شما کدوم شهر ، کدوم کشور هستی ؟نقل قول:
اینطور که بوش میاد مخالف اپل هستی ، اولین پست رو دادی همه میگن مشکل آنتن نداره بعد شما میگی داره
می تونید از بامپر ، اینوزیبل شیلد ، و ... استفاده کنید
صحت حرف شما ثابت نمیشود هم اکنون
Printable View
شما کدوم شهر ، کدوم کشور هستی ؟نقل قول:
اینطور که بوش میاد مخالف اپل هستی ، اولین پست رو دادی همه میگن مشکل آنتن نداره بعد شما میگی داره
می تونید از بامپر ، اینوزیبل شیلد ، و ... استفاده کنید
صحت حرف شما ثابت نمیشود هم اکنون
با تشکر از همه دوستانی که در مورد آی فون 4 نظر دادن
بسیار عالی بود
دوست داشتم میتونستم جبران کنم
به علت مشغله زیاد قادر به ارسال مطالب جالب و خواندنی نیستم
و قصدم از عضویت فقط ارتباط خصوصی با جناب arash s.b بود که سایت پیغام داده باید 10 تا ارسال داشته باشم تا بتونم از این امکان استفاده کنم
آقای آرش اس بی arash s.b
لطف بفرمائید ایمیل خود را در ارسال خصوصی برای من بگذارید
با سپاس از شما
با سلام خدمت میلاد خان ،نقل قول:
دوست عزیز یک سؤال : شما چطوری می خوای از Ebay خرید کنی ؟؟؟
(اونم آیفون!!!)
خواهشا جواب بدید ، برام خیلی مهمه!
موفق باشید ،
امید
سلامنقل قول:
محسن جان من قیمت bumper رو امروز سوال کردم، اکثر مغازه ها فقط رنگ مشکی و به قیمت 40 هزار تومان بود.
البته تا 35 هزار تومان هم میتونید بخرید.
با تشکر:11:
منظورتون چیه امید خان یعنی نمی شه؟نقل قول:
من به خواهر مادربزرگم گفتم از آرژانتین برام یدونه بگیره و اونم تا حالا(2 هفته ای می شه گفتم)نگفته مشکلی پیش اومده.
می شه بیشتر توضیح بدید؟
با تشکر
همه خوابیدن.:31:
دوست من اگه برات از اونجا بگیره چقدر هزینه پستش به ایران میشه؟نقل قول:
۲۵ تا از بهترین کیس های ایفون
کد:http://www.cnet.com.au/25-best-and-worst-iphone-4-cases-339305401.htm
بچهها کسی جواب منو نمیدونه؟:41::41:نقل قول:
سلام
این سری جدید که میگن اومده!! مشکل آنتن نداره دیگه توش !!! اگه برسه ایران از کجا میشه فهمید !!! چون از این فروشنده های علاءالدین بعید نیست الکی بکنن تو پاچه مشخصات داره !؟!!؟!
سلامنقل قول:
در ایران از ابتدا هم ما مشکل آنتن نداشتیم.
ولی اگر فریمورش 4.0.1 به بالا باشه یعنی دیگه در خارج از کشور هم مشکل آنتن نداره.
کار سختی نیست اگر فریمور این هم نبود می تونی آپدیت کنی تا درست بشه.
وقتی که تشریف آوردن ایران برام می آرن.من از پست تحویل نمی گیرم.نقل قول:
حالا چرا میزنی!:31:نقل قول:
مخالف اپل به هیچ وجه نیستم چون اگر اینطور بود گوشی آیفون رو نمی خریدم!مگر عیبی داره اولین پست رو دادم؟!یکی از دوستان پدرم انگلستان و اکراین زیاد سفر می کنه برای خودش هم این گوشی رو خریده از اونجا و من از ایشون گرفتم و مطمئنم مشکل آنتن داره . . . چون یک n97 هم در کنارش دارم و کاملآ تفاوت آنتن دهیش مشخصه تو این مسئله!عذر خواهم که اینجا پست دادم ... حظوری به مراکز تعمیر تخصصی موبایل میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما....
در مورد آنتن دهی اینجا توضیح دادم:نقل قول:
اگه رفتار گوشیتون مشابه توضیحاتیه که اونجا دادم، گوشیتون کاملا سالمه و کسی هیچ کاری نمی تونه انجام بده... اگه با مشکل متفاوتی مواجه هستید ممکنه اشکال از نقص فنی آیفونتون باشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428255
یه سوال دارم دوستان:چرا فروشندگان پایتخت بامپری که خودشون مجانی گرفتن در ازاش پول می گیرن؟این دیگه خیلی خیلی کار زشتیه.عملا دزدی ه یا این که می آن می گن به ما 50 تومن کمک کن.فرقی نمی کنه.
دوستان عزیز من اکانت آی تونز رو ساختم
اما error 1009 میگیره
یکی از کاربر ها گفت واسه اینه که اپل آی پی ایران رو بسته و باید از وی پی ان استفاده کنم
اما چطوری با گوشی از وی پی ان کانکت بشم ؟
اره اپل ip ایران مسدود کردهنقل قول:
شما توی pc یا از v+P+N استفاده کن یا از u 9 9
توی گوشیم برو این مسیر و V+P+N رو وارد کن
ُSettings>>General>>Network>>V+P+N
نه عزيز به گوشي كه بازرگانا مي خرنو قاچاق مي كنن به ايران بامپري داده نميشه بامپر فقط به كسي داده ميشه كه خودش بياد خريد آيفون و درخواست بامپر كنه اونايي كه ميبيني مي خوان بهت بفروشن خودشون وارد كردن ولي خوب قيمتشم 50 تومن نيست 25 تومنهنقل قول:
من با دیدن این کلیپ نظرم در مورد آیفون ۴ سفید عوض شد :13::31::13:
باز کردن کارتون آیفون ۴ سفید ::18::11::18:
کد:http://www.4shared.com/video/bjV-QBt1/OFFICIAL_iPHONE_4_WHITE_32GB_U.html?
آقا من متوجه نشدم حالا شما نظرت مثبت هست یا منفی؟؟؟:31:نقل قول:
وقتی این شکلکو می ذارن(:13:)یعنی یه جورایی منفی ه دیگه.حالا شاید من اشتباه می کنم.
آقا فیلم را دیدم فقط می توانم بگم رنگ سفید خداست .عجب چیزی هست خدایی اما رنگ سفید ک هنوز عرشه نشده س این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده:27::18:نقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
آقا فیلم را دیدم فقط می توانم بگم رنگ سفید خداست .عجب چیزی هست خدایی اما رنگ سفید که هنوز عرضه نشده پس این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده:27::18:نقل قول:
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
جالب هست تو فیلم میگه من خودم این گوشی را جلبریک و آنلاک کردم :31:
ببيني متوجه ميشي ! حس ميكنم سفيدش واقعا ظريف تر هست :46:نقل قول:
آقا من متوجه نشدم حالا شما نظرت مثبت هست یا منفی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد خيلي محدودي از آيفون 4 سفيد عرضه شد ! حتي دقيقا بعد از معرفي آيفون 4 يكي از افراد داخل كنفرانس دستش بود و از FACE TIME فيلم گرفته بود:18::18: در ضمن استيو پارتي بازي نمي كنه:31:نقل قول:
هنوز عرشه نشده س این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده
من برعکس شما فکر می کنم سفیدش مثل مشکی کیفیت و ظرافت تصویر رو منعکس نمی کنه.:46:نقل قول:
من سفیدش رو از نزدیک دیدم .. واقعا به همون شیکی هست و من اگه سفیدش بود بدون هیچ شکی سفید می گرفتم برای خودم. به نظر من آیفون 4 سفید یکی از قشنگ ترین و شیک ترین گجت هایی هست که تا حالا ساخته شده :دینقل قول:
سلام بچه ها
یه نفر آیفون 32 گیگ آنلاک فکتوری آکبند و با قیمت 1200 بهم پیشنهاد داد. به نظرتون خوبه یا بازم صبر کنم؟
مرسی
دوستان فكر ميكنيد تا بهمن ماه قيمتش چقدر بياد پايين ؟
دوست عزیز 1 ماه دیگر صبر کن من الان 32 گیگ را 1150 هم قیمت دارم اما تا 1 ماه دیگه به 1 میلیون هم خواهد رسید این هم مثل 3gs هست که اول با چه قیمتهایی تو ... مردم کردند من هم مثل شما قصد خرید دارم و می دانم که انتظار کشنده هست .نقل قول:
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم:
1.این گوشی واقعا Multitasking ش کامل نیست یعنی فقط برای برنامه های محدودی می توان از Multitasking استفاده کرد؟
2.آیا مرورگر Safari آیفون توانایی پشتیبانی فلش رو داره یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
اين بستگي به برنامه نويس داره كه بخواد از قابليت مولتي تسك تو برنامش استفاده كنه يا نه. وگرنه منعي از طرف اپل نيست.
الان هم خيلي از برنامه ها اپديت دادن و اين قابليتو پشتيباني ميكنن.
نه امكان استفاده از فلش نيست.
نه داره نه خواهد داشت.
دقیق تر توضیح بدم، اپل در آیفون به برنامه هایی که در Background هستند، اجازه استفاده از یک سری سرویس های خاص رو میده، ولی اجازه هر کاری رو نمیده.نقل قول:
مثلا اپل اجازه نمیده برنامه ای که در Background هست اصلا رابط کاربریش رو اجرا کنه (خب دلیلی هم نداره، برنامه ای که در Background ـه هیچ وقت با کاربر ارتباط نداره که نیاز به رابط کاربری داشته باشه) یا مثلا اجازه نمیده برنامه های Background ویدیو پخش کنند، چون ویدیویی یوزر نمی بینه نیازی نیست پخش بشه و موارد مشابه... که باعث میشه برنامه های Background بار پردازش بی خود روی آیفون نداشته باشن.
اینکه یک برنامه چقدر از این سرویس ها استفاده می کنه رو برنامه نویس مشخص می کنه... بطور کلی هر برنامه ای که با iOS SDK 4.0 ساخته بشه، ابتدایی ترین حالت Multitasking (برگشتن به جایی که ترکش کردیم) رو خواهد داشت.
چون بقیه سیستم عامل ها همچین چیزی ندارن، و مثلا برنامه ای که در Background ـه حتی رابط کاربریش هم همیشه اجرا میشه، میگن آیفون Multitasking کامل نداره. اینم یکی از اون تبلیغات ضد اپلی است که بقیه برندها می کنن.
اقا الان ایفون جیلبریک و انلاک میشه
اگه لاک شده از امریکا بیاریم میشه انلاک کرد؟
آنلاک که میشه کردنقل قول:
جیل هم تا 4.0.1 جیل میشه 4.0.2 نه هنوز
دوستان الان کسی دقیقا از قیمت 16 و 32 این گوشی تو اروپا خبر داره؟می خوام بگم اگه میشه یکی از آشنایان از هلند بیاره.البته اگه اونجا گیر بیاد.کسی قیمت دقیق یا حدودی داره؟
منم میخواستم از هلند بگم بیارن ولی مثل اینکه هلند و آلمان لاکهنقل قول:
چرا ، 4.0.2 هم میشه...نقل قول:
ظاهرا یه برنامه نیاز داره به اسم PDF Patch.
اونو که میگیری راه جیل برای 4.0.2 باز میمونه.
توضیح دقیقشو نمیدونم چون دنبالش نرفتم...
PDF Patch اون باگ خطرناک PDF در 4.0.1 رو برطرف می کنه (قبل از دانلود کردن، از شما اجازه می گیره) ، و با این PDF Patch دیگه نیازی به آپدیت کردن به 4.0.2 نیست... نه اینکه باعث میشه 4.0.2 هم Jailbreak بشه... PDF Patch یکی از App های Cydia است و اول باید آیفون Jailbreak بشه تا بشه نصبش کرد که 4.0.2 هم Jailbreak نمیشه.نقل قول:
سلام
دوستان کسی راه حلی برای خاموش کردن inteligent keyboard سراغ داره ؟؟؟
این suggestion خیلی اذیت می کنه:13:
یا حداقل راهی برای رد کردن suggestion؟؟؟
با تشکر
جدی؟!نقل قول:
خب حالا از کدوم سورس میشه گیرش آورد؟!
اگه روو 4.0.1 که جیل شده نصب بشه مشکلی برای جیل و برنامه ها بوجود نمیاره؟!
Settings > General > Keyboard > Auto-Correction -> Offنقل قول:
روی ضربدر Suggestion هایی هم که میاد میشه کلیک (تاچ!) کرد تا همون متنی که نوشتید باقی بمونه.
این کار خود iPhone Dev Team هست و توی همون سورس های Default باید باشه... همون PDF Patch رو سرچ کنید پیدا میشه. این فقط اون باگ رو برطرف می کنه، مشکلی برای جیلبریک و ... بوجود نمیاد. با این PDF Patch دیگه نیازی نیست به 4.0.2 آپدیت کنید.نقل قول: