روغن موتورهای داخل ایران هیچ فرقی با هم ندارن الکی دنباله برند نگردید همه ته کرج پر میشن با رند های مختلف
Printable View
روغن موتورهای داخل ایران هیچ فرقی با هم ندارن الکی دنباله برند نگردید همه ته کرج پر میشن با رند های مختلف
نه جناب اینجوریام که شما میگید نیستنقل قول:
روغن های ایرانی برند های اصلی و قدیمی همه کرج پر نمیشن هر کدوم شرکت دارن
اینو حداقل میتونیم ببینیم
گفته ی شما در مورد روغن های خارجی صدق میکنه
متاسفانه اینقدر ما امنیت بالایی داریم کسی نمیتونه ی روغن انتخاب کنه
وارداتی که هیچ داخلی هم با ترس و لرز
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
دوستان برای پارس سال موتوسل کانگرو نقره ای 20w50 مناسبه اب وهوا هم سرده تقریبا . به نظرشما عوض کنم یا همین خوبه
سلام دوستان
روغن بهران تکتاز درجه SG هست ، روغن آترود 12000 هم درجه SG هست .
چه فرقی با هم دارند؟ بنظرتون کیفیت کدوم بهتره؟
دوستانی که استفاده کردند لطفاً راهنمایی کنند
سلامنقل قول:
SG ؟ یا SJ ؟
SGخیلی قدیمیه
اونطرف آب کمتر از SJ نداریم که مخصوص موتورهای 20سال پیشه مثل ماتیز . SG دیگه منقرض شده
ماشینتون چیه ؟
مدل چه سالی هست ؟
نقل قول:
هر دو روغن درجه SG هستند
میدونم SJ جدیدتر از SG هست
میخوام بدونم کیفیت محصولات کدوم شرکت بهتره
از نظر قیمت آترود گرونتر از بهران هست!
سلامنقل قول:
1- از SJ استفاده کنین
2- دوست عزیز کیفیت روغن رو نمیشه با نظرسنجی تعیین کرد چون دارید در ایران نظرسنجی میکنین که یکی از کثیف ترین و آشفته ترین و دزدبازارترین بازارهای دنیا رو داره
تا حالا حداقل 10 بار در اخبارهای ایران دیدم که یک کارگاه تولید روغن تقلبی و بنجل با مارک روغنهای مشهور کشف شده
یعنی اگر چند نفر گفتند فلان روغن رو استفاده کردند و خوب بوده , اصلاً دلیل نمیشه که ما هم اگر بخریم خوب باشه چون ممکنه تقلبی باشه یا حتی خودِ همون شرکت روغن بنجل تولید کنه قابل کنه به مردم
====================================
به نظر بنده وقتی میخوایم روغن بخریم در ایران , اول باید در همون مغازه یک قوطی یا گالنِ خالیش رو بو کنیم . اگر بوی گازوئیل میده پس بنجله . هر چه بیشتر بوی گازوئیل میده بنجلتره
شفافیت هم یک معیار دیگه هست
رنگ قهوه ای تیره هم نشان از بنجل بودن هست .
این روغنها لزوجتشون کم هست , تبخیرشون زیاده , خیلی زود قیری رنگ میشه , بعد از چند روز کار کردن بوی بد میده در موتور , صدای موتور زیاد میشه و نرم بودنش از بین میره
بنده روغنهای باکیفت رو با بنجل مقایسه کردم
روغن درجه یک با سپر حرارتی (یک اصطلاح برای مقاومت بالا در مقابل حرارت) , اصلاً بو نداره , قرمز رنگه , فوق العاده لزج و چرب هست , درجه ی بخار شدنش بالاست , صدای موتور بسیار کاهش پیدا میکنه و نرم میشه
قیمتش تقریباً 30 تا 40% بیشتر از بنجلها هست
===================================
با تست آزمایشگاهی هم دیگه کاملاً مشخص میشه که روغن بنجل هست یا باکیفیت
چند ماه پیش گزارشی پخش شد که مدیر صنفشون گفت واقعاً وضع خرابه . روغنهای تقلبی و بی کیفیت زیاد شده
خبرنگار گفت : حالا مردم چطوری تشخیص بدند کدوم تقلبیه ؟ کدوم بنجله ؟
گفت: به زودی لیست بی کیفیتها و بی مجوزها رو اعلام میکنیم
رفت و دیگه هم پیداش نشد . حکایت موسسات مالی غیر مجازه که حدود 15 سال فعالیت کردند و کسی هم کاری نکرد جز حرفِ بادِ هوا
برای خانواده 206 من روغن موتور لوبریفیانت رو پیشنهاد میکنم برای تمامی تیپ های 206
دوستان یک راهنمای انتخاب روغن موتور یکی از دوستان زحمت کشیده بود در فرمت پی دی اف ارسال کرده بود میدونید کدوم صفحه هست؟
با سلام
من رانا دارم
به نظر من روغن لاکچری شرکت پاسارگاد ۱۰۴۰ خیلی عالیه . حتی قطره ای کم نمیکنه روغن
- - - Updated - - -
با سلام
من رانا دارم
به نظر من روغن لاکچری شرکت پاسارگاد ۱۰۴۰ خیلی عالیه . حتی قطره ای کم نمیکنه روغن
- - - Updated - - -
با سلام
من رانا دارم
سلام این سری 206 تیپ دو ( مدل 90 ) بردم روغن عوض کنه برام اترود 20 50 20000 ریخت این خوبه واسه تهران ؟ من قبلا اترود 10 40 میریختم کلا 1 سالی میشه تا عوضش کنم مصرفم کمه
سلامنقل قول:
قبل از ریختن توی موتور بوش کنین . اگه بوی گازوئیل میده بنجله
اگر سریع قیری رنگ میشه و موتور هم تمیزه پس بنجله
اگر داخل موتور خیلی کثیفه پس باید engine flush استفاده کنین طبق دستورش و درجه یک خارجی باشه مثل preastone اصل یا stp اصل
در گوگل اسمش رو بنویسید برای اطلاعات بیشتر و کلیپهاش
سلامنقل قول:
ممنون میشیم اگه بگین این لاکچری چه بویی میده
بوی تند ؟ یا ملایم ؟
بوی گازوئیل ؟ یا تو مایه ی گازوئیل ؟ یا بوی مخصوص که شبیه چیزی نیست ؟
با تشکر
تبلیغات خوبی بود /////// :n34:نقل قول:
روغن های ایرانی بگیرید انقدر طرف روغن های مثلا خارجی ندید /// ایران بهترین و با کیفیت ترین روغن ها رو داره /// بو که هر بویی میتونن تو روغن بزارن /// به این چیزا نیستنقل قول:
این گرانروی 20-50 برای فصل گرما خوبه /// اگر ازش راضی بودین ادامه بدین /// معمولاً کیفیت روغن ها بین 10-40 و 20-50 کمی سفتی نسبت بهم دارن :n26:نقل قول:
سلامنقل قول:
از بین بردنِ بوی روغن بنجل کار ساده ای نیست و هزینه هم داره دزدها دنبال تولید روغن ارزان هستند وگرنه دیگه سودی نداره براشون
نمیتونند هر چیزی دستشون رسید بزنند به روغن بنجل برای مخفی کردن بوش .
کلاهبرداری در روغن موتور اونقدر زیاد شده که تا حالا بنده خودم حداقل 5 بار گزارش دیدم در اخبارهای تلوزیون از بازداشتِ افرادی که کارگاه زیرزمینی داشتند و روغن بنجل میساختند با گازوئیل و مواد شیمیایی و میریختند توی گالنهای مارکهای معروف و میفروختند به مغازه ها یا همدستانشون
روغن بنجل رو از بو و رنگ و شفافیتش میشه تا حد زیادی تشخیص داد . خصوصاً بوش
بنده گالنهای خالی انواع روغن رو بو کردم د؟ مغازه ها . از روغنهای ارزان و تصفیه شده تا روغنهای مخصوص رولزرویس و لامبرگینی . تفاوت از زمین تا آسمونه . روغن درجه یک یک بوی بسیار بسیار ملایم داره که شبیه هیچ چیزی نیست و یا اصلاً بو نداره .
روغن ارزون بوی گازوئیل میده و هر چی بنجلتر باشه بوش تندتره
همه مردم افتخار میکنند که تولیدات کشور خودشون رو استفاده کنند
ولی اگر قرار باشه یه مشت از خدا بی خبر بی وجدان که تعدادشون هم دائماً بیشتر میشه جنس آشغال و بنجل تولیدکنند و قالب کنند به مردم به قیمت گران و به ریش همه هم بخندند و برند بنز و بی ام و و ویلا و باغ بخرند , هر کسی دانسته از این تولیدات بخره یا بفروشه به مردم و از این بی وجدانهای دزد حمایت کنه پس یا همدست دزدها هست یا در خواب غفلت
بهترین روغن 5w30 چیه؟قیمت مهم نیست
چ ماشینی داری ؟؟؟؟ موبیل روغن خوبیه برای ماشین های لوکس :n10:نقل قول:
مزدا cx5.موبیل 5 لیتری داره؟نقل قول:
مزدا cx5.موبیل 5 لیتری داره؟چند هزار عوض میشه؟نقل قول:
کسی اطلاعی از روغن های موبیل نداره؟
بله داره ... شما چرا نمیری نمایندگی یا تعویض روغنی ؟؟؟ روز ب روز روغن های جدید دارن تولید میکنن میریزن تو بازار :n23:نقل قول:
نمایندگی رشت واسه مزدا ادینول میریزه.تو دیجی کالا دیدم 1 لیتری از 32 تومان داره تا 88 تومان.کدوم رو بریزم.و از همه مهمتر چند هزار باید عوض شه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
سال نوروز بر همگی مبارک
===============-=
اونطرف آب mobil یکی از بهترینهاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در دزد آشفته بازارِ ایران خدا داند چیه
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
دیجی کالا چند مدل 5w30 داره.کدوم رو بخرم و چند هزار کیلومتر کار میکنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
هوا داره گرم میشه .
5w30 مناسب نیست
5w40 بگیرین یا 10w40
فناوریش هم باید همونی باشه که خودرو ساز توصیه کرده یعنی SJ SL SM SN
بیشتر ماشینهای ایرانی SL میخواد
اگر یافت نشد یک درجه بالاترش هم میشه استفاده کرد یعنی SM
=======================
در مورد کارکرد , نمیشه به عددها اطمینان کرد چون خیلی چیزها تاثیر داره در عمر روغن مثل گرمای هوا , سلامت موتور , استاندارد بودن موتور , نوع رانندگی که خشن باشه یا معقول و هوشمندانه , مقدار کارکرد موتور در حال توقف و در ترافیک و اینها
روغن رو باید در 3000 تا چک کرد و اگر قیر مانند نشده و لزوجتش خوبه میشه 500 KM دیگه باهاش رفت و دوباره چک کرد .
بنده در تابستان 3500 عوضش میکنم و در زمستان 4500 KM
اگر روی روغن نوشته 5000 پس بهتره در 4000 رنگ و لزوجتش چک بشه
اگر فیلتر روغن استاندارد و باکیفیت باشه و روغن هم به موقع عوض بشه پس میشه فیلتر رو یک در میان عوض کرد یعنی یک بار فقط روغن و دفعه ی بعدش روغن و فیلتر
سلام دوستان، روغن ایرانی خوب با ویسکوزیته 5w50 یا 10w50 چی سراغ دارید؟ ما تو خوزستان هستیم و برا تابستون میخوام روغنی بریزم که ویسکوزیته بالاش 50 باشه
سلامنقل قول:
گمان نکنم در ایران 5w 50 و 10w 50 باشه و گران هم هست
در ایران 20w50 هست که برای تابستانِ بالای 40 درجه مناسب هست
20w50 اقتصادی هست و مناسب
تکنولوژیش هم باید طبق سفارش خودروساز باشه (SJ,SL,SM,SN)
والا 5w50 هست، بهران رانا هستش، توی سایت ایرانول هم ایرانول رویال نوشته 10w50 داره، اما نمیدونم واقعا در بازار موجوده یا اینکه فقط توی سایتشون نوشتن، 20w50 هم چون من ماشین رو زیاد استفاده نمیکنم و ممکنه تا زمستون هم همون روغن توی موتور باشه، میخوام استفاده نکنم ترجیحا، میخوام یه روغن باشه ترجیحا که هم تابستون و هم زمستون جوابگو باشه
سلامنقل قول:
اگر قیمتش اقتصادی باشه و تقلبی نباشه پس 5w50 تقریباً برای همه آب و هوایی مناسبه. از یخبندان تا گرمای سوزان
والا بهران رانا هستش، قیمتش رو هم من حدود 3 ماه پیش از پخش عمده گرفتم 75 تومن، دیگه نمیدونم چطور تقلبی و اصلیش رو تشخیص بدم، اتفاقا به شرکت بهران هم ایمیل زدم که از کجا تشخیص بدم که اصل یا تقلبیه، اما اصلا جواب ندادن، ولی بعد از 1900 کیلومتر حدود 100 سی سی کم کرد، حالا نمیدونم طبیعیه یا نه، ماشین هم ریو هستش
ایرانول رویال 5w40 هست 4 لیتری 86 تومن . این لیست قیمت ایرانول هست. تو سایتشون مراکز فروش هر شهر هست. زنگ بزن بپرسنقل قول:
این قیمت
اینم عاملین فروش
خب من 5w40 نمیخوام، من میخوام روغن 5w50 یا 10w50 باشه
خب بنده نمیخوام 5w40باشه، من 5w50 یا 10w50 نیاز دارم
توی مشخصات محصول رویال زده 10w50 هم داره . حالا میتونی زنگ بزنی سوال کنی تو بازار موجود هست یا نه.10w40 استفاده میکردی قبلا مشکلی داشتی ؟ چون سطح کیفی این روغنا خیلی بالاتر از ریو هست. حالا تفاوتی در کارکرد موتور دیدی ؟ مثلا نرم و بی صدا شدننقل قول:
آره، توی مشخصات زده که 10w50 هست، اما هر چی تو بازار و توی اینترنت گشتم، موجود نبود، حالا باید زنگ بزنم ببینم اصلا چنین محصولی دارن یا نه، قبلا 10w40 با سطح کیفی sl استفاده میکردم و تابستون چون خوزستان خیلی گرمه، احساس میکردم صدای موتور انگار خشک کار میکنه و روغن هم مثل آب میشد و اون روانکاری مناسب رو توی اوج گرما نداشت
سلامنقل قول:
کلاس روغن فراموش نشه
باید ببیید خودروساز چی توصیه کرده
احتمالاً ماشینتون SM میخواد یا SL
آره sl رو گفته حداقل باید بریزید، حالا sm یا sn هم باشه که چه بهتر
سلامنقل قول:
فقط یک درجه بالاتر از سفارشِ سازنده میشه استفاده کرد موقع ناچاری
یعنی به جای SJ میشه SL ریخت
به جای SL ميشه SM
به جای SM هم SN
چون آلیاژ موتورها فرق میکنه
روغن نامناسب میتونه باعث خوردگی شدید و سریع فرسوده شدنِ موتور بشه