مبین با کدوم شخصیت نمیتونی ببری؟؟نقل قول:
هر شخصیت یه قلقی داره
بگو تا کمکت کنیم
Printable View
مبین با کدوم شخصیت نمیتونی ببری؟؟نقل قول:
هر شخصیت یه قلقی داره
بگو تا کمکت کنیم
امید این چه امضاییه؟ آخه اسموک مقابل ساب زیرو می ایسته؟ :دی این دوتا که رفیقن!!1 :دی تازه اسموک خودش تنهایی همه رو می بره ، چه برسه که این همه یار داشته باشه!نقل قول:
اون یارو ermac هم همون نینجا قرمزه خودمونه؟ reptile هم نینجا سبزه هست؟ پس چرا این طوری شدن؟؟؟
من kitana گیر کردم. خیلی ضعیفه!
این Varies یهنی چی که جلوی Stage Fatality زده؟
یعنی باید با فاصله ی خیلی زیاد یا حریفت این فن رو بزنینقل قول:
دیگه دیگه:20:نقل قول:
این امضام این معنیو داره که کسانیکه فن این نینجاها هستند جلوی ساب زیرو هیچی نیستند:20:
آره ارمک همون نقاب قرمزس و رپتایل هم همون نقاب سبزه-اینجوری شندشونو نمیدونم ولی ارمک قشنگ شده و رپتایل تو آفسایده
درمورد کیتانا هم همش بادبزن پرت کن
این رمزارو بزن میبری:
پایین-جلو-X
پایین -عقب-X
همش همینارو بزن تا برسی به یه شخصیت دیگه
کیتانا رو با فن Y رد کردم :دی
رسیدم به انجایی که بروسلی شاوخان رو میزنه. اون جارو که اصلا نمیشه رد کرد! اون جا رو باید چیکار کنم؟؟؟
ای بابا:31::31:نقل قول:
اونجارو باید هی بهش آتیش بزنی.وقتی هم فیگور گرفت چهل پا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس بالایی ها همین بازیگرهای سریالش هستن دیگه؟
قسمت داستانی رو تموم کردم...تقریبا همه ایتم های موجود د رقبرستون رو هم باز کردم...چند تا مونده...
محتوای مخفی: داستان
تا به امروز از اسکورپین خیلی خوشم میومد ولی اینبار رایدن جاشو میگیره انصافا لرد رایدن....خیلی حال میکنم باهاش
دقیقا علی جون..........نقل قول:
آقا برای پی سی اومده؟ گرافیک خفن می خواد؟
گرافیک غول هم داشته باشی اجرا نمیشه چون بازی برای pc نیومدهنقل قول:
امید این بازیگرای نقش جکس و اسکور که خیلی معروفن!سریالش باید قشنگ باشه حتمآ!نقل قول:
این عکس بالایی ها همین بازیگرهای سریالش هستن دیگه؟
دقیقانقل قول:
راستش سریالش پرت زیاد داره.من که با قسمت 1 و 2 حال نکردم.جکس فقط با کینو مبارزه میکنه.همین
حالا قسمتهای دیگه شاید قشنگ بشه(حضور اسکور و سابزیرو)
سلام دوستان مثل اینکه یه لینک برا امضا اومده که میگه مورتال رو برا پی سی منتشر کنید
لطفا بهش رای بدید
کد:http://www.petitiononline.com/MK9PC621/petition.html
من اینو خیلی وقت پیش دیدم،ولی فکر نمیکنم با رای دادن بشه کاری کرد!!!:41:نقل قول:
دیگه امکان اومدنش واسه pc صفره!!!
بچه ها signature اسموک رو دارین بذارید؟ ممنون ( امید می دونم داری ، رو کن :دی)
این همه ی کومبوها - special moves - تگ کومبوها - 2 یا 3تا فتالیتی - stage fatality - babality رو داره
هر جا میرفتم فقط لیست فتالیتی ها بود من اینجا همه رو با هم تو word نوشتم فقط یکم ویرایش میخواد تعداد صفحاتشم بالاست
اگه کسی اینو یکمی ویرایش کنه خیلی خوب میشه یه کپی میگیریم ازش دیگه نمیخواد وسط بازی هی استارت بزنیم :31:
راهنماشم اول صفحه نوشتم
http://www.jetup.ir/do.php?filename=29_04_1113041027881.doc
نوب و اسموک با هم بیفتن کسی حریفشون نمیشه:13:
چرا من حریفشون میشم:31:(با ساب زیروی خوبم:31:)نقل قول:
توی انتخاب کاراکترها وقتی X و میزنیم گزینه ی آخر مربوط به چیه؟؟؟همونی که از 1 تا 4 تغییر میکنه
کنترل رو می گی ؟نقل قول:
فکر کنم اونجا نوع کنتر بازی رو تغییر میده، مثلا با A به جای لگد مشت بزنه .
--------------
راستی ...
کاش میشد با هم بازی کنیم ببینیم با این همه ادعا کجای کارن دوستان :31::10:
ممنون علیرضانقل قول:
پایتم بدجور
فردا خوبه؟توی نمایشگاه بازیهای کامپیوتری برج میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟من طرفای 1 بعدازظهر اونجاهستم
اگه موافقی بچه های دیگه هم بگیم بیان
درضمن احتمالا اونجا دارن فوتبال بازی میکنن محض احتیاط دی وی دیه بازیو بردار بیار
ok??????????
منم با ساب زرو همه رو میزنم اما اگه یه حریف قدر بیاد باهام بازی کنه اسموک و نوب رو برداره فکر نکنم بتونم کاری کنم:41:کلا نوب و اسموک و جان کیج رو قوی ساختن عوضش ریدن که مثلا خدای جنگه و رئیس همه ی ایناس رو خیلی ضعیف درست کردننقل قول:
البته به نظر من ضعیف و قوی بودن نداره.بعضی کمبوها راحته مثل جان کیج 3 بار ضربدر رو میزنی:31:بعضیا هم باید یه خورده بیشتر روش کار شن مثل ساب زرو
نقل قول:محتوای مخفی: !
البته Ermac هم خیلی خوبه و حتی از نوب بهتره به نظر من .نقل قول:
کلا هر کی تله پورت داره خوبه ، حتی Raiden هم مبارز خوبیه .
البته من خودم با اسموک بیشتر از بقیه حال می کنم .
پ.ن : لول 150 توی Challenge tower جالب بود . نمیگم چی بود که اونایی که نرفتن برن دنبالش .:31:
احتماالا اینی که میگی امکان نداره بشه!:31:نقل قول:
فردا خوبه؟توی نمایشگاه بازیهای کامپیوتری برج میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟من طرفای 1 بعدازظهر اونجاهستم
اگه موافقی بچه های دیگه هم بگیم بیان
درضمن احتمالا اونجا دارن فوتبال بازی میکنن محض احتیاط دی وی دیه بازیو بردار بیار
ok??????????
اونجا به Uncharted 2 گیر دادن و کلا مثل اینکه با کاراکتر دختر/زن تو بازی مشکل دارن!
مورتال کمبت هم که اینجور چیزا کم نداره.....:31:
آنلاینش مفتی نیست. reedem code می خواد. یا بقول خودشون reedem kode :دینقل قول:
عیب نداره علی جون همون فوتبالو میزینم:31:نقل قول:
ولی خیلی دوست دارم شما بچه های p30worldو از نزدیک ببینم
هر کس دوست داره فردا بیاد دستاش بالا:31:
آقا مثل اینکه واسه پی سی هم اومده همین الان از VOA شنیدم میگفت اومده درسته؟؟؟
چگونه میتوان کریتوس را در مورتال کمبت ظاهر کرد
-
کریتوس ظاهر نمیشه؟؟
من 3 نفر رو ظاهر کردم ولی کریتوس ظاهر نشد :19:
کریتوس فقط برای پلی 3 هست.بعدش هم نیازی به ظاهر کردن نداره خودش اون پایین ظاهره:31:فقط قوان چی نیست که اونم آزاد میشه.نقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
آره همشون خوبن.ولی از همه خراب تر کریتوسه.خیلی بد ساختن اونو خدایی هیچ جوره نمیشه باهاش راه اومدنقل قول:
VOA چی چیه؟نقل قول:
خبر به نظرم راست نیست.اگه میومد خودم اولین نفری بودم که رو سیستمم نصبش میکردم
Voice Of America !!! همین صدایه آمریکایه خودمون :دی ماله ماهواره.نقل قول:
همون کوآن چی دیگه :دینقل قول:
قوان چی
Smoke چرا اینقدر قویه؟! راستی قضیه Babality چیه ! من یکدونه زدم چیزه فانی بود.
فرقی نداره قو و کو که مهم اینه آن چی داره:31:نقل قول:
یعنی به هیچ وجه برای کامپیوتر نمیاد ؟
این که خیلی بده
وجه و ووجهشو نمیدونیم.ولی اینطور که معلومه.خیر نمیادنقل قول:
این عشق من رپتایل چی کارس؟
باحال ساختنش؟
راستش دیگه مثل نینجا نیست کاملا شبیه قورباغه شده یکمم کند شده، من از حرکتشاش خوشم میاد ولی از قیافش نه!نقل قول:
غیر از قیافش حرکاتش خوبه دیگه؟
میشه باهاش همرو لوله کرد؟ :20: