همه رو نمیدونم فقط بوگاتی 407 کیلومتر بر ساعت میره و 0 تا 60 رو هم تو 2.2 ثانیه پر میکنه. سریعترین ماشین بازیه.نقل قول:
Printable View
همه رو نمیدونم فقط بوگاتی 407 کیلومتر بر ساعت میره و 0 تا 60 رو هم تو 2.2 ثانیه پر میکنه. سریعترین ماشین بازیه.نقل قول:
من عشق مکلارن هستم البته f1 ولی فکر کنم زیاد سریع نیست .سرعتش چنده مکلارن ( هردومدلش )نقل قول:
در بازی حرفه ای میشویم ! :دی (یه سری عکس جدید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که همون اول بازیه
کجاش حرفه ایه!؟
جواب من هم ندادین :41: :41:نقل قول:
دوستان این مشکل ما درست نشد . اون روشی رو که گفتید رو رفتم . CPU رو هم رو 2 . هم رو هر 1 و رو هر 2 تا با هم هم گزاشتم . بازم بازی وسطش یه هو هنگ میکنه . یکی کمک کنه !!!!!!
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
گرافیک بازی عالی کار شده . بدون کوچک ترین لگی . حیف که برا من یهو هنگ میکنه .نقل قول:
"حرفه ای" نه "مراحل آخر" = بازی رو درست حسابی یاد گرفتمنقل قول:
دیگه شما ببخشید دیگه از لامبورگینیش خوشم اومد :31:
اها از اون لحاظ!
دوستانی که مشکل کرش کردن بازی رو دارند تنظیمات کارت گرافیکشونو به حالت اولیه برگردونند ممکنه مشکل رو حل کنه
چیزی که نبودش به شدت محسوسه نبود replay بعد از هر مسابقست.
من dirt2 رو که یه دور که بازی می کنم 5 دور reply مسابقمو نگاه می کنم :31:چون واقعا آدمو حیرت زده می کنه . ولی جای خالی این مسئله تو این بازی که واقعا گرافیک خوبی هم داره خیلی احساس می شه.
شما که DiRT 2 بازی کردید دیگه چرا
اخه گرافیک این جوجه بازی DX 9 با موتور گرافیک DX 11 بازی DiRT 2 قابل مقایسست؟
((البته یکی از دلایل تعصب من روی DiRT 2 این هست که به صورت اورجینال دارمش!!))
آخه چرا DiRT رو با هر بازی مقایسه میکنین؟ :دی
آخه این مسابقه تو جاده و خیابون و پلیس و... اون یکی هم تو پیست و جاده های خاکی!آخه کجاشون به هم میخوره؟!؟
بازی خیلی خوب اعتیاد اوره خفن چند ساعتی رفتیم..
روی روزلیشن 1080 با اخرین تنظیمات (تنظیمات خاصی هم نداشت)
بدون افت فریم با هیجان بسیار بالا...
کنترل روان...
گیم پلی مفرح...
موسیقی عالی....
گرافیک محیط ..ماشین ها ..خوب اما کم توجهی به اطراف دور مخصوصا ابشار و اب شده.
باران های شبش هم عالی هستش...کوچولو هم چند ضلعی هایی هست که خب قابل قبول هستش.
در کل خوبه....
خودم کفیدم با این بازی...9 عالیه.
انتشار اولین پچ رسمی در هفته آینده
نبود افکت های باران و مشکلات اجرای بازی (در سی پی سیو های چند هسته ای) از مشکلات عدیده ایی هستند که به کمک این پچ رفع خواهند شد.
Mulit-Core CPUs: We’ve now located and fixed the problem that players were reporting where the game would crash on Car Select, Map Screen, Loading screen or just at the start of an event. Interestingly we’re actually intrigued that the game works at all after our investigations with the problem actually manifesting itself in code that we shipped as part of Burnout Paradise
Missing Rain / Snow and Corona effects: This have been fixed
CL Eye Driver crashing the game on startup: Fixed
Corrupted Dreamshots in non 16:9 aspect ratios: Fixed
We’ve also added D-BOX motion chair support
No exact date for next week, but it’s coming
منبع: forum.needforspeed.com/eaforum/posts/list/4058994.page
تا هفته بعد وایسا پچ رسمی بازی بیاد مشکل cpu رو حل میکنه:46:نقل قول:
یه بار دیگه پست من رو بخونید متوجه میشوید که داشتم در باره ی گرافیک حرف میزدم:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
لعنتی من تا 2 روز دیگه اینترنتم قطع میشه!!
دیگه نمی تونم پچ دانلود کنم
دوستانی که از آهنگ های این بازی خوششون اومده می تونن از اینجا دانلود کنن
کد:http://www.download4pc.ir/1389/09/need-for-speed-hot-pursuit-soundtrack
یه کلیپ 1 دقیقه ای آماده کردم از Hot Pursuit که توی اون امکاناتش مانند Road Block و EMP (پرتاب شوک الکتریکی به ماشین جلویی) پیداست. این یه تیکه از بازیه که خودم بازی کردم و با Fraps ازش فیلم گرفتم. فیلم رو براتون توی 3 کیفیت میذارم که بسته به سرعت اینترنتتون دانلود کنید
کیفیت بالا ( 24 مگ ):
کیفیت متوسط ( 9 مگ ) :کد:http://www.box.net/shared/kxhopzms6b
کیفیت پایین ( 2 مگ - یه ذره بین دم دستتون باشه :دی) :کد:http://www.box.net/shared/dqyo5hqtpm
کد:http://www.box.net/shared/qx0kf373y0
(چند تا عکس دیگه )
راستی دوستانی که مشکل رزولیشن داشتن ، باید از فایل ConfigTool.exe موجود در سی دی اینستال استفاده کنند
اول باید از بازی خارج بشید ، بعد فایل رو اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین و خارج بشین ؛ دوباره بازی رو اجرا کنید
سلام
نمی دونم من اولین نفری هستم که این پست رو میدم یا نه ( احتمالا نه ) ولی یه مورد جالب دیدم. اونم زمانی بود که بازی رو اجرا کردم و بر حسب تصادف انلاین بودم ( همیشه وقتی میخواوم برم تو این بازی دی سی میشم ) اما اینبار انلاین رفتم که دیدم یه تریلیر از بازی اینده نشون داد. که نوشته بود به زودی Need For Speed SHIFT 2 Unleashed که ظاهرا نسخه ی بعدی این بازیه. البته نوشته بود به زودی که برای من جای تعجب داره یا شایدم منظور از زود سالی دیگه بوده. از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند درخواست میکنم که توضیحاتی بدن.
اینجا رو یه نگا بندازنقل قول:
کد:http://pardisgame.net/thread-14188.html
آره منم دیدم اینو
آقایون این فقط تو همین یه تیکه از این نقشه بازی میکنیم یا نه کناره های نقشه هم میره و اونجام مسابقه میدیم...مثلا سمت راست گوشه بالا که کوهستانیه اونجاها نمیریم؟
مگر dirt دارید بازی می کنید که همچین فکری کردین!؟اصلآ همچین امکانی تو بازی وجود نداره..نقل قول:
مثلا سمت راست گوشه بالا که کوهستانیه اونجاها نمیریم؟
+
بازی یک نقشه آدم وار نداره که راحت همه جا بشه رفت....واقعآ جای تاسفه بازی تو این سبک full map تو حالت open world نداشته باشه
خوب منم قسمت race رو تموم کردم:21: فقط مونده قسمت پلیسش که اونم چیزی ازش نمونده ایشالا امروز تموم میشه میره پی کارش:27:
بره من ويبرش كار نمي كنه :18: گيم پدم گيم پد ps2 هست (dual shock 2 ) با تبديل وصل شده . چه خاكي به سرم بريزم ؟
سلام
اقا این بازی ما خیلی لگ داره حتی تو پایینترین جزییات هم تیک میزنه کارت گرافیکم 4670 و 3 گیگ رم دارم. مشکل از سیستمه یا بازی نیاز به پچی کرکی چیزی داره؟ اخرین درایور کارت گرافیک رو هم ریختم.(10.11)
بازی بدی نیست ولی به نظرم یک عقبگرد حسابی بود نسبت به شیفت البته تو کف شیف2 اینو بازی میکنم تا ببینم چی میشه.
برا منم بازی افت فریم داره حتی وقتی جزئیاتو کاهش میدم.اکثرا هم وقتی افت بیشتر میشه که سرعت میره بالاترنقل قول:
کارت گرافیک 8800 وسی پی یو 6000 X2
دقیقا منم همین لگ رو دارم!!نقل قول:
جالبیش اینجاست که در هر سه حالت گرافیک (low,medium.high) تقریبا ثابته!!
البته اینقدرها هم ضایع نیست که بخوام به خاطرش با این اینترنت زغالی درایور دانلود کنم...ول چیزی که مشخصه اینه که بازی(مخصوصا برای سری ATI) فریم خودش رو نمیده!!....غلط نکنم همون قضیه shift هست که کلا با سری ATI مشکل داشت:13:...البته این یکی کمی رقیق تر:31:
فقط برا ATI که نیست اگه پست بالا رو یه نگاهی بندازی می بینی که من 8800 دارم ولی این لگ کردن بد جوری رفته رو اعصابم دیگه کم مونده پاکش کنم.نقل قول:
سلام
دوستانی که مشکل لگ دارند به احتمال زیاد مشکل از کرک بازی هست احتمال اینکه از سخت افزار باشه کمتره . من خودم تو یک مپ لگ داشتم بعد که کرک بازی رو عوض کردم درست شد . این کرک که از سایت میهن دانلود هم هست رو ریختم درست شد . شما هم اگر با این کرک امتحان کردید نتیجش رو بگید :
کد:http://dl4.-------------.com/user2/sina/NFS14_Crack_www.-------------.com.rar
من که پلیس این بازی رو تموم کردم ولی هنوز لول 12 هستم با پلیس چی کار کنم بشم 20 ؟؟؟؟
کسی این بازی رو انلاین بازی کرده؟؟؟ اگه کرده یه پ.خ به من بده فوری هست
نقل قول:
راه حل قطعی رو نمیدونم ولی من الان 6 هستم ، کمتر از نصف مراحل رو تموم کردم یعنی یه مرحله آسون که پیدا میکردم ، هی اونو تکرار میکردم تا هی امتیاز بگیرم بدون اینکه مراحل جدید آزاد بشه :31:
خوب منم بالاخره بازی رو گرفتم
تو این شهر گند ما ( هنوز نیاوردنش :18: ) اخرشم دانلود کردمش- خوب از این که بگذریم
اگه ازم بپرسین به بازینمره چند میدم : میگم 5 هم زیادشه
گند زده دیگه nfs
خودم طرفدار پر و پا قرص nfs بودم - اما دیگه واقعا شورش رو در اورده این nfs
این مدته پیگیره تاپیک بودم - دیدم هی بچه ها بد میگن و دارن میگن اشغاله
خودم dirt 1- idrt2-grid-fuel -و سری کامل nfs به جز shift اشغال رو تموم کردم
الانم وقتی دیدم اینقدر انتقاد شده nfs hot pursuit2 رو روی سیستمم نصب کردم .
به جرات میتونم بگم - من میشینم پا nfs hp 2 خیلی از این بیشتر حال میکنم .
هیجانش که شده 0 - --- مثل شیفت ماشین موقعه دریفت لیز میخوره
باور کنین nfs hp 2 در برابر این از همه نظر نمره بالاتری میگیره
میگید نه
خودتون 2 تا رو نصب کنید - ببینید من چی میگم ---
اه اه - نگو بچه ها چرا اینقدر انتقاد میکردن
باید در این nfs رو دیگه تخته کنن .
من اصلا با دیرت و گرید و حتی ماست وانتد مقایسه نمیکنم
این بازی در برابر نسخه قبلیش که 7-8 سال قبل اومده هم افتضاحه - افتضاح :41:
یعنی اون 60 $ که خارجی های بیچاره میدن هیچی - حتی ارزش 1000 تومن دادن واسه دی وی دیش هم نداره :2::13:
چرا به بازی میتوپید ؟؟ هر کس یه علاقه ای داره . من که هنوز موفق نشدم بازی روبگیرم .25 سفارشش دادم ولی هنوز دستم نرسیده. اما تو مدتی که اینجا بودم وتایپیک رو دنبال میکردم چند بار تعریف dirt2 رو دیدم ورفتم گرفتم.ولی بدترین بازی که تو عمرم دیده بودم همین دیرت بود !! اینو گفتم تابدونید هر کس یه علاقه ومعیاری داره ونباید اینجوری به یه بازی حمله کرد. مطمئنا اگه این بازی تیونیگ داشت بهترین بازی ea تا به حال میشولی با این اوصاف باز هم جز بهترینهای ea هست.نقل قول:
ولی از انصاف نگذریم همون under ground 1 از همشون بهتره.
شرمنده پست شما رو ندیدم...مثل اینکه همزمان شده بود:tongue:نقل قول:
البته من خودم هم ATHLONE X2 5600 دارم و در حین بازی هر دو هسته_هامoverload نمیشه ولی با توجه به یه سری مسائل حدس میزنم بازی به cpu گیر داده اگرچه به هیچ وجه تو کتم نمیره که بازی با این فیزیک که شاید از همه لحاظ چه تخریب چه هوش مصتوعی و چه عمل و عکس العمل(همون قانون سوم نیوتن:31:)نصف بازی هایی نظیر dirt2,grid و shift هم نیست بالاتر از دو هسته ای بخواد...البته توی سیستم مورد نیازش هم نوشته همون دو هسته ای کافیه!
همون یه جای بازی میلنگه!!!:13:
اینقدر ها هم که میگید بد نیست . من عاشق دریفت کشیدن تو این بازی شدم بخصوص تو جاده چالوس هاش ! :دی
صدای لاستیک رو جاده خیس بارون زدش که دیگه خیلی گوش نوازه ! :دی
کاملا تایید میشهنقل قول:
منم رفتم Dirt2 رو گرفتم و الان دارم نصبش میکنم ببینم چجوریه.
حالا چرا اینا همون MW رو بازسازی نمیکنن ....!!!
اگه همه سری های NFS رو با هم مخلوط کنن یک چیز عالی در میاد ها.:8:
گرافیک HP و Shift
تیونینگ mw و UG2
داستان UC و MW
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز من بخون بالا چی نوشتم .
من سری کامل بازی های کد مستر که dirt 1 - dirt 2 - grid و feul باشه تموم کردم.
سری کامل بازی های nfs هم تموم کردم -nfs hp 1 - nfs hp 2 - nfs 1 - nfs 2 - nfs 3 - ....... under ground- most wanted - carbon - under cover
اما شیفت رو که حالت تهو گرفتم با اون دریفتاش - ماشین لیز میخورد رو دو جاده بیشتر بازی نکردم. این از این
ماشین بازی های دیگه هم مثل srs و blure وSplit Seconds رو هم که تو سبک ریس ماشنی سبک هستن رفتم . و 99 % تمومشون کردم
من کلا ماشین بازی و بازی های نقش افرینی رو خیی دوست دارم .
اگه بالا رو میخوندی - به عنوان یک منتقد من اومدم با nfs hp 2 متعلق به 7 سال پیش مقایسه کردم عزیز من - میخوای برای مقایسه چند تا عکس بزارم ؟ تا بهت ثبت شه بازیشون از 7 سال پیش بد تر شده ؟
اصلا پشت سر رو که نمیشه دید
اینشم که واقعا فاجعست - اصلا بزار برات عکس از همین اینه nfs hp 2 با همین بازی بزارم - اگه خودت خندت نگرفت هر چی خواستی بگو
بزارتا فردا یکم از nfs hp 2 رو برم عکس میزارم برات ---- ببین چی دارم میگم
ببین من فقط و فقط دارم با ورژن قبلی خودش مقایسش میکنم - حتی با ماست وانتد و ... هم مقایسه نمیکنم.
با ورژن قبلیش مقایسه میکنم که دقیقا امکاناتشون یکی هست عزیز من
عکس میزارم تا ببینی -برم بازی رو از پسر خالم بگیرم یا از رو سیستمش عکس بگیرم
میزارم اینجا ببینی