سلام دوستان.
می خواستم بدونم که مگه سرویس های نامحدود رو تمامی ISP ها نباید بدن؟
این مخابرات ما پس چرا نمی ده؟!!:n27:
Printable View
سلام دوستان.
می خواستم بدونم که مگه سرویس های نامحدود رو تمامی ISP ها نباید بدن؟
این مخابرات ما پس چرا نمی ده؟!!:n27:
سلام دوستان
الان سرعت دانلود شبانه رایگان مخابرات قم چقدر هستش؟
چون طبق اخبار رسیده طی این چند روز بدجوری بدهی بالا آورده و مجبور به دزدی بوده طی این مدت...:n05:نقل قول:
طبق اعلام دوستان در صفحات قبل و شنیدن نطرات دیگر کاربران ، شب ها سرعت محدود خواهد شد و به سرعت اسمی واقعی آن خواهد رسید : 256 < 32 کیلوبایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ساعت 8 مخابرات که بیشتر وقتا رو 150 180 میچرخه الان چند روزه بالاست
اما سرعت شبانه 32 بیشتر نمیباشد نمیشه شکایت کرد به پشتیبانی سرعت شبانه حداقل نصب سرویس اسمی بدند
بابا سرعت شبانه مخابرات گنده صد رحمت به شاتل بابا حداقل شبی دان میکردیم رو 60 فیکس بود:n27:
نقل قول:
شاتل را خدا بیامرزد دیگه خبری از 60 نیست زیاد به خط شما لطف داشته باشد 10 کیلو هست:n02:
برادر شما یه trace از 8.8.8.8 برام میگیری؟نقل قول:
میگیرم منتها بلد نیستم میشه بگی چه جور این کارو انجام بددمنقل قول:
جدی نمیگی من 2 سال شاتل داشتم شما حتما زیاد دانلود کردی محدود شدی وگرنه منی که در هفته 5 گیگ به زور میگرفتم اصلا محدودیتی برام نداشتنقل قول:
نقل قول:از داخل cmd دستور tracert 8.8.8.8 رو تایپ کن بعدش عکسشو بزار اینجا
این برنامه جدید شاتله که سر مشترکینش اجرا کرده می تونی از بقیه بچه های شاتلی بپرسی همشون همین مشکل رو دارننقل قول:
سرویس های مخابرات سرعت دانلودشون خوبه؟ شاتل که بعد از یه مدت دانلود بالا سرعت را به 10-3 کیلو بایت میرسونه! کافیه یه شب 5 گیگ دانلود داشته باشی تا فردا سرعت دانلودت محدود میشه(ساکن انتهای بنیاد-میدان جوان)
بعید میدونم مخابرات هنوز هم دانلود شبانه درست و حسابی داشته باشه ، سیاست محدود کردن در مخابرات قم هم وجود دارد.نقل قول:
سلام بچه محل مخابراتم سرعت 30 5 ماهه دارم مضخرفه شبی نیم گیگ به زورنقل قول:
دوستان این ترافیک هاش قیمتش چقدره؟؟
بابا من هر دو روز یک گیگ استفاده میکنم یا هر سه روز دو گیگ
از مبین نت دارم
دهنم سرویس شده
کلی پول ترافیک میدم
میگن اینجا ترافیکش گیگی دو تومنه؟؟؟
عالیه که
دوستان عزیز من واقعا از اینترنت مخابرات راضیم
هم سرعت عالی داره و هم هزینه ش به نسبت بقیه سرویس دهنده ها کمتر هست
دیروز من بیست گیگ ترافیک رو خریدم سی و دو هزار تومان
یعنی گیگی هزار و ششصد تومن
یعنی مفت مفت
شاتل ترافیکش رو گیگی پنج هزار میفروشه
مبین نت طرح های دو مگش گیگی دوازده هزار میفروشه
ولی مخابرات گیگی هزار و ششصد
سرعت دانلودش هم 340 یا 350 یا حداقل 300 هستش
و این یعنی یه سرعت فوق العاده
ولی فقط سرعتش تو شب خیلی مزخرفه
من دانلود رایگانم شبی ششصد مگ بیشتر نیست
که با شاتل شبی سه گیگ دانلود میکردم و با مبین نت شبی یک و نیم گیگ یا دو گیگ
و این خیلی بده
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
با تشکر
با تشکر
دوستان گرامی سلام . من تازه مدل مخابرات شبانه رایگان گرفتم . یه سوال داشتم :
برای استفاده از شبانه رایگان نیاز به اکانت مخصوصی هست یا مثلا باید سر ساعت رایگان یه بار قطع و وصل بشه اینترنت یا همینجوری مستقیم ساعت 1 خودش شیفت می کنه روی رایگان ؟
ممنون
سلام:n19:
بچه هاي قم كجان
اصلا كسي از بچه هاب قمي اينجا هست:n19:
بياييد با هم ديگه با هم متحد بشيم شايد بشه مخابرات مجبور كرد مثل بقيه استانها اينترنت نامحدود بده
نه دوست عزیزنقل قول:
خودش خود به خودی ساعت یک به بعد هم سعتش مزخرف میشه هم رایگان میشه :n09:
من هستم از بچه های قمنقل قول:
بقیه جا مگه نامحدود دارن؟؟
سرعتشون چطوره؟
من که راضی م از این
ترافیکش گیگی 1600 تومنه
مفته
سرعتش هم عالیه
محدودش که قیمتش خوبهنقل قول:
نامحدود 2 مگ اگه بخوان بدن ، ماهی 70 80 تومن میشه که با این پول میتونی سرویس محدود با حدود 40 50 گیگ حجم برداری و با سرعت بالا دانلود کنی
اینم تعرفه مخابرات تهران، که نامحدودش 74 تومنه!
البته نمیدونم قیمتاش واسه کی هستش!
اره بابا همه جا نا محدود ميدننقل قول:
سرعت همون سرعت اسمي
يعني 2 مگ ميشه 250
خوب عزيز من خودت داري ميگي با 70 تومن اگه محدو باشه فقط ميتوني 40 گيگ بخرينقل قول:
ولي با همبن پول ميتوني نا محدود بگير كه مبشه ماهي 500 تا 600 گيگ
حالا كدوم بهتره به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا ما چيز زيادي نمي خوايم حداقل مثل شهر هاي ديگه باشيم نه كمتر نه بيشتر
خب برادر من فکر میکنی اگه بخواد نامحدود بده ، درست حسابیشو میده؟نقل قول:
نهایت همونقد میتونی دانلود کنی، اونم با عذاب
مگه الان مخابرات تهران داره با عذاب ميدهنقل قول:
آخه اين چه حرفي داري ميزني
بعد هم مثل مخابرات تهران و جا هاي ديگه ميتونه هم حجمي بده براي مشتريايي مثل شما و هم نا محدود بده براي مشتريايي مثل من
دوستان مخابرات استان قم اصلا سیاست تشویقی ویژه مشتریان نداره
فقط به فکر پولن
والا با این نوناشون...:n09:
دروغ جدید درباره مخابرات قم
درحالیکه با توهینی آشکار به کاربران قمی مخابرات قم بهترین مخابرات در بین استانها شد باز یک دروغ دیگر هم درباره مخابرات قم آشکار شد
به گزارس ایسنا قم دربین isp ها در سرعت های 256 و 512 در کشور حایز رتبه شده است حال آنکه مخابرات قم اصلا سرویس دهی در این 2 سرعت ندارد که بخواهد رتبه بیاورد
لیست برترین ISPها (شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت) از نظر سنجش سرعت در اسفندماه اعلام شد.
**256 کیلوبیتاما در زمینه اینترنت 256 کیلوبیتی شرکت شبکه گسترپیام آوران کویر به عنوان ارائه کننده پرسرعتترین خدمات معرفی شده و پس از آن شرکتهای مخابرات خراسان و قم به ترتیب در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.گروه فنآوا نیز به عنوان چهارمین شرکت ارائه کننده اینترنت پرسرعت در این بخش شناخته شده و پس از آن پارس آنلاین، مخابرات اصفهان، مخابرات خراسان شمالی و خراسان رضوی و شرکت آسیا تک در ردههای بعدی این جدول قرار گرفتهاند.**512 کیلوبیتبنابر اعلام مرکز متما در ارتباط با اینترنت 512 کیلوبیتی نیز شرکتعصر انتقال دادهها به عنوان ارائه دهنده پرسرعتترین خدمات شناخته شده و پس از آن شرکتهای فنآوری پدیدار و مخابرات قم در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.شرکتهای شبکه ارتباطات شبدیز، شبکه گستر پیام آوران کویر و پارس آنلاین نیز رتبههای چهارم تا ششم این بخش را به خود اختصاص دادهاند و پس از آنها مخابرات سمنان، مخابرات خراسان جنوبی و خراسان در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.
لینک خبر:
این عکس سرویس های قم:
به امید روزی که مسوول مخابرات قم به خاطر ظلم به مردم قم برکنار بشه
کلا این مخابرات قم یه مدیریت افتضاحی داره که نگو!
کسی که 10 مگ بخواد بگیره یه طرح 1ساله زوری که خودشون میگن باید بردوری! اونم تازه به شرکتها میدن و کاربرهای خانگی رو ادم حساب نمیکنن.
خوب شاید به خاطر همین درآمدزایی ها!!! اول شده:n02:حقوق کارمنداش جور میشه دیگه کمتر از دولت بودجه میگیره...دولت هم بهش جایزه میده تا بقیه مخابراتی ها هم یاد بگیرن:n09:اگه اشتباه میگم یکی بیاد اصلاح کنه
رفتم 195.ir ازشون شکایت کردم برای طرح نا محدود ببین چی جواب من دادننقل قول:
با سلام در صورت واگذاري سرويسهاي نامحدود و لحاظ نمودن ضريب اشتراك 1 به 8 عملا سرعت سرويس كاهش مي يابد بعنوان مثال سرعت سرويس 128 كيلو بيت بر ثانيه را به 16 كيلو بيت بر ثانيه خواهد رسانيد كه تقريبا معادل 1/4 سرعت ارتباط dialup مي باشد و نتيجهاي جز نارضايتي مشتركين را بدنبال نخواهد داشت كه در گذشته نيز تجربه گرديده است ضمنا در نحوه فروش و محاسبه هزينه سرويسهاي adslدر اين شركت مطابق مصوبه 152 كميسيون محترم تنظيم مقررات عمل ميگردد كه سرويسها در آن مصوبه از نوع حجمي ميباشد.خوب آی کیو الان شهر های دیگه دارن چی کار میکنن بعد طرف مگه مجبوره128 بگیره تا از diaiup بیاد پایین تر تازه آقا سرعت پایینش گردن خودمون شما بزار
کجا بریم از تنظیم مقررات شکایت کنیم؟این 195 و اون cra.ir و این سازمانهای متعدد و عریض و طویل با اسمهای دهن پرکن نمیتونن مشکل اینترنت و نظارت بر شرکتها جهت دفاع از حقوق مشترک رو انجام بدن که دو حالت متصوره یا عرضه ندارند یا میتونن ولی انجام نمیدن به دلایلی که بماند
نمونش خود من...مخابرات خط من رو از رانژه در نیاورد و من هم به تنظیم مقررات شکایت کردم ولی این سازمان با این همه ادعا...هیچ غلطی نتونست بکنه(تاکید میکنم هیچ غلطی) و مخابرات هم کماکان خط من رو از رانژه در نیاورد ...لعنت خدا بر مسئولین غیر متخصص و غیر متعهد
لامصب این 195 اگه از شرکت های خصوصی شکایت بکنی چنان پیگیر میشه ولی مخابرات نه من چند شکایت کردم ولی هیچی که هیچی اما در عوض یک بار از پارس انلاین شکایت کردم چنان پیگر شدن که نگونقل قول:
دوستان قمی اینجا کسی هست که صبانت داشته باشه
وکسی هست که این 10 مگ مخابرات گرفته باشه
اگر هست سریع خودش معرفی کننه
یکی از کاربران قمی در کلوب به وزیر چنین چیزی گفته بود و واقعا صحت داره:
نقل قول:
مدیرعامل شاتل: مخابرات قم با سرپیچی از مصوبات رگولاتوری و عدم عرضه امکانات جلوی توسعه اینترنت پرسرعت در قم را گرفته است...
آزه صحت داره تو روزنامه و سایت های سراسری هم اومده بودنقل قول:
انشالله مسوول مخابرات کله پا بشه صلوات:n02:
رفتم تو خود سامانه شکایت مخابرات این شکایت نوشتم ببیند چی جواب دادن
با عرض سلام
واقعا شما قصد ندارید مسوول مخابرات قم عوض کنید ایشون خون مردم قم کردن شیشه
شما جان من یک ببرسی بکنید شکایت از ایشون اگه وقت هم داشتید یک سر به سامانه 195.ir بزنید تا میزان شکایت بفمید
اصلا میزان رضایت مندی از ایشون را در امار رسمی خود مخابرات قم ببینید که اعلام کرد65 درصد مردم با وجود گرانی شرکت های دیگه از ان شرکت ها استفاده میکنند یعنی حدود 66 هزار نفر چرا /چونکه
1-برخلاف خیلی از استانها ایشون حاظر به ارایه طرح نا محدود نیست با اینکه قم به هیچ وجه مشکل پهنا باند ندارد
2 -ازهمه مهتر سرعت شبانه است که همه سرویس ها رو روی سرعت 30 کیلو بستن خوب بخشید من الان شبی 10 گیگ شبانه از پارس انلاین میگیرم و خیلی های دیگه خب مخایرات قم چه سیاست تشویقی برای من گذاشته تا من مخابرات انتخاب کنم یک بار از ایشون سوال شد سیاست تشویقی مخابرات قم برای جذب مشتری چی هست ایشون گفت ما شماره تلفن 2020 را انداختیم جان من شما خودتون خندتو نمیگیره
3-عدم تنوع در طرح ها ایشون حتی طرح خود مخابرات مثل طرح ماه رمضون و... را هم حتی اجرا نمی کنه شما یک سر به سایت مخابرات قم بزنید کلا 2 طرح وجود داره نه سرعت های مختلف نه طرح نا محدود نه شبانه رایگانی که مشتری رقبت پیدا کنه نه ....
در انتها شما فقط ایشون را عوض کنید و یک شخص تحصیل کرده خوش فکر که واقعا حرف مردم برایش اهمیت داشته باشه بزارید تا بفهمید چه استقبالی از مخابرات استان قم میشه
جواب اینا جان من موندم با کیا شدیم 70 میلیون نفر:n13:
باسلام
احتراماً ارائه سرویس نامحدود حسب مصوبه موجود می بایست با ضریب اشتراک 1 به 8 ( با سرعت 128 کیلو ) ارائه گردد که با این تقسیر سرعت دانلود حدود 2 کیلو بایت بر ثانیه خواهد بود که قابل استفاده نمی باشد. ضمناً سرعت سرویس شبانه رایگان جهت حفط سرعت سایر مشترکین به 256 کیلو بیت بر ثانیه محدود می گردد که مطابق موارد اعلام شده در هنگام فروش می باشد ضمناًَ سیاست های تشویقی هر اپراتور بستگی دارد.
منم از اینجور شکایتها داشتم.طرز جواب دادنشون خیلی مسخرس و اصلا یه ذره به خودشون زحمت نمیدن در مورد مخابرات قم تحقیق کنند!نقل قول:
انگار یه ایالت جدا هست این مخابرات قم برای خودش! هر طور دلش بخواد طرح میده و هر طور بخواد رفتار میکنه!
تعرفه هاشون هم با تعرفه خود اشنای اول هم فرق داره و اصلا الزامی نمیبینه که اینهارو به کاربران بده::n15:
میگم نگاه کن این مصاحبه اش که گفته سیاست تشویقی ما 2020:n04:نقل قول:
مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم با اشاره به طرحهای تشویقی ارائه اینترنت پرسرعت به مشترکین گفت: بمنظور دسترسی آسان و سریع متقاضیان و مشترکین ADSL سامانه 2020 بصورت 24ساعته پاسخگوی مشترکین و متقاضیان ADSL میباشد.
یعنی خداوکیلی اینا رو میذارم تا بچه های استانهای دیگه مثل خوزستان و... برن خداشون شکر کنن که قم نیستن