هنوز نتایج اعتراض ما نیومد !!! ... در حالی که گفته بودن یکشنبه هفته پیش میاد !!
Printable View
اههههههههه!!!! چقدر دیررر.نکنه مدرسه نرفته بگیره ؟؟؟نقل قول:
جواب اعتراض من هم اومده بود.دیروز رفتم بگیرم.همه رو اعتراض زده بودم و کم نشده بود.تقریبا نصفش بیشتر شده بود بین ۲۵. تا ۱ نمره(برای دینی). حسابان هم فکر می کردم آخرش ۱۴ بگیرم که داده بودند ۱۱.۲۵(شاید گرفته بودم:دی ) که شد ۱۱.۵.
معدل کتبی هم ۱۵.۱۸ . معدل کل سه سال هم فکر کنم نوشته بود ۱۸.۱۸ .
به هر حال پیش به سوی کنکوری با چند رتبه ۱(یکیش من٬ بقیه اش هم شماها:دی)
ما هم همینطور. فکر کنم اوضاع منطقه 3 کلا اینطور باشه. شما هم منطقه 3 بودین ، نه؟نقل قول:
منم منطقه 3 هستم ولی اومده کارنامم.کارنامه کلی به ما دادن کارنامه سال رو به ما ندادنا.نقل قول:
__________________________________________________ ___________________________
امضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منطقه 3 هستم ! ...نقل قول:
ماله ما رو که هفته بعدش دادن حالا ماله شما رو ندادن دیگه نمی دونم چرا.نقل قول:
کل شهر و استان رو ندادن یا فقط ماله شما رو ندادن ؟؟؟
منم منطقه 3 هستم !
2 هفته است کارنامه گرفتم رفت تموم شد ...
نتایج اعتراض شهر ما که نیومد ! ... میگن معلوم نیست کی بیاد !!! :Dنقل قول:
برای من تازه دوشنبه هفته پیش کارنامه دادن فقط همون روز هم میشد اعتراض زد !
مسخرشو در اوردن اونایی هم که اعتراض زدن اصلا بیخیال شدن
بنده خداها از دوشنبه تا 16 هی میرفتن مدرسه نتایج نمیومد
ماله ما هم اینطوری بود.نقل قول:
__________________________________________________ ___________________________
امضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره نتیجه اعتراض من اومد ! ...
ادبیات 0.25 کم شد !!! 1.5 نمره هم تو درسای دیگه اضافه ! ... یعنی بعضی درسا احتمال میدم طرف اصلا نگاه نکرد همون نمره قبلی رو گذاشت ! !!
بعضی درسا که رو چون نمرات بالاس و یا اینکه بیشتریا همون نمره رو اوردن نگاه نمی کنن.کسایی که نمرات زیر 10 دارن رو خوب تحصیح می کنن و بعضا بهشون کمکم می کنن.
بچه هاي سال سومي از اين تاپيك براي امتحانات نهايي استفاده كنين.
اين لينك هم به دردتون ميخوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا فراموش نكنين بهترين منبع براي امتحانات نهايي كتاب درسي هست تمريناتش رو حل كنين و از روي گام به گام جوابهاش رو چك كنين مطمعن باشين نمره نهايي بالاي 18 ميگيرين.
دوستان عزیز از من به شما نصیحت ، اگه میخواین نمره خوب بیارین از حالا به دوره کردن درساتون بپردازین سال قبل چون رای گیری بود برنامه ها رو جوری بستن که نمیشد کتاب رو تموم کرد . امسال هم به علت جام جهانی که جلو انداختن ، دقت کنید از حالا شروع کنید چون تو کنکورتون تاثیر داره
سلام زمين چطوربودازنظرتون؟بنظرم بدنبودبهترديني بود؟.جبرفك كنم سخت بود ن؟
جبر و دینی سخت بود:| جبر یه سوال هایی داده بودند که سال های قبل نیومده بودند.
فیزیک و حسابان رو خدا میدونه چجور میگیرن.:n03:
برنامتون براخوندن عربي چيه؟
برنامتون براخوندن عربي چيه؟:n28:منكه از عربي خيليييييييييييي متنفررررررررررررررررررررر م
منم بدم میاد ولی نمرم خوب بوده:n02:امروز معنی هارو خوندم و فردا هم قواعد + بنی هاشمی. خدا کنه اینو سخت نگیرن:|نقل قول:
بچه ها امتحان نهايي رو جدي بگيرين . باتوجه به اينكه تاثير سوابق مستقيم شده هر يه نمره نهايي معادل 4 درصد توي كنكور هست. تازه در آينده نزديك بيشتر هم ميشه.
سعي كنين توي درس هايي مثل فيزيك و رياضي و شيمي هيچ راه حل تستي استفاده نكنين فقط راه حل كتاب درسي رو برين. از روش تناسب براي حل مسئله هاي شيمي استفاده نكنين به هيچ وجه. اگه توي فيزيك گفته چيزي رو از روي نمواد حل كنين، نمودار رسم كنين و بعد حلش كنين. وقتي گفته حاصل حد رو حساب كنين به هيچ وجه هم ارزوي و هوپيتال نرين فقط از روش ساده سازي استفاده كنين.
برين لينك سوالات نهايي سال هاي گذشته رو از اين سات بردارين و كليد تصحيحش رو نگاه كنين ببينين چطور بارم بندي كردن و هر راه حل 0.25 الي 0.75 صدم نمره داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عربي اسون بود خيلي خوب بود خدا دعاتو براورده كردنقل قول:
برنامتون برا زيست چيه عاخا؟:n13:
عربی آسون بود.
حسابان رو چه کنم؟:n02:
حسابانو خوب ميشي نترس.مازيست داريم انقدره خوشحالم بعداز هرگز يه امتحان مفهومي خسته شدم از حفظي.فقط خداكنه خوب بدن:n19::n06:
زيست يه نيم نمره ننوشتم دلم ميخوادبميرمممممممممممممم:n 28:
حالم از شيمي بهم ميخوررررررررررررررره
سلام مستمری ازراه دورروچطوری حساب میکنندواگه سرجلسه امتحان حاضرنشیم میشه دوباره امتحان دادبه خاطرمریض بودن
راه دور فرقی با بزرگسال نداره.نقل قول:
نه نمیشه.
سلام دوستان
بنظرتون ریاضی تجربی ۹۵ نسبت ب سالای قبل از ۸۸تا۹۴ سخت تر نبود؟؟
اصن شبیه بنی هاشم نبود:n37:
همین گل واژه و بنی هاشمی هستن که در سال های اخیر باعث کاهش نمرات نهایی شماها شدن.نقل قول:
فقط تمرینات کتاب درسی رو ملاک قرار بدین.