کلا سیستم عامل های 32 بیتی تا 3 گیگ رم رو پشتیبانی میکنند
و همونطور که دوستان گفتند با نصب نسخه ی 64 بیتی مشکل حل میشه
Printable View
کلا سیستم عامل های 32 بیتی تا 3 گیگ رم رو پشتیبانی میکنند
و همونطور که دوستان گفتند با نصب نسخه ی 64 بیتی مشکل حل میشه
A00 - A09 ورژن درایورهاست(شامل بایوس هم میشه) و فکر نمی کنم ربطی به سریال داشته باشهنقل قول:
ویندوز 32 بیتی از 3 گیگ رم میتونه استفاده کنه و با وایرلس هم مشکلی نداره
درایور وایرلس اینه Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
بعضی درایورها هم مخصوص 64 بیتی هستن و بعضی هم برای کانفیگ های مختلف(یعنی همه درایور ها روی لپ تاپ شما نصب نمیشن) ، خودم هنوز 64 بیتی نصب نکردم که تست کنم
نه دوست من اینه :نقل قول:
البته دلیرانه من عادت کردم به اشتباه میگم دل ایران:31:[/QUOTE]کد:http://www.deliran.net/
خیلی سایت باحالی ممنون Gilopa جان ولی قیمت هاش زیاد گرون نیست؟:11::40:
نقل قول:
خیلی سایت باحالی ممنون Gilopa جان ولی قیمت هاش زیاد گرون نیست؟:11::40:[/QUOTE]
کلا لپتاپ گرون شده ..
دیروز من n5010 رو با یه گارانتی که تا حالا اسمشم نشنیده بودم .. کانفگی i3 رو طرف میگفت 850 ..
دلیران خواب یکم زیادی ادعا داره اما خیلی انصافا معتبر و قدیمی هستش . 880 قیمت عجیبیه .. یا گارانتیش رو 2 ساله کردن که قیمت رفته بالا با لیستشون رو اشتباه زدند ..
کلا لپتاپ گرون شده ..نقل قول:
دیروز من n5010 رو با یه گارانتی که تا حالا اسمشم نشنیده بودم .. کانفگی i3 رو طرف میگفت 850 ..
دلیران خواب یکم زیادی ادعا داره اما خیلی انصافا معتبر و قدیمی هستش . 880 قیمت عجیبیه .. یا گارانتیش رو 2 ساله کردن که قیمت رفته بالا با لیستشون رو اشتباه زدند ..[/QUOTE]
Gilopa جان ببخشید هی سوال می کنم .:40::11:
n5010 ارتقا می شه داد اگه می شه تا چقدر ارتقا می شه داد
آقا ما هم یه سوال بپرسیم:31:
کول پدی که usb هست ممکنه به لپ تاپ آسیب بزنه؟
نظرتون راجع به این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا فن داره،دیجی کالا 9 تومن قیمت گذاشته، می ارزه؟:20:
میلاد جان شما کول پدت همینه؟ چند خریدی؟
ببخشید که ربطی به 5010 نداره:11:
به زودی طریقه باز کردن 4010 که شباهت زیادی به 5010 داره رو در صفحه اول میذارم
البته صفحه اول خیلی شلوغ شده اما بنظرم اینجوری خیلی از مشکلات بچه ها برطرف میشه
خواش میکنمفقط رم و هاردتون رو میتونید ارتقا بدید :11: مثلا رم شما ddr3 هست که توانایی ارتقا تا 8 گیگ رو دارهنقل قول:
Gilopa جان ببخشید هی سوال می کنم .:40::11:
n5010 ارتقا می شه داد اگه می شه تا چقدر ارتقا می شه داد
دوستان ۵۰۱۰ رنگ سفید هم داره؟
کلا چه رنگهایی داره؟
مثلا چه آُسیبی برسونه؟ خیر مشکل خاصی پیش نمیادنقل قول:
نه واسه من usb دار نیست .. من سادشو 6 تومن خریدم حالا اینی که شما میگی با یه usb نه هزار تومنه پس می ارزه
کارت گرافیک نمی شه ارتقا داد؟:40::12::37:نقل قول:
نه cpu و کارت گرافیک رو به هیچ وجه نمیشه ارتقا دادنقل قول:
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
نخیر..نقل قول:
این 3 تا رو که همیشه میبینم :
سیاه... آبی... قرمز
منظورت از عبارت (من به شما توصیه نمیکنم ) چیه ؟ توصیه نمی کنی که با سیستم عامل داس بخرم و ویندوز نصب کنم و یا خرید با ویندوز اورژینال رو توصیه نمی کنی ؟؟!! یه ذره شفاف سازی کن!:10:نقل قول:
سلام Gilopa جاننقل قول:
چرا...اسيب ميزنه.البته usb دارها اونم وقتي كه لپتاب به برق وصل نيست
من اين موضوع رو چند جا شنيدم...چند تا تاپيك هم ديدم اينو نوشته بودند
ببخشید این سوال را می کنم n5010 کارت می خوره. اگه می خوره به درد چی می خورد:11::40:نقل قول:
بخشید این سوال را کردم:11::10::31:
تا الان از usb دار استفاده نکردم و اطلاع خاصی در مورد آُسیبهایی که میگید ندارم .. اما هر جور فکر میکنم متوجه نمیشم چجوری میخواد آسیب برسونه.. بهرحال ممنوننقل قول:
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
یعنی چی کارت میخوره ؟ واضحتر توضیح بده چه کارتی منظورته ..نقل قول:
راستی انقدر معذرت خواهی نکنید وو سوال عیبی نداره که رفیق .. همه ما اینجا قصدمون کمک به همدیگست :10::40:
ویندوزهای اورجینال (با توجه به قیمت ) در لپتاپها به صرفه نیستند ..مگر اینکه توسط برنامه ای چون acronis true image بک آپ کامل تهیه کنید که در اون صورت هم به دلیل تغیر زمان بندی ویندوزتون احتمال اینکه به مشکل بر بخورید وجود داره .. بهرحال مساله حرفه ای بودن کاربر در استفاده از بک آپ مهمه و اینکه شما بتونید از ویندوز اورجینالتون به دفعات استفاده کنید مساله پول اضافه دادن به خاطر این ویندوزهارو منطقی جلوه میده در غیر این صورت اگر قرار است فقط یک بار استفاده کنید چه فایده ای میتونه داشته باشه؟:10:نقل قول:
سلام دوستان
ميخواستم بدونم فن لپتاپ از اول كار ميكنه؟
يا اينكه نه وقتي داغ ميكنه كار ميكنه؟
آخه من احساس ميكنم فن كنارش كار نميكنه...
خیلی ممنون:31: من با برق کار میکنم. تنظیمات رو روی متوسط هم گذاشتم تاثیری نداشت. افت فریم داره!نقل قول:
PC من رمش 2 و گرافیکش 1 گیگه ولی خیلی عالی بازی رو اجرا میکنه!! فروردین 88 بستم!!!
چرا لپتاپ که سیستمش بالاتره اینطوری میشه؟!:19:
شما تو تنظیمات گرافیک .. دایرکت ایکس 11 رو به 9 تغییر بدیدنقل قول:
در حین بازی تمام نرم افزارهایی که از طریق استارت آپ بالا میان رو ببندید تا سیستم سبک بشه ..
اگر به یوتیوب هم برید متوجه میشید نباید مشکلی داشته باشید
یعنی چی کارت میخوره ؟ واضحتر توضیح بده چه کارتی منظورته ..
راستی انقدر معذرت خواهی نکنید وو سوال عیبی نداره که رفیق .. همه ما اینجا قصدمون کمک به همدیگست :10::40:[/QUOTE]
تو این سایت برو
به قسمت امکاناتش بروکد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5010-A&Type=Specifications#Tab
توجه کن اگر تو لینک بالا دی جی کالا ننوشته بود خودت به انگلیسی بنویس:27::8:
عجب جمله های سنگین و پر معنی ! احسنت ! :33:نقل قول:
ما که فقط از این حرف ها فهمیدیم ویندوز7 اورژینال اخه!:2:
حالا یه سری سوال دیگه دارم!
فرض کنیم یه بنده خدا می خواد سیستم با ویندوز اورژینال بخره ! ایا سی دی ویندوز اوژینال داخل جعبه ی لپ تاپ موجود هست که برای روز مبادا دوباره ویندوز بریزه یا تعمیرش کنه! اخه یکی از دوستانم لپ تاپشو از عمارات خرید توی جعبش سی دی ویندوز اورژینال رو داره ! حالا نمی ونم توی ایران این سی دی توی جعبه هست یا نه؟
حالا فرض می کنیم یه بنده خدای دیگه (که با بنده خدای بالایی هیچ نسبتی نداره!!؟؟) می خواد لپ تاپ با سیستم عامل داس بخره! حالا این بنده خدا بر تو مغازه ،لپ تاپ بزارن جلوش تا مثلا روشنش کنه و تستش کنه که سی پی یوش ،رمش،هاردش،کارت گرافیکش همون هایی هستند که فروشنده ادعا می کنه و یا می خواد اصلا بر اینترنت وایرلس و تست کنه!
راستی این که می گی با بک اپ گیری ممکن به دلیل تغییر زمانی به مشکل بربخوری یعنی چی ؟ خوب جا خالی می دم تا بر نخورم دیگه!:31:
درسته که به نام سیستم عامل داس شناخته می شن اما فروشنده ها برای تست هم که شده روش ویندوز نصب می کنند تا موقع خرید اگه خواستید تستش کنید. علاوه بر این حداقل تا 24 ساعت مهلت می دن تا بری خونه خوب چکش کنی! شهر هرت (حرط) که نیست.نقل قول:
اینو خوب اومدی :31::31::31:نقل قول:
نخیرنقل قول:
همه لپ تاپ هایی که ویندوز ارجینال روشون نصبه، سی دیش همراهشون نیست!
اگه سی دیش همراهش بود که چه خوب اما اگه نبود..
شما باید همون موقع که لپ تاپ رو خریدید با norton ghost یا برنامه ای که میلاد عزیز معرفی کرد ، یه بک آپ از درایو ویندوزت بگیری، اینجوری هروقت ویندوزت مشکل پیدا کرد خیلی راحت مثل روز اول میتونی با همون ویندوز اصلی ازش استفاده کنی:46:
برا حالت دوم
گارانتی برا همین وقتاست دیگه
در ضمن من خودم که بدون سیستم عامل خریدم به برگه ای که گارانتی همراه لپ تاپ گداشته بود و مشخصاتش توش نوشته بود به همراه سرویس تگش که رو این برگه و جعبه و خود لپ تاپ نوشته بود اکتفا کردم
و فرو شنده فقط در همین حد که دکمه پاورش لپ تاپ رو روشن میکنه آزمایشش کرد:31:
بعد اینکه لپ تاپ رو 12 ساعت گذاشتی شارژ اولیه روش ویندوز نصب میکنی(برا این کار به فروشنده پول نده، نمایندگی ها مجانی ویندوز رو نصب می کنن در ضمن نصبش خیلی راحته)
و بعد میتونی چک کنی که مشخصات سخت افزاری همونیه که نوشته شده یا نه:46:
البته همون اول هم از بایوس سیستم میتونی هارد و رم و cpu رو چک کنی
اینکه با بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری رو اطلاعی ندارم
منظور از کارت، کارت های حافظه هست مثل sd و mmcنقل قول:
بله رم ریدر داره و 7 نوع مموری رو پشتیبانی میکنه( خودم micro sd رو تست کردم)
اطلاعات ویندوز هفت توسط مایکروسافت ثبت میشه که چه زمانی این ویندوز رجیستر و ثبت قانونی شده به خاطر همین وقتی شما بک آپ ریستور میکنید با وصل شدن به اینترنت مایکروسافت تاریخها رو چک میکنه و ممکنه ایراد غیر قانونی بودن ویندوز رو بگیره و به مشکل بربخورید :4 نه اینکه همیشه با کپیها حال میکنم زیاد در مورد ویندوزهای اورجینال اطلاع ندارم:31:نقل قول:
بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری
آقا اجازه!نقل قول:
میلاد کیه! خورزو خانو میگی یا ...:27:
این که میگی که نصب ویندوز در نمایندگی ها رایگانه که درست نیست یا حد اقل در مورد زیگورات صدق نمی کنه:13: !چون خودم از نمایندگیش توی پایتخت پرسیدم و در جواب گفت 23000تومان می گیرم ! تازه روی شیشه یکی از مغازه دار ها نوشته بود که (نصب ویندوز 7 اورژینال روی لپ تاپ های دل پذیرفته می شود!!؟) که من فکر می کنم همون ویندوز7 کرکی(قفل شکسته) باشه! آیا درست می گم؟ با همه ی این تفاسیر متقاعد شدم که با سیستم عامل داس بخرم و خودم ویندوز7رو بریزم!:8:(یه چیزهایی هم یاد می گیرم) اما این که میگی که می شه از روی بایوس هارد ، رم و سی پی یو رو چک کنی چه جوریه؟ یعنی وقتی دکمه ی پاور رو زدم چیکار کنم که وراد قسمت بایوس بشه و کدوم قسمت بایوس این اطلاعاتی رو که من می خوام داره؟ در آخر اینکه اگر آدرسی ،لینکی و یا راهنمایی که بتونه به من در خصوص نصب ویندوز روی لپ تاپه باسیستم عامل داس کمک کنه مننون می شم ارائه کنی!
