سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d
Printable View
سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d
تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene:31:
تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene:31:
خب اون آموزشایی که من از 3D BUZZ گذاشتم دانلود کن ... کلش 1.5 گیگه :31:نقل قول:
دیدم ولی نمیتونم 11 گیگ دان کنم که :d چون حجمم رو به پایانه pdf میخوام
رات میندازه ....
تو پنل Project از پوشه ی Standard Assets پوشه ی Character Controller رو انتخاب کن و First Person Shooter رو روی صحنه ت بزار :20:نقل قول:
اینا رو خودم یاد گرفتم همون دیشب :d
حالا یک سوال مهم تر چه جوری تو بازی تفنگ بذارم؟ که بشه تیر هم زد؟:d
خوب دیگه ارتاس جان جاوا یا c# دستتو می بوسه یک مدل تفنگ رو زیر شاخه دوربین ات کن .
سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین.:20:
آره خیلی خوبه ... الان باید شروع به یادگیری کدهای یونیتی کنی.نقل قول:
سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............................................
یعنی چی این ؟ :18::31:نقل قول:
سلام , چند تا سوال داشتم :1-چطوری میتونم به یک شی نسبت بدم که با W, D, A, S حرکت کنه؟
2-چطوری برای بازی اسمان بسازم؟
3-چجوری به زمین تکسچر بدم؟
ممنون:11:
ببین خب سوال اول تو بیشتر به قسمت برنامه نویسی مربوط میشه و دو سوال دومت به قسمت طراحی بازی .نقل قول:
سلام , چند تا سوال داشتم :1-چطوری میتونم به یک شی نسبت بدم که با W, D, A, S حرکت کنه؟
2-چطوری برای بازی اسمان بسازم؟
3-چجوری به زمین تکسچر بدم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اینجوری نرو جلو.
اول به قسمت طراحی بازی مسلط شو و بعدش برو سراغ برنامه نویسی.
چون اینجوری که نمیشه هر سوالی رو بیای تو این تاپیک بپرسی شاید کسی نباشه بت جواب بده :20:
من طراحی بازی رو از آموزشای تریدی باز یاد گرفتم ... واقعا آموزشای خوبیه.
مطمئن باش ببینی دیگه جای سوالی واست باقی نمیمونه.
لینکش تو چند صفحه قبل هس :20:
دارم اموزشهاشو , خیلی حرف میزنه یارو ادم خوابش میبره :31:نقل قول:
ولی بازم دارم اموزشاشو میبینم:10:
یعنی اینقدر دوستان تو یونیتی حرفه ای شدن که باید چند کیلو خاک رو تاپیک بشینه !!:31:
بابا قبلا خیلی فعال تر بود.:41:
-------------------------
چه جوری میشه به پارتیکل سیستم تکسچر داد؟
مثلا تکسچر برگ بدیم تو هوا بچرخه؟!!
دوست عزیز اون با پارتیکل طراحی نمی کنن (مثل روزنامه ها در gta3(
خب مثلا همینا رو با چی طراحی میکنن که توی هوا معلق باشه ؟
دادا این چیزا رو که نمی تونی اول کاری بفهمی.تازه من اگه الان کدش رو هم بزارم نمیفهمی.شما اول با اصول طراحی مرحله در یونیتی اشنا شو و خوب کار کن و بعد بیا سراغ برنامه نویسی.اونموقع خودت جواب سوالات رو میگیری.بدون دیدن اموزش هم خیلی کند پیشرفت میکنی.
برای بعضی چیزها هم لازم نیست کد بنویسی.مثل پرنده ها ی تو اسمون که میشه از سیستم ذرات استفاده کرد.
سلام...من فقط دارم با اموزش ها جلو میرم ... کدنویسی هم اتفاقا سادست چون من برنامه نویسی #C رو بلدم.به قول خودشون فقط 20 درصد کد نویسی میخواد بقیش طراحی بازی هست.:46:
من unity 3.2 F4 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .فکر میکنم چون ویندوز من 64 بیتیه احتیاج به کرک 64 بیتی دارم ... من ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم ...لطفا راهنمایی کنین .. در ضمن اگه کرکش و دارین ( واسه win 7 64 bit ) ممنوم میشم لینک دانلودشو واسم بزارید ..
سلام , چجوری میتونم چیت تعریف کنم؟ مثلا بگم اگر h و k رو تو صفحه تایپ کرد 2 تا به جان هاش اضافه بشه؟
.
.
.
ببینید این کد درسته ولی باید با هم بزنیم:
if (Input.GetKey("h")&&Input.GetKey("k"))
{
Lives = 3;
}
جوری تعریف کنم که چیت رو پشت سر هم بزنه؟
میخوای مثل GTA هر جای بازی بشه چیت زد!؟نقل قول:
ولی این کارو نکن، یک کنسول درست کن خودتو راحت کن!
کنسول درست کنم؟:31:نقل قول:
منظورم این کنسول نیست:31:نقل قول:
کالاف بازی کردی؟ چه دکمه ای رو میزنی که میتونی چیت کد بزنی؟
اها اون صفحه کنسول ها رو میگی:31:نقل قول:
تستی نوشتم وگرنه از چیت زیاد خوشم نمیاد.:31:
دوست عزیز کاری نداره خیلی ساده یک متغیر تو شی پلیر بزار
بعد هر کلیدی فشار داده شده به متحوای رشته آن متغیر اضافه بشه
بعد تو عبارت موجود جست و جو کننده اگه عبارت پیدا شده کار مورد نظر انجام بده
(بهتره این کد رو با c# بنویسی).
اخه این مینی گیم ها چیه که چیت بزاریم روش :D
بازم ممنون که الگوریتمش رو گفتی D:
سلام من یک بازی ساختم و web player خروجی گرفتک حالا اونو چجوری تو سایتم بزارم؟
سایتم vcp هست :d
توی خروجی وب اگه اشتباه نکنم دو تا فایل بهت میدهنقل قول:
یک فایل html و یک فایل اصلی بازی
شما باید هر دوتاشو توی هاستتون آپلود کنید بعد توی سایتتون یه لینک بهش بدید
اگه هم میخوای توی همون صفحه اصلی سایتت باز بشه باید از کد هایی که توی فایل html هستش کمک بگیری
ولی یادت نره اون فایل دومی که حجمش هم زیاده اصلی هستش
سلام دوستان من یونیتی رو دانلود کرده ام نسخه فکر 3.1 رو حالا قبلا 2.5 رو نصب کرده یه محیط داشت که یه سرباز بود که می رفتی توی جنگل می گشتی حالا این نداره یا من نمی دونم از کجا بیارمش؟
یه چیز دیگه من اصلا بلد نیستم کار کنم با این موتور حالا چند تا آموزش فارسی می خواستم برای شروع اینک بگم زبان C# بلد هستم
اموزش فارسی خیلی کم هست که به درد هم نمیخوره بهتره شما از اموزش های 3d buzz استفاده کنی.نقل قول:
علاوه بر اون شما باید توابع و کلاسهای یونیتی رو هم یاد بگیرید.:46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=468886
توابع و کلاس های یو نیتی رو از کجا گیر بیارم
خیلی راحت از قسمت scripting راهنمای یونتی البته انگلیسی هست.
ممنون دوست عزیز ولی جواب مارو نداید که چطور اون محیط پیش فرض رو گیر بیارم
دوست عزیز توی پوشه یونتی 3 PDF می توانید بخوانید .
دوستان کسی کرک درست حسابی یونتی نداره؟
2 کرک دارما جفتش قاته!
سلام , بیا این کرک 3.2 یونیتی.
کد:http://www.up.--------.com/images/4rj49gs1c3ut3jm145.rar
اینو داشتم مشکل داره!
منم به جمع نویتی ها اضافه شدم ... دیگه 3d game studio رو گذاشتم کنار
فیزیک ماشین در یونیتی جالب بود گفتم اینجا هم بزارم:20:
کد:http://www.webspaceinvader.com/unity/car.html
آقا یک مشکل تو یونیتی آقا متریال ها تو نسخه 2.6.1 بدون مشکل کار می کنه مثل BUMP ولی تو 3.2 فعال ولی درست کار نمی کنه
بعد کیفیت خیلی اومده پایین.نمی دونم چیکار کنم؟