دوستان نرم افزارهاي سيمبيان 3 الان اومده زياد ؟
توي p30world كه هيچ تاپيكي براي اون ايجاد نشده.
الان يعني رنگ نقره اي با گارانتي اصلي پيدا نميشه ؟
Printable View
دوستان نرم افزارهاي سيمبيان 3 الان اومده زياد ؟
توي p30world كه هيچ تاپيكي براي اون ايجاد نشده.
الان يعني رنگ نقره اي با گارانتي اصلي پيدا نميشه ؟
زیاده، درضمن تمام نرمافزار های S60V5 هم روش اجرا میشهنقل قول:
منم خریدمش گوشیه خوبیه
ولی هندزفیری کاری نمیکنه فقط پخش میکنه ولی اهنگو جلو عقب نمیکنه
با هندزفیری n97 قبلیمم تست کرم ولی جواب نداد مشکل چیه
سلامنقل قول:
دوست عزیز هندزفری رو احتمالا تا آخر توش نکردین:31:
کمی بیشتر فشار بیار و مطمعن بشو تا آخر رفته بعد تست بکن اگه دیدی بازم کار نمیده ایراد داره هندزفریت!
اس ام اس هم روی تکس میریزم انتقال میدم به گوشی بهم میریزه در صورتی که من قبلا" با n97 این مشکل رو نداشتم
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
داداش زدم تا اخر توش ولی جواب ندادنقل قول:
میگم که حتی با هندزفری n97 هم که از قبل داشتم انجام دادم ولی بازم جواب نداد
خوب پس احتمالا گوشیتون ایراد داره !نقل قول:
چون ماله من هم هندزفری خودش درست کار میکنه و هم ماله گوشی نوکیای قبلیم که مثل همون ان 97 هست.
در ضمن من 2 یا 3 مورد مشکل شما رئ در بین دوستان دیدم که اونا هنزفری رو تا آخر جا نزده بودن و وقتی چک کردن درست شد!
برای اس ام اس چی کار کنم
وقتی رو تکس میریزم تعدادیش در هم بر هم میشه ولی بعضیهاش درسته
من رو همه گوشیهای نوکیا قبلا" تست و کار کردم ولی روی این یکی جواب نمیده به خوبی
خوب دوست عزیز سیستم عامل این گوشی با سری های قبلی از نظر پایه فرق کرده البته نه ظاهر.حتما تفاوت هایی تو فرمت های قابل خوندن با هم دارن حالا بد یا خوب.نقل قول:
بنظر من شما رویه همون ان97 یا یه نوکیا دیگه اسه مس هرو سیو کنید البته نه تکست بلکه اسه مس بعد از طریق data transfer نوت ها و اسه مس ها و ... رو به وسیله بلوتوس بین دو گوشی انتقال بدین.
دمت گرم داداش
اما داداش اگه مشکل داش باش باید روی همه فایلهایی که میفرستم رو گوشیم مشکل داشته باشه نه بعضیهاش
در صورتی که تمام فایلها رو من یهجور سیو میکنم
نه فعلا تنها رنگ مشکی با گارانتی اصلی به فروش میرسه.نقل قول:
بله برنامه های زیادی اومده براش + اینکه برنامه های S60v5 هم روش نصب میشن ..نقل قول:
برنامه هاشم تو نت هست ... ( فروم همسایه )
دوستان این فولدرایی که تو پوشهی سوند میریزم بعد ازین که پاک میکنمشون باز تو موزیک پلیر هستن کسی میتونه کمک کنه؟
باید refresh کنی قسمت موزیک پلیر را تا پاک بشه.نقل قول:
کردم عزیز،اون فولدر هستن هنوز وقتی گوشی رو وصل میکنی به پیسی توش نشون نمیده ولی تو گوشی.......
سلام به همه
امروز رفتم N8 قیمت کنم چند جا بهم گفتن 630 بدون گارانتی
ولی یه جا رفتم گفت فنلاندی داریم با ضمانت 1 ساله 600
به نظرتون اصله فنلانده؟یا برچسب؟
ممنون
آخه حرف من چه ربطی به رنگ و قاب گوشی داشت؟نقل قول:
نداشتن کاور لنز برای یه گوشی که المان اصلیش دوربین عکاسیش هستش یه اشکال به حساب میاد!!!
سلامنقل قول:
دوست عزیز فریم ور اصلی رو گوشیتون یا کوک شده؟
نقل قول:
اصلیه.کمک کنید لطفا:19:
امروز رفتم N8 قیمت کنم چند جا بهم گفتن 630 بدون گارانتی
ولی یه جا رفتم گفت فنلاندی داریم با ضمانت 1 ساله 600
به نظرتون اصله فنلانده؟یا برچسب؟
یعنی کسی نمیخواد کمک کنه؟!
والا من مشکلی ندارم .ولی یه فریم ور کوک شده ریختم اینجوری بود.نقل قول:
ببین یعنی کل آهنگ هارو هم پاک کنی باز تو موزیک پلیر هستشون؟ بعد پخششون که نمیکنه؟
نمیدونم والا ولی به احتمال زیاد با یه مستر ریست درست بشه!
نه اهنگا نیستن که،البوماشون هست.روشون که میزنم چیزی پخش نمیکنه.
نمیدونم شاید بشه گفت یه باگه!نقل قول:
شما یکار بکنواز همون تویه موزیک پلیر رویه همون آلبومی که میخوای پاک کنی چند ثانیه دستتو نگه دار بعد از اونجا دیلیت کن!
پاکم نمیشن،مطمئنم یه راهی داره.
شما همچین مشکلی ندارید؟
دوستان هیچ تاپیکی در این انجمن نیست که بازی ها و برنامه های مخصوص سیمبیان 3 را داشته باشه ؟ ( مثل بخش آندروید )
فکر کنم یه همچین تاپیکی بد نباشه چون اونایی که میخان این گوشی یا C7 را بخرن میتونن بفهمن چه بازی و برنامه هایی تو این گوشی ها قابل اجرا هست .
واسه بازی ها که تو همین بخش بازی های S60v5 بازیاش هست ...نقل قول:
برنامه هاشم مشترکن با S60v5 میتونید از همونا استفاده کنید ...
در این که بخش خاصی نداره باهاتون موافقم باید رسیدگی بشه
:18::18:نقل قول:
پاک نمیشن؟؟
نه ماله من راحت پاکشون میکنه!
شما یه ریستی بکن احتمالا درست بشه!
آخه تو اون قسمت بازی ها خیلی محدوده ولی مثلا توی بخش آندروید بازی های فوق العاده ایی گذاشتند که گرافیک توپی هم دارند .نقل قول:
کلا به نظرم از نظر برنامه و بازی آندروید بهتر باشه . درسته ؟
سلام ببخشید چند روزه ان 8 گرفتم بازی بریزم هنگ کنه؟ چه فرمتهای رو قبول میکنه؟
من با گارانتی اصلی گرفتم
2 تا موزیک سنتی 32 دقیقه خیلی قشنگ داشت
ولی مجبور شدم گوشی رو ریست کلی کنم
2 تا موزیک پرید کسی میتونه بگه ایا با ریکاوری بر میگرده یا نه
اگه نکه کسی میتونه ای دوتا آهنگو واسه من آپ کنه لینکشو بده دانلود کنم
اخبار جدیدی در مورد باگهای یافت شده در این گوشی منتشر نشده؟ امتحانشو تا حالا پس داده؟ مشکلاتی که دارندگان این گوشی با این گوشی دارند چیه؟
مشکل dead شدن بعضی از گوشی ها در هنگام خاموش کردن و زدن به شارژ حل شده؟
بنده یه جایی مطالعه کردم که صفحه کلید مجازی این گوشی قابلیت تایپ دو انگشیت رو نداره! صحت داره انگار نه؟
با سلام . گوشی اینجانب خوب بود ولی دو روز بعد از خرید بدلیل نصب کاسپرسکی9 دچار ریست مکرر شد . بعد که دادم nokia care فلش کرد هر چند مشکلاتش بطور کامل رفع نشد و هنگ کردن موقت و ..... به سرش آمده بود در هر صورت تمام شب به شارژر وصل بود فردا صبحش نیمساعت بعد از جدا کردن از شارژر دیدم باتری خالی کرده و خاموش شده !! خدا را شکر شارژر فندکی USB داخل ماشین همراهم بود . در طول روز چندین بار به شارژر فندکی وصل کردم تا قدری شارژ شود . دو روز است برگرداندم به nokia care تا بفرستند بخش سخت افزاریشان بررسی کند . اینم از گوشی ما . ادامه ی ماجراها در فرصتی دیگر !نقل قول:
خوب دوست عزیزمون تجربه ی تلخشون رو گفتند
من این گوشی رو بیشتر از یه ماه پیش بدونه گارانتی زمانی که این مشکلاتش هنوز معلوم نشده بود790 گرفتم
هیچ مشکلی نداره مثل ساعت کار میکنه.هر برنامه ای که پیدا کردم انداختم داخلش
بعضی مشکلات فاحشی که تو نوکیا ان8 بوجود آمده واقعا آدم رو از خرید گوشی ان8 با اون همه دبدبه و کبکبه پشیمون می کنه!
دوستان منم خریدم . دو سه روزی هست دارم باهاش ور میرم مشکل خاصی ندیدم . فقط کیفیت عکسها تو اتاق یه قدری عجیبه !
تنظیم خاصی نداره ؟
اپدیتش کن زمین تا اسمون تاچش فرق میکنه
سلامنقل قول:
دوست عزیز فقط شما نبودین .این نرم افزاری که شما نصب کردین و نباید نصب میکردین چون اصلا این گوشی ویروس نمیگیره.تا به حال گوشی چند نفر دیگه هم فقط بخاطر همین نرم افزار کوچولو داغون شده!:13:
انشالله درست بشه!
من اين گوشي رو 2 روز پيش خريدم گوشي توپيه الانم دارم با خود اين گوشي مي نويسم
دي:
با سلام . شما این آپدیتهای نرم افزاری یا فیرمویری را از کجا دانلود میکنید ؟نقل قول:
salamon aleykom ... sorry finglish
man mikham ye n8 begiram vali az khubish motmaen nistam kesi in ja hast ke kheyli vaghte dashtebashe in goshie va yekam tozih bede chejoorie ???? tachesh mese n97 gande ya tachesh azin hassasast mese iphone ....aslan in bolangoosh kojast ????
نرم افزار که همون ovi suit هستش که داخله جعبه ی گوشی موجوده..نقل قول:
کار آسونیه ..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561