فرمایشتون صحیح و متینه لازم به ذکر می دونم جهت تکمیل عرایضم و جهت تشریع فرمایشاتتون، مواردی رو شایان ذکر باشم:
1. من به دوستان اصلا توصیه نمی کنم که برن با گارانتی بخرن یا فلان گارانتی خوبه یا بدون گارانتی!
2.بله گارانتی تو یاران یعنی کشک! مملکتی که به شخصیت و خود آدماش ذره ای تره خرد نمی کنن کی میاد به گارانتی برسه نه جوابگو نیستند. هاردم سوخته بود بهم ببین چه جوابی داد اون مشرکت معتبرو معتبرترین شرکت امتداد سازگار. گفتش شما فکر کن هاردت به طرز مشکوکی منفجر شده!!!!! گفتم برو بابا اطلاعات مهمی دارم پریده رفته هوا بهم میگی فکر کن هاردت خود به خود سوخته؟! ایم گارانتی
3.بیشتر منظورم از با گارانتی اصلی گرفتن اینه که میدونی پکش کامله میدونی وارداتیه و قاچاقی نیست و دستکاری نشده (ایشالا که اینطور باشه) و لوازمت سر جاشه و..
4. پارسه و غیره جات فقط پول دور ریختنه بیخودیه ولی گارانتی اصلی جوابگو هم نباشه قطعاتت درسته و گوشت همچنین
5. سایت های دیجی کالا و گوشی شاپ اینا سایتهایی هستن که دارن درامد می کنن می کشین روی خود گوشی مسلما گرون تر از بازاره ولی در عوض واسه شهرستانیها و همچنین واسه تهرونیهایی که نمی خوان ریسک کنن یا آشنایی تو بازار ندارن خوبه چون تا حدودی مطمئنه
درضمن بنده چاکر آریان لند نیز هستم