قیمتش رو نمیدونم ولی اشتراکش 1/10 هستش ولی مخابرات 1/8 هستش یعنی سرعت دانلود مخابرت 32 هست ولی سرعت دانلود حسابگر 26 هستشنقل قول:
Printable View
قیمتش رو نمیدونم ولی اشتراکش 1/10 هستش ولی مخابرات 1/8 هستش یعنی سرعت دانلود مخابرت 32 هست ولی سرعت دانلود حسابگر 26 هستشنقل قول:
سلام به هم شهريهاي عزيز
يه سوال داشتم من امروز اينترنتم كه از مخابرات گرفتم وصل شده ( اشتراك 512 گرفتم) ولي ريت دانلودم بين 30 تا 40 نوسان داره
هرچي هم زنگ ميزنم به پشتيباني ميگه سرعت پايينه
خواستم بدونم اون دوستايي كه از مخابرات اشتراك دارن افت سرعتي داشتن يا منو سر كار گذاشتن؟؟؟
به نظر خودم برام 256 وصل شده:2:
سلام بر شمانقل قول:
من 512 دارم و بین 64 تا 70 دانلود میده
شما کدوم مرکز هستین تا بشه بهتر گفت
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
آدرس زیر رو بزن و بعد یوزر پسورد , صفحه اول سرویس شما مشخصه شاید اصلا برات 256 نصب کردن
کد:https://46.100.176.200/IBSng/user/
مركز فجر هستيمنقل قول:
بله برام 256 وصل كردن اينم عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بايد چي كار كنم؟
اين پشتيباني 1899 تا ساعت چند جواب ميدن؟؟ هرچي زنگ ميزنم كسي بر نميداره
داداش 256 برات بستن ، باید زنگ بزنی به پشتیبانینقل قول:
معمولا تا 5 غروب هستند
دوستمون جواب دادنقل قول:
موفق باشی :10:
من دیگه بهم ثابت شد این قطعیایه حسابگر عمدیه!! دقیقا 12:10 به بعد شروع میکنه پشت سر هم دی سی شدن وقتیم وصل میشه down stream از 3500 بالاتر نمیره
نهایت سرعت رو با حسابگر تجربه کنین :19:
دیشب از ساعت 2 تا 10 صبح 2.4 گیگ دانلود کرده!! خیر سرش سرویس 1 مگه یا به قول خودشون چهار مگ
سلام
اين اينترنتي كه مخابرات ميده مطمئنه؟ يا به شدت كنترل شدست؟ ميشه از چيز پي ان استفاده كرد فردا پس فردا برا آدم دردسر درست نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم PING چيه؟
هیچ کنترلی نداره یعنی هیچ جای جهان کنترل نمیشه وی پی ان یا فیلتر شکنم مشکل ندارهنقل قول:
در مورد پینگ هم همینو بگم که برات کافی که هر چی پایین تر باشه بهتره زیر 200 باشه عالیه زیر 100 باشه تو ایران نداریم:31:
مخابرات معمولا 260 هستش
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
داداشی ما چی بگیم خوب هممون داریم میگیم بیاید مخابرات گوش نمیدی بکشنقل قول:
من تنها درگیریم اینه که کی هر ماه بره تا فرهنگیان واسه پرداخت پول!
اگه اینو درست کنن حتما میرم اونجا میگیرم
مگه خونتون کجاست؟نقل قول:
سلام
حسابگر توی مصدق یه بنر بزرگ زده که جشنواره تابستانی حسابگر با مودم رایگان !!:31:
اگه به من سرویس 1024 نامحدود +مودم هم بدن بازم نمیرم سراغشوننقل قول:
تایید:12::7:نقل قول:
شاید منظورشون از جشنواره همین قطعیاس دیگه :دینقل قول:
حسابگر توی مصدق یه بنر بزرگ زده که جشنواره تابستانی حسابگر با مودم رایگان !!
البته من خودم مشکلشو حل کردم!! جمیعا پشتیباناو مهندساش اندازه یه پشه حالیشون نیست
:31::31::31:نقل قول:
سلامنقل قول:
این سایت برای من باز نمیشه چکار کنم؟
نکنه فکر می کنی بقیه شرکت ها کنترل شده نیست ؟ :31:نقل قول:
اگه از IE استفاده میکنی یه بار با فایرفاکس تست کننقل قول:
اما سایتش هیچ مشکلی نداره :20:
چرا كنترل شده كه هستنقل قول:
ولي مخابرات چون مخابرات دولتي ممكنه كنترل خيلي بيشتر باشه
دركل منظور استفاده از وي پي ... بود گفتم ممكنه مخابرات بخواد برخورد كنه ولي قبلا كه حسابگر داشتم خودشون پيشنهاد ميدادن از وي پي.... استفاده كنم
چجوری حلش کردی؟نقل قول:
مودمو از ADSL2+ گذاشتم رو ADSL یه خورده بهتر شد! ولی هنوزم شبا دور وبره 3 DC میشهنقل قول:
چجوری حلش کردی؟
اولین پست نوشته کارت ملی صاحب خط!
حالا ما که صاحب خط تلفن نیستیم و مستاجریم چی؟
برا گرفتن اشتراک از مخابرات منظورمه
نمیدونم شاید باید قبض صاحب خونه رو بگیری !!!نقل قول:
شاید
نقل قول:
من كه مركز فجر بودم كاري نداشتن كه صاحب خط كيه و حتي هيچ مدركي رو هم نخواستن فقط شماره رو وارد ميكنه اگه بدهي نداشته باشه هيچ مشكلي نداره
فقط وقتي ميخواي بري حتما كارت بانك اگه داري با خودت ببر والا بايد بري بانك پول رو پرداخت كني
سوالي داشتي در خدمتم:20:
سلام
يه سوال داشتم براي شما هم پيش اومده كه مخابرات به جاي 512 . 1024 وصل كنه من اينو هم تو اين تاپيك يادمه خوندم برا يكي از دوستام اينجوري بود
حالا 2 روز كه براي خودمم اينطوري شده
يعني ممكنه اشتباه كنن؟ يا اين مثلا يه جور اشانتيون خريد حساب ميشه ؟ اگه مخابرات اشتباه كرده صداشو درنيارين
سلامنقل قول:
آره از این اشتباها مخابرات میکنه
اما من یکی دو ماه اول از این جور مشکلات پیش اومد اما الان دیگه نه
آره برا من به جای 256 512 بستن :31::31::31:نقل قول:
به نظر من كه اشتباه نميكنن خودشون ميدونننقل قول:
چون ديروز من الكي زنگ زدم گفتم سرعتم پايينه گفت سرعتت خيلي بيشتر از 512 چرا ميگي سرعتم كمه!!!!!!!!
منم ديگه هيچي نگفتم:31:
خب باید بدونی چطور این کارو کنی اتفاقا من ماه قبل اینکارو باهاشون کردم شد 512 :31:نقل قول:
يعني چي؟؟؟؟نقل قول:
ميشه توضيح بدي؟
برات تو پخ میگم :20:نقل قول:
ادرسش تو همون مخابرت فجره؟نقل قول:
یا تو بلوار؟
یه چیزی گفت طرف ...فک کنم گفت موسسه مهر! یا همچین چیزی
آره یه ماه واسه من به جای 512 1024 بستن .نقل قول:
اون یه مال رو حال میکردیم :8:
نقل قول:
آدرس مخابرات بستگي به محل زندگي شما داره تا جايي كه من ميدونم فرهنگيان كارمندان بلوار مسكن تعاون هموشن مركز فجرن
آدرس مركز فجر هم اينه ايستگاه 1 كارمندان البته اگه از بلوار 30 ثانيه فاصله داره
تا حالا كسي به اين خوبي بهت آدرس داده؟؟؟؟:46:
ویرایش شد ...........
خوب هر اشتراکی یه سرعتی داره دیگه اگه می گفتی 512 دارم 256 بستین یه چیزی ولی اگه بگی سرعتم کمه زیادش کن نچ:10:نقل قول:
دو روزه حسابگر نابوده!
خودشون میگن فقط دو مرکز مشکل داره در حالی که سرویس های محدود فجر هم کلا قطعن!
دهنشون سرویس!
همین فردا میرم مخابرات درخواست میدم
سلام دوستان
اينترنت مخابرات استان انگاري قطع شده(اون قطع قطع نه ولي ريپ ميزنه وقتي باهاش كار ميكني زنگ زدم 1899 گفت مشكل از خارج استانه شايد تا چند روز ديگه هم خوب نشه)
ping هم ميزنم request timed out ميزنه يك درميان