نظرتون در مورد موتور سیکلت های دایچی چیه
دایچی ناتالی و 200
- - - Updated - - -
دایچی ناتالی و 200
Printable View
دایچی ناتالی و 200
- - - Updated - - -
دایچی ناتالی و 200
نامی 125 چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
تردد موتورها در جاده های بین شهری منعی نداره به جز موانعی که پلیس منع ترافیکی میگذاره ، مثلا تعطیلات آخر هفته یا عید نوروز تردد در جاده های هراز و چالوس ممنوع میشه که البته بازهم در این تعطیلات من موتور زیاد دادم توی جاده
در مورد اون مجوز تردد هم متاسفانه اطلاعی ندارم
من شخصا پیشرو پارس و پالس کارکرده و بوکسر و اینها رو از دایچی بهتر میدونم ، حالا باز به سلیقه برمیگرده ولی دایچی حرفی نداره برای گفتن به نظر شخصی مننقل قول:
نامی کیفیتش رو در طول زمان حفظ کرده ، یعنی از اون کیفیت متوسط خودش نه بالاتر اومده و نه پایین تر :دینقل قول:
125 خواستید بگیرید تکتاز یا زیگما بگیرید
کویر و رهرو چی نظری ندارید؟نقل قول:
دوستان من بار اولمه موتور میخوام بخرم میگن پالس خوب نیست بخاطر نوع لاستیکش خیلی راحت باش لیز میخوری ایا واقعا این قضیه صحت داره و اگه اره با تعویض لاستیک فابریک مشکلش حل میشه؟ من از طرح 125 های ایرانی اصلا خوشم نمیاد واسه همین پالس رو انتخاب کردم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کویر که بهترین تولید داخلی رو داره از لحاظ کیفیت و عالیهنقل قول:
رهرو رو اطلاعی ندارم متاسفانه
این موضوع عمومیت نداره و برمیگرده به تبحر موتورسوار ؛ اتفاقا آپاچی بخاطر دیسکی بودن ترمزهای عقبش موتور به مراتب خطرناکتری به نسبت پالس هست برای کسی که تجربه ی موتورسواری آنچنانی ندارهنقل قول:
ولی خب مشکل لیز خوردن روی خطوط سفید خیابونها وقتی که خیس باشن برای همه ی موتورها وجود داره ، با تعویض لاستیک شاید نهایتا 20% احتمال خطر رو پایین تر بیارید ، نکته ی مهم این وسط احتیاط و تجربه ی موتورسواری هست
و البته یه چیزی هم بگم : تا زمین نخوره کسی موتورسوار خوبی نمیشه ؛ چون اون موقع متوجه میشه که دقیقا کجای کار اشتباه بوده :دی
سلام بر عزیزان
بنده با بودجه ی حدود 2500 الی 2600 قصد خرید موتور دارم
مد نظرم دو مدل هست:
یکی موتور باجاج باکسر (boxer) (البته کارکرده) و دومین مدل هم یکی از مدلهای موتور های طرح ویو هست.
از عزیزان خواهش دارم منو راهنمایی کنند چون هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم
سوالاتم اینه:
مدلهای خوب و با کیفیتِ طرح ویو کدومند که نو یا کارکرده بشه گیر آورد؟
و آیا طرح ویو بهتره یا باکسر؟
موارد مصرف:
قیافه برام مهم نیست و آنچه که مهمه اینه که موتور چند سال خوب کار کنه و اذیت نکنه و خرج رو دست نزاره. احتمالا باهاش یه 4 ساعتی هم کار کنم. یعنی در کل کارکردم شاید معمولی رو به بالا باشه یا در واقع کارکردم زیاده. مورد دیگر اینکه اگر کنترل و تعادل خوب رو هم در نظر بگیرید برام بهتره.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
در پناه حق
دوست عزیز با توجه به اینکه گفتی روزانه 4 ساعت با موتور کار داری من باکسر رو پیشنهاد میدم به این علت که باک بزرگ تری داره و خر کار نسبت به طرح ویو .
طرح ویو ها همه ظریفند و بیشتر به یه موتور تفریحی می خورند تا کاری .
ازبین طرح ویو ها اون چیزی که تو بازار بیشتر مورد استقبال مردم :
پیشرو 135
و رادیسون 125
که 93 این دوتا موتور و میتونی با پولت بگیری.
سلامنقل قول:
ممنونم
از طرح ویو ها رادیسون رو بنده دیدم 150 هم به پولم میخورد درسته؟
رادیسون 150 هم ظریفه؟
کنترل و تعادل باکسر چطوره؟ چون احساس میکنم بخاطر بدنه ی بزرگ ترش باید آدم حرفه ای تر باشه درسته؟
به شخصه دوست دارم باکسر بگیرم اما چون موتور سوار نبودم میترسم نتونم خوب کنترلش کنم. مخصوصا اینکه طرح ویو ها دیگه کلاچ اتومات هستن.
ممنون از راهنماییتون
در پناه حق
ببین دوست عزیز
منظورم از طریف بودن مقایسه توان این موتور ها در برابر هونداهای چینی یا همین باکسر هندی
همونطور که بالا گفنم طرح ویو ها موتور های شهری هستند وبرای مسیرهای کوتاه ساخته شدند وانتظار بالایی نمیشه داشت
همشونم تو بازار که میبنی چینی هستند حالا با نام های متفاوت به جز جی تی 130 که ساخت مالزی و قمتشم 9 تومن .
در مورد کنترل باکسر هم زیاد سخت نیست باید پشتش بشینی تا تجربه کنی .
در کل اگه برا کارهای کوچیک و شهری می خوای موتور بخری من طرح ویو های موجود تو بازار رو پیشنهاد میدم .
اما اگه یه موتور سگ جون و با کیفیت می خوای بخری باکسر 150 انتخاب خوبیه ولی باید بودجتون رو افزایش بدید .
خیلی ممنونمنقل قول:
قیمت نو باکسر چنده و کارکردش رو تمیز چقدر میشه پیدا کرد؟
ممنون
از دیگر عزیزان و آقای ایزل هم خواهش دارم اگر تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه دارند بنده رو راهنمایی کنند.
بحث نهایی این شد که باکسر از لحاظ کنترل برای یک آماتور چطوره و آیا با 2500-2600 تمییزش گیر میاد؟
با راهنماییهای عزیز از خرید طرح ویو منصرف شدم.
یه سری به سایت دیوار و شیپور بزن قیمتا دستت میاد .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا بوکسر رو به تمامی گزینه ی های دیگر مد نظرتون ترجیح میدم
من چند ساله موتورسوار هستم و شخصا برای قدرت موتور به شتاب و ظاهرش می چربه
موتورهای طرح ویو مونتاژ ایران و چین موتورهای قوی ای نیستند ، و من تجربه ای که ازشون داشتم راضیم نکرد اصلا ولی خب رادیسون کویر یک سر و گردن بالاتر از تمامی طرح ویو های تولید داخله
البته اینها نظرات شخصی من هست ، من با موتور کلاچ اتومات نمیتونم راحت باشم چون خیلی جاها نیاز به کنترل کامل کلاچ دارم و موتورهای کلاچ اتومات با کوچکترین اشاره به دنده خلاص میشن و اصطلاحا میگن کلاچشون سر دنده هست ولی خب برای شما که تجربه ی کافی ندارید به قول خودتون ، طبیعتا کنترلش راحت تر هست واحتمالا احساس راحتی بیشتری خواهید داشت تا موتورهایی که کلاچ روی دسته دارند
اما خب در کل بوکسر موتور قوی تر ، نرم تر ، و کم استهلاک تری هست نسبت به تمامی گزینه های دیگر مد نظرتون ، و دیگه این نظر و سلیقه ی شماست که تصمیمتون رو مشخص میکنه
- - - Updated - - -
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا بوکسر رو به تمامی گزینه ی های دیگر مد نظرتون ترجیح میدم
من چند ساله موتورسوار هستم و شخصا برای قدرت موتور به شتاب و ظاهرش می چربه
موتورهای طرح ویو مونتاژ ایران و چین موتورهای قوی ای نیستند ، و من تجربه ای که ازشون داشتم راضیم نکرد اصلا ولی خب رادیسون کویر یک سر و گردن بالاتر از تمامی طرح ویو های تولید داخله
البته اینها نظرات شخصی من هست ، من با موتور کلاچ اتومات نمیتونم راحت باشم چون خیلی جاها نیاز به کنترل کامل کلاچ دارم و موتورهای کلاچ اتومات با کوچکترین اشاره به دنده خلاص میشن و اصطلاحا میگن کلاچشون سر دنده هست ولی خب برای شما که تجربه ی کافی ندارید به قول خودتون ، طبیعتا کنترلش راحت تر هست واحتمالا احساس راحتی بیشتری خواهید داشت تا موتورهایی که کلاچ روی دسته دارند
اما خب در کل بوکسر موتور قوی تر ، نرم تر ، و کم استهلاک تری هست نسبت به تمامی گزینه های دیگر مد نظرتون ، و دیگه این نظر و سلیقه ی شماست که تصمیمتون رو مشخص میکنه
سلام بر شما
خیلی ممنون
بنده جسته ی لاغر و تقریبا ضعیفی دارم البته قدّم بلنده. در کنترل باکسر دچار مشکل نمیشم؟
تنها ترس من که منو مردد کرده از خرید باکسر اینه که نتونم خوب جمش کنم.
- - - Updated - - -
سلام بر شما
خیلی ممنون
بنده جسته ی لاغر و تقریبا ضعیفی دارم البته قدّم بلنده. در کنترل باکسر دچار مشکل نمیشم؟
تنها ترس من که منو مردد کرده از خرید باکسر اینه که نتونم خوب جمش کنم.
یه موتور هوندا از دوستی آشنایی بگیر یه امتحان بکن .
مدیر جان این بوکسر رو میتونی ی رنج قیمت یدی حدودی
آپشن کارکرده دست دوش برای کسی که تا به حال سوار موتور نشده و با مخ ممکنه بره تو در و دیوار هم در نظر بگیرید:n39:
سلام برادر ارزشی :n09:نقل قول:
صفرش 150 سی سی فکر کنم حدودای 3800 باشه ، و 125 بوکسر هم اگه اشتباه نکنم حدود 3500 اینطورا هست
چون خیلی از تولیدش نگذشته اختلاف چندانی نداره صفر و کارکرده اش ، و صرف با صفر هست همه جوره
اونچه که در کنترل موتور اهمیت داره تجربه و مهارت موتورسواری شما هست و آمادگی برای مواجهه با شرایط مختلف در حین روندن ؛ و جثه و قد و وزن و اینها به نظر من اصلا مهم نیستنقل قول:
من شخص قد کوتاه و ریز نقش میشناسم که سوار موتور سنگین میشه و جزو موتورسوارای خوب هم هست ، شخص قوی هیکل و تنومند هم میشناسم که دوزار موتورسواری بارش نیست ! :دی
کلا موتورسواری مهارت هست ، و مهارت هم در طول زمان و با تجربه ی شرایط مختلف در موتورسواری بدست میاد
توضیح : موارد بالا صرفا نظرات شخصی من هستن
- - - Updated - - -
سلام برادر ارزشی :n09:نقل قول:
صفرش 150 سی سی فکر کنم حدودای 3800 باشه ، و 125 بوکسر هم اگه اشتباه نکنم حدود 3500 اینطورا هست
چون خیلی از تولیدش نگذشته اختلاف چندانی نداره صفر و کارکرده اش ، و صرف با صفر هست همه جوره
اونچه که در کنترل موتور اهمیت داره تجربه و مهارت موتورسواری شما هست و آمادگی برای مواجهه با شرایط مختلف در حین روندن ؛ و جثه و قد و وزن و اینها به نظر من اصلا مهم نیستنقل قول:
من شخص قد کوتاه و ریز نقش میشناسم که سوار موتور سنگین میشه و جزو موتورسوارای خوب هم هست ، شخص قوی هیکل و تنومند هم میشناسم که دوزار موتورسواری بارش نیست ! :دی
کلا موتورسواری مهارت هست ، و مهارت هم در طول زمان و با تجربه ی شرایط مختلف در موتورسواری بدست میاد
توضیح : موارد بالا صرفا نظرات شخصی من هستن
سلام
بهترین موتورسیکلت طرح ویو به نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
به نظر من رادیسون کویر
متشکرمنقل قول:
نظرتون درباره دایچی 130 چیه؟
افت قیمتش بسیار زیاده ، دست دومش هم بدرد نمیخوره و واقعا موتور بی کیفیتی هست :|نقل قول:
ممنون برادر
میگم دوستان کسی سابقه ی روندن این موتور اسکوتری ها رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تو سربالایی راه میزن؟ تو معمولیش چند تا میرن؟
فروشندش گفت پلیس با اینا کاری نداره ولی فک کنم خالی بست:n13:
سلام ... میخواستم بدونم فرق بین باکسر 125 و 150 چیه... یعنی سواری کدوم بهتره....؟
مثلا 150 سیجی موتورهای سنگین و قوی هستن ولی شتابشون نسبت به 125 کمتره وتیز نیستن... در بوکسر چطوره ؟؟؟
اگه بخوام بگیرم نظر شما چیه
چند سالی هست 125 سوارم.. دیگه میخام عوضش کنم
دایچی به نظرم یکی از شرکت های بی کیفیت موتور سیکلت تو ایران هست و با این همه هنوز محصولاتش تو ایران وجود داره .نقل قول:
یکی از تولیداتشون دایچی 135 که بعد از یکسال که از عمرش بگذره صدای هوندا هفتاد پیدا می کنه . به عینه دیدم .
ای کاش انقدر وضعمون خوب بود که اصلا به جنس چینی نگاه نمی کردیم و یه راست یه موتور جاپونی می خریدم .
- - - Updated - - -
دایچی به نظرم یکی از شرکت های بی کیفیت موتور سیکلت تو ایران هست و با این همه هنوز محصولاتش تو ایران وجود داره .نقل قول:
یکی از تولیداتشون دایچی 135 که بعد از یکسال که از عمرش بگذره صدای هوندا هفتاد پیدا می کنه . به عینه دیدم .
ای کاش انقدر وضعمون خوب بود که اصلا به جنس چینی نگاه نمی کردیم و یه راست یه موتور جاپونی می خریدم .
حاجاقا چند قیمت دادن بهت پرواز رو ؟نقل قول:
سوار شدنش که من سوار شدم و خیلی هم حال کردم با این موتور ، اصولا موتورهای قوی ای نیستن چون دنده ای نیستن و اصطلاحا گازی هستن ، اگه منظورت سربالایی لشکرک لواسونه که اصلا فکر خرید این موتور رو هم نکن :دی ، ولی اگه مثلا سربالایی چمران و یادگار و باقری و اشرفی و اینها منظورته آره راه میره :دی
بیشتر از 60 تا من نتونستم باهاش پر کنم هرکاری کردم البته در کفی مایل به سربالایی ، سرازیری هم که هرچقدر بخوای راه میره
برای مصرف شهری بهترین گزینه هستن
پلیس به هرکسی که کلاه ایمنی نداشته باشه و سوار موتور باشه و بدتراز اون گواهینامه نداشته باشه کار داره حقیقتش :| و فروشنده دروغی بیش نگفته ولی معمولا به گواهینامه برای این موتورهای گازی خیلی گیر نمیدن
اما خب اگه قیمت خوب میدن بگو ما هم بیایم یکی برداریم :دی
بوکسر من بارها در این تاپیک گفتم بسیار موتور عالی ای هست ، نرم و پر قدرت و کم استهلاکنقل قول:
125 هاش 5 دنده هست ، قفل فرمونش مثل 125 پایین فرمونه ، سیستم جرقه زنیش هم سی دی آی هست و به همین خاطر علیرغم حجم موتور کمتر ، به نسبت شتاب بیشتری داره نسبت به 150 که سیستمش جرقه زنیش متناوبه /
ولی خب 150 4 دنده هست ، قفل فرمونش مثل پالس و اینها روی سوییچ هست
حجم باک 150 یک لیتر بیشتر هست و اینکه وزنش هم 10-15 کیلو بیشتر
در کل هر دو موتورهای خوبی هستن ولی من شخصا 125 رو به دو دلیل 5 دنده بودن و سی دی آی بودنش ترجیح میدم اما از لحاظ نرمی سواری و اینها هیچ فرقی ندارند
سلام
ممنون مدیر جان
والا اگر درست یادم باشه گفت 2800 با چند ماه اقساط و دم و تشکیلات
بهش گفتم نقد چند گفت همون:n13:
گفتم نسیه نمیدی گفت همون
گفتم چرخش دونه ای چند گفت 2800 :n09::n09:
خلاصه هر چی گفتم گیر داده بود همون قیمت:n02:
میگم زیرشون به نظر پایین میاد 80 کیلو آدم بشینه روشون فکر کنم همه جا بگیره زیرش:n13:
نه با اون قیمت ارزش خرید نداره ، با 2800 میشه طرح ویو خوب خرید جای این اسباب بازی
سلام
ببخشید دوباره مزاحم شدم
با وجود اینکه مطلب بالا رو خوندم اما اگر لطف بفرمایند دوستان عزیز با تجربه مخصوصا آقا ایزل به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم.
سوالم درباره تفاوت های بوکسر 125 با 150 هست.
بنده تقریبا هیچ تجربه ی موتور سواری ندارم و بلد هم نیستم. (قراره یاد بگیرم :دی)
و با موتور قراره کار کنم ان شاءالله یعنی موتور جون دار می خوام.
بعد امروز از یک موتور فروشی پرسیدم درباره بوکسر 150 ، بهم بوکسر 125 رو پیشنهاد کردند. قیمتش هم خیلی خوبه.
حالا سوال من اینه که با توجه به قیمت بوکسر 125 که خیلی از 150 ارزون تره آیا خیلی پایین تره؟ یکی از مواردی که برام مهمه مصرف سوخت و کنترل راحت و مخصوصا کم صدا بودنه. نمیخوام مثل این سی جی 125 ها مثل تراکتور صدا بده.
بوکسر 150 رو که دقت میکردم بسیار کم صداست. آیا بوکسر 125 هم کم صداست؟
باز اگر لطف بفرمایید درباره کنترل بوکسر 125 بیشتر بفرمایید که سخته یا آسون ممنون میشم.چون بلد نیستم میترسم تصادف کنم.
پیشاپیش از راهنماییهاتون بسیار ممنونم
در پناه حق
- - - Updated - - -
سلام
ببخشید دوباره مزاحم شدم
با وجود اینکه مطلب بالا رو خوندم اما اگر لطف بفرمایند دوستان عزیز با تجربه مخصوصا آقا ایزل به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم.
سوالم درباره تفاوت های بوکسر 125 با 150 هست.
بنده تقریبا هیچ تجربه ی موتور سواری ندارم و بلد هم نیستم. (قراره یاد بگیرم :دی)
و با موتور قراره کار کنم ان شاءالله یعنی موتور جون دار می خوام.
بعد امروز از یک موتور فروشی پرسیدم درباره بوکسر 150 ، بهم بوکسر 125 رو پیشنهاد کردند. قیمتش هم خیلی خوبه.
حالا سوال من اینه که با توجه به قیمت بوکسر 125 که خیلی از 150 ارزون تره آیا خیلی پایین تره؟ یکی از مواردی که برام مهمه مصرف سوخت و کنترل راحت و مخصوصا کم صدا بودنه. نمیخوام مثل این سی جی 125 ها مثل تراکتور صدا بده.
بوکسر 150 رو که دقت میکردم بسیار کم صداست. آیا بوکسر 125 هم کم صداست؟
باز اگر لطف بفرمایید درباره کنترل بوکسر 125 بیشتر بفرمایید که سخته یا آسون ممنون میشم.چون بلد نیستم میترسم تصادف کنم.
پیشاپیش از راهنماییهاتون بسیار ممنونم
در پناه حق
با درود و خسته نباشید من هم قصد خرید موتور دارم .البته گواهینامه ندارم ولی در حال گرفتن آن هستم و 3 جلسه تمرین هم رفتم و با اینکه اصلا موتور سوار نشده بودم همان رور اول بعد نیم ساعت بازی با کلاچ موفق شدم از موانع عبور کنم و هفته آینده هم آزمون نهایی هست ولی خوب به دلیل اینکه گرفتن گواهینامه کسی را راننده نمی کند و مهارت با تمرین به دست می آید قصد دارم تا گواهینامه بگیرم یک موتور هم بخرم و شبها که خلوت هست کمی تمرین کنم خودم قصد خرید باکسر دارم ولی 2 سوال مهم دارم.
1.قصد خرید موتور صفر دارم ولی به دلیل اینکه هنور خوب بلد نیستم و موتور صفر هم باید اصولی آبندی بشود از این می ترسم که نتوانم موتور را درست آبندی کنم و در آینده موتور مشکل پیدا کنه.
2.شندیم باکسر 150 از 125 بهتر هست و در آینده فروش 150 خیلی راحتر هست درسته؟
سلام، قصد خرید موتور حدود 4تومن دارم، لطفا کمکم کنید
موتور باز نیستم، تجربه رانندگی با موتورهای سی جی معمولی و پالس یو جی فور دارم (که احساس کردم پالس خیلی سنگینه خصوصا در سرعت های پایین و ترافیک)
برای کارهای شهری و نیمه شهری! میخوام (شرق به غرب و شمال جنوب تهران به نظر من شهری نیست!)
اطمینان مهمترین گزینه است (هم از جهت ترمز و تعادل و هم از جهت خرابی قطعات)
گزینه هایی که بررسی کرده ام: (بیشتر از موتورسازها پرسیده ام تا سایت ها)
طرح هوندا 125 => که کویر و کبیر و زیگما می گفتند خوبه اما من خوشم نیومد!
طرح ویو 125 => رادیسون کویر می گفتند خوبه، هنوز هم بهش فکر میکنم! اما میگن حس رانندگی خوبی نمیده
سایر اسکوترها => خیلی اطلاعات ندارم اما قیمت صفرشون خیلی بالاست (مثل گلکسی یا راکز و...)
باکسر 125 و 150 => میگن خوبه اما از قیافه اش خوشم نیومد و البته برای کسی که نخواد زیاد! پول موتور بده، گزینه ی خوبیه.
--------
دیسکاوری 125 => چیز زیادی ازش نمیدونم و اصلا تا حالا ندیده ام ولی موتورش احتمالا مثل پالس 135 هست و جدیدتره و به قول نمایندگی باجاج مدل 150ش هم تو راه
پالس 135 => تا الان جزء بهترین گزینه هام بوده (نو یا دست دومش)
پالس 180 اسپورت => کارکرده اش رو می تونم بگیرم
آپاچی 160 و 180 => کارکرده اش رو می تونم بگیرم
سوالات:
1- کلا نظر شما در مورد گزینه های بالا به نسبت قیمتشون چیه؟ با ارزشترین نسبت به قیمتشون کدومه؟ اگه میشه چندتای آخری رو به ترتیب مقایسه کنید.
2- به نظر شما چقدر مهمه که موتور نو بخرم؟ (با توجه به اینکه چیزی از موتور نمیدونم و آشنا هم ندارم که ازش بگیرم یا برام انتخاب کنه و اولین باره که می خرم و حوصله خرید و فروش رو هم ندارم و اینکه خیلی موتورسواری نکرده ام)
2-1!!! پالس 135 نو یا پالس 180 کارکرده یا پالس 135 کارکرده؟!! یا آپاچی کارکرده؟!
3- به نظر شما برای استفاده در بزرگراه های تهران و مناطق پر ترافیک (استفاده ترکیبی) وزن و سبکی موتور برام ملاک باشه یا نه چون من احساس می کنم پالس 180 برای ترافیک خیلی مناسب نیست؟ فقط احساس می کنم چون خیلی سوار نشدم!
4- بین پالس 135 و دیسکاوری 125 کدوم رو پیشنهاد می دهید؟ (به چه دلیل؟!)
5- وزن 135 یا دیسکاور چقدر از 180 ها کمتر هست؟! (محسوسه؟!)
** آغا یک کلام بگید برای حدود 4 و یا 4ونیم چه موتوری پیشنهاد می دهید؟:n13:
ممنون:n12:
سلامنقل قول:
تفاوتها رو دو پست بالاتر گفتم :
اختلاف قیمتشون هم اونچنان زیاد نیست بنظر من البتهنقل قول:
بوکسر من بارها در این تاپیک گفتم بسیار موتور عالی ای هست ، نرم و پر قدرت و کم استهلاک
125 هاش 5 دنده هست ، قفل فرمونش مثل 125 پایین فرمونه ، سیستم جرقه زنیش هم سی دی آی هست و به همین خاطر علیرغم حجم موتور کمتر ، به نسبت شتاب بیشتری داره نسبت به 150 که سیستمش جرقه زنیش متناوبه /
ولی خب 150 4 دنده هست ، قفل فرمونش مثل پالس و اینها روی سوییچ هست
حجم باک 150 یک لیتر بیشتر هست و اینکه وزنش هم 10-15 کیلو بیشتر
در کل هر دو موتورهای خوبی هستن ولی من شخصا 125 رو به دو دلیل 5 دنده بودن و سی دی آی بودنش ترجیح میدم اما از لحاظ نرمی سواری و اینها هیچ فرقی ندارند
بله بوکسر 125 هم بی صداست مثل 150
منم 125 رو پیشنهاد میکنم به دلایلی که در بالا گفتم
کنترلش با 125 تفاوتی نداره ؛ بطور کل مهارت موتورسوار مهمه در کنترل البته سوار هر موتور تازه ای بشید ظرف مدت کوتاهی قلق گیری میشه و عادت میکنید به اون موتور
سلامنقل قول:
بنظر من با یک 125 کارکرده مدل پایین شروع کنید که تجربه ی موتورسواریتون بالاتر بره و بعد موتور صفر بخرید
به شنیده ها دقت نکنید ؛ من به دلایلی که برای دوستان گفتم در پستهای قبلی شخصا بوکسر 125 رو ترجیح میدم به 150 ؛ و اینکه موقع فروش هیچ تفاوتی ندارن از لحاظ سختی و آسونی فروش فقط قیمتاشون فرق داره با هم
سلامنقل قول:
در مورد دیسکاوری باید بگم که تقریبا همون پلاتینا 125 هست که ارتقاش دادن ، ولی خب من نه از ظاهرش خوشم اومد نه از سواریش
پالس 135 داشتم و بهترین گزینه رو من هم پالس 135 میدونم با این بودجه و فکر میکنم برای شما پالس 135 بهتر هست از 180 و آپاچ
بنظر من موتور کارکرده در حد بگیرید ، با 4 تومن پالس 135 در حد صفر میتونید پیدا کنید
من پالس 135 صفر رو به 180 و آپاچی کارکرده ترجیح میدم چون صفرش رو داشتم و کارکرده ی پالس و آپاچی هم داشتم
پالس 180 هم مناسبه برای ترافیک ولی وزنش زیاده و شاید در اوایل موتورسواری کنترلش براتون سخت باشه
من با پالس 135 تا کرج هم رفتم بدون هیچ مشکلی ؛
بله تفاوت وزن 135 و 180 توی سواری به چشم میاد
بین پالس 135 و دیسکاور 125 من قطعا و قطعا 135 رو پیشنهاد میکنم اول از همه بخاطر اینکه خودم داشتم و میدونم چه موتوریه و پا به پای آپاچی و پالس 180 راه رفتم باهاش
دوم اینکه وزن دیسکاوری رو توی سایت زده 105 کیلو ! که این موضوع امنیت موتورسوار رو برای یک انجین دوشمع 4 سوپاپ بسیار پایین میاره در صورتی که وزن 135 حدود 140 کیلوبرای من هست
سوم زین دو تکه ی 135 یه فضایی به موتورسوار میده که لوازم مورد نیازش رو رو زیر زین بگذاره ؛ مثلا من برای موتورسواری حتما باید ابزارهای خاص خودم همراهم باشم برای مواقع ضروری و آچارهای فابریک موتور به کارم نمیاد
دلیل بعدی زیبایی موتور هست ، پالس 135 دقیقا یک ان اس کوچک هست ، انگار که ان اس رو دقیقا از روی 135 ساخته باشن در ابعاد بزرگتر
اگر تا 4.5 میتونید هزینه کنید 135 صفر بگیرید مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد ؛ من 125 داشتم ( هم ایرانی هم سی جی قدیم هم سی دی آی هوندا ) ، سی جی ال هوندا داشتم ویو هوندا داشتم طرح ویو داشتم پالس 180 پولسار 180 آپاچی 160 و 180 داشتم و پالس 135 و برای من پالس 135 بهترینشون بوده تا اینجا ؛ فقط میدونم که یک موتور بهتر از پالس 135 برای من هست و اون هم باجاج اونجره ؛ یعنی موتور بعدی من :دی
سلام
از پاسخ کامل جناب Ezel ممنونم
اما به نظر من آونجر برای مسافت های دور خوبه و استیلش اینطور نشون میده که خیلی نمیشه باهاش مانور داد. البت شما بهتر می دونید.
انشالله همه، هر موتوری که سوار میشن، سلامت باشند.
من میرم که بپرم رو زین 135!
یا علی
منم کویر rkv خریدم .مدل 91
فعلا ازش راضی هستم چون قبلا موتور سنگین داشتم با کنترل وزنش مشکلی ندارم
پالس 135 وزنش برای کسی که تا حالا تجربه موتور سواری نداشته به نظرتون بالاست؟ وزن من 75 ـه
بعضی از دوستام میگن مشکلی نداره و بعضی ها میگن واسه کارای شهری به خصوص واسه تو خوب نیست و خطرناکه
لطفا راهنمایی کنید
آپاچی135 !!!نقل قول:
به قول دوستان با تجربه تر، بعد از مدتی سواری با احتیاط، قلق گیری میشه و مشکلی نیست.
البته به نظر من کلاً آستانه ی خطر موتور سیکلت خودش خیلی پایینه و ترس بیش از حد از موتور و نترسیدن بیش از حد از اون، هر دو خیلی خطرناکه
فقط اول کار باید احتیاط کرد و باد به کله نخوره!!
مخلصیمنقل قول:
بله درسته اونجر به خاطر استایل خاصش قدرت مانورش خصوصا توی ترافیک به نسبت کمتر از موتورهای شهری هست ؛ ولی خب عشقه دیگه :n02:
من بارها در این تاپیک به سوالات مشابه شما عرض کردم و باز هم میگم خدمت دوستان که اونچه که مهم هست در کنترل موتور ، صرفا تجربه و مهارت شخص موتورسوار هست نه وزن موتورش و وزن خودش ؛ نمیگم وزن موتور مهم نیست ولی مهارت موتورسوار هست که کیفیت کنترل موتور و کیفیت موتورسواری رو تضمین میکنهنقل قول:
یکی از ویژگیهای موتور سوار از دید من قد متناسب هست تا راحت در ترافیک بتونه موتور رو کنترل کنه .