راستی سی دی درایورها که دیگه باید توش باشه ؟!! هان!! چی میگی !!... صدات نمی آید !!... پلک نزن دیگه....:19:
این لیست نمایندگی های زیگوراتنقل قول:
آقا داره سرت کلاه میذاره! 23 تومن؟؟؟:31:کد:http://www.zigorat.com/customer-service/
ببینم نمیتونی از خود شرکتش بخری؟
من از نمایندگی ساری خریدم ، گفتن مجانی نصب می کنیم
زنگ بزن زیگورات ببین قضیه چیه؟
آره خودت ویندوز بریزی بهتره، 23 تومن واقا نامردیه و ببین قیمت ویندوز اصل خیلی بیشتر از اینهاست که اینا حتا وارد هم نمیکنن چون تو ایران مایکروسافت نمی تونه از متخلف ها شاکی بشه پس همه از ویندوز کپی استفاده می کنن و اینا اگه اصلش رو بیارن ورشکست میشن:31:
نه درایورها همراهش نیست(شاید بتونی از فروشنده بگیری اما در غیر این صورت باید دانلود کنی)
برا رفتن به صفحه بایوس بعد زدن پاور f2 رو نگه دار (باز هم تاکید می کنم قبل شارژ اولیه زیاد روشنش نکن)
همون صفخه اول بایوس میتونی cpu و fixed hdd( هارد) و رم(system memory) رو بینی، sata odd هم رایتره:46:تو بایوس گزینه هارو تغییر نده(فقط برا نصب ویندوز باید first boot رو روی dvd-rw بذاری:46:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی رو نمیشناسم اما با یه جستجوی ساده میتونی پیداش کنی
اینم یه نگاهی بنداز
کد:http://itcom.pnuab.ac.ir/news.php?id=57&cat=17
سلام
يه سوال پرسيدم جواب ندادين...ولش كن خودم پيداش كردم...يه سوال ديگه
من باطري رو درآوردم بدون باطري كار ميكنم(خودم ميدونم ضرر داره و از حرفا....).حالا ميخوام بدونم آداپتور هميشه بهش وصل باشه مشكلي نداره؟
يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟
جواب سوال قبلیتوننقل قول:
نه فن فقط وقتی نیاز باشه کار میکته چون داخلش یک سیستم خنک کننده داره و فن کمک میکنه گرما بیرون بره(مثل کولر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره فقط زمانی که نیازه به برق وصل کنی!
ممکنه به آداپتور در درازمدت صدمه برسه
در ضمن این نکته هم بگم یکی از بچه ها توی همین تاپیک که ابن کار رو کرده بود از شانسش برق رفت و هاردش سوخت!:46:
[QUOTE=mohamad13702008;5441710]سلام
يه سوال پرسيدم جواب ندادين...ولش كن خودم پيداش كردم...يه سوال ديگه
من باطري رو درآوردم بدون باطري كار ميكنم(خودم ميدونم ضرر داره و از حرفا....).حالا ميخوام بدونم آداپتور هميشه بهش وصل باشه مشكلي نداره؟
يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟[/QUOT/
دوست من به این سایتی که Gilopa جان داد یه سر بزن . توش درباره چه جوری تمیز کردن و شرایط استفاده از لب تاپ نوشته :10::8:
کد:http://www.deliran.net
توی خود بازی؟نقل قول:
ميدونم اين وسال در اين تاپيك پرسيده شده اما چون جواب درستي نگرفتم پس گفتم خودم دوباره بپرسم.
دوستان بين اين دو مدل كدوم بهتره.
لطفا و خواهشا نظرتون تخصصي و دور از تعصب باشه چون خيلي در مورد acer با اينكه برند مورد علاقم هست بد شنيدم يا در مورد دل بد گويي شده.
acer 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/geforce gt 350M/led 15.6"
dell 5010 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/5470 ATI/led 15.6
در مورد گرافيك به من پيشنهاد شد كه acer رو بردارم چون گرافيكش بالاتره و 1G واقعي هست اما در مورد دل اين مورد 512M واقعي هست .؟
من خيلي شنيدم كه دل5010 جاي انگشت بر ميداره از اينجور چيزها به خاطره طراحيش اين درسته؟خيلي به چشم مياد اين ايراد؟
و يه چيزه ديگه آيا دل5010 ضد خش هست؟اينو ميپرسم چون به نظر ميرسه نباشه.
سلامنقل قول:
ميشه يه لينك واسه اين نرم افزار بزارين؟؟
همون تشخيص چهره
نقل قول:
این دو مدلی که اسم بردی همونایی هستند که هرکس دیگه ای که میخواد توی این مایه ها خرید بکنه ازشون اسم میبره. خود منم از این قاعده مستثنا نبودم ولی بعد از مشورت و پرس و جوهای زیاد به طور قاطع 5010 رو انتخاب کردم. کلا اینو بدون که dell از acer بهتره. این حرفیه که تا حالا از چندین نفر شنیدم. همه میگن که acer اذیت میکنه. درمورد گرافیکم فکر میکنم که 5470 از 350m کلا بهتر باشه و در ضمن من الان مموری گرافیکم 2gb نشون داده میشه که 1gb از رم قرض گرفته، شما چطوری میگی 512؟ درباره لکه هم آره، زود لکه میشه، من خودم یکی از تفریحات روزانم تمیز کردن نوت بوکمه! راجع به خش هم نمیدونم.
(در هر حال نظر شخصیمو گفتم، ولی از کیفیت 5010 مطمئن باش)
الان این بازی رو از سیستمم پاک کردم .. اما فکر کنم تو تنظیمات بازی میشد بین دایرکت ایکس 11 و 9 انتخاب کرد ... اگر رو 9 بزارید مشکلتون حل میشهنقل قول:
این کانفیگ های ایسر واقا وسوسه انگیزن اما من هیچ اطلاعی از کیفیت این لپ تاپ ندارم شما باید از کسی که این مدل رو داره بپرسید که ازش راضیه یا نهنقل قول:
درباره 5010 اطلاعات بخای داریم اونم اینکه همه تا الان راضی بودن:8:
اگه گرافیکَش geforce gt 350M هست فکر میکنم بهتر از ati 5470 باشه اما هردو جزو رده ی متوسط هستن
حتما از کسی که اون مدل ایسر رو داره سوال کن مطمئن شو که خوبه
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=424075
نخیر به نظر من نمیشه به این مورد ایراد گفت و بعد یه مدت اصلا بهش توجه نمیکنین اما اثر دست روی درش زود میمونه:31: چون واقا برراقهکد:http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php
بدنش پلاستیک برراقه و دور کیبردش فلز برراقه و فکر نمیکنم ضد خش باشه!:10:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
من از این نرم افزار تا حالا استفاده نکردمنقل قول:
اما این متن رو تو گوگل بنویسید و اولین لینکی که میاره رو باز کنید ، تو همون صفحه لینکه دانلودش هست
این متن: دانلود Luxand Blink
بدنه ی دور کیبورد ضد خشه!! من با هر جسمی بگید امتحان کردم!! خش نیافتاد!!
ولی درش ماشالله کلی خط و خوط روش افتاده!! اون چون میذارمش توی کوله ام حمل میکنم سگگ های زیپ داخلی کوله ام روش کشیده میشه خط انداخته!!
ولی بدنه ی فلزی دور کیبورد تحت هیچ شرایطی خش نمی افته روش!!
سلام
من داشتم درباره ی 5010 سرچ میکردم که اینجا رو پیدا کردم.چقدر اطلاعات خوبی.دستتون درد نکنه.
تا صفحه ی 15 حرفاتونو خوندم دیگه مغزم نکشید بیشتر بخونم:45: واسه همین شاید سوالم تکراری باشه.ولی اگه لطف کنید جوابمو بدین خوشحال میشم.من دنبال یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی و حرفه ای هستم.علاوه بر کارت گرافیکی, "رم" و "سی پی یو" هم برای من خیلی مهمه.با توجه به قیمت و مارک و... آخرش به این لپ تاپ رسیدم و k52f asus
یه کم حرفاتونو خوندم فهمیدم کارت گرافیکی اینتل خوب نیست.پس اون انتخاب ایسوس ام اوت شد.چون کارت گرافیکیش اینتل بود.
حالا میخوام بپرسم کسی از شما هست که کار حرفه ای گرافیکی کرده باشه با این لپ تاپ؟ و نظرتون چیه کلن؟
از حرفاتون فهمیدم مثل اینکه با نصب درایو هاش مشکل دارین.و وایرلس تون هم نصب نمیشه.من وایرلس برام مهمه.یه کم نگران شدم از این بابت.
خیرین محترم لطفن منو راهنمایی کنید.مرسی:20:
توی تنظیمات جایی پیدا نکردم ولی دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم حل شد:10: ولی لازمه گرافیک رو MEDIUM بزارینقل قول:
سیامک جان یه کم گرون گفتن این مدلو من خریدم 6 تومن ولی یه 15 تومنی بگیر که واقعا میارزهنقل قول: