نقل قول:
ببین داریوش جان اونم میشه اینم هست در کل هرجور میله خودته:31:
بله wimax هم بهتر از این مودم ها هست
ولی من گوشی رو اگه برای استفاده بیشتر از 3 ساعت هست پیشنهاد نمیکنم
Printable View
نقل قول:
ببین داریوش جان اونم میشه اینم هست در کل هرجور میله خودته:31:
بله wimax هم بهتر از این مودم ها هست
ولی من گوشی رو اگه برای استفاده بیشتر از 3 ساعت هست پیشنهاد نمیکنم
دوستای گلم
توی این آشفته بازار، که دیگه قناری نمیخونه، من از کجا D-link بخرم. مدلشو بگید و بگید کجای این تهران بزرگ پیداش کنم؟
نقل قول:
سلام.
D-Link DWM - 156
این مدلشه
3.75 HSUPA USB ADAPter
اینم اسم کاملشه که رو جعبش نوشته
پاساژ کامپیوتر رضا بالاتر از چهار راه ولیعصر - مغازه کامپیوتر هوشمند ، من خودم از همین گرفتم ، نمایندگی دی لینک هست گویا!
قیمت 80 هزار تومان با 3 سال گارانتی ایزی
سلام از بندست ..دوستان من این مدل زیر رو به قیمت 65 تومن تو شهر خودمون تهیه کردم ..فقط نمیتونم باهاش تماس برقرار کنم ..اس ام اس به راحتی و آسونی میره..یک سال هم گارانتی داره خیلی هم راحت و بی دردسر نصب و راه اندازی شد..فایل اپدیتش رو هم ساتش گذاشته...خلاصه به همه چینی بودنش قابل اعتماد هست..زیاد تستش نکردم هم با ایرنسل و هم با ملی کار میکنی..سرعتشم شهر ما اوضاش خرابه با ملی تا15 و با ایرانسل تا 22 میرفت..البته تو خنه بودم انتش کم بود..بیرون میرفتم احتمالا بهتر میشد..به هر حال بدک نبود..فقط دلم گارانتیش خشه این سایت ایرانی که پشتیبانیش کرده اگر مشکلی پیش اومد بتونم در تماس باشم دیگه دستم از زمین و اسمون مثل مودم های دیگه کوتاه نباشه..بهر حال من که بهش اعتماد کردم..ایشالله بتونه واسم درست کار کنه..به دلم شده که مودم بدی نباشه..
چینی هست ولی از این چینی های با پدر و مادر..چیپش هم QUALCOMM هست...تو این که بحثی نیست
WCDMA Wireless Data Card
3.5G HSDPA USB stick
Shuttle tech USB MODEM 7.2M GS2800M
Made in china
اینا روش نوشته
با این مدل دی لینک میشه تماس برقرار کرد ؟؟/کد:http://www.matcomputer.com/Runtime/index.html
نقل قول:
نه دوست عزیز نمیشه تماس برقرار کرد با این مودم D-Link
دوست عزیز این مودم ها ویندوز 64 بیتی رو ساپورت می کنن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله من خودم رو ویندوز ویستا 64 بیت و 7 32 بیت استفاده می کنم!
خود فروشنده هم رو ویندوز 7 64 بیت امتحانش کرده بود!:11:
نقل قول:
دوست عزیز بیشتر این مودم ها 64bit رو ساپورت میکنند من خودم تا الان 10 مدل رو دیدم که روی 64bit جواب داده
یعنی ویندوز خاصی نمیخواد روی همه ویندوز ها کار میکنن بیشتر مودم ها یا میتونم بگم همه مودم ها:46:
موفق باشید:11:
بله درستهنقل قول:
ولی بعضیاشون رو ویندوز های 64 بیتی سیستم EDGE رو ساپورت نمی کنن،منظور از ساپورت ویندوز 64 بیتی ، ساپورت سیستم EDGE در این ویندوز ها هست.
voda phone هم 64 بیتی داره که گمونم تو همون تاپیکه 65 اینا میفروخت
نقل قول:
چه جالب من نمیدونستم که اینطوری هست
اونوقت چرا توی ویندوز 64bit نمیتونن EDGE رو ساپورت کنن
عزیزان
منطقه ما همراه اول بیشتر موقع ها سرعتش روی 12K هستش. (فکر کنم حداکثر با گوشی همینه!!؟)
با این دانگل معرفی شده من رو چه سرعتی حساب باز کنم؟ (قرض الحسنه یا جاری. فرقی نمیکنه:20:)
عزیزان
منطقه ما همراه اول بیشتر موقع ها سرعتش روی 12K هستش. (فکر کنم حداکثر با گوشی همینه!!؟)
با این دانگل معرفی شده من رو چه سرعتی حساب باز کنم؟ (قرض الحسنه یا جاری. فرقی نمیکنه:20:)
والا منم نمیدونم تا حالا 2 تا مودم خودم دیدم، یکی که خریده بودم،بردم پس دادم ، یکی دیگه هم فامیلا گرفتن همینجوریه!!!نقل قول:
شما علامت E یعنی همون EDGE میاد بالای گوشیتون؟؟؟؟نقل قول:
گوشیتون EDGE ساپورت می کنه؟؟؟
سرعت گوشی با مودم زیاد تفاوت نمی کنه، فوقش 1 کیلو در سرعت دانلود،حساب باز نکنی بهتره :31:
سجاد جان
بله. ما روی EDGE قرار داریم. چه جای با صفائیه.
ولی چه ارزش و مزیتی داره استفاده از این مودم ها؟ فقط مزیتش اینه که از شر کابل بازی گوشی خلاص میشی، درسته؟
بچه ها کسی میدونه که محدودیت سرعت بلوتوث چند کیلوبایت بر ثانیس؟
سلام
ببخشید من یه گوشی n73 دارم روزانه بیش از 7-8 ساعتم آنلاینم باهاش الانم حدود 1 سالیه که دارم استفاده میکنم فقط باطری ترکیده که با 12 تومن در 3 ماه حل شده
ولی یه سوال من سرعت دانلودم با همراه اول 9 کلیو بایته با این دستگاه چقد بالا میره ؟
برادر ربطی به گیرنده نداره
مگر اینکه گوشی شما edge رو ساپورت نکنه
خوده gprs هم 10 تا class داره که هر کدوم تا یه حد سرعتی رو ساپورت میکنه
من هم با 5800 هم با مودم یه سرعت رو میگیرم تقریبا
گوشیتون رو ببینید تا چه کلسی ساپورت میکنه
ممنون آقا داریوش خدای زورم میاد 70-80 تومن بدم مودم بخرم همین گوشی رو استفاده میکنم چون class های گوشی هم مثل مودم هست تقریبا
خوب پس تو منطقتون همراه اول خوب جواب نمیده!!نقل قول:
یه مزیتش همینه،با گوشی مشکلات دیگه هم داری مثلا موقع دانلود گوشیت زنگ نمیخوره، اس ام اس نمیاد و ...
460 KB/Sنقل قول:
تا اونجا که یادمه ان 73 EDGE ساپورت می کنه! تا 23 میره سرعت دانلود همراه اول!!! با مودم هم تو همین مایه ها میشه!!! اگه واسه شما کمتره حتما تو منطقتون همراه اول خوب جواب نمیده!!نقل قول:
داریوش جان EDGE کلاس 10 تا 236.8 KB/S ساپورت می کنه!نقل قول:
سلام یعنی با مودم تا 26 اینا میره ؟نقل قول:
تا اونجا که یادمه ان 73 EDGE ساپورت نمی کنه،اگه ساپورت می کرد تا 23 میرفت!!! با مودم هم تو همین مایه ها میشه!!!
با تشکر
اقا من پست رو ویرایش کردم ، اولش اشتباه کرده بودم!!!!(دوباره بخون لطفا :46:)نقل قول:
با مودم فوقش 23-22 هست دیگه!
آره برادر نده اگه لازم ندارینقل قول:
همون گوشیت که خسته شده با همون سر کن:31:
مرسینقل قول:
واقعا بلوتوث تا 480 جواب میده؟!×! دمش گرم بابا
البته بلوتوث های جدید دیگه
برای N-gage ام گمونم سرعته ترنسفرش خیلی کمتر باشه
آره کلس هاشون رو تو gsmarea دیدم! ساپورتشون خوبه ولی چه فایده که 30 بالاتر نصیبه ما نمیشه:31:
بله اونم خیلی با نوساننقل قول:
برای من ثابت 20 میگیرفت اگه میگیرفت
تازه اونم 20 مگ رو اینطوری میگرفت
بعد دریافتش میومد رو صفر یا یک
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
راستی اون مودمی که من دارم نهایت زده روش تا 48 کیلوبایت در ثانیه ساپورت میکنه
برای شما هم زده؟
پشته جعبش نوشته
من بلوتوث گوشی خودمو گفتم :31:نقل قول:
واسه من زده تا 5.76MB !
سلام دوستان
من فایل آپدیت d-link dwm 156 رو از سایت سازنده گرفتم چه جوری باید نصبش کنم ضمنا کسی میتونه نحوه ارسال اس ام اس فارسی با این دانگل رو توضیح بده
متشکرم
نقل قول:
دوست عزیز من یه باز تو سایتش دیدم که زده بود اونایی که تو آسیا هستند، آپدیت نکنند!
Do NOT upgrade your device with these firmware if you have purchased a D-Link product out of South East Asia.
من هنوز نتونستم اس ام اس فارسی بفرستم باهاش!
ایولنقل قول:
کجا مینویسه؟
من 5800 دارم اون چه قدره خبر داری؟
من X6 دارم ،واسه 5800 هم همینقدره!!!!نقل قول:
وقتی با بلوتوث گوشی رو به اینترنت وصل کنی ، سرعت رو مینوسه! من اینطوری فهمیدم . گفتم!!!(حالا به نظرم درسته این !!!! :31:)
خوب اگه این قد باشه پس توی کانکشن با بلوتوث افت سرعت اونطوری نداریم
نیازی به سیم و ... نیست
دوستان نظرتون چیه که یک گوشی 100 هزار تومانی که 3G داره بخریم و از اون به عنوان دانگل استفاده کنیم
مرسی:11:
سلام این بسته ویژه gprs چرا فعال نمیشه؟یه بسته یک ماهه سفارش دادم گفته منتظر sms تاییدش باشم چن ساعته ولی هنو تایید نکرده
آره، نگران افت سرعت نباش!!!! ققط نگران باتری باش!!!! :31:نقل قول:
خوب بازم مشکل باتری داری!!!! و به نظرم با مودم کیفیت نت بهتر میشه!!! قطعیت کمتر میشه!!!نقل قول:
یعنی اس ام اس به 8080 دلیور شده و هنوز جواب نداده؟؟؟نقل قول:
10000 تومن شارژ داری؟؟؟؟
با سلام و خسته نباشید من یک zte mf112 dongle خریدم وقتی یک کانکشن می سازم و می خوام با ایرانسل به اینترنت وصل بشم توی قسمت دیال نامبر #99* رو وارد می کنم و وقتی کانکت رو می زنم ارورر 777 میده لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.
مگه خود مودم یه برنامه نصب نمی کنه؟؟؟ با اون باید کانکشن بسازی!
برنامه نصب شده ولی امکان ساخت کانکشن نداره
مودم من دقیقا اینه :الان می خواد کانکت بشه ولی ارورر 619 میدهکد:http://www.three.co.uk/Mobile_Broadband/Getting_started/Detail?content_aid=1220463383854
خب تو خود برنامه وقتی رو click to connect کلیک کنی ، خودش یه کانکشن میسازه و کانکت میشه ، نباید با خود ویندوز کانکشن بسازینقل قول:
سلام
اينجا كسي مي تونه يه نرم افزار رايگان براي ارسال و دريافت sms با همين gsm مودم معرفي كنه. مي خوام قابليت ارسال انبوه داشته باشه. يعني از توي دفترچه تلفن خودش تعدادي شماره رو انتخاب كنيم و براي اونها sms ارسال كنم. نرم افزار هاي فارسي اونها خيلي گرونه.
لا خود برنامه چک کردم نمیشه ... چکار کنم ؟؟؟نقل قول:
میشه معمولا!نقل قول:
باید یه پروفایل تو برنامه بسازی ، بعد بری تو تنظیماتش APN یا Access Point Name رو بر اساس خطت تنظیم کنی،فقط APN مهمه!!!
APN:
برای همراه اول : mcinet
برای ایرانسل : mtnirancell
خط شما چیه؟
خظ من ایرانسل هست روی جلد این نوشته 3g sim ready to go یعنی چی ؟؟/ چکار کنم امکان داره کار نکنه ؟؟؟؟؟نقل قول: