو بگيره.
11)بهترين چيز تو دنيا...اگه بهش اعتماد كني و بشناسيش از ته دلت...يه جاهايي...يه حالهايي بهت ميده كه 4 شاخ گاردون ميبري..!!!!!
12)همه ملت دنيا سالم و خوب باشن..بدي و گرفتاري واسه كسي پيش نياد...ديگه هيچ جاي دنيا بيمارستان و زندان نباشه...همه به اوني كه دوست دارن برسن..هيچ مسي جلو خانواده اش ضايع نشه.
13)آره...ولي نه هميشه.....ولي از ته دل به خدا ايمان دارم(فكر كنم همين كافي باشه,نه؟چون ما نماز ميخونيم كه از خدا تشكر كنيم..ولي نماز با ريا به هيچ دردي نميخوره!!!)
14)واا...هرچي خدا بخواد...اگر عاشقي گناه است,من سراپا گناهم(گلپا).
15)يعني چي؟آها...منظورت آهنگ سبسازم و اينا.....؟اي بفهمي نفهمي....واسه دل خودم بعضي مواقع.
اكثرا‘‘ هم روي شعرهاي دوست دخملم كار ميكنم...(بي نظيرن..يه آهنگ دو صدا هم خونديم ولي گفت پخشش نكن... :blush: ).
15)خودم رشته ام نرم افزار هست...يعني آي تي..گرايش نرم افزار..ولي خودم با سخت افزار بيشتر حال ميكنم.
در آخر كار هم پيشي ناسي ناسي(نعني ناناز!!!)از سوالا ممنونم.بازم سوال داشتي...بپرس.
يا حق ;)
امنيت در هلند چطوره؟
اونجا مردم با خارجي ها چطور برخورد مي كنن؟
تا حالا شده كاري بكمي كه از خودت بدت بياد؟
دوچرخه يا ماشين ؟
تا حالا بيشترين مسافتي كه پياده رفتي چقدر بوده؟
1)تووووپ...من ساعت 4 صبح هم اومدم خونه.!!!(فكر بد نكنين.!!!)نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
2)خوب.
3)آره...
4)اينجا دوچرخه...تهران ماشين.
5)3 ساعت و 45 دقيقه.حدودا‘‘ نميدونم.ولي اين زمانش بود.!!!
يا حق ;)
اولين كاري كه مي كنم ميذارمشون توي جيبم فقير هم بره كار كنه در آره!
معذرت ميخوام....اين چه ربطي با ولادت با سعادت جورج بوش داره؟نقل قول:
نوشته شده توسط bababarghi40000w
من هر چي ميگردم...هيچ ربطي بين اين ج.اب شما به سوال خودتون كه احيانا‘‘ از خودتون پرسيدين و من كه قرار روي اين صندلي به اصطلاح داغ نششتم....پيدا نميكنم.
شايدم ما مشكل داريم.
به هر حال من معذرت ميخوام...منتقل شد به تاپيك سوتي ها!!!!
يا حق ;)
با سلام
اگه تکراری هست ببخشید چون من فقط 4 تا 5 صفحه برگشتم عقب و از ماقبل خبرندارم. و اگر دوس نداشتی جواب نده چون هر چی به ذهنم اومد پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. چی شد رفتی هلند؟
2. چرارفتی؟
3. چه جوری رفتی و چقد خرجت شد؟
4. وضع مالیت چجوره؟
5. کار میکی ؟ چیکار؟
6. از ایران پول برات میفرستن چقد؟
7. ماهیانه چقد درامد داری و چقد خرج میکنی؟
8. اهل نماز فک نکنم باشی ؟ مشروب چطور؟ چی هان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. زبونشون چیه ؟ المانیه ؟سخت بود یاد گرفتنش؟
10. برمیگردی و اینجا مزدوج میشی یا همونجا می مونی؟
11. کلا اومدن برا زندگی یا درس خوبه یا نه؟
12. به نظزت برا خانوما کشورهای خارجی جای مناسبی هس؟ مثلا همین هلند که هستی.
13. راستی با اون دوس دخترت تو ایران بای بای کردی یا می یای باهاش مزدوج میشی؟ یا ........
14. مثلا من اگه بخوام بیام اونجا بغیر از ازدواجی از چه طریقایی می تونم بیام و چقد خرجمه و با موندن و تقریبا راحت زندگی کردن چقد باید مایه داشته باشم؟
15. الان چنتا دوس دختر داری؟ اسماشون چیه ؟ همکلاسی؟ اصلا چرا دوس دختر داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16. راستی چن سالته؟
17. کسایی که مییان اونجاا چقد از نطر فرهنگی تغییرمی کنن؟
18. احساس غربت هم میکنی؟ را هحلش چیه؟
19. دوس داشتی دختر بودی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20. اگه بخوای زن بگیری چه خصوصیاتی رو مد نظر قرار می دی و اگه دوستی داری که می خوای باهاش مزدوج بشی چه خصوصیاتی در اون تو رو جذب کرده؟
خب دیگه چیزی به ذهنم نمی یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم از اینکه خوشحال شدی ازت سوال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج از شوخی ممنون از وقتی که میزاری برا پاسخ دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....ممنون از سوالات.با اجازه برسيم به جوابها!!!(آها..به قول خودت نصف دنيا مال تو.يه جواب در حد بچه اول دبستان,نه؟ :laughing: :laughing: :laughing: اين به اون در :tongue: ).نقل قول:
نوشته شده توسط Venus
1)خوب قضيه اش مفصل هست...فقط اينو بگم اول ميخواستم برم روسيه وياه مهندسي مكانيك هواپيما....نشد
و اومئم اينجا IT بخونم.
2)واسه درس.
3)يه موسسه توي تهران بود(آخرخالي بند هم هست نامرد...اومدم اينجا..ديدم هيچ كدوم از حرفهاش درست نبوده...بيام تهران..يه حال اساسي بهش ميدم.)واا...هر سال حدود 10-12 تومن خرج داره.هلند سومين كشور گرون اروپاست..يادتون باشه.
4)خدا رو شكر ...خدا رو 100 هزار رتبه شكر...خوب.ميگذره.ديگه اينجا كه بياي....بچه تعيون هم باشي...كرك و پرت
ميريزه.آره داداش.
5)آره...توي بيمارستان...توي آشپز خونه.(كار كردن عيب نيست.همين رييس كارخونه ژيلت,اولش روزنامه پخش ميكرد ).
6)آره...بعضي مواقع.
7)بستگي داره چقدر كاركنم...ولي متوسط خرج اينجا....ماهي حدود 100-150 تا هست.
8)هم اهل نمازم....هم اهل الكل...جون اون خدايي كه من ميشناسم...به نيت و قلب آدم نگاه ميكنه,نه به اينكه چي مپپوشي و چي ميخوري.
9)نه..زبونشون...تركيب آلماني,انگليس,فرانسه و يه كمي سو’دي هست.خيلي سخت ياد گرفتنش.هنوزهم ياد نگرفتم.
10)نه..ايشاا...ميام ايران.چون وقتي اينجا حرف بزني و نتوني منظورت رو به طرف بفهموني..ميفهمي فرق يكي كه حرفت رو بفهمه و يه غريبه زبون نفهم چيه.
11)كلا‘‘ واسه هر 2 يه كمي گرون هست....ولي بد نيست.
12)واسه خاونمهاي...اگه از هلند جايي بهتر گير آوردن....برن اونجا.واسه خانومها,هلند ايده آل ترين كشور هست.
چون هم امن هست....هم اينكه.....كلا‘‘ خوب.
13)اصلا‘‘ به خاطر همين دارم الان ميام ايران...ما تو فرودگاه..فقط خدا حافظي كرديم.نه داداش,ما الان هم با هميم
و ايشاا...تا تهشم با هميم(بگو ايشاا...) و بلانسبت,چشم حسودرو خودم در ميارم,باهاش خورشت درست ميكنم.
14)اولندش ازدواجي كه بخواي بياي...اسير طرف هستي تا 4 سال(اين داستانش مفصل هست).دوما‘‘ بايد دعوت نامه واست بفرستن(خرج داره).بعدش اينكه به عنوان توريست يا دانشجو ميتون بياي.فكر موندن رو هم از سرت بيرون كن..جون اقامت بهت نيمدن,نه تنها به شما,بلكه ديگه به هيچ كس نميدن(واسه من كه فرق نداره).
ولي يه راهي داره,اونم اين كه توي يه شركت خفن استخدام بشي و اونها لازمت داشته باشن و از طريق اونها اقدام كني(من امسال ميرم توي فيليپس اگه خدا بخواد!!!!!!!ميدوني يعني چي توي فيليپس رفتن؟!!!؟؟؟؟)
خرجش هم بستگي به خودت داره.دولت هلند,ماهيانه 300 هزار تومن,به همه افراد بالاي 18 سال ميده(جدا از حقوقي كه ميگيرن.!!!!!!!!!!!!!!!).
15)به دونه دارم..اونم تو ايران هست...اين هم بهتر هست بنا به دلايلي محفوظ بمونه.
هم كلاسي هم دارم..اما اونها فقط دوستم هستن.
يكيشون چيني,يكيشون اندونزيايي...يكيشون هم آفريقايي هست.
16)اينو دفعه 8 ام هست كه جواب ميدم...21 ..به خدا 21.
17)يه سري افراد ميان,اصلا‘‘ يادشون مياد چي بودن.يه سر هم درست هاشو ياد ميگيرن و مقاسيه ميكنن.
يه سري هم بداشو ياد ميگيرن(مثلا‘‘ اينجا,,,زنها ميتونن شوهرهاشون رو از خونه پرت كنن بيرون.من ديدم.
اينقدر ناراحت شدم...مرد بد بخت ميره يه آبجو ميخره,ميشينه گوشه خيابون!!!!)
18)واا...2-3 هفته اول سخت بود.همه چيز سنگين بود...ولي كم كم كه بيافتي روي قلتك...درست ميشه.
راهش اين هست كه با درسها خودت رو مشغول كني,و اصلا‘‘ فكر نكني تنهايي.اينها هم آدمهاي باحال و شادي هستن...باهاشون جوربشي...بد نميگذره.!
19)اينم دفعه 3-4 هست دارم جواب مييد.ولي خوب شد پرسيدي...يه جت گفته بودم آره,الان ميگم نه.
چون تو شرايط فعلي پسر بودن بهتر هست(گرچه اينجا فرق نميكنه.)ولي دخترها,موجودات دوست داشتني هستن.
اون ها هم انسان هستو و حق حيات دارن.تساوي حقوق رو كه ديگه ميدوني يعني چي؟
20)واا..اولندش ما كه فقط همين رو ميخوايم.چون اولندش,مرام دراه كه واسه من از همه چيز مهم تره.بعدش اخلاقش خيلي شبيه خودم هست.دوما‘‘ اينكه ماشاا..هزار ماشاا..درك و فهم بالايي داره.ديگه فكر كنم كافي باشه...آها..راستي,يه صورت نمكي هم دراه .من ديونه اينم كه زل بزنم تو چشماش.اونم همه اش چشماشو ميبنده...منو اذيت ميكنه يزيد. :laughing: :laughing: :laughing: (خيلي نامردي,دلم واسش اساسي تنگ شد.الان زنگ ميزنم بهش).
درآخر هم ممنونم از سوالات.مرسي كه سوال پرسيدي.من سعي كردم هم جواب بدم(صادقانه) هم اينكه راهنمايي كنم....خيلي نامردي اگه به جوابها بخندي :laughing: :tongue: :tongue: :happy: .
ممنون و متشكر.
يا حق ;)
تو كلاس درس رديف چندم ميشيني؟
چرا سيگار ميكشي؟
تا حالا گربه شوت كردي؟
از وقتي رفتي اونجا اخلاقت عوض شده ؟
نامرد كيه؟
نا زن هم داريم ؟
چرا بايد در اين دنيا خروسي كند باهمه مرغها عروسي ؟
چقدر در باره تاريخ كشورت ميدوني؟ اونجا بهت نميگن جهان سومي؟
بچه هاي اونجا بهتر بلدن با كامپيوتر كار كنن يا بچه هاي ايراني؟
اهل تعارف هاي الكي هستن يا نه ؟
اين اخرين سوالي بود كه پرسيدم . ديگه خسته شدم .
اميدوارم وقت كني به اين سوالها جواب بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه تكراري بود شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.اولين كاري كه مي كني وقتي برگشتي چيه؟؟
2.آب هواي هلند بيشتر ترجيح مي دي يا ايران رو ؟؟
3.وقتي احساس تنهاي مي كني چي كار مي كني ؟؟
4.چه قدر به عشق و عاشقي اعتقاد داري؟؟
5.اگه برگشتي ايران ديدي دوست دخترت ولت كرده و با يكي ديگه است چي كار مي كني؟؟
6.با الات موسيقي اشناي داري يا نه ؟؟
7.چه ورزشي رو ترجيح مي دي ؟؟
8.چه قدر به زندگي كردن در هلند عادت كردي؟؟؟
9.اگه قرار شد بري مسافرت كجاي ايران ترجيح مي دي؟؟
10.بهترين كتابي تا بحال خواندي؟؟
11.بهترين فيلمي كه ديدي كدومه ؟؟
12.زمان برات كند مي گذره يا تند ؟؟
13.وقتي دلت مي گيره چي كار مي كني؟؟
14.از اسمت خوشت مي اد ؟؟
15.قشنگ ترين اسم به نظرت كدومه ( دخترونه و پسرونه)
16.بچگي هات شيطون بودي؟؟
17.بدترين و جالب ترين شيطنت دوران كودكيت چيه ؟؟
18.نظرت در مورد دين و مذهب چيه ؟؟
19.اخرين باري كه دعوا كردي كي بوده ؟
20.اگه دعوا بشه بيشتر كتك مي خوري يا مي زني ؟؟
21.از كدوم ماه سال بيشتر خوشت مي اد ؟؟
22.به نظرت زندگي تا چه حد مي توانه مسخره باشه ؟
23. اگه قرار شد توي اين 21 سال يكيش را بعنوان بهترين سال انتخاب كني كدوه ( چه سالي مي شه از نظر تاريخ )؟؟
24.چند دوست داشتي كه تونستي روشون حساب كني؟؟
25. كدوم ستاره را بيشتر از بقيه دوست داري؟؟
26. بهترين روز سال جديد برات چه روزي بود؟
27. اهل خاطره نوشتن هستي ؟؟
28. خاطرات تلخ زندگيت رو چي كار مي كني ؟ ( زياد بهشون فكر مي كني يا فراموشش مي كني)؟؟
29. بهترين كسي كه تو فاميل داريد ( از شخصيتش خوشت مي آد )
30. خواهر بهتر يا برادر ؟؟
31. براي درد دل كي رو تو خانواده ات انتخاب مي كني ؟؟
32. براي مشورت چه طور ؟؟
33.عاقل ترين فرد تو دنيا كيه ؟؟
34.اگه يك شب بخوابي و صبح بلند شي ببيني تمام آرزو هات به حقيقت پيوسته خوشخال مي شي يا ناراحت ؟؟
35. زبان عشق چيه ؟؟؟
36. فكر مي كني صدات خوبه ( بغير از زير دوش حمام )؟؟
37.چقدر اهل نصيحت كردني ؟؟
38. اولين باري كه عاشق شدي چند سالت بود ؟؟ ( البته اگه عاشق شدي )
39. دست نيافتني آرزوت ؟؟
40. تا بحال براي اعتقادات مبارزه كردي و اگر لازم با تا چقدر وقت به اين مبارزه ادامه مي دي؟؟
41. آخرين باري كه ناميد شدي كي بود و چي كار كردي؟؟
شرمنده زياد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ديدي خيلي خصوصي جواب نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشكر بابات جوابهاي كه ميدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریار جون,چون گفتی همه آلبومای منصورو داری نظرت رو راجع به آهنگهای زیر بگی ممنونت میشم رفیق:
1.یکی بود یکی نبود از آلبوم زندگی
2.خودی از آلبوم زندگی
3.بنویس از آلبوم فقط به خاطر تو
4.انتظار از آلبوم فقط به خاطر تو
5.آهنگ سایه بون از آلبوم فرفره های بی باد
ممنونم رفيق خستگي ناپذير.!!نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
1)آخرش
2)مرسي كه يه دستي ميزني...ولي اشتباه زدي.من سيگار نميشكم.ولي قليون چرا.اونم اساسي.
3)نه...ولي با ماشين از روش رد شدم....!!!! :evil:
4)نه...
5)همه اونايي كه تو رفاقت نارو بزننو اونايي كه زير آب ميزنن و اونايي كه باعث فروپاشي يه خانوداه بشن.
6)اونم ممكن هست....ولي فكر كنم اون بشه مرد...نامرد بشه زن!!!!!!!!!!!!!(برو تو كار تفسير!!)
7)تا ما بخوريم تخم مرغي.
8)يه كمي اطلاعات دارم....ولي دارم بيشتر مطالعه ميكنم.چون ديوانه تاريخ و فرهنگ ايرانم و خودم هم بختياري ستم.
9)بچه هاي ايران سخت افزار بيشتر بلدن...ولي اينا برنامه نويسي شون خوب هست(چه ربطي داره,نه؟)
10)نه زياد...ولي لازم ميشه.!!!
ممنون رفيق.
يا حق ;)
ممنون...تركوندي بابا مارو....دستت درست.بريم سراغ جوابها.نقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
1)ميرم پيش اوني كه دوسش دارم..بهش گفتم 20 ام ميام.ميخوام قافل گيرش كنم.
2)ايران.
3)با خودم و خدا خلوت ميكنم...شايد گريه هم بكنم....با عكسش حرف ميزنم.(ببخشيد,حالا من هانتر هستم...
ولي احساس درام اساسي)
4)بايد خودت تجربه كني.....به واقعي اش خيلي زياد.
5)خوب طبيعتا‘‘ خوشحال نميشم....ولي من اينقدر اونو قبول دارم كه اگه اين كار رو هم كرده باشه.مطمنم با عقل و منطق اين كار رو كرده.شايد من واسش كم بودم.مگه من چي ام ؟من هم الان يه آدم معمولي هستم....شايد در آينده يه چيزي شدم...شايدم نه,...پس چون نميخوام اونو بد بخت كنم...بهش آزادي عمل ميدم(شايد الا بگي...چقدر بي غيرت هسي تو...ولي اين هم يه نوعش هست ديگه).
6)يه كمي بفهمي نفهمي گيتار....
7)شنا...فوتبال و بدنسازي.
8)تقريبا‘‘ داره عادي ميشه...2 ماه اول ديوانه كننده هست.
9)دارم ميرم....دارم ميرم شمال.!!!
10)راز موفق زيستن...ديل كارنگي.
11)Green way و Saw 1
12)خوب ميگذره...موقع امتحانها...تند...مواقعي مثل الان...خيلي دير.
13)همون كاري كه تو شماره 3 انجام ميدم.
14)اگه نگي مغرور هست طرف...خيلي زياد.
15)شاهپور....(شاپور هم مينويسن.)..در اون مورد زياد فكر نكردم.ولي ن در كل چه واسه دختر,چه پسر...اسامي اصيل ايراني رو ميپسندم.
16)ديوانه كننده بودم.!!!
17)مامانم ميگه....عشقت اين بود كه من يه لحظه ازت دور بشم...4 دست و پا بري....كف دمپاييهاي توالت رو بليسي.... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: بدترينشم اين كه سرم تو 3 سالگي شكست..
(توجه...من هنوزم شيطونم و هنوزم خطر هاي گوناگون تحديدم ميكنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
18)هر كس اعتقادات خودش رو داره.ولي بايد يه چيزي باشه كه مردم بهش سرگرم بشن.
من مسلمونم..قبول,...ولي يه روش خودم...با مطالعه.من خدا رو قبوا دارم...نمازم رو هم ميخونم.
19)يكي 2 سال پيش...سر جريان كنكور...
20)سعي ميكنم از اون گوشه موشه ها در برم!!!!!!!!!!!!.ولي سعي ميكنم تا راه داره دعوا نكنم.
21)دي ماه...
22)خيلي...ولي بيشتر از اون قشنگ هست.بايد بلد باشي باهاش كنار بياي.
23)75
24)2-3 تا....ولي تو اين سايت...با مرام كم نيست...بر عكسش ولي زياد هست.
25)نميدونم...
26)17 ارديبهشت.
27)اي...بگير نگير داره.
28)نبايد بهشون فكر كرد...ولي توي ضمير ناخودآگاه آدم ميمونه و با يه اشاره به گذشته به ياد آدم مياد.
بستگي داره خودت چقدر قوي باشي.اگه همش با گذشته بياي جلو...مال همون گذشته ميموني.
29)من الگوم...پدر بزرگم هست و مادر بزرگم...البته نه اينكه از بابا و مامانم چيزي ياد نگرفتم ها.
ولي كلا‘‘...آنكه نياموخت از گذشت روزگار...نياموزد ز هيچ آموزگار.
30)نميدونم...ولي من يه داداش دارم....تو مايه هاي خودم.نميدونم...شايد خواهر هم خوب باشه.
31)بيشتر دايي كوچكم(3 سال از خودم بزرگتر هست) و مامانم.
32)بابام و بابا بزرگم...و باز هم مامانم.كلا‘‘ بزرگترها....با دوستام هم مشورت ميكنم.
33)نميدونم...ولي ديدديش بهش بگو من تو كافه نشستم..دارم قليون ميكشن..پيش ما بيا.
34)هم خوشحال...هم ناراحت...جون ديگه زندگي معني اصلي خودش رو از دست ميده..ديگه واسه چي زحمت بكشم؟واسه چي و كي كار كنم؟ديگه............
35)اوني كه از ته قلبت مياد بيرون...يه چيزي شبيه به صداقت و رو راستي.
36)بر و بكس ميگن خوب.....(عروس تعريفي ميدوني كه چي ميشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
37)بلا نسبت...نصيحت مال حيون هست.انسان,به حكم انسان بودن..نياز به نصيحت نداره.ولي دوست دارم از تجربيات ديگران استفاده كنم(چه ربطي داره!)
38)واقعي....همين 1.5 سال پيش...(خيلي بچه ام,نه؟)
39)عجب سوالي...ايول...تا حالا بهش فكر نكرده بودم.در نتيجه...نميدونم!!!
40)ببين عزيز...اعتقاد هر كس..واسه خودش محترم هست.من نه حق دارم به اعتقاد و افكار كسي بي حرمتي كنم و نه برعكس.من خيلي ساده برگشتم گفتم...اين اعتقاد من هست.به تو هم ربط نداره....من رو هم نميتوني عوض كني...تا وقتي خودم راجع بع اين حرف شما تحقيق نكنم و از درست بودنش اطمينان حاصل كنم.
41)1-2 ماه پيش...زدم تو گئش خودم...چون من خدا رو دارم.بعدشم گفتم,خدايا,بازم شكرت.
بيل كه نخورده به كمرم....جبران ميكنم....و خدا رو شكر موفق هم شدم.
عزيز جان ممنون از اين همه لطف و سوالهاي قشنگ.دشمنت شرمنده...الان بايد يه دوش آبگرم بگيرم...تمام گردن و بدنم خشك زد....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( شوخي)
خيلي ممنون....بازهم اگه سوالي هست...بپرس ...تعارف نكن.منم سعي كردم با صداقت جواب بدم. ;)
ممنونم.
يا حق ;)
نوكرتم نويد جان....نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
1)بد نيست....
2)در سطل آشعال رو بازكن...اينو بنداز توش.
3)ديونه اين آهنگم.
4)قابل تحمل...
5)...پنجره رو باز كن...پرتش كن بيرون.
من آهنگ تصوير آخر و قاب شكسته رو از آلبوم فرفره هاي بي باد دوست دارم.با آهنگ آيينه(وقتي آيينه,تورو فرياد ميزنه....)
و (وقتي نگات ميكردم...شعر نگفته ديدم....)اينم خيلي دوست دارم.....و در نهايت
(امان از اون چشم سيات كه مست و حيرونم كرد.....)اين چندتا..به نظرم.بهترين كار اين بشر هستن.
آها...داشت يادم ميرفت...قايق كاغذي رو هم دوست دارم.
ممنونم جيگر.ببخشيد اگه به عشقت بي احترامي كرديم...!!!
يا حق ;)
ممنون بابت تمام جوابهاي كه دادي
صبر كن بيخودي تعارف نكن
فكر مي كني بتواني يك 40 تاي ديگه رو جواب بدي ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
چه خوب...بچه ميترسوني....؟؟؟؟ :laughing:
يا حق ;)
خوب پس ادامه قصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چه ساعتي از صبح را دوست داري ؟؟
2.چي مي تونه تو رو غافلگير كنه ؟؟؟
3. همين الان دوست داري از اسطور ه هاي تاريخ ايران كي رو ببيني ؟؟
4. فكر كن مي خواهي دوست دخترت غافل گير كني مي بريش كجا ؟؟
5. فال حافظ مي گيري ؟؟ (اگه اره چطور تفسيرش مي كني)
6. در كل خوشبين هستي يا بدبين ؟؟
7. چي تو رو خيلي عصباني مي كنه ؟؟
8. اگه كسي رو كه دوست داري فقط بتواني در عرض يك دقيقه ببيني و ديگه نبينيش بهش چي مي گي؟؟
9. نظرت در مورد مولانا چيه؟؟
10.دريا بيشتر دوست داري يا جنگل يا صحرا؟؟ چرا
11. با بحث هاي سياسي خوبي يا نه ؟؟
12.بزرگترين دروغ زندگيت ؟؟
13 . فال و طالع بيني رو قبول داري؟؟
14.دوست داري تو چند سالگي بميري؟؟
15.تا بحال شده از مريض شدن خوشت بياد؟؟
16.اهل تقلب كردن تو امتحانت هستي؟؟ اگه اره بهترين تقلب رو چطوري انجام دادي ؟؟
17.چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟
18.بعد از فارغ تحصيلي مي خواهي چي كار كني؟؟
19.به معجزه تو دنياي امروز اعتقاد داري؟؟
20. كدوميك از بازي هاي جام جهاني تا الان حالت بيشتر گرفت ؟؟
21.ادم وقت شناسي هستي؟؟
22. كدوم قصه زمان كودكيت رو بيشتر دوست داري؟؟
23. بيشتر رو دست مي زني يا مي خوري ؟؟
24.تا بحال غم از دست دادن رو تجربه كردي ؟
25. فرض كن يك پنجره روبه رو وجود داره وقتي بازش كردي دوست داري چي پشتش باشه ؟؟
26.خوب تو هلند وقتي مي فهمند ايراني هستي با هات چطور رفتار مي كنن؟؟
27.براي خوشبختي تعريف وجود داره ؟؟
28. عاشق يكي شدي ولي طرف اصلا تو باغ نيست چطور حاليش مي كني ؟؟
29.نظرت در مورد عشق يك طرفه چيه ؟؟
30.ادامه بده
عجب صبري خدا دارد اگر من جاي او بودم ..............
31.تا بحال كاري كردي كه بشدت پشيمان شده باشي ؟؟
32. نظرت در مورد هواي باراني چيه ؟؟
33.چند وقت يك بار دلت براي خانواده ات تنگ مي شه ؟/
34.به كداميك از اپار باستاني ايران افتخار مي كني؟؟
35. عيد نوروز امسال كجا بودي؟؟
36. بين جشن هاي باستاني ايران كدومش با حالترن؟؟
37.از چه رنگي خوشت مي اد ؟؟
38.نظرت در مورد لاي كشيدن تو خيابان چيه ؟؟
39.نظرت در مورد ازدواج چيه ؟؟
40.الان تو دلت داري چه فحشي به من ميدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده :blush: ولي ديگه تعارف نكن من بچه پرو هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه كارت درست...بابا چه خلاقيتي...81 دونه سوال روي هم پرسيدي.نقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
1)5-6 صبح
2)هيچي...
3)كوروش كبير.
4)رستوران سورنتو...بعدش هم دركه.
5)اي..بگير نگير داره...خوب تفسير ميكنم واسه خودم.
6)فوق العاده خوش بين
7)نامردي و خنگ بازي و بچه بازي.....(نه از ديد مردمان يه استان!!!!!!!!!!!)
8)روانيتم ديونه.....منو يادت نره.(خيلي نامردي....الان گريه ام گرفت)
10)شتر كه توي صحرا هست رو(شوخي).دريا...هم ميشه حال كرد...هم اينكه آروم شد.ببين چه سخاوتي داره دريا.
11)سعي ميكنم بيشتر گوش بدم.
12)اينجا...جاش نيست كه بگم.
13)آره...ولي فقط واسه سرگرمي...ولي..............
14)فرق نميكنه..مهم اين هست كه از خودم راضي باشم و يه آدم مفيد باشم.
15)آره...موقعي كه مدرسه ميرفتم(ولي در كل عافيت و سلامتي يه چيز ديگه هست!!!)
16)اي...تقريبا‘‘.....يه بار من يه برگه رو با 3 تا رنگ خودكار نوشتم...تابلو شد ديگه.!!!
17)خيلي.
18)اگه اينجا كار خوب گيرم بياد(كلا‘‘ منظورم خارج از كشور هست)همينجا رسوب ميكنم.وگر نه بر ميگردم ايران.
الان هم اولويت با ايران هست.
19)واسه خودم زياد پيش اومده.
20)آلمان-آرژانتين
21)آره....يعني بيشتر مواقع.
22)اسمش يادم نيماد...واي علي الحساب...حسني نگو بلا بگو,,,تنبل تنبلا بگو./.............
23)هر 2 به نسبت مساوي(البته كفه به نفع زدن سنگيني ميكنه!!)
24)آره....نگو كه دلم پر ...
25)هموني كه دوسش دارم.
26)خيلي معمولي.
27)آره...بستگي داره خوشبختي رو توي چي ببيني.
28)نترس اون با من.
29)عشق بايد مثل دسته چپق...2 طرفه باشه...(برگرفته از شهر قصه).
30)برو دارمت.نترس...اون با من
31)آره....
32)ديوانه وار دوستش دارم.
33)هر 2-3 ماه...يه بار.
34)تخت جمشيد.
35)توخونه يكي از رفقا.
36)چهارشنبه سوري(درست نوشتم!!!) ولي به صورت باستانيش.
37)آبي...
38)ديوانه اين كار هستم....خيلي هم حال ميده .من هم زياد از اين كارا ميكنم.
39)بد نيست(از دزدي كه بهتر هست).به شرطي كه بدوني واسه چي ميخواي مزدوج بشي.
40)هيچي...فقط بگم عجب خلاقيتي.
.بازم سوال داري بپرس(بچرخ تا سرت گيج بره!!)
متشكر.
يا حق ;)
سلام اقا شهريار گل
1- معمولا در وسط اتاقت چي مي شه پيدا كرد؟
2- اين 1 هفته چطور بود؟
3- نظرت چيه كه در اين روزاي آخر صندلي نشيني سرت اين قدر شلوغ شده؟
4- دلت مي خواست چه نوع سوالتي بيشتر ازت مي كردن و از چه نوع سوالاتي خوشت نيومد؟
اين سوال ها به نظرت شبيه اختاتميه نبود
به هر حال مرسي كه تو اين 1 هفته با حوصله به سوالاتمون چه خوشايند و چه ناخوشايند جواب دادي
سلام آبجي....ممنونم.مرسب كه سوال كردي.نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
1)يه خرس گنده(خودم كه وسط اتاق دراز ميكشم!!!)
2)خوب بود...ولي ضيعف عمل كردن دوستان...البته دست شما و ساير كسايي كه حتي يه سوال هم پرسيدن درد نكنه.ممنونم.
3)سر من هميشه شلوغ هست.....ولي هميشه واسه دوستام وقت دارم.
4)از همه سوالات خوشم اومد.....همشون يه جور باحال بودن.!!!!
5)نه...شبيه حكم اعدام بود.
من مخلص شما همتون هستم.دستتون هم درد نكنه.ايشاا..نوبت تون كه شد تلافي ميكنم.
ممنونم و سپاسگزار.
يا حق ;)
خیلی وقت بود که اینورا آفتابی نشده بودم.
این هم یه سوال از شهریار گل :
اگه واقعا قیافت شکل آواتارت بود ، چه کار میکردی ؟ { من که میرفتم عمل زیبایی انجام میدادم ( مخصوصا جای چاکرای 3 خودمو میپوشوندم ! )}
یکی دیگه :
تا حالا رفوزه شدی ؟ تجدید چطور ؟ ( منظورم توی مدرسه هست ) ( راستشو بگو ناقلا ! )
دوستان از ساعت 14 امروز مستر صندلي نشينه. با تشكر از من هانتر
سبلم.ببخشيد...كه دير جواب ميدم...و نظم رو بهم ميريزم.نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
1)كلي حال ميكردم...جدا‘‘ ميگم....خيلي باحال هست.
2)آره...سال 3 رشته رياضي فيزيك 2 تا واحد افتادم واي تو شهريور همهشون رو 18 گرفتم.
ممنونم از سوالات دوست گلم.
حسين جان...صندلي خدمت شما.از همه دوستان تشكر ميكنم بابت سوالهاشون.از سعيد و بهروز عزيز تشكر ويژه دارم.ممنونم همتونم.دستت همتون درد دنكنه.
يا حق ;)
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مستر یادت هست اون دوره ای که مارو صندلی بودیم چقدر سوال پرسیدی حال نوبت خودته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت رو اماده کن که میخوام بمب بارونت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا این 20 سوال رو جواب بده تا بعد :blink:
1 اسمت چیه
2 خونت کجاست
3 چند سال داری
4 رشته ات چیه
5 ایا به روانشناسی علاقه داری
6 چقدر پی سی ورلد رو دوست داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 چرا دیشب مسواک نزدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 روزی چند ساعت پای کامپیوتری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 من فکر کردم تو خداحافظی کردی چی شد برگشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 تا حالا بن شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 تا حالا شده تو شب بری قبرستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 اگه یه بری تو حموم یا دستشویی بعد یهو اب و برق قطع شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 از کدوم اسمایلی بدت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 خودت رو در دو کلمه وصف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 یک جمله فلسفی بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 دست بزن داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 به نظر تو دنیا خیلی بزگه یا ما خیلی کوچکیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 اگه بخوای خودکشی کنی از چه روشی استفاده میکنی ؟اگه بخوا منو بکشی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19 اگه پی سی ورلد تعطیل بشه میای بریم یه فروم دیگه با هم بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 اگه مدیر میشدی اولین کاری که میکردی چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21 اگه من مدیر بشم و تورو بن کنم چکار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این سوال های مقدمه بود بخاطر همین بی مزه است ولی نگران نباش نمیزارم بیکار بمونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چطوري مستر
مستر چند كيلويي؟