-سعيد عزيز ممكن مربوط به تيونر ديجيتال شما باشه وهيچ ارتباطي با HDTV تون نداشته باشهنقل قول:
-شما با يك تلويزيون ديگه هم امتحان كنيد تا مطمئن بشين
-با سورس هاي ديگه و ورودي هاي ديگه مشكلي ندارين ؟
-سعيد عزيز ممكن مربوط به تيونر ديجيتال شما باشه وهيچ ارتباطي با HDTV تون نداشته باشهنقل قول:
-شما با يك تلويزيون ديگه هم امتحان كنيد تا مطمئن بشين
-با سورس هاي ديگه و ورودي هاي ديگه مشكلي ندارين ؟
کانال های دیجیتال رو هم میشه با د # # # ي # # # ش (-----)گرفت؟
-البته صحبت در اين مورد منع شده :41:نقل قول:
-ولي ميتونيد هم از طريق اينتلست بگيرين شبكه هاي استاني رو
-و هم به صورت HD در صورتيكه ر.س....HD داشته باشين روي عرب ست يا همون ايران ست :46:
ممنونم دوست خوبم:11:،نقل قول:
----- رو امتحان کردم با تلوزیون دیگه مشکل نداره،فقط با این led اینجوری میشه!
در مورد سورسها هم امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه!
فقط میمونه تیونرم رو با یه تلوزیون دیگه امتحان کنم که تا امشب سعی میکنم جوابشو همین جا بدم:19:
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستانی که تهران تشریف دارن و از عدم توانایی دریافت سیگنالهای دیجیتال توسط تی وی شون گلایه دارند یک نگاهی به اینجا بیندازند :
[HTML]http://portal.irib.ir/web/digitaltv/coverage-area[/HTML]
گویا همه مناطق تهران زیر پوشش امواج دیجیتال نیست به همین دلیل : لطفا به گیرنده های خود دست نزنید اشکال از فرستنده میباشد...؟؟؟!!!:31:
تلوزیونم یعنی 46c6900 فایل های ویدئویی فول اچ دی ضبط شده توسط دوربین کامپکت عکاسی و فیلمبرداری سونی hx5 رو درست نشون نمیده
دوربینم با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنه و پسوندهای فایلش .mts هستش و هنگام پخش در تلوزیون چه از حافظه دوربین و چه از فلش, بوسیله اتصال به درگاه یو اس بی تلوزیون, فایلهای ویدیویی را به صورت اسلو و با صدای بد و ناهنجار پخش میکند!
آیا این مشکل با آپگریت نرم افزار تلوزیون درست میشود؟
در ضمن وقتی فایلهای فیلمبرداری شده دوربینم را با نرم افزار Corel VideoStudio به فرمت های فول اچ دی دیگر تبدیل میکنم و درون فلش میریزم و در تلوزیون میبینم بخوبی پخش میشود ولی این کار بسیار وقت گیر هستش و با وجود داشتن پی سی قوی ولی تبدیل به یک فرمت دیگر فول اچ دی مثلا mp4 بسیار طول میکشد و وقتی هم مقایسه میکنم از کیفیت اولیه فیلم خیلی کم میشود!
هر نوع فایل ویدئویی تو این تلوزیون ریختم مثل ماه خونده بغیر از فایلهای دوربینم که انقدر بهش احتیاج دارم:19:
-دوست عزيز يادم هست فايل هايي با پسوند MOV رو هم كه توسط SLR ها فيلمبرداري ميشد رو اجرا نميكردنقل قول:
-راه خيلي ساده اي داشت پسوند فايل رو از .MOV به .AVI تغيير ميداديم وبدون مشكل وكانورت اجرا ميكرد
-در مورد مشكل شما هم پيشنهاد ميكنم چندين فرمت رايج رو امتحان كنيد بدون كانورت شايد مشكلتون حل شد
با سلام .البته جواب كاملو اساتيد دادن ولي من چون تجربه شخصي دارم خدمتتون عرض كنم كه مشكل از تلويزيون نيست من با ال سي دي سوني هم اين مشكلو داشتم مخصوصا اگر انتن bts يكي از اپراتورها نزديك شما باشه پس با خيال راحت از تي وي لذت ببريد باتشكرنقل قول:
این امتحان رو هم به فرموده شما انجام دادم و پسوند فایل ویدئویی رو عوض کردم ولی بازم همونجور میشه...نقل قول:
mp4.
.ts
.mpeg
.avi
.mov
...
-ديگه راهي به ذهنم نميرسه ممكن اين فرمت هم مثل WMV باشه البته بعضي از كدك هاش كه قابل اجرا نيستندنقل قول:
سلام دوست عزیز به فرمت Divx تغییر بده درست میشه.
با سلام خدمت همه دوستان من چند روز پیش مدل 6260 خریدم 40 اینچ ولی متاسفانه اصلا زیر نویس srt چه فارسی و چه انگلیسی را پخش نمی کند و در منو tools هم اصلا گزینه subtitle ندارد. در کاتالوگی هم که از مغازه گرفتم نوشته پخش زیر نویس ندارد.
خواستم ببینم با منو مخفی یا از طریق دیگه می شه زیر نویس را فعال کرد یا نه
در ضمن تیونر دیجیتالم هم از همان اول فعال بود.
سلام دوستان من c6900 دارم امشب یکم تو منوی مخفیش گشتم بعد اینکه خاموش روشنش کردم بهد روشن شدن یک صفحه سیاه میاد و خود به خود روشن خاموش میشه و دیگه عملا کنترلی روی تلویزیون ندارم حتی از برق کشیدمش بعد اینکه به برق زدمش بازم خود به خود روشن میشه و همون قضایا تکرار میشه از دوستان اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی فوریه
-دو مورد ديگه از دوستان هم همينطور شدندنقل قول:
-دوستان اينقدر اصرار ميكنم با منوي مخفي زياد درگير نشين دوباره از دوستان اين خواهش رو ميكنم خودتون دچار مكشل ميشين
-ميتونيد وارد منوي مخفي بشين اصلا؟
-روشن ميمونه روي صفحه سياه يا خاموش وروشن ميشه ؟
با سلام
ایا راهی برای غیر فعال کردن دگمه های لمسی روی پنل های 6960 وجود دارد ؟
با تشکر
-وقتي وارد hotel mode ميشيننقل قول:
-در همون منو گزينه اي هست panel button lock كه ميتونيد همه كليد ها رو lock كنيد ويا اينكه فقط كليد power
با سلام مجددنقل قول:
یعنی در صورت خاموش بودن پنل ، کلید ها فعال میباشند ؟
-نه ديگه شما وقتي lock كنيد همه كليد ها ي پنل غير فعال هستندنقل قول:
-ميتونيد بگزارين روي only power كه در اين صورت تنها كليد power فعال هست و كار ميكنه بقيه قفل هستند
-راستی ابی جان یه سوال غیر مرتبط با این مبحث دارمنقل قول:
اون سایتی که فیلمهای اچ دی برای برندهای مختلف گذاشته رو که حتما میدونی؛اسم سایت الان یادم نیست ولی موضوع سر یه فایله که از اونجا دانلود کردم و فول اچدی هم هست .این فایل رو از بخش سامسونگ همون سایت دانلود کردم و روی لپ تاپم بخوبی اجرا میشه ولی روی تلویزیون نه. یعنی روی فلشی که ریختمش تلویزیون اون پوشه رو خالی میبینه و هیچ فایل توش پیدا نمیکنه
اسم فایل هست : hd_other_samsung_unlimited.m2ts
فکر میکنی مشکل از کجاباشه؟
ارادت :
ناصر
-ناصر جان دقيقا بحث بود در مورد اين فرمت با يكي ديگه از دوستان .m2ts نقل قول:
بگير تغيير پسوند بده امتحان كن با فر مت هاي ديگه شايد اجرا كرد
سلامنقل قول:
لطف كنيد اسم اين سايتو بديد.
-اين تاپيك رو ببينيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=454629[/HTML]
اینم سایتش:نقل قول:
[HTML]
http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php[/HTML]
بادرود بسيار
حدود يك هفته پيش كه LED6900 خريدم نوشتم كه كابل كامپوننت كه وصل ميكنم (به خروجي كامپوننت رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ ) پخش رنگ آبي دارم اما در اتصال AV يا كامپوزيت تصوير شفاف وبدون مشكل است -متاسفانه دستگاهي با خروجي HD ندارم كه ورودي HD راامتحان كنم )دراين يك هفته بيش از 6 نوع كابل ازمعمولي تا شيلد دار استفاده كردم حتي از بست هاي كربن جهت گرفتن پارازيت يا امواج مغناطيسي ساير دستگاه ها وكابل ها استفاده كردم اما نتيجه نگرفتم درنهايت به فروشنده مراجعه كردم كه گفت تا حالا هرچي LED در سري هاي مختلف فروختيم در ورودي كامپوننت پخش رنگ آبي بر تصوير بخصوص با تصاوير با كيفيت پايين داشته ايم واين مشكل را نتوانستيم حل كنيم از يكي دو فروشنده ديگر هم سئوال كردم كه همين ادعا را داشتند ويك فروشنده اذعان داشت تا حالا دو مورد برگشتي c6900 داشته بخاطر همين مشكل
حالا چند تا سوال دارم
1:آيا پردازشگر كامپوننت ايراد دارد
2:آيا تنظيم خاصي وجود دارد كه ما بلد نيستيم
3:ممكن است در منوي مخفي تنظيم خاصي وجود داشته باشد
از دوستان واساتيد محترم خواهش ميكنم LED خود را با كامپوننت امتحان كنند ونتيجه را اعلام نمايند
همچنين اگر راه حلي جهت رفع مشكل دارند اعلام نمايند
خواهش ميكنم اين مسئله خيلي مهم است اگر واقعا سامسونگ دارد محصولات خود را با مشكل به ايران ميفرستد (قاچاق يا غير قاچاق) اطلاع رساني كنيم كه اين همه پول دور نريزيم
الان براي استفاده از رسيور يادي وي دي بايد در روز دو تا سه مرتبه فيش كابل را جابجا كنم در صورتيكه قبلا با يك تلويزيون فكه سني چنين مشكلي نداشتم
دوستان بالاخره ما هم ۶۹۰۰ گرفتیم ۴۰ اینچ...
فقط میخواستم بگم که --- َعالی کار میکنه و کافی وارد منو مخفی شید و محلتون رو درست کنید... کیفیت کانالا چه تلویزیون چه رادیو عالیه...
از دوستان عزیز خصوصا آقا/خانم تنهایم هم خیلی تشکر میکنم! :31::11:
-نه دوست عزيز بهيچوجه اينطور نيستنقل قول:
بنده با كابل كامپوننت xbox 360 رو بهش زدم و موردي نداره چندين دستگاه ديگه هم كه براي دوستان تهيه كرديم هم به همين منوال
-دليلي نداره همچين موردي داشته باشه
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
-مباركتون باشهنقل قول:
-خوب خدا رو شكر كه همه چيز عاليه
-با اجازتون ابي هستم :46:
[QUOTE=t_tanhayam;5772949]-خواهش ميكنم
-اين كنترليكه در تمامي مدل هاي 2010 تقريبا استفاده ميشه ودليلي بر داشتن اين نيست توي سري هاي B 2009 هم اين كليد ها موجود بود
سلام ببخشين اين قابليت pvr رو مدل c8000 3d هست ?
-بله در مدل هاي C7000-C8000-C9000 اين قابليت وجود دارهنقل قول:
سلام ببخشين اين قابليت pvr رو مدل c8000 3d هست ?
-منتها بحث در مورد اين هست كه ايا اين قابليت در ريجن هاي اسيايي از نظر سخت افزاري گذاشته شده يا نه
-تا جايي كه اطلاع دارم در مدل هاي اسيايي موجود نيست
نقل قول:
سلام دوست عزیز
میشه لطف کنید و بگید این تلوزیون رو از کجا گرفتین ؟ گارانتی سام سرویس داره یا نه؟
بله با سام سرویس... از جمهوری گرفتم آدرس و اسم مغازه رو هم خواستی پخ کن...نقل قول:
در رابطه با اون دوست بالایی من هم از کامپوننت استفاده کردم و مشکلی نداشت!!!
خواستم عينک بگيرم گفتم از بانه بخرم احتملاً زير 70،80 بايد باشه :20:
امروز قيمت گرفتم 150،000 :18:
يک مدل هم داشت 80،000 تومان شارجی :13:
قیمت عینک 100 دلاره خوب معلومه اینجا یکم گرونترهنقل قول:
با سلامنقل قول:
با اين حساب كه شما ميفرماييد بايد عيب از LED من باشه امايك نكتهLED من بدون گارانتيه. فروشنده كه گفت بقيه هم اينطور هستند وبازگشتي هم داشته ايم TV هاي بدون گارانتيه ميفروشه
ممكنه لطفا راهنمايي بفرماييد بايد چگونه اين عيب را برطرف كنم
-من هنوز هم فكر ميكنم مشكل از كامبل هاي كامپوننت شماست ويا اون فيش تبديل كه پشت پنل ميخورهنقل قول:
-حرف فروشندگان محترم رو شما زياد جدي نگيرين چون متاسفانه بي اطلاع هستند و دنبال بهونه ودليلي براي ايرادي كه وجود داره هستند
-تا امروز دوستان زيادي اين پنل رو تهيه كردن كه من در جريان هستم چه در اين فرو م وچه اشنايان و در هيچ كدام همچين موردي پيش نيامده ويا من نديدم
-رست فكتوري كنيد
-باز هم از كامپوننت دستگاه ديگه اي استفاده كنيد مثل 360 يا dvd player ديگه اي تا كاملا مطمئن بشين ايراد از پنل هست
از شما بخاطر پاسخگويي سريع سپاسگذارم
تا حالا از 5 نوع كابل كامپوننت استفاده كردم اماجواب نگرفتم حالا تبديل پشت پنل هم عوض ميكنم ببينم نتيجه ميگيرم يا نه
اما آيا فيش تبديل در بازار موجود است يا نه
-درضمن سئوال اينجاست اگر پنل ايراد داشته باشد چرا در ورودي كامپوزيت هيچ مشكلي ديده نميشود
از اينكه خيلي سئوال ميكنم ببخشيد ميخواهم مشكلم را حل كنم
اميدوارم جنابعالي بخاطر همكاري كه داريد همواره در سلامت وسعادت باشيد
-خواهش ميكنم شما دستگاه ديگه اي رو هم با كامپوننت بزنيد ونتيجه رو ببينيدنقل قول:
-شايد دستگاهتون كه ازش خروجي ميگيريد مورد داره اخه اين بحث رنگ ها توي كامپوننت اگر تنظيمات درست نباشه از خروجي هميشه پيش مياد ربطي به پنل نداره
سلام دوستان
من 1 هفته ای به علت امتحان ها نبودم خبر جدیدی نیومده ؟ منظورم همون منوی مخفی و ایناست!
وقتی از DIVX فایل تصویری رامیگیرم و بر روی دستگاه اجرا میکنم فقط کد DIVX تغییر میکندنقل قول:
-خبري نيست عزيز :46:نقل قول:
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
- البته نيازي به اپديت ندارهنقل قول:
با سلام و درود فراوان
برادران من 1 هفته تحقیق کردم برای خرید LED و چندین روز SAMSUNG 6960 گرفتم،و از هر لحاظی خدا رو شکر تا الان عالی بوده
و از همتون ممنونم.
چند سوال :
1.من 14 کانال ایران دیجیتال گرفتم به راحتی و فراتر از ذهنم،پس به منوی مخفی برای این کار نیازه ؟ تفاوتی داره؟
2.روی کنترل دکمه رکورد داره ولی هر کاری کردم کار نمیکونه...
3.من نمیتونم APP سایت samsung مثل game روش نصب کنم..
و در انتها سینما خانواده 655 و1000W گرفتم ولی صداش 400ٌw نیست...
باسپاس