محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست .نوکرم داداش. یه عمر پای این بازی سوختیم . جان من فقط آمارو داری :31:نقل قول:
آرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه .
Printable View
محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست .نوکرم داداش. یه عمر پای این بازی سوختیم . جان من فقط آمارو داری :31:نقل قول:
آرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه .
ممنونم.ولی یه مشکلی پیش اومده...نقل قول:
محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست
کمک.من بازم با این لینکهایی که آرمین گذاشته مشکل دارم.رپیدشیر ارور میده مگا هم قیلتره.دیگه لینکی نمیتونم ببینم.هم با ie هم با موزیلا امتحان کردم همینجوری بود.یکی زحمتشو بکشه.نمی دونم مشکل از مرورگرهای منه یا آرمین.
هفته بعد هم بازی رو در رو نداریم پس فعلا عجله ای نیست سر فرصت آپلود کن .نقل قول:
بیا محمد جان اینا رو هم امتحان کننقل قول:یادت نره DepositFilesبهتر از همه هستشکد:http://www.multiupload.com/76BA7SWTV3
آرمین جان اون هم که همون قبلی بود.با قیلتر شکن سیو رو گرفتم.پست دادم که دیدم دیکانکت شدم رفتم سراغ بازی.
منچستر 2---0 پورتموث
آقایون دارید نتیجه رو...اینکه دیگه ذرت کاران نبود:31:
سیو:
آمار در حال لود...کد:
http://www.multiupload.com/9N7J1X2C90
مسعود هم بازیشو انجام بده جدولو میزارم توی تاپیک ببینیم چی به چیه .
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
حسین جان این مطلب منو خوندی مهم هستش.الان مثلا ساها الان به جز یکی دو بازی بازیهای دیگه آبی بوده.الان آبی هستش آقای گله اگه آبی نباشه دیگه می ترکونه همه تیم هارو:21: ولی جدی بازیکنان تیمهایی مثل چلسی و منچستر و لیورپول از نظر فرم خیلی عالی هستن و بازیکناننی که فرمشون 7 یا 8 هم باشه حتی دارن ولی تیم من مثلا خیلی بازیکن 3 هستن.
نقل قول:
یه پیشنهاد داشتم نمیشه اون فرم بازیکنان رو با استفاده از برنامه در حد معقولی برسونیم؟ یعنی مثلا بازیکنانی که فرمشون 3 هست رو یکمی بیشتر کنیم.اینجوری خیلی بهتر میشه چون مثلا یه سری از بازیکنان تیم من فرمشون 3 هستش و به خاطر همین اکثر بازیها آبی یا بنفش هستن.
حسین جا ن بازم یه مشکل :ونقل قول:
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
ساعتاشون یکیهنقل قول:
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
وحید جان مطمئنی فرم بازیکنان توی آمادگیشون تاثیر داره من شک دارم دقیقا اینجوری باشه به هر حال باشه اجازه بده ببینم میانگین عددی فرم بازیکنان تیمهای ما چقدر به همون نسبت بهت میگم هر بازیکن رو افزایش بدی .نقل قول:
گل اول رو ههمونطور که در تصویر مشخصه اسکولز زد.از همونجا که وایستاده توپ رو با تمام توانش زد و توپ با سرعت 100 سانتی متر در ساعت حرکت کرد و در حالیکه جیمز داشت توپ رو نگاه میکرد توپ وارد دروازه شد.گل جالبی بود که نتونستم از توی هایلایت سیوش کنم.شما می تونید صحنه های هیلایت رو سیو کنید؟من x میزنم میره بعدی.
اینم آمار بازی.حسین ببخشید نتونستم حجمش رو کم کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل دوم رو هم پارک زد:
حسین آپشن فایل رو گذاشتم ها.دیدیش؟
ارمین جان بخاطر اینکه الان مسعود رفته برای بازیش گفتم تا ساعت 9 بازیشو تموم میکنه .به همین خاطر بازیهای هفته بعدو از این ساعت تنظیم کردم .نقل قول:
عادل جان.هفته چهاردهم من با شما بازی دارم.شما میزبان هستید.میتونی بازی رو انجام بدی؟
حسین من فردا فهته چهاردهم با آرسنال دارم.هفته پانزدهم با چلسی!!اولی میهمان و دومی میزبانم.آپشن فایل رو دوبار گذاشتم اگه ندیدیش بازم بذارم.چون برای فردا حتما لازمه.ضمنا بازیهای تا آخر نیم فصل رو آخر شب که اومدم میذارم تا یه کمک کوچیکی بهت کرده باشم.خدایی کارت سخته.
سيو براي من دان نميشه
آره داداش چرا که نه قول میدم میزبان خوبی برات باشم.نقل قول:
مسعود جان هنوز نرفتی برای بازی ؟نقل قول:
خب سیو بازیو توی چند سرور قرار دادم :
کد:http://www.multiupload.com/396G0T2LRM
صد در صد مطمئن هستم.من یه عمره با چلسی دارم میرم و مثلا لمپارد که فرمش 8 هستش همیشه آماده هستش و زیاد پیش میاد قرمز باشه و برعکس کم پیش میاد آبی بشه.توی تیم اورتون که دارم میرم مثلا ساها چون فرمش پایین هست همیشه آبی هست ولی یه بازیکن دارم که فرمش 7 هست و بیشتر وقتها آماده هستش.نقل قول:
وحید جان مطمئنی فرم بازیکنان توی آمادگیشون تاثیر داره من شک دارم دقیقا اینجوری باشه به هر حال باشه اجازه بده ببینم میانگین عددی فرم بازیکنان تیمهای ما چقدر به همون نسبت بهت میگم هر بازیکن رو افزایش بدی .
آرمین جان شما تا 9.45 فرصت داری نگران نباش .
آرمین ببخشید اشتباه کردم.من با لیورپول بازی دارم یعنی عادل اگه درست بگم.
سیو درست بود.تستش کردم الان...
من میرم و 12 میام.همگی خداحافظ...
دستت درد نکنه .نقل قول:
به نظر من باید یک کم تقسیم کار هم بشه من اینجوری از کار رو زندگی میفتم . در غیر اینصورت مجبورم بازیها رو از حالت فشردگی خارج کنم و روزی فقط یک هفته از مسابقات رو انجام بدیم .
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
سر شبی 5-6 تا کار همزمان سرم ریخت .
از یک طرف اذان شبو داشتن میگفتن مجبور بودم برم نمازمو بخونم .
از یک طرف یک نفر توی مسنجر باهام کار داشت
از یک طرف نوبت بازی من بود
از یک طرف باید بازیها رو تنظیم میکردم
اتفاقا توی همین اثناء یک اتفاق غیر مترقبه افتاد که زمان بازیها در هم تداخل پیدا کرد که بسختی کارها رو تنظیم کردم همزمان سه تا کار رو با هم انجام دادم .
از طرفی باید برنامه هفته بعدیو مشخص میکردم
از یک طرف هم یک کاری توی خونه برام پیش اومد
بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگه :20: راستی ما رو هم دعــا کننقل قول:
بازیهای هفته سیزدهم
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
نقل قول:
ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه .
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه :31:
من این پیشنهاد رو اول فصل دادم ولی شما گفتید نمیشه.راستی میگم صفحه اول دیگه برنامه مسابقات و جدول لیگ رو نذاری بهتره چون کار تو سخت میشه.الان به روز نبود.به نظرم پاکش کنی بهتره.نقل قول:
ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه
:16:نقل قول:
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه :31:
منظور Community هست که قسمت خیلی خوبی هست و انگار برای ما ساخته شده.اگه یکمی بری این قسمتو می فهمی چه امکانات خوبی داره.مثلا یه امکاناتش آمارهای مفیدی هست که داره
مرده شور اين شانسو ببرم به قول خداداد عزيزي يك مشت گوسفند تو زمين بودند بهتر از اينا
امار
اينم سيو
کد:http://www.multiupload.com/1Y69SJN8BB
حسين جان من از سردرد دارم ضعف ميكنم منتظر من نباشيد من براي بازي نميرسم
اقایون بازی من انجام شد با نتیجه 0-0 مساوی به نفع شما ها :41: این سیو بازی :واین هم آمار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا این ویگان عجب تیمی نزاشت من نفس بکشم :18:کد:http://www.multiupload.com/NLBW2SEEEO
مگه منچستر سیتی با وستهام بازی نداشت؟
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------در حال برگزاری
بچه ها آمار رو نگاه کنید:18::18::18::18:
منچستر سیتی 0 - وستهم 1
سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/MBMS1H7C3P
من الان میرم بازی کنم.حسین خودتو گرم کن:46:
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم -------------------------------------- برگزار شد
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------در حال برگزاری
برنامه هفته چهاردهم
بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا
استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی------------------------------- ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
استون ویلا ---------------------------------اورتون----------------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
لیورپول ----------------------------------- منچستر یونایتد-------------------------------- ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر
اورتون 2- استوک سیتی 0
سیو بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/1DBS8WBCL1
ساها با اینکه آبی بود توی این بازی 2 گل زد.کلا نمی دونم چرا با اینکه بیشتر وقتها آبی هستش خوب گل میزنه.البته بیشتر گلهاشو از دو سه قدمی دروازه میزنه و مرده خور خیلی خوبی هستش:31:
راستی دفاع رو حال می کنید توی بازی هایی که خودم بازی کردم فقط یه گل خوردم.همه گلها مقابل بچه ها خوردم که خودم بازی نکردم.بازی های برگشت امتیاز عقب افتاده رو جبران می کنم:46:
منم رفتم برای بازی
من این بازیو باختم
نباید اون دو واحد رو کم میکردم تیمم واقعا ضعیف شده از وقتی اون دو واحد رو کم کردم .
سیو :
کد:http://www.multiupload.com/RJYWDB87CX
سلام منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.بازی بدی نبود با توجه به غیبت بازیکنان بزرگم بازی بردم.
مهم 3 امتیاز مسابقه بود.درصد مالکیت توپ هم 55 به 45 به نفع من بود
سیو بازی:
کد:http://www.multiupload.com/08G0X0ZTD4
سلام حسین جان بازی من چی شد؟بازی کنم؟نیم ساعته دارم کانکت میکنم ارور میده چکار کنم الان؟
صدامو میشنوی.........کجایی.......:18:
سلام . محمد جان شما بازیت رو انجام بده . . .نقل قول:
سلام آره هستم بازیتو انجام بده منتظر چی هستی ؟
راستی درمورد هوش مصنوعی که دیشب پرسیدی توی تاپیک فیفا 10 مطالبی نوشتم