با سلام
دوستان اگر مودم یکسره روشن و چراغ ای دی ا ال هم همچنان روشن باقی بماند ایرادی نداره؟ با توجه به اینکه مودم پس از مدتی روشن بودن بدنه ان گرم میشود. مودم من تی پی لینک هست.
Printable View
با سلام
دوستان اگر مودم یکسره روشن و چراغ ای دی ا ال هم همچنان روشن باقی بماند ایرادی نداره؟ با توجه به اینکه مودم پس از مدتی روشن بودن بدنه ان گرم میشود. مودم من تی پی لینک هست.
نه ، مشکلی نیست !نقل قول:
مودم من همیشه روشنه و مشکلی نداشته !
اما زمانی که با اینترنت کار نمی کنید بهتره خاموش باشه !
سلام دوستان من جدیدن از وقتی که مادربوردم رو عوض کردم وقتی میخوام وارد محیط تنظیمات مودم بشم اصلا نمیتونم واردش بشم وقتی یوزر و پسورد ادمین رو به دستگاه میدم هی میزنه اشتباهه و بازم پنجره یوزر و پسورد میاد حتی ریست هم کردم مودمو و هرکاری باهاش کردم ولی بازم نمیتونم وارد تنظیمات بشم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من یه مشکلی داشتم میخواستم اگه لطف کنید کمکم کنید
من از ودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G استفاده میکنم و آلان روی bridge هست و وقتی کامپیوتر خاموش باشه هم میتونم از wireless استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری وی پی ان رو rout کنم
که هم با notebook (os:XP وهم با گوشی (android) بتونم از وی پی ان استفاده کنم
ممنون
و اما یه مشکل دیگه :41:
وقتی مودم روشنه noise شدیدی میندازه رو سیستم صوتیم: تپ تپ تپ تپ تپ اینطوری صدا میده
دوستان چراغ adslروشن میشه ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
فکر کنم این مودم وی_پی_ان رو ساپورت نمی کنه !نقل قول:
اسپلیتر رو چک کنید ببینید مشکلی نداره ؟نقل قول:
احتمالا اعتبارتون تموم شده !نقل قول:
با سرویس دهنده تون تماس بگیرید !
netw0rksعزیز مشکل اعتبار ندارم با سرویس دهنده هم تماس گرفتم مودم رو هم ریسیت کردم ولی مشکلم حل نشده
نمیشه network جان :41:
آقا هوز تپ تپ تپ تپ تپ صدا میده
معمولا در صورتی که چراغ ADSL روشن باشه و اینترنت خاموش ، ایراد از طرف سیستم شما نیست !نقل قول:
ببخشید منظورتون از سیستم صوتی چیه ؟نقل قول:
مودم رو بزارید تویه یک قابلمه :31: و انتن شو بزارید بیرونه قابلمه !!!!!!!!!!نقل قول:
ُِسیستم صوتی تون مشکل داره :20: که نویز میگیره ! میتونید کابل ها رو چک کنید
سلام من امروز این مودم و گرفتم و تنظیماتم انجام میدم ولی با حالت PPPOE مشکل اره و کانکت نمیشه ! فقط با BRIDGE کانکت میشه !
مشکل از چی میتونه باشه !؟
منظورم سپیکرمه دیگه
سونی gzr8d
اون وی پی ان و کسی نمیدونه چکار باید کرد؟
سلام
مودم من TP-LINK TD-W 8901 هست . برد مودم بسیار کم شده ، مثلا دو تا سه متر . دلیلش چی میتونه باشه ؟
محل مودم تغییر نکرده است . هیچ مورد محیطی خاصی هم به وجود نیومده ...
شما يه بار رست سخت افزاري كنيد. بعد از اين كار دوباره تنظيمات رو انجام بديد.نقل قول:
به احتمال زياد بايستي مشكلتون حل بشه.
اگه ميتونيد يه اسكرين سات از تنظيماتي كه انجام دادهايد رو اينجا قرار بديد.
ميشه كمي بيشتر توضيح بديد؟نقل قول:
با توجه به گفتههاي شما موارد زير رو انجام بديد:نقل قول:
ابتدا مودمتون رو رست سختافزاري كنيد و بعد از اون هم تنظيماتش رو مجدداً انجام بديد.
در محيط اطراف خانه ببينيد آنتن يا راديو و يا وسايلي از اين قبيل نصب شده هست يا نه.
شايد محيط تغيير نكرده باشه ولي جهت آنتن به طرف شما تغيير پيدا كرده باشد.
شاد باشيد:40:
نقل قول:
شما يه بار رست سخت افزاري كنيد. بعد از اين كار دوباره تنظيمات رو انجام بديد.
به احتمال زياد بايستي مشكلتون حل بشه.
اگه ميتونيد يه اسكرين سات از تنظيماتي كه انجام دادهايد رو اينجا قرار بديد.
100 بار ریست کردم و تنظیمات و انجام دادم نشد ! زنگ زدم پشتیبانی شهراد تو تنظیمات مودم دوتا گزینه داشت VCI و یه همچین چیزایی بود تغییر دادم درست شد !
آيا در حالت PPPOE مودمتون كانكت ميشود؟نقل قول:
منظورم اينه كه مودم از Router سرويس دهنده اينترنتتون IP دريافت ميكنه؟
نقل قول:
آيا در حالت PPPOE مودمتون كانكت ميشود؟
منظورم اينه كه مودم از Router سرويس دهنده اينترنتتون IP دريافت ميكنه؟
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نتیجه رسیدند که ! :13:نقل قول:
تو تنظیمات مودم دوتا گزینه داشت VCI و یه همچین چیزایی بود تغییر دادم درست شد
دقیقا برای من این مشکل وجود داره؟!!! دلیلش چی میتونه باشه؟:41:نقل قول:
نگاه کنید ببینید چراغ DSL روی مودم روشن هست یا نهنقل قول:
از طریق Web config هم تست کنید و نتجه رو کامل بفرماید
من مودم D-Link DSL-2730U خریدم سری N
من چند ساله از صبانت سرویس دارم و مودم قبلیم یو اس بی بود.
حالا این که وصل میکنم برای نصب وقتی از سی دی استفاده میکنم به مرحله دوم که میرسم با این ارور رو به رو میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صورت دستی هم وقتی آی پی آدرس 192.168.1.1 رو وارد میکنم چیزی بالا نمیاد !
تمام اتصال ها رو هم وصل میکنم و چراغشون هم روشن میشه ...
لطفا" منو راهنمایی کنید...
با سلامنقل قول:
اگه قبلی رو با یو اس بی وصل میکردید این جدیده رو با چی دارید امتحان میکنید؟
با کابل لن هست؟
ضمنا یه دور آدرس 192.168.0.1 رو هم امتحان کنید روی مودمتون.
موفق باشید.
مشکل حل شد ...
اشکال از نصب نبودن LAN مادربرد بود ...
با تشکر
سلام
الان چند مدتی هست که من با لپ تاپ نمیتونم سایت های زیر مجموعه گوگل رو باز کنم
بررسی کردم دیدم فقط لپ تاپم با مودمم مشکل داره یعنی لپ تاپ من با مودم دیگران و لپ تاپ دیگران با مودم من هیچ مشکلی ندارند
ویندوزم سون home premium 64 هست
وقتی دی ان دستی میدم درست میشه ولی سرعت خیلی میاد پایین.
انواع دی ان اس ها رو هم تست کردم بهترینش این بود :
4.2.2.4
217.218.155.105
نسبت به اوپن دی ان اس ، فری دی ان اس و ...
ولی باز هم سرعت رو میاره پایین
از ipconfig ، flushdns و سایر دستورات توی cmd هم استفاده کردم ولی نشد که نشد
کسی هست کمکم کنه ؟ :sad:
یک DNS خوب امتحان کتیدنقل قول:
یا از DNS های داخلی شبکتون استفاده کنید
سلام!
برد وایرلس رو نمیشه افزایش یا کاهش داد؟
مثلا حداکثر بذاری که راحت استفاده کنی یا حداقل بذاری که همسایه ها نتونن استفده کنن!
کمه یه خورده بردش به نظرم!
ممنون:11:
اين DNS ها رو امتحان كنيد:نقل قول:
217.218.127.127
217.218.155.155
بسته به نوع سرويسي كه داريد امكان داره بعضي از DNS ها روي سيستم شما بهتره جواب بده.
شما از شركت ارائه دهنده سرويستون بخواهيد كه از چه DNS هايي استفاده بشه بهتره.
دستت درد نکنه خیلی اموزش کاملی دادی.
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان، من میخوام از طریق مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G به صورت ریموت به یکی از کامپیوترهام وصل بشم آی پی استاتیک هم دارم این کامپیوتر با کامپیوترهای دیگه به صورت domain با همدیگه شبکه هستند حالا من این مودم را به کامپیوتر وصل کنم یا به هاب سوئیچ شبکه؟در ضمن لازمه که این کامپیوتر به صورت همزمان هم با adsl ارتباط داشته باشه هم با شبکه داخلی.
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان، من میخوام از طریق مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G به صورت ریموت به یکی از کامپیوترهام وصل بشم آی پی استاتیک هم دارم این کامپیوتر با کامپیوترهای دیگه به صورت domain با همدیگه شبکه هستند حالا من این مودم را به کامپیوتر وصل کنم یا به هاب سوئیچ شبکه؟در ضمن لازمه که این کامپیوتر به صورت همزمان هم با adsl ارتباط داشته باشه هم با شبکه داخلی.
ببین برادر سوییچ کلا هیچی نیست فقط کامپیوترهات رو بهم وصل می کنه و داده ها رو تقسیم می کنه نه آدرس IP حالیش می شه نه Mac داره شما نمی تونی اینترنت رو همین جوری بدی به سوییچ چون تا دستگاهی ادرس مک نداشته باشه نمی تونه از اینترنت استفاده کنه از اون طرف مودم شما در واقع همون روتر هست که دو تا IP آدرس می گیره یکی برای اینترنت یکی هم برای شبکه داخلی و یکی هم مک آدرس داره(در واقع مودم برخلاف سوییچ خودش یک کامپیوتر جداگانست توی شبکت)نقل قول:
خوب حالا بهتره از منبر بیام پایین و زیاد تخصصیش نکنم شما اصلا به سوییچ کاری نداری باید روترت و وصل کنی به کامپیوتر مربوطه و خلاص شبکه هم که خودش کارش رو می کنه ربطی ندارن به هم هر وقت هم خواستی اینترنت و شیر کنی باز هم به سوییچت کاری نداری باید یه کامپیوترت و سرور کنی برای بقیه هم gateway رو قرار بدی به همین کامپیوترت که اینترنت داره! بازم می گم سوییچ هیچ کارست فقط یک رابطه که دستگاهها رو بهم وصل می کنه هیچ کار خاص دیگه ای هم انجام نمیده(سوالت هم بیشتر به قسمت شبکه مربوط بود تا اینجا)
به هر حال موفق باشی
دوستان من 1 ساله که از اینترنت پرسرعت مخابرات با همین دستگاه دارم استفاده میکنم ولی از چند روز پیش با نصب ویندوز 7 هر لینکی رو که دانلود میکنم بعد از چند دقیقه download rate اش به 0 میرسه دوستان اگه بتونن کمک کنن لطف بزرگی کردن tnx
در ضمن من با idm دانلود میکنم
خب دوسته عزیز وقتی هم download rate 0 شده چراغ adsl وصله ؟؟ چراغ اینترنت چشمک میزنه ؟ سایت باز میکنه ؟؟
اگه مشکلات لحظه ای هستش شما مودمتو دوباره کانفیگ کن اگه درست نشد reset to factory کن بعد دوباره کانفیگ کن اگه بازم نشد فریمور تو آپدیت کن
در ضمن اطمینان حاصل کن که اینترنتت مشکل نداشته باشه
اشکال میتونه از برنامه مورد نظر هم باشه میتونه از سایت ها هم باشه
چه Error ی میده ؟؟؟ چی مینویسه پایین صفحه دانلودت ؟؟ اونجا که میزان حجم دانلودی از هر لینک رو مینویسه
در زمان بروز مشکل پینگ از شبکه خارجی بگیرید و اعلام کنیدنقل قول:
ممنون مشکل حل شد از مخابرات بود فکر کنم جون برای دوستم هم که تو کرج میشینه و از مخابرات استفاده میکنه اشکال مشابه من رخ داده بود.
باز هم ممنون از راهنماییهاتون
سلام
لطفا در مورد مودم IP LINK راهنمایی بکنید
1- در مورد کانفیق کردن و استفاده از سیستم وایرلس جهت اتصال به اینترنت لب تاپ
با تشکر
این مودمی که در این تاپیک توضیح داده شد TP-Link هستش !نقل قول:
از پست اول همین تایپک کمک بگیریدنقل قول:
اگر به مشکل خوردید بگید در خدمتیم
سلام دوستان راهی هست که روی این مودم V..P..N تنظیم کنیم که بقیه دستگاههایی که از طریق وایرلس به مودم متصل میشند هم از چیز پی ان استفاده کنند؟
نه عزیز نیستنقل قول: