دوست خووبم من میدونم 540 گرافیک خوبیه من f12gfx باگرافیک 330 دارم ولی دوستان تو پست ها نوشتن اون بازی battlefield 3 رو تو high اجرا نمیکنه واس همین اون حرفو زدم اگه اطلاعت بیشتری دارین ممنون میشم که بگیننقل قول:
Printable View
دوست خووبم من میدونم 540 گرافیک خوبیه من f12gfx باگرافیک 330 دارم ولی دوستان تو پست ها نوشتن اون بازی battlefield 3 رو تو high اجرا نمیکنه واس همین اون حرفو زدم اگه اطلاعت بیشتری دارین ممنون میشم که بگیننقل قول:
لطفا جواب اینو هم بدیننقل قول:
روی high خیلی راحت اجرا میشه رو ultra مشکل داره فقط (البته پست های قبلی کاری که دوستمون گفت انجام بدی میتونی رو ultra اجرا کنی ) نمره کارت گرافیک برای اجری این بازی 5 یا 6 بود از 10 و cpu نمره 9نقل قول:
من خودم یه ماهه این لپ تاپ رو دارم اونایی که میدونم جواب میدم ( تخصصی نیست نظرات شخصیمه)نقل قول:
MEMORY 6GB
PROCESSOR: INTEL(R)CORE(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHZ
GEFORCE GT 540M
WINDOWS 7 HOME 64
بلوری هم رایت میکنه و هم میخونه
کیبورد چراغ داره و اتومات روشن میشه (میتونی کاری کنی که روشن نشه اگه شارژ بخوایی دیرتر تمام شه)
واسه عمرو داغی یه ماه که من دارم تقریبا ظهر تا اخر شب روشنه و در حال بازی یا فیلم دیدن داغ کردن زیادی حس نکردم دیگه نمیدونم چقدر عمر کنه
LED FULL HD هم که کیفیتش فوق العادست با رزرولشن بالا من که موقع بازی کردن و فیلم نگاه کردن واقعا لذت میبرم
واسه اجرای بازه هم بازی مثل همین BTF3 که گفتین رو HIGH راحت اجرا میشه اما ULTRA مشکل داره کلا بازیهایی در این حد رو ULTRA نمیتونیم با این لپ تاپ اجرا کنیم حالا امروز COD جدید هم میگیرم تست میکنم نتیجشو میزارم اگه خواستید
اینم عکس بررسی قدرت سیستم برای اجرای BTF3 نمرات از 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من F227 دارم بایوس رو اپدیت کردم کاره خاصی نشد :31: چون اصلا نمیدونستم خطریه یا نه اما شما بازم منتظر باش بقیه جواب بدن مطمئن بشینقل قول:
چند سوال در مورد f215 داشتم
1- عملکردش در بازیهای سنگین جدید مثل بتلفیلد و run در تنظیمات بالا چطوره؟ داغ می شه؟ من استفاده گیمم کمه ولی می خوام گیمها سنگین راحت اجرا بشند و با توجه به قیمت بالای لپ تاپ های گیمینگ ارزش خرید ندارند.
2- سه بعدی بودنش ارزش داره یعنی فیلمهای دو بعدی واقعا به سه بعدی تبدیل می کنه؟ کلا تجربه سه بعدی چه طوریه؟
3- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ به n55 ایسوس می رسه؟
4- کیفیت ساختش خوبه؟
کلا با توجه به قیمت 1970 برای این لپ تاپ (سایت rayan saba) ارزش خرید داره
سلام به همه دوستان من میخوام یه سونی بخرم موندم چی بگیرم F224FX یا F227FX فرقشون رو هم میدونم در بلوری رام و بلوری رایتر هست حالا از دوستان راهنمایی میخوام که کدومشون بهتره بخرم؟از نظر کارایی کیفیت سونی بگیرم یا ایسوس نظر خودم هم برای ایسوس N53SN فول.وN73SV با بلوری رایتر.این 2 مدل ایسوس هم مد نظردارم حالا از بین این 4 تا لپ تاپ بگید کدوم از همه قدرتمندتر و با کیفیت تره برای بازی و فیلم نگاه کردن با کیفیت بالا میخوام.مرسی هر کی راهنمایی کنه ممنون میشم و در اخر نظراتو با هم مقایسه میکنم بعدا هم انتخاب میکنم.ممنون.:20::11:
یکی نیست جواب ما رو بده اگه کسی این لپ تاپو داره یا اطلاعی در مورد این لپ تاپ داره ممنون می شم جواب بده من بین این مدل و n55 ایسوس مرددم ایسوس گرافیک قوی تری داره و همچنین از صداش خیلی تعریف می کنند ولی سه بعدی بودن این لپ تاپ هم مزیت بزرگیه بخصوص با توجه به اینکه فول اچ دی هست من نمی خوام خیلی گیم بازی کنم اگه هم بازی کنم لزومی نداره رو ultra اجرا بشه رو high هم جواب بده خوبه(run و بتلفیلو و ...)نقل قول:
لطفا مزیت ها و معایب این لپ تاپو ذکر کنید
نقل قول:
سونی هم صدای خوبی داره ، مسلما راضی کنندست اما عالی نیست
در مورد بازی بهتر هست بنچمارک پردازنده رو ببینی
در کل بهتره بگم که اگر هدفت بازی در رزولیشن FHD هست بیخیال باید بشی ، البته ایسوس در بازی ها قوی تر هست اما کیفیت تصویر HD هست و چندان چنگی به دل نمیزنه !!!کد:www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html
سلام دوستان...بنده لپتاپ مدل f22cfx رو به قیمت 1950000 خریدم..
ولی هاردش صدا میده..مثل صدای خرده شدن چوب توسط موریانه..البته صداش فقط در سکوت مطلق میاد..ولی نگرانم کرده.کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟
ولی لپ تاپ فوق العاده ایه..تمام بازی هارو(8 call of duty و بتل فیلد) full hd بدون مشکلی بازی میکنم..کیفیت صداشم واقعا عالیه.فقط مشکلم با صدای جیر جیر صداشه ..لطفا راهنماییم کنین
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون مشکل نیست عزیز من هاردهای جدید اتوماتیک قابلیت رفع بدسکتور رو دارن که اون صدای تق تق رو میدن الان جدیدا ایسوس چند مدل جدید از جمله N53SN و N73SV هم همین صدا رو میدن منم میخوام سونی بخرم بهمن ماه میخواستم بدونم چه طوریه ارزششو داره ؟شما اگه برات امکان داره از طریق یاهو مسنجر بنده رو ادد کن تا همه چی رو برای شما توضیح بدم و چند تا سوال هم از شما داشتم.ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام fokahi110...عزیز من آی دی Xperia_Arc_sony رو اد کردم...پی ام هم زدم واست..این جریان هاردو از کجا شنیدی یا از کجا میدونی؟؟مطمعن باشم؟؟؟
سلام دوستان
در حال حاضر با 160-170 تومن کدوم مدل سری f رو بخرم بهتره؟(بلوری نداشته باشه هم مشکلی نیست)
فرق گرافیک 520 و 540 خیلی زیاده؟
نقل قول:
اگر بازی نمی کنی 520 کافیه ، اما اگر بازی میکنی 540 باید باشه و اگر حرفه ایی بازی می کنی هیچ کدوم بیاز های شما رو برطرف نخواهد کرد/
F224FX برای خرید مناسب هست
ممنون دوست عزیر . بازی زیاد نمیکنم ولی با نرم افزار های طراحی زیاد کار میکنم.نقل قول:
به نظر شما صرف میکنه 250 بذارم روش f215 رو بگیرم؟
من 540 دارم...در بهترین حالت دارم بازی های غول و بازی میکنم..کم نمیارهنقل قول:
سلام
دوستان شما بین n55 و f215 سونی کودومو پیشنهاد می دید اگه می شه با دلیل و ذکر نقاط ضعف و قوت هر کدوم برام توضیح بدین ممنون می شم. در من من گاه گاهی بازی می کنم و شنیدم سونی هم بازیا رو خوب جواب می ده؟ در ضمن صفحه نمایش سه بعدی سونی در چه حدیه؟ ارزش داره ؟ چون من به خاطر کیبورد بهتر و صفحه نمایش بهتر و سه بعدی سونی مرددم وگرنه n 55 مدل خوبیه
کیفیت صدای سونی به ایسوس می رسه( با وجود ساب ووفر برای ایسوس)؟ من معمولا روزی حدقل 15 ساعت لپ تاپو روشن می زارم f215 از نظر داغ کردن و کار زیاد چه جوریه تو کارهای سنگین و بازی زیاد داغ می کنه یا نه؟ ولی اگه دوستان در ضمینه سه بعدی بودن این لپ تاپ بیشتر توضیح بدن ممنون می شم.
سلام
کسی میدونه f234 با گارانتی امرتات اومده یا نه؟
سلام
منم سؤال مشابهى دارم . كسى ميدونه مدل F23 خصوصا EFX تو ايران ، كجا يافت ميشه؟
هر كي ميدونه تو رو خدا بنويسه. خيلي لازمش دارم
نقل قول:
سلام
تو پایتخت با گارانتی الماس هست قیمتش 1750
خوب چرا f234 نمیگیری؟ b-ray rom داره رمش 6 گیگه میشه 1960
ممنون از جوابتون. جدى ؟ مطمئن هستيد اون جا يافت ميشه؟
اخه من توو فروم هاي خارجي زياد search كردم. اين مدل جديده و هر كي خريده راضيه. مخصوصن از كيفيت بالاي صفحش. Blue- ray و rom خيلي واسم مهم نيست. از CPU ش هم خبري داريد ؟ و امكان سفارش SSd؟ و premium بودن ؟
ولي شنيدم سرروصداي كولرش خيلي زياده. الماس هم كه بد تعريف ميكنن ازش!
کسی اینجا f215 نداره؟ 3dش ارزش داره یا نه؟
با ايران رهجو تماس داشتم . مدل f226 وf 227 رو فقط دارن. ولى جديد ترين و بهترين مدل F 237 هنوز به طور رسمي وارد ايران نشده. منو به سايت sony-mea راهنمايي كردن و اينكه 3-4 هفته بعد اين مدل هم مياد. اما قيمتش بالاي 3.5 در مياد. اين مدل مجهز به core i7- 2860qm هست كه قويترين config موجود در جهان در حال حاضره. من توي فروم Notebook froum هم كه بودم از اين مدل حرف ميزدن.و توصيه كردن كه منتظر شو. البته اينو هم ياد اوري كنم كه همه از f226 راضى هستن و ظاهرا زياد هم سرو صدا نداره. قيمتش ٢/٠٠٠٠٠٠ تومن و مجهز بهcore i7 2720 Q m.
سلام دوستان نظرتون راجب مدل Sony Vayo F224 FX/B/S چیه گویا بلوری رایتر داره از نظر کارایی چه طوره خوبه؟با گارانتی ایران رهجو پیدا میشه؟مرسی ممنون اگه راهنماییم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20::11:
سلام آقا شما با گارانتی رهجو میخرید؟ یا با گارانتی دیگه کلا چه فرقی داره؟
سلام به همه پیش کسوتای سونی من دیروز رفتم تو یه مغازه در مورد سری اف سونی پرسیدم فروشنده ازش بد گفت و بهم توصیه میکرد asus n 55 بردارم می گفت که سری f شارژحداکثر یه ساعت نگه می دارند و می گفت که آداپتوراشون خیلی سنگینه (حدود 1 کیلو ) دوستانی که این سری را دارند لطفا راهنمایی کنید آیا این حرفها درسته؟:41:
كسي مدونه f23efx. يا f23bfx. خروجي hdmi
3d ساپورت ميكنه يا نه
ممنون
راس ميكن اقاي عليرضا ! power dock هاي سري جديد سوني سنكين هستن. ولي شما ميتونين ٢ تا تهيه كنيد يكي واسه سر كار يكي واسه خونه ؛ اين طوري مشكل تا حدي حل ميشه. كلا اين مدلا زياد واسه حمل و نقل مكرر مناسب نيست جز اينكه محل كار و خونه شما نزديك باشه و جاهاى ديكه هم نخواين زياد ببرينش. البته اينو هم بايد اضافه كرد كه تمام pc هاي مدرن و قوي دنيا الان دارن به همين سمت ميرن يعني power dock داشتن. در عوض سوني قابليتهايي داره كه خيلي ها ندارند. asus با دوامه ولي به زيبايي سوني نيست و LCD هم كه اصلا قابل مقايسه نيست ! ديكه بسته به سليقه خودتونه.
با سلام
ببخشید اگه اینجا این سوال مربوط به این تاپیک نیست . اما مجبورم در این تاپیک مطرح کنم .
من از سری F مدل VPCF11GGX/B را به استفاده می کردم . چند هفته پیش لپ تاپ مشکل پیدا کرد و برای تعمیر به شرکت ایران رهجو فرستادم . بعد از عیب یابی مشخص شد که ایراد از CPU است . اما مشکل اینجاست که ایران رهجو سی پی یو این مدل را موجود ندارد . مدل CORE I7 820QM 1.73GHZ .
متخصصان و دوستان کمکم کنید ..
1- از کجا می توانم این مدل سی پی یو را پیدا کنم ؟
2- سی پی یو CI7 خانگی می تواند جایگزین سی پی یو لپ تاپ شود ؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککک
اگه اطلاعاتی دارین خوشحال میشم کمکم کنید EMAIL: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر قطعات pc روی لپ تاپ نمیشه گذاشت ولی چیزی که هست این لپ تاپ ها به دلیل کمبودشون تو ایران معمولا گیر نمیاد...فوقش اینه بشه از یه cpu هم رده استفاده کرد
ببخشین اینجا همه از مشخصات فنی حرف زدن جالب بود ولی یه سوال که واسه من پیش اومده اینکه تو سایتهای خارجی رنگهای دیگه به جز سیاه گذاشتن .کسی رنگ سفیدشو داره ؟؟ من که هر چی گشتم تو بازار نبود. تو عکساش که خیلی زیباست نظرتون چیه؟
سلام
من میخوام یه لپتاپ از سری F بگیرم و 2 میلیون پول دارم. :13:
کاربرد: بازی - فیلم - اینترنت
رم میخوام 8 باشه + 3d نمیخوام + wimax اگه داشته باشه بهتره + بلو رایتر اگه باشه بهتره
cpu هم میخوام از دل 5110 و n55sf asus قویتر باشه :5:
چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ راستی میخوام ترجیحا Made in usa یا japan باشه.
در ضمن این مدل هایی که وایمکس داخلی دارند با ایرانسل مشکلی ندارن ؟ یعنی ایرانسل سرویس میده به این لپتاچ ها ؟
دوسته عزیز الان چند ساله دیگه جنس الکترونیکی با برچسب :
made in u.s.a یا made in japan وجود نداره و همه چینی هستن و اونم بخاطر اینه که چین کارگراش پول خیلی کمی میگیرن
وجود داره دوست عزیز شما پول بده من برات مید این بهشت رو هم می یارم و مسیله اینکه بخاطر قیمت این جنس ها تاجر اون هارو وارد نمی کنه
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
عزیزم میدونی یه کارخونه cpu هاش همه یکی پس لوازم خونگی که نیست موتورذش قوی باشه اینا فقط تو یه شرکت سر هم می شه cpu core i7 2670 کش cpu corei72690 کش
من خودم با تکنسین هایش صحبت کردم میگن نیست بعد شما میگید هست ؟؟؟نقل قول:
وجود داره دوست عزیز شما پول بده من برات مید این بهشت رو هم می یارم و مسیله اینکه بخاطر قیمت این جنس ها تاجر اون هارو وارد نمی کنه
البته قبول دارم به تعداد خیلی اندک از یه مدل خاص بدلیل ضرافتی که دارن وجود داره مثلا یه مدل خاصش آمریکاییش هست
ولی شما رفرنس تو نت هم بدی ما قبولت داریم
من رفتم دوبی با همین دو عدد چشم خودم دیدم نهایت تاجر بخاد وارد کنه درجه2 چین ررو وارد میکنه این لبتابهایی ام که می بینی تو ولی عصر تاجر شز یه ادمیه به نام سعید علیخانی من دیدمشنقل قول:
pishnahade man Sony Vayo F236HG/B
2600 iran Rahjoo 3 years warranty
دوسته عزی اینکه دلیل نمیشه!!!نقل قول:
من رفتم دوبی با همین دو عدد چشم خودم دیدم نهایت تاجر بخاد وارد کنه درجه2 چین ررو وارد میکنه این لبتابهایی ام که می بینی تو ولی عصر تاجر شز یه ادمیه به نام سعید علیخانی من دیدمش
تو خیلی شهر ها خودشون دارن جنس وارد میکنن
در ضمن گفتم شما رفرنس بده تا ما هم ببینیم
رفرنس اینترنتی بده نه ادرس خیابونی
نقل قول:
pishnahade man Sony Vayo F236HG/B
2600 iran Rahjoo 3 years warranty
دوسته عزیز لطفا فارسی تایپ کنید وگرنه گرازش تخلف داده میشه
قیمت ها هم افزایش پیدا کرده
بهتره شما نظر تخصصی بدی نه نظر شخصی
نظرتون درباره ی Sony VAIO VPC-F24Q1E/B چیه مناسب گیم هست ؟ بین این و n55 کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ (از آلمان می خرم فرق این دو مدل با هم 100 یورو هست )
VAIO Display Premium (1920x1080), Intel® Core™ i7-2670QM QuadCore (2.2 GHz to 3.1 GHz), 640GB HDD 7.200, 8GB RAM, 2048 MB NVIDIA® GeForce® GT 540M, Blu-ray Combo, Windows® 7 Home Premium 64bit