دوستان کسی الان اینترنتش مشکل نداره؟ از من اکثر صفحه ها باز نمی شه، اوناییم که باز میشه چند دقیقه طول می کشه تا باز بشه!:19:
Printable View
دوستان کسی الان اینترنتش مشکل نداره؟ از من اکثر صفحه ها باز نمی شه، اوناییم که باز میشه چند دقیقه طول می کشه تا باز بشه!:19:
واسه من مشکلی نداشته، سرعت دانلود 1~2 کیلوبایت بیشتر شده:31:
دیشب 12~13 بود امشب 14~16
اگه سرعت دان خوبه اما page نه dns دیگه امتحان کن
opendns: 208.67.222.222
208.67.220.220
google: 8.8.8.8
من فقط با p30world.com مشکل دارمنقل قول:
جدا اینا سرعتشون رو 256 کنن فک کنم از الان خیلی بهتر باشه :دی دیشب من اومدم مث نینا ها 7-8 تا صفحه پشت سر هم باز کنم دیدم داره جون میکنه واقعا اذاب کشیدم ! یا حداقلش شبانش زوری نباشه :دی
بله
شب ها انجمن خودمون را بد باز میکنه.نمیدونم چرا؟!
کم کم اینترنت خیلی توپشون داره بادش خالی می شه!!!:31:
سلام دوستان
کسی که دیگه جوابگو نیست
چرا مشتری باید اذیت بشه خدا میدونه
قیل و قال المخابراتیون :
"ای کسانی که اشتراک از مخابرات دارید این اکانت از سر شما هم زیاد است "
:31::27:
نگاه کنید به وضعیت کسانی که خطشون فیبرنوری نیست و از شرکتهایی که نام نمیارم با سرعت 270 در روز:19: اشتراک دارن الان چقدر اوضاشون خوبه ، ساعت 1 با سرعت 16 کی دانلود میکنه؟ بعضی شبا سرعتشون حداقل 60-70:41:
c++
برادر کفر نگو، مگر از سرویس مخابرات بهتر هم پیدا می شود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضی از دوستان هر چی این مخابراتیا می گن رو باور می کنن، البته حق هم دارن چون اطلاعی ندارن بقیه شرکتا چه جوری دارن سرویس می دن به مشترکینشون.
شیطونه میگه بابامو مجبور کنم خونمونو عوض کنه و بریم یه جا که خطمون فیبر نباشه!!!! هر چند خط بی گناه ما حدود یک سال پیش فیبر نبود ولی به لطف این دوستان مخابراتی عذاب مخابرات بر خطوط ما نازل شد و خط بیچاره اجبارا فیبر شد و ما هم اجبارا مشترک مخابرات شدیم!!!!! و این است پایان یک داستان غم انگیز خط تلفن:41:
من نظرم این هست بریم با کمربندهای انفجاری کل مخابرات رو به صورت انتحاری نابود کنیم و بر گردیم . :31:
چرا اینقدر حرص می خورین ؟
مگه مشکلات دیگمون با حرص خوردن درست شدن که این یکی درست بشه !! :41:
بله حرص خوردن فایده نداره!
ولی اگه مخابرات منفجر بشه دوستانی که توی اون منطقه تلفن دارند تا سالها به مشکل بر میخورند که خوب نیست!!!
باید کار دیگری کرد.باید فکر کرد!
آره حرص خوردن فایده ای نداره اما اگه بی خیالم نشون بدیم یا تو روشون بخندیم از اینیم که هستن پرو تر می شن و فکر می کنن خودشون و اینترنتشون تحوه ایند!!
خدایاااااااااااااااااااا چی کار کنیممممممم؟ کمکککککککک
راستی دوستان کسی می دونه وایمکس ایرانسل چه جوریه ،آ یا قابلیت جا به جایی هم داره یا نه؟ اگه فایده ای داره تا برم سراغ وایمکس:41:
مارو باش که 2 هفته پیش چقدر نقشه کشیدیم برای استفاده از این اینترنت شبانه
کلی لینک واسه دانلود آماده کرده بودم ولی حیف !!!! خیالی بیش نبود
دوستان یه کاری
ساعت 1 همه با هم جمع میشیم و توموم این کیوسک هایی که مال فیبر نوری هست رو منفجر میکنیم!!!!!!!
اگه وجود دارید بزارید بقیه شرکتا رو فیبر نوری ای دی اس ال بدند
اگه بدند مخابرات باید بره پشه بکشه
آخه برادر من مگر شما نمی دانید که غیر از مخابرات تنها کسی که توانایی دادن اینترنت روی خطوط فیبر رو دارد فقط خدااستو ولا غیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خدایا خودت به فریادمون برس
یعنی بگن واسه 512 دانلود نامحدود ماهی 40 تومن بده حاضرید این هزینه رو پرداخت کنید ؟!نقل قول:
من از همین که دانلود شبانه راه افتاد فعلا راضی هستم . هر چند سرعت دانلودش 16 کیلوبایته . بازم کاچی بعض هیچی . امیدوارم در آینده بهتر بشه (چشمم آب نمیخوره! )
اما اون یک گیگ رو مخابرات خورد و یک آب خنک هم روش ... همون موقع که خانم شفیعیان گفت باهات تماس میگیریم مطمئن بودم این یک گیگ رفت که رفت (همون یک گیگی که بعد از ساعت 1 دانلود کردم اما از حسابم کم شد ... ) . فعلا در این چند شب به اندازهء اون یک گیگ دانلود کردم .
اما یک دغ و دلی از مخابرات دارم که هیچ وقت برطرف نمیشه . اونم کشیدن فیبرنوری به کافوی مخابراتی محلمونه . همه جای دنیا فیبر نوری میکشن و سرعت میره بالا اما توی این خراب شده فیبر نوری شده عذاب جون و آینهء دق مردم محله های مورد عنایت قرار گرفته . همین نوری کردن سیستم مخابرات محلهء ما باعث شد تا چندین سال بعد از ارائهء ADSL توی این خرابشده ، ما بهره ای ازش نبریم . عذاب تحمل دایال آپ ، وقتی که خیلی جاهای شهر داشت ADSL ارائه میشد ، همین جور رو دلمون مونده . البته این کوچکترین عقده ای ایه که توی این خراب شده به دلمون مونده . خیلی چیزا بوده و هست که بسیار مهم تر از این سرعت اینترنتن (اصلا سرعت اینترنت جلوشون هیچه ... ) اما چون مدیرای انجمن با دیدن حرفای سیاسی کهیر میزنن نمیشه ازشون صحبتی به میان اورد ...
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
دوستان ، پینگ رو سیاحت کنید ... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی حیف نون ...
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
نیست خیلی عتیقس ، هر بار تست میگیرم بهترم میشه !!!!!!!!!!! :
پینگ رو با سایتتست کردم نتیجه بهتر شد ! شاید چون سروری که باهاش تست میکرد عوض کرد ! :کد:www.pingtest.net
بله ! بخاطر تغییر سرور بود ! یا همون سرور کویت تست کردم نتیجه شد همون عتیقهء قبلی ... :
پ.ن : پشتیبانی فنی شرکت فن آوا توی فروم پرشین تولز لینک قیمتاشونو گذاشته بود منم رفتم یه سرکی کشیدم ! سرعت 128 تا 512 (نتمیدونم این چه معنی میده ! ) با دانلود نامحدود برای یک ماه میشه : 229,000
با چیزی که توی تاپیک مربوطش خوندم سرعت بیشتر روی 20 کیلوبایت فیکس بوده و از این کمتر نمیشده . با این حساب اگه کسی 24 ساعت مشغول دانلود باشه (بدون لحظه ای توقف! ) در طی یک ماه میتونه حدود 52 گیگ دانلود کنه . حالا شما نمیخواد 24 ساعت در نظر بگیرید ! حتی اگر نصف این هم دانلود داشته باشید (من باشم همون 24 ساعت و 30 روز برام درسته! ) ، طی یک ماه میتونید حدود 26 گیگ دانلود کنید . اونوقت برای دانلود 4 گیگ فایل در ماه ، مخابرات 10 هزار تومن پول میگیره . حالا میخواد سرعت 128 کیلوبیت باشه یا 10 میلیون مگابیت . حجم دانلود 4 گیگابایته ... اگر قیمت 4 گیگ در ماه مخابرات رو 10 هزار تومن فرض کنیم (کمی بالاتره! ) میمونه 12900 . این رو که تقسیم بر 2560 (قیمت هر گیگ ) کنیم میشه حدود 5 گیگ . با اون 4 گیگ میشه 9 گیگ . حال 9 گیگ کجا و 26 گیگ در 15 روز و 52 گیگ در 30 روز کجا ...
به نظرتون بخندیم یا گریه کنیم . البته من وقتی به بعضی چیزا و زجرایی که برخی افراد دارن میکشن فکر میکنم (سیاسیه ! جیزه ! نباید گفت ... سردر انجمنم که زده وارد بحث سیاسی بشید = پخ پخ ... یعنی تف ... ) به این چیزا میخندم . فقط امیدوارم در آینده شرکت های دیگر هم بیان و توی محله های دارای فیبر نوری ( و متعاقبا روی تجهیزات DLC ) سرویس ارائه بدن تا با رقابتی شدن سرویس ها ، کمی مخابرات از لفت و لیسش کم کنه ...
خانم شفیعیان
من تا چند روز دیگه با لشکری انبوه شما و مخابراتتونو نابود خواهم کرد
:21:
مگر دستم بهتون نرسه !!!!
اینم پینگ منه
اون بنده خدا یک کارمنده و دستور و سیاست های مدیران شرکت رو اجرا میکنه . چرا میخوای ایشونو نابود کنی ؟! :31:نقل قول:
آره خب. معلومه که حاضرم.نقل قول:
من همین الآنم دارم نزدیک 12 گیگ توی ماه شارژ می گیرم، یعنی حدود 30 تومن. خب اونجوری 10 تومن بیشتر می دم و دیگه نگرانی هم ندارم بابت حجم.
البته به نظر من که امکان نداره 512 نامحدود رو ماهیانه کمتر از 80 تومن بدن.
:31: شما وضعت خیلی خوبه ! پکت لاس دارید ... این از پینگ بالا بدتره . از همون پشتیبانی یه پیگیری بکنید ببینید علت این مشکل چیه ؟ پکت لاس باعث میشه وقتی فایل زیپ دانلود میکنی ، فایل خراب دانلود بشه . فکر کن یه فایل مثلا 500 مگابایتی دانلود کنی و وقتی میخوای اکسترکتش کنی ببینی خرابه . چه حالی به آدم دست میده ؟! حتما این موردو پیگیری و نتیجه هم اگه شد همین جا اعلام کنید .نقل قول:
منم پکت لاس دارم
یعنی کلا هیچ کدوم از پکت هایی که به سرور فرستاده شد ، برنگشت !
همینجا هم مطرح کردم ، خانم شفیعیان گفتند نه ، مشکلی نیست !!!!
خبر از مخابرات:
بنابه شکایاتی از طرف مشترین عزیز داشتیم سرعت شبانه را روی 2 مگ و سرعت روزانه را روی 4مگ بستیم ، به امید رضایت شما کاربران عزیز
شرکت مخابرات اصفهان و حومه
شوخی بود ، خبر کذبه
وای اگه واقعیت داشت!
من دچار کم خوابی میشدم! مگه مرض داشتم روزها بشینم پا نت. نصف شب میومدم!
فردا بازم زنگ بزنیم یکم اصرار کنیم شاید درست شه!
خدایا...
دوستان یه سوال دارم از همه بیاید و پاسخ بدید:
در ماه چند گیگ دانلود دارید؟ چی دانلود میکنید؟
اولیش هم خودم جواب میدم
حدود 8یا7 گیگ
و فیلم های جدید(تا میشه ترسناک و هیجانی و اکشن)
سریال(طنز و ترسناک)
نرم افزار
تعریفی نیست . همون مشکل پکت لاس رو مثل دیگر دوستان ، شما هم دارید . همتون زنگ بزنید پشتیبانی پیگیری کنن . مثل اینکه این مشکل فراگیره !!! انقدر زنگ کششون کنید تا یه فکری بکنن !نقل قول:
.........Zzzz
ساعت 9.37
بچه ها مخابرات سرعت روزانه اش رو کشیده پایین
الان من دارم با سرعت 17 دانلود میکنم و از حسابم هم کم میشه
شما ها هیچ کدوم مشکل پکت لاست ندارین(با توجه به عکسهای گذاشته شده) .دیگه سر هر چیزی نمی خواد به مخابرات گیر بدین.
برای تست پکت لاست اولا احتیاج به برنامه جاواست .دوما باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .سوما فایروال باید غیر فعال باشد.
دوستان سرعت شما هم بده؟
من سرعتم مشکل نداره.
البته صبح که بیدار شدم، پایین بود.
یه بار مودم رو خاموش روشن کردم، خوب شد.
من حدود 12 گیگ.نقل قول:
بیشتر نرم افزار و موزیک ویدئو دانلود می کنم.
آپلود هم نسبتا زیاد دارم.
خدا رو شکر فیلم و سریال بین نیستم، وگرنه اوضاعم خیلی بد می شد دیگه :46:
به سلامتی مخابرات فعلا تلفن رو برنمیداره
سلام
دوستان آخر اینترنت شبانه چی شد؟
استفاده می کنید؟
راضی هستید؟
ارزش داره شب بیدارشم بزنم دانلود تا صبح؟
راستی اینترنت نا محدود هم میده مخابرات ؟
ماهی چند؟
فقط همون یه نوع سرویس را میدند .میگند می خوان سرویسها را متنوع کنند تا حالا که خبری نبوده.نقل قول:
من که هر شب 270 مگ دانلود دارم.که کلا بخوای در ماه حساب کنی میشه 8 گیگ به قیمت خود مخابرات 20 تومن.:13:
واسه چی می خوای بیدار بمونی سیستم را رو اتوماتیک تنظیم کن.
سلام
منم میخوام از سرویس مخابرات بر روی خطوط dls استفاده کنم چند تا سوال داشتم
1.مودم این نوع سرویس با سرویس adsl معمولی فرق میکنه؟
2.الان خود مخابرات چه مودمی را توصیه میکنه و قیمتش چنده؟
3.بهترین مودم وایرلس که با این سیستم مچ باشه و خود مودم هم خوب باشه تا قیمت 100 معرفی کنید
4.برد مودم های وایرلس دار چقدره و برد مارکهای مختلف با هم فرق میکنه؟
ممنون از همگی
مودمش مثل مودمهای دیگست.-2فرقی نمیکنه هر مودمی می خوای خودت بگیر.نقل قول:
تا 100 مودم چی خوبه بگیرم؟نقل قول: