پر اشتباه ترین بازی که تا حالا دیدم از هر دو طرفمون بد موقع بود من که اصلا حال فکر کردنو نداشتم طرفم آدم مشنگی بود
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=49407524
Printable View
پر اشتباه ترین بازی که تا حالا دیدم از هر دو طرفمون بد موقع بود من که اصلا حال فکر کردنو نداشتم طرفم آدم مشنگی بود
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=49407524
اينم يه مات با رخ و شاه:
با اين كه اون وضعش بهتر بود ولي آخر بازي رو كلا قشنگ بازي كردم اوضاع من بهتر شد.البته نبايد بگذريم كه اونم مشنگ بازي در آورد چندجا:31:کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=49129627
اینجا اگه کسی مات با فیل و اسب رو بلده بی زحمت آموزشش رو بزاره.:20:
نقل قول:
با یک فیل و اسب تنها نمیشه مگر در یک وضعیت خاص
در کل اگه طرف مقابل فقط شاه براش مونده باشه
در صورتی که شاهش بره توی زاویه صفحه (که فکر نکنم کسی شاهشو توی اون وضعیت ببره گوشه:31:)
یا اینکه شما به غیر از اسب و فیل از یک شاه کمک بگیری
(اینها با فرض اینکه بقیه مهره ها توی صفحه نباشن )
دوباره نوبت حرکت ماشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون درباره C3 سرباز چیه هم حرکت گسترشیه راه وزیرو باز میکنه هم تحدید سرباز مرکزه بقیه هم نظراشونو بگن با همکاری هم میبریمشون
اینم لینکشکد:http://www.chess.com/votechess/game.html?id=17155
منظورم این بود که طرف هیچ مهره ای نداره و ما یک اسب و یک فیل داریم.نقل قول:
ا یک فیل و اسب تنها نمیشه مگر در یک وضعیت خاص
در کل اگه طرف مقابل فقط شاه براش مونده باشه
در صورتی که شاهش بره توی زاویه صفحه (که فکر نکنم کسی شاهشو توی اون وضعیت ببره گوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یا اینکه شما به غیر از اسب و فیل از یک شاه کمک بگیری
(اینها با فرض اینکه بقیه مهره ها توی صفحه نباشن )
فقط در همین حد میدونم که باید شاه رو به سمت گوشه ای کشید که همرنگ با فیل باشه.
من بودم d3 یا قلعه بازی میکردم چون اگه c3 بازی کنم میتونه به راحتی فیلشو بیاره c5 هم گسترش داده هم دفاع کردهنقل قول:
من d3 رفتم.
اما فکر کنم سی 3 هم خیلی خوب باشه.
اگه فیلشم بیاره سی 5 بازم سربازشو میزنیم.
بازي قهرمان جهان رو با اون 3 نفر ديديد واقعا بايد شطرنج رو از اون ياد گرفت
منم بازي
نه بازیشو ندیدم
میشه لینک بازی رو بدی؟
جان من رعایت کنید
7.5 ها اصلا قابل مقایسه نیستند.کد:http://www.chess.com/groups/team_match.html?id=43443
راستی مگه قرار نبود ساعت 2 امروز نتایج نهایی معلوم شه؟
یوزر chess.com رو یادت رفت بزارینقل قول:
این خبر خوبم به بچه های تیم بگم رضا پویا که بهترین بازیکن ایرانی حاضر در سایته به تیممون ملحق شد بازی هاشو ببینید یک فوق حرفه ایه
اون زنه بهترین شطرنج باز زن جهان بود اون دو تا هم جفتشون گرند مستر بودند ولی به نظر من بازیه بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت چون سه نفر بودن معلوم بود که بازی چی از اب در میشه چون اصلا نمیتونستن هماهنگ کنن این یه نقشه تو ذهنش داشت اون یکی یه چیزه دیگهنقل قول:
بازي قهرمان جهان رو با اون 3 نفر ديديد واقعا بايد شطرنج رو از اون ياد گرفت
منم بازي
آموزش کلی نداره من بلدم :31: ولی توضیح دادنش سخته تو مازلیس هست ولی این چیزهانقل قول:
اخرین چیزهایی که باس تو چس بلد بود
carlsen قهرمان جهان نیست 20 ساله شه انشالا 2012 قهرمان میشه رکورد کاسپاروفم میزنه.:31:نقل قول:
نفر اول ریتینگ جهانه ایشون.
صفحه اول چس دات کام نوشتهنقل قول:
ببخشید عید دیدنی رفتیم ماندگار شدیم.:31:
اون نیم هم دیگه اینقدر جلو بودم که سریع زدم بعد یهو صفحه رفت تازه دیدم خودم دیگه پیشنهاد مساوی بش دادم.:31:
42 تا بازی پراگریس داشته باشی همینه.:31:
اینم نتایج که دارم می ذارم....
نتایج دور 5 (دور آخر)
رتبه بندی نهایی
ممنون . میشه یه زیرنویس هم بزارید از BH , SB ؟ دی:
اینا انواع پوئن شکنی که انجام شده به سه صورت که اگه اولی مثلا برابر بود با دومی حساب می کرده اما این اتفاق نیفتاده.نقل قول:
BH مخففBuchholz
Sonneborn-Bergerمخفف
SBدیگه چه جوریه اینا من خودمم دقیق نمی دونم.:31:
اینم لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Tie-breaking_in_Swiss_system_tournaments
برای اطلاعات بیشتر
اون بالا سیستم های پوئن شکنی موجود هست اون پایین هم اون سه تا سیستم پوئن شکنی که خودش دیفالت انتخاب کرده که محاسبه شه.:20:
من نائب قهرمان شدم.
بله منم موندم که چرا مساوی زدین!!!وگرنه فکر کنم یه رخ جلو بودین.نقل قول:
اون نیم هم دیگه اینقدر جلو بودم که سریع زدم بعد یهو صفحه رفت تازه دیدم خودم دیگه پیشنهاد مساوی بش دادم
من 14 تا بازی دارم حوصلم سر رفته . اصلا خوشم نمیاد . بازی آنلاین آدم هی مخیواد فکر کنه!!!:دی
ممنون خیلی مسابقات خوب اجرا شد.
کاشکی تعداد مسابقاتی که هر نفر انجام داده رو هم مینوشتید.:10:
چون فیل h2 کیشنقل قول:
الان اول جهانه به زودي زود هم ركورد كسپاروف رو ميرنه 20 سال وقت داره و 5 امتياز يعني 4 درهم امتياز در هر سالنقل قول:
carlsen قهرمان جهان نیست 20 ساله شه انشالا 2012 قهرمان میشه رکورد کاسپاروفم میزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر اول ریتینگ جهانه ایشون.
ضمنا كارلسن نابغه ي شطرنجه و در 14 سالگي 4 رم جهان بوده بنده خودم 150 دست 1 دقيقه باهاشون بازي كردم و همش رو واگذار كردم
کاسپاروفم اگر کناره گیری نمی کرد الان خیلی بالاتر از این رکوردا رو داشت زود کنار کشید
ولی میدونید کاسپاروف فریتز 5 رو نتونسته شکست بده 3 تا بازیکن که در حد کاسپاروف نبودن توانستن فریتز قبلی رو شکست بدن
احسان قائم مقامی ما هم که چند وقت پیش با کارپف شاهکار کرد و اسمشو بر دهن همه انداخت کارپفی که کاسپاروف نمیتونست شکستش بده احسان قائم مقامی شکستش داد!!! شایدم دیگه پیر شده کارپف
در اینکه کارلسن نابغه هست و نفر اول شکی نیست ولی قهرمان جهان کسی که world chess championshipنقل قول:
رو ببره
اون که میگین رنکینگ فیده بر اساس ریتینگ هست که نفر اول کارلسن هست.
اما یه تورنمنت با نام تورنمت کاندید ها بر گزار میشه که کارلسن توشه و احتمالا می بره و بعد با آناند قهرمان جهان برای قهرمانی 2012 بازی میکنه.
کاسپاروفم ریتینگش 2851 بوده و کارلسن الان 2826 هست ولی بزودی میشکنه.
اما شک نکنین در تاریخ شطرنج هیچ نابغه ای مانند paul morphy نبوده تمام شروع بازی های مدرن از اون نشات گرفته
بازی هاش بیشتر از 22 حرکت اصولا طول نمی کشیده.مثل مسابقات الان نبوده که کلاسیک یه جورایی یک اتکر به تمام معنا کافیه قربانی های مورفی رو ببینی این بشر زیبای شطرنج رو به زیبایی نشون میداده.:31:
متاسفانه اون موقع هنوز قهرمانی جهان و فیده نبوده.!1850
اینم چن تا لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Magnus_Carlsen
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/World_Chess_Championship_2012
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Morphy
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
یه زمانی بود که بردن کامپیوتر از انسان مهم بود اولین باری که Deep blue کاسپارف رو برد گفتن بالاخره یه کامپیوتر تونست قهرمان جهان رو ببره.!نقل قول:
الان کارلسن با کاسپاروف و 10 تا دیگه باههم نمی تونن rybka 4 رو ببرن.:31:
شاید می دونین که قهرمانی جهان هم بین برنامه های شطرنج هست و 3 4 ساله ریبکا اوله
اینم 2800مین پستم.
بچه ها میگید ریتینگش این بوده یعنی ریتینگ این سایتشون این بوده؟یعنی اونام اینجا میومدن؟
یا ریتینگ یه فرمول کلی داره که همه جا ثابته؟
ویجای کومار میگه که :
امروزه، یک فرد سیزده ساله شاید بیش تر از زمانی که بابی فیشر بازنشسته شد، بداند.
آنها همه حرکت ها را بررسی می کنند و خودشان را با رایانه ها آماده می کنند. اما این به معنی آن نیست که آنها یک فرد خاص و ویژه مثل فیشر هستند.
اما اینکه جوان ها بهتر آماده می شوند تا فرق جزئی بازی ها را یاد بگیرند ویژگی آنها نیست ، آنها فقط تکنولوژی را دارند تا مهارت هایشان را سریعتر افزایش دهند و به این معنی نیست که آنها یک برتری نابرابری را دارند.
" دانشجویان فیزیک امروزه بیشتر از چیزهایی که انیشتین و نیوتن انجام دادند می دانند و این به معنی آن نیست که باهوش تر هستند. این طور نیست؟ "
بنابراین چه چیزی است که بعضی ها را مانند کاسپاروف، آناتولی کارپف یا آناند از بازیکنان معاصر جدا می کند؟
" ما یک احساس خاص برای یک بازی داریم . هر وقت من یک پوزیسیون را می بینم، من به قدرت ارزیابی و هوش و ادراکم برای پیدا کردن بهترین حرکت تکیه می کنم.
اما حرف بازیکنان امروزی این است که این نوع حرکات مشکوک هستند.
من نمی توانم این را به آنها توضیح دهم اما گاهی اوقات، تنها احساست هست که می گوید چه حرکتی خوب و چه حرکتی بد است. "
نخیر اون ریتینگ جهاتی ریتینگ خوده فیده هست و قوانین خاصه خودش رو دارهنقل قول:
برین تو fide.com قسمت ریتینگ
حتی منم می بینین اگه سرج کنین :31: که بی ریتینگ هم .اما به زودی خواهم گرفت:20:.
گرفتنشم آسونه فقط باید تو مسابقات شرکت کنی و با 9 تا ریتینگ دار بازی کنی بعد بهت ریت میدن
قوانینشون کمی زیادی اینها رو همش تو سایت زده.
اما میدونی خوبه خوب یاد بگیری بعد یه یتینک 2000 بگیری تا بیای 1700 شی:31:
شما مطمئن باش اول شدن تو همش سخته الان برترین شطرنج باز کشور ما کیه ؟
خوب اون اصلا تو رده بندی جهانی که تو سایتش هست به حساب نمیاد
نقل قول:
ولی میدونید کاسپاروف فریتز 5 رو نتونسته شکست بده 3 تا بازیکن که در حد کاسپاروف نبودن توانستن فریتز قبلی رو شکست بدن
احسان قائم مقامی ما هم که چند وقت پیش با کارپف شاهکار کرد و اسمشو بر دهن همه انداخت کارپفی که کاسپاروف نمیتونست شکستش بده احسان قائم مقامی شکستش داد!!! شایدم دیگه پیر شده کارپف
کارپوف بالای 60 سال سن داره قائم تو 60 سالگی شلوارشم نمیتونه بکشه بالانقل قول:
یه زمانی بود که بردن کامپیوتر از انسان مهم بود اولین باری که Deep blue کاسپارف رو برد گفتن بالاخره یه کامپیوتر تونست قهرمان جهان رو ببره.!
الان کارلسن با کاسپاروف و 10 تا دیگه باههم نمی تونن rybka 4 رو ببرن.
شاید می دونین که قهرمانی جهان هم بین برنامه های شطرنج هست و 3 4 ساله ریبکا اوله
کاسپاروف و ... حتی نتونستند با فیریتز مساوی کنند چه برسه ببرند
.....
پاک شود
این فریتزو به مام میدید؟
؟؟؟؟نقل قول:
خوب حجم زیاده فکر نکنم بتونی دانلود کنی
من خودم چند وقت پیش روی یک دی وی دی خریدم البته دی وی دی کامل پر نبود یعنی حجمش از یک دی وی دی کمتره:31:
نقل قول:
کلا دیگه نمیشه شطرنج های کامیوتری رو برد(روی کارکرد 100 درصد سی پی یو یعنی سخت ترین حالت)
زمانهای گذشته سی پی یو کامپیوترها صعیف بود و چند حرکت رو بیشتر نمی تونست زیر نظر بگیره اما امروزه یک کامپیتر متوسط براحتی ا میلیارد محاسبه سی پی یوش انجام میده در مدت کوتاه
مثلا همین فریتز رو اگه روی سخت ترین حالت بازی کنی
اون 30-40 تا حرکت از تو همیشه جلو تره
یعنی مثلا تمام 30 حرکت بعدی ممکن رو زیر نظر داره و هر حرکت که می کنه با محاسبه و در نظر گرفتن 30 حرکت ممکن بعدی هست
پس برای بردنش باید شما برای حرکت 31 حرکت ممکن بعدی رو محاسبه و در نظر بگیری که...
کاملا واضحه 100 نخبه شطرنج هم جمع بشن نمی تونن انجام بدن
برای همین بردن کامپیوتررویسخت ترین حالت غیر ممکن هست چون سی پی یو ها خیلی از قدرت محاسبه مغز فاصله گرفتن
فقط برنامه قدرت خواندن حرکات رو دارند نهcpu هانقل قول:
کلا دیگه نمیشه شطرنج های کامیوتری رو برد(روی کارکرد 100 درصد سی پی یو یعنی سخت ترین حالت)
زمانهای گذشته سی پی یو کامپیوترها صعیف بود و چند حرکت رو بیشتر نمی تونست زیر نظر بگیره اما امروزه یک کامپیتر متوسط براحتی ا میلیارد محاسبه سی پی یوش انجام میده در مدت کوتاه
مثلا همین فریتز رو اگه روی سخت ترین حالت بازی کنی
یعنی مثلا تمام 30 حرکت بعدی ممکن رو زیر نظر داره و هر حرکت که می کنه با محاسبه و در نظر گرفتن 30 حرکت ممکن بعدی هست
پس برای بردنش باید شما برای حرکت 31 حرکت ممکن بعدی رو محاسبه و در نظر بگیری که...
کاملا واضحه 100 نخبه شطرنج هم جمع بشن نمی تونن انجام بدن
برای همین بردن کامپیوتررویسخت ترین حالت غیر ممکن هست چون سی پی یو ها خیلی از قدرت محاسبه مغز فاصله گرفتن
اگر اینطور نبود دلیلی برای نوشتن برنامه های جدیدتر نبود
از تو جلوتره ولی از من کمتر از 15 تا جلوترهنقل قول:
یکی گفت با کارلسن 150 تا 1مین بازی کرده..؟؟
کجا بازی کردی.. فیده داری؟؟
نقل قول:
برنامه جدید الگوریتم جدید تر میاره و ربطی به قدرت محاسبه نداره(الگوریتم بر می گرده به نوع بازی و اینکه بعد محاسبه چه راهی رو پیش بگیره)
برای امتحان شما یک بازی شطرنج رو روی گوشی(مثلا پاکت پیسی) بازی کن با آخرین درجه سختی
برای هر حرکت اون گوشی چند ثانیه و حتی دقیقه دیر حرکت می کنه چون سی پی یو داره محاسبه می کنه و چون سی پی یو ضعیفه محاسبه طول می کشه
حتی بعضی گوشیها هنگ می کنن..من خودم رو K-jam که قبلا داشتم از نرمال که می بردم بالاتر روی اولین حرکات کامپیوتر...گوشی هنگ می کرد چون سی پی یو هنگ می کرد
حالا همون بازی رو اگه روی کامپیوتر اجرا کنی بدون معطلی حرکت می کنه (مگر اینکه سیستم از اون زغال سنگی ها باشه:31:)
منظورت چیه ؟نقل قول:
از تو جلوتره ولی از من کمتر از 15 تا جلوتره
اصلا متوجه شدی چی گفتی؟:31:
30-40 رو برای مثال گفتم چون عدد دقیقشو یادم نیست
منو شما و کاسپاروف نداره اون کار خودشو می کنه
رده بندی پایانی مسابقات بلیتز قهرمانی جهان۲۰۰۹
اناند و تعیین قرعه اول
الکساندرا کاستیونیک قهرمان حال حاضر جهان و ادامه قرعه کشی
یودیت پولگار قویترین شطرنجباز زن تاریخ در کنار همسرش
کارلسن مرحله اول را از ایوانچوک برد
لنیر دومینگوئز قهرمان سال گذشته بلیتز جهان در دور دوم رودرروی الکساندر موروزوویچ
کارلسن در ۲۲ حرکت کرامنیک را برد
کرامنیک در دور چهارم مغلوب پولگار شذ
دور پنجم کارپف و سویدر و تساوی در ۵۰ حرکت
اناند در روز دوم با دو امتیاز پیشتاز بود
کارلسن بعد از روزی پرکار و موفقیت امیز
سویدر پانزدهم شد
اناند وکاریاکین تساوی در ۵۵ حرکت
کارپف روز اول سوم بود اما در اخر شانزدهم شد
یودیت نوزدهم شد
کارلسن هر دو بازی را از اناند برد
منبع سایت chessbase
اینو من تازه دیدم قدیمیه انصافا هم کار قائم مقامی شاهکار بوده هیچ شطرنج باز ایرانی تا حالا موفق نشده بود استاد بزرگ شطرنج جهان همچون کارپف رو ببره الکی کوچیکش نکنید
کسی میدونه مسابقه قهرمانی جهان که رقابت بین آناند و کارلسن هست به وقت ما کی برگزار میشه مشتاق شدم بازیشونو ببینم تلویزیون ما پخش نمیکنه
نشد که:31:نقل قول:
تو الان فکر حرکت 31امی رو میکنی.
حرکت اولو که کردی باز 30 حرکت بعدو پیش بینی میکنه:31:
قائم مقامی بازی های فکری رو واگذار کرد ولی بازی های سرعتی رو از کارپف برد که با توجه به سن کارپف طبییعیه..نقل قول:
قهرمانی جهان احتمالا بین اناند و کارلسن سال 2012 برگزار میشه..
اناند 2008 و 2010 قهرمان شده
کی گفته قائم مقامی بازی های فکریشو واگذار کرد یکی شو برد دوتا مساوی و یک باخت پس در مجموع مساوی
بازی سریع هم 2 برد 2 باخت
بازی برق آسا 5 بار قائم مقامی 3 بار کارپف 3 مساوی که دور 12 به علت برتری قائم مقامی برگذار نشد
بازی های سریع رو اونا چطوری انجام میدن؟
منظورم اینه که اگه زمان 2 دقیقه باشه که با دست نمیشه ساعتو تنظیم کرد!!الان تو این سایته همین حرکتو اجام میدیم زمان متوقف میشه!اما اونجا که میگن باید با همون دستی که حرکت میکنی ساعتو قطع کنی!
بابا بهشون بگو بیان با من بازی کنند شاخشون کیه میشکونم :دی
مسابقات جدید کی شروع میشه