این یارو وقتی میاد که تبلیغ همراه اول و برق و بانک و ازینا بکنه من میخوام با کله برم تو دیوار ...
این زیرنویس ها هم که بد بختمون کردن ... کم مونده اون زیر بنویسن جون مادرتون اس ام اس بدین :دي
Printable View
این یارو وقتی میاد که تبلیغ همراه اول و برق و بانک و ازینا بکنه من میخوام با کله برم تو دیوار ...
این زیرنویس ها هم که بد بختمون کردن ... کم مونده اون زیر بنویسن جون مادرتون اس ام اس بدین :دي
نقل قول:
بابا دمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدم:31:
آقای سوتی این جام هستن ایشون . هر 5 ثانیه یه سوتی میدادن تو بازی ژاپن ، هم از بازی خوشحال بودم هم ایشون مارو هی می خندوند نزدیک بود از خنده بمیرم و فینال جامو از دست بدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا دقت كرديد اون دو تايي كه ميان پشت لپ تاب حرف ميزنن . مثل Recorder عمل ميكنن ! اگه دقت كنيد زمانيكه كارشناسا دارن
صحبت ميكنن مثل مجسمه به يه نقطه خيره ميشن ! وقتي هم كه جاوداني دكمه Play رو ميزنه شروع ميكنن اول از همراه اول بعدش
جهان اسلام و بعد در خدمت شما هستيم ! خيلي باحالن كلا !
حالا اگه جاودانی یادش بره دکمه Pause رو بزنه چی؟ :16:نقل قول:
دست به دامن پيام هاي بازرگاني ميشن احتمالانقل قول:
یه سوتی ازاستادفنایی
الان اینجااین بازیکن ضربه مبزنه به نازک نی وبایدکارت بگیره
آخه بشرتوکارشناس داوری هستی یاپزشکی یاهردو؟
در مصرف برق صرفه جویی کنید .
.
دیشب ساعت 1 نصف شب که داشت بازی هندوراس - سوییس رو بخش میکرد
این یارو گزارشگر بازی احمدی.... 2 بار اشتباهی بین بازی گفت :
ولادت با سعادت امام علیه السلام.!!!!! رو خدمت شما و پدران عزیز تبریک عرض میکنیم (علی رو نمیگفت )
این بابا تازه کاره ... حالا حالا ها ازین سوتیا باید بده :دی .نقل قول:
دیشب ساعت 1 نصف شب که داشت بازی هندوراس - سوییس رو بخش میکرد
این یارو گزارشگر بازی احمدی.... 2 بار اشتباهی بین بازی گفت :
ولادت با سعادت امام علیه السلام.!!!!! رو خدمت شما و پدران عزیز تبریک عرض میکنیم (علی رو نمیگفت )
ذيروز بازي اسپانيا رو از راديو گوش ميكردم.كلي خنده بود.مثلا ميگفت فرناندو تورس خودش اين پاي خودشو ميزنه به اون پاي خودش و خودش خودشو سرنگون ميكنه.هيچكسي بهش كاري نداره(با عصبانيت) خودش خودشو زمين ميزنه.
يكي ديگم تعويض آخر اسپانيا بود كه ميگفت اين تعويض آخرين تير تركشه.دل بوسكه آخرين تير تركشو ميزنه.به ويا هم ميگفت ويلا.بوسكتستم ميگفت سرخيو!
خوشم میاد عادل گزارش میکنه ،تاپیک میخوابه!:8:
شب دراز است و قلندر* بیدار .نقل قول:
پاورقی :
قلندر = خیابانی
واقعا دیشب حالم به هم خورد از این گزارش کردن فردوسی پور :2:نقل قول:
فقط کم مونده بود بگه بینندگان عزیز تو رو خدا برید سجاده های نمازتونو پهن کنید و دو رکعت نماز حاجت بخونید و از خدای بزرگ و مهربون بخواید که هندوراس سوییس رو متوقف کنه چون حیفه یکی از این دو تیم اسپانیا و شیلی که اینقدر زیبا بازی می کنن حذف بشه :2:
یه جا دیگه هم گفت ما دوست نداریم هیچ کدوم از این دو تیم حذف بشن یعنی نظر خودشو نظر کل مردم جا میزنه!
و همینطور گفت شیلی اصلا ضد فوتبال بازی نمی کنه و فوتبال تهاجمیه خودشو ارائه میده.این یعنی از نظر ایشون فوتبال یعنی حمله کردن و دفاع کردن ضد فوتباله
1- بله کاملا درست میگه 90% مردم دوست ندارن شیلی نیاد بالا و سوئیس بیاد بالانقل قول:
2- بله راست میگه تیمی که 90 دقیقه دفاع میکنه این یعنی ضد فوتبال
این سوتی ها تمومی نداره
روز جمعه توی اخبار ورزشی نوشته بود آلمان روبروش پرچم برزیل گذاشته بود
نگو که فکرش و میکنم اعصابم خورد میشه !نقل قول:
این فردوسی پور بخاطر زلزله شیلی تحت تاثیر قرار گرفته بود دوست داشت شیلی سعود کنه ،
گزارشگرا یکی از یکی احمق تر
البته به نظر من بیشتر از اینکه به خاطر حب شیلی باشه از بغض آلمان و اتمار هیتسفلد بود چون سویس مربیش اتمار هیستفلده آلمانیهنقل قول:
واسه همین حرص و جوش میخورد که شیلی بیاد بالا تا سویس با هیتسفلد حذف بشه
اتفاقا برعکس من که کلی حال کردم .نقل قول:
خیلی خوشحال شدم شیلی صعود کرد و سوییس با اون بازی دفاعی بسته ..... حذف شد .
شیلی و اسپانیا حقشون بود بیان بالا .
همه هم طرفدار بازی های حجومی مثل شیلی و اسپانیا هستن .
دقیقا دفاع کردن 11 نفره و چسبیدن به دروازه همون کاری که سوییس کرد مسخره ترین شیوه بازی
که مورینیو مد کرده . و هیچ فوتبال دوستی هم خوشش نمیاد و دقیقا هم ضد فوتباله .
چه حرفایی که آدم نمیشنوه!!:41:نقل قول:
بعدشم یه سوالی پیش میاد ، این هیتسفلد ، مگه سوئیسی نبود ؟؟
آخه الان توی ویکی پدیا هم دیدم که نوشته متولد آلمانه
ولی توی این خبر نوشته مربی سوسیسی:
من همیشه یادمه زمانی که توی بایرن بود ، میگفتن مربی سوئیسی!:19:کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=104796
نقل قول:
هیتسفیلد آلمانیه
گزارشگرای سوتی ایرانی سوییسی بودن هیتسفیلد رو مد کردن بین مردم جوری که یه سریا بهشون شناسنامه اوتمار رو هم نشون میدی باور نمیکنن که آلمانیه
این ضد فوتبال نیست . مطمئن باش اسپانیا توانش رو نداشت که گل بزنه .نقل قول:
شک نکن خوب دفاع کردن هم خودش هنره :20:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
الا که بحث منحرف شد اگه اشکال نداشته باشه منم نظر بدم
اینا ربطی به فوتبال نداره :دی
هر دلیلی داشته باید احساسات خودشو کنترل میکرد اینقدر رو اعصاب نرهنقل قول:
از طرف من که کلی فحش خورد
:27:
از شما که اسپانیایی هستی بعیده .:31:نقل قول:
اسپانیا واقعا بد شانسی آورد و اصلا نباید میباخت . توان گل زدن هم داشت شانس باهاش نبود . :20:
درسته اسپانیا خیلی موقعیت داشت . ولی من کلاً با نفس این عمل (دفاعی ) مشکل ندارم . خوب توقع داشتی سوئیس بیاد حمله کنه خوب معلومه میبازه . اومد با یه بازی منطقی نتیجه گرفت!نقل قول:
از شما که اسپانیایی هستی بعیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانیا واقعا بد شانسی آورد و اصلا نباید میباخت . توان گل زدن هم داشت شانس باهاش نبود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون فکر کنم امروز نوبت خیابانیه:8:
راستی این خیابانی چشمش هم شوره.بازیه بین کامرون و یه جای دیگه بود تو جام کنفدراسیون ها 2005 .گفت این بازیکن های کامرون مثل تراکتور بازی میکنن.10 دقیقه بعد مارک لیلین فو افتاد مرد وسط بازی.....(شرمنده یکم دیر یادم افتاد)
یه چیز دیگه هم یادم اومد بهد از 4 سال.بازیه هلند و پرتغال بود تو جام جهانی 2006.(همون بازیه که داور حدود 11 تا اخطار داد).بازی حدود ساعت 1 شب تموم شد.تحلیل گر اون بازی هم حاج رضایی بود.اومد توضیح بده فکر کنم خوابش میومد.یهو گفت " به نظر من تیم هلند "رید"" حالا یا از دهنش در رفت و یا خواست یه چیز دیگه بگه یهو حرفش رو قطع کرد.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
آخ جون فکر کنم امروز نوبت خیابانیه:8:
راستی این خیابانی چشمش هم شوره.بازیه بین کامرون و یه جای دیگه بود تو جام کنفدراسیون ها 2005 .گفت این بازیکن های کامرون مثل تراکتور بازی میکنن.10 دقیقه بعد مارک لیلین فو افتاد مرد وسط بازی.....(شرمنده یکم دیر یادم افتاد)
یه چیز دیگه هم یادم اومد بهد از 4 سال.بازیه هلند و پرتغال بود تو جام جهانی 2006.(همون بازیه که داور حدود 11 تا اخطار داد).بازی حدود ساعت 1 شب تموم شد.تحلیل گر اون بازی هم حاج رضایی بود.اومد توضیح بده فکر کنم خوابش میومد.یهو گفت " به نظر من تیم هلند "رید"" حالا یا از دهنش در رفت و یا خواست یه چیز دیگه بگه یهو حرفش رو قطع کرد.
دیشب شیلی هم میتونست مثل سوییس 11 نفره دفاع کنه ولی نکرد و مردونه بازی کرد .نقل قول:
و به حقش هم رسید و صعود کرد .
به نظر من خدا هم با تیم های دفاعی و ضد فوتبال حال نمیکنه و دیدید که سوییس حذف شد و شیلی اومد بالا . :31:
هر تیمی برای نتیجه گرفتن دست به هرکار میزنه !نقل قول:
مثلا فکر میکنی کار اسپانیا تو نیمه دوم خیلی قشنگ بود
وقتی مطمئن شدن صعود میکنند فوتبال بازی کردن و بیخیال شدن فقط پاسکاری میکردند ! این 10 باربر بدتر از دفاعی بازی کردنه
به نظر من کار اسپانیا اصلا اشتباه و بد نبود در حالی که شیلی هم با این کار راضی بود و صعودش حتمی شده بود .نقل قول:
به قولی عروس راضی , داماد راضی ..........:31:
آره آفرین این رو من دقیقا یادمه.البته اونموقع که این حرف رو زد من یه ربعی هنگ کردم گفتم مگه ممکنه تو تلویزیون همچین حرفی بزنه فکر کردم حتما من اشتباه شنیدم.ولی یه خورده فکر کردم دیدم نه واقعا این حرف رو زده بود.نقل قول:
خلاصه هنوز نفهمیدم منظورش از این حرف چی بود.
ولی عجب بازی به یاد موندنی و تاریخی بود اون بازی هلند و پرتغال.هنوز که هنوزه مثل اون بازی تو جام جهانی ندیدم.به نظرم بهترین بازی جام قبل و این جام بود اون بازی.
از آنجا كه به جز سوتي نوشتن اشتباهات اين برنامه هم در اين تاپيك جايز است دوست دارم چند كلامي درباره ي اين اشتباه جالب و به عبارت بهتر دروغ بنويسم !
دوستان يه مطلبي كه چند وقتي منو درگير خودش كرده اين بانك ملي هست كه ميگن بزرگترين بانك جهان اسلام !!!
بانک ملی بزرگ ترین بانک جهان اسلام!
این شیوه که ابتدا آمار و شیوه های شاخص گذاری این علم را نابود کرد، حالا در صداوسیما هم به شکل های گوناگونی دیده می شود.
چند وقتي است در شبکه سه صداوسیما در برنامه یک جهان یک جام هنگام خواندن جوایز، از بانک ملی ایران به عنوان " بزرگ ترین
بانک جهان اسلام " یاد می شود. این که " جهان اسلام " از کجا آمده و چطور بانک ملی که نمی تواند بزرگ ترین بانک آسیا یا حتی
خاورمیانه باشد خودش را به جهان اسلام چسبانده، بحث دیگری است. اینجا می خواهم فقط این را بگویم که این بانک با سرمایه ای
حدود 2 میلیارد و 150 میلیون دلار به هیچ وجه بزرگ ترین بانک جهان اسلام نیست. کافیست در دنیای مجازی جست و جو کنید و به
اولین بانک اسلامی که رسیدید متوقف شوید: بانک توسعه اسلامی با سرمایه ای حدود 44 میلیارد دلار فعالیت می کند که 11 برابر
سرمایه بانک ملی است. مطئنم با جست و جویی دقیق تر به بانک های زیادی با سرمایه ای بیشتر از سرمایه بانک ملی روبرو
خواهیم شد .
ببخشيد سرتون رو درد آوردم .
شاید منظورش ساختمون بانک ملیه که بزرگترین ساختمان رو در بانکهای جهان اسلام داره :31:نقل قول:
راستی الان می خواستی بانک توسعه اسلامی رو تبلیغ کنی؟:27:(شوخی)
آقا یه تبلیغ بستنی هستش در مورد جام جهانی ... همون پاک یادت نره :دی... توش میگن آفریقا جنوبی خیلی گرمه ... یعنی واقعا اینا نمی دونن الان تو نیم کره ی جنوبی هوا ســــرده :|
فکر کنم اینا منظورشون از بزرگترین بانک اسلامی اینه که تعداد شعبه هاشون زیاده.چون ایران کشور بزرگیه و اینا هم هرجا رسیدن چندتا شعبه از خودشون در وکردن :27:نقل قول:
سوتی های مجری ها و گزارشگرها بزرگترین سوتیهای جهان اسلامه :46:نقل قول:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
دیشب شیلی یه لحظه اومد گل بزنه فردوسی پور تا اومد داد بزنه سرفش گرفت :31:نقل قول:
دیشب فردوسی پور خودشو ترکوند
هی میگفت از همه فوتبال دوستان و مردم عزیز و موجودات مریخی و سایر افرادی که در کرات آسمانی زندگی میکنند و...تقاضا دارم دعا کنید اسپانیا و شیلی صعود کنند.
اسپانیا = :40:
ساعت خواب . حالا که بیدار شدی برو از بازیه کره 4 تا سوتی جمع کن بیار اینجا بریز رو دایره بخندیمنقل قول:
براساس نرخ و میزان دارایی ها عنوان میشه که در این زمینه بانک ملی ایران-سال 2009- با دارایی ای در حدود 45.5 بیلیون دلار رتبه نخست را در بین بانکهای اسلامی داره ...
من میخواستم بگم که شما زودتر گفتی . مرسی :20:نقل قول:
نمیدونم بعضی ها از چیزی خبر ندارن فقط دوست دارن یه حرفی زده باشن که موجودیت خودشونو اعلام کنن.
یکی نیست بگه بابا اگه از بانک و این چیزا خبر نداری لازم نیست چیزی بگی همون سوتی هارو بگیری خیلی بهتره .
اوه اوه اين گزارشگر راديو چه نابوده:27:.
به ديگو فورلان ميگه ديگو فرلان(با كسره):31:
ديوانه! لگانو رو هم ميگه لاگانو:18: