میشه لطفا یه لینک از Apple USB Modem (ترجیحا تو اپل استور مالزی) بذارید؟ هر چی سرج می کنم پیدا نمی کنم
میشه لطفا یه لینک از Apple USB Modem (ترجیحا تو اپل استور مالزی) بذارید؟ هر چی سرج می کنم پیدا نمی کنم
سلام دوستان
من وقتی ساعت مک و تنظیم میکنم ساعت وین بهم میخوره و برعکس. چی کارش میشه کرد؟؟؟
بیچاره شدم
سلام می خواستم پارتیشن بندی لپتاپ عوض کنم پارتیشن مجیک نصب نشد رو ویستا
با پارگن ایکارو کردم قفل کرد و حالا بوت نمی شه بلد نیستم از روی هارد ریکاوری کنم با دی وی دی هم یه سری برنامه لیست می کنه که نمی دونم باهاش چکار کنم
خیلی فوریه لطفا کمک کنید
time zone رو روی دو تا os یکی هست؟نقل قول:
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
دی وی دی چی هست؟نقل قول:
فقط ویندوز نصب بوده؟
sorry فک کنم نباید اینجا پست میدادم
ویستا فقط روش بوده پاراگون ریستارت کرد که تغییر پارتیشن بده ولی هنگ کرد
دی ویدی ریکاوری که روش هشت فقط یه سری لیست برنامه داره که از پارتیشن مجیک بگیر تا ریکاور ویندوز
میخوام اگه بشه با خود هارد ویندوزو برگرونم خواهشا خیلی بد گیر افتادم هر کار که می دونید فقط یه ویندوز بالا بیاد که بعد بتونم ریکاور کنم
ممنون
نقل قول:
اینو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5281822&postcount=204
سلام دوستان ، وقتی تو مکبوکم تو محیط ویندوز میرم اینترنت اکسپلوررم Internet Explorer cannot display the webpage میشه چه کار باید کنم ؟؟؟:41:
........................اديت
سلام
دوستان من وقتی pn/\ کانکت میکنم سافاری میگه به نت کانکت نیستی!!!!! گزینه send all traffic..... هم فعال کردم بازم همونه!!!!! :41:
اساتید میشه کاری کرد آیتونز flac رو هم پخش کنه؟
با سلامی دوباره خدمت همه ی کاربران مکینتاش انجمن های P30World ,
عرض کنم خدمتتون که ، من دیگه زیاد وقت نمی کنم ، تاپیک های بخش اپل P30 رو آپدیت کنم ، هر سؤالی ، ایرادی ، اشکالی ، اگر هست به من پ.خ بدید در خدمتتون هستم! :5:
موفق باشید ،
امید --> مدیریت بخش اپل انجمن های P30World-- > ادمین انجمن های -----.com
سلام خسته نباشید.
1. دقیقا کار verify permisson و repair permission چیست؟
2. جواب سوال تکراری بهترین روش استفاده از باتری را به صورت علمی می خواستم؟
3.من تو یه روز 3 بار با بوت کمپ ویندوز ریختم ولی هر بار پس از پارتیشن بندی درایو مک دیگه بوت کمپ ویندوز را نمی شناسه لطفا کس که تونسته این مشکل رو بر طرف کنه جواب بده.نه با حدس چون دیگه حال ویندوز ریختن ندارم.
4.کسی می دونه بوت کمپ 3.2 کی ریلیز می شه؟
سلامنقل قول:
۲-تا وقتیکه دستگاه روشنه بزارید به شارژ متصل باشه ، وقتیکه خاموش کردید از شارژ جدا کنید.
نکته= در ماه یکبار یا بیشتر نوت بوکتان را از برق جدا کنید وبگذارید از نیروی باتری استفاده کند تا باتری تخلیه شود.
نکته= اگر نوک بوک شما بیش از ۸ ساعت بدون استفاده است ان را از برق جدا کنید.
سلام دوستان
من احساس مي كنم ترك پد مك بوك پروم مشكل داره. بعضي وقت ها دو تا ضربه كه فاصله زمانيشون براي
تبديل شدن به دبل كليك زياده(البته نه به طرز غير معمول.نسبت به بقيه لپ تاپ ها ميگم) رو به صورت دبل كليك
مي كنه.(درگ ميكنه).(اين مشكل هنگام كار كردن با اكسل خيلي دردسر سازه.) البته زياد حاد نيست ولي هر
كس ديگه اي كه از مك بوك پروم استفاده مي كنه اينو ميگه.
به نظرتون چيكار بايد كنم. اميدوارم مجبور نشم براي تعمير ببرم چون مطمئنم اينم درست شه يه جاي ديگشو
خراب مي كنن.(تعميرگاه مجاز ها رو كه ديدين ديگه(تازه مجازم هستن خير سرشون)!!)
سلام دوستان
یک لپ تاپ Mac Book Pro گرفتم منتها وقتی با سیستم عامل Mac کار میکنم اینترنت آن که با Wi-Fi,wg وصل میشم خیلی نسبت به ویندوز کندتر است. کسی میتونه کمکی کنه؟
با تشکر
سلام.من يك macbook proگرفتم ولي الان cdتوش گير كرده و سرعتش هم خيلي پايين اومده با shutdown هم درست نشدوبعد از اين اتفاق 20 ددقيقه طول مي كشد بياد بالا .مي شه من رو راهنمايي كند؟و سوال ديگه اينكه من از كجا مي تونم بفهم كه نو بوده؟چون من الان كه مي خوام براش passwordبذارم password قبلي مي خواد
سلام من لب تاب هم رو 1 سال میشه گرفتم ولی تاز گی ها احساس میکنم از cpu زیاد کار میگیره حتی زمانی هیچ کاروی سیستم انجام نمیدم . البته اینم بگم که ویروس ندارم مدل لبتاب هم FW سونی ممنون میشم راهنماییم کنید
پک نرم افزاری برای سیستم مکینتاش!
شما چه انتظاری دارید!
درنظرات خود رابیان کنید!کد:http://-----------/showthread.php?tid=1171&action=lastpost
ميشه تو مك بوكپرو زبان فارسي تايپ كرد؟
چطور زبان فارسي نصب كنم ؟
من یه مشکل دارم با hdmi
وقتی با کابلش وصل میکنم به Tv تصویر بدون مشکل اجرا میشه ولی صدا پخش نمیشه نمیدونم چی کار کنم ؟
نقل قول:
درود ،
شما از تبدیل استفاده کردی ! پس نباید انتظار صدا داشته باشی! :46:
با تشکر ،
امید
من تبدیل نزدم . لپتاپ خودش رو بدنش جای HDMI داره تلوزیون هم ورودی دارهنقل قول:
سلام بچه ها.دوستم اپ تاپ 374 اپل داره یه مشکلی که تو ویندوز 7 داره اینه که نمیتونه تو 7 بهش اسپیکر یا هدست وصل کنه.وقتی وصل میکنه صدا پخش نمیکنه.ممنون میشم بگین چیکار باید بکنه.
:19::19::19::19::41::41::41::41:سلام من پسوردمو یادم رفته چیکار کنم کمکککککککککککک لطفا:19::19::19::41::41:
مال اکانتم
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
سلام دوست عزیز خسته نباشید
من یه مک 13 دارم که 2 سال پیش خریدم الان میخوام رم و هاردش رو ببرم بالاتر . بر همین اساس چند تا سئوال از خدمتتون دارم .
1. رمش 1GB 667 MHz DDR 2 SDRAM هست . میخواستم بدونم رم رو تا چند گیگ میتونم افزایش بدم و اینکه میشه به جای رم 667 مثلا 800 یا 1066 یا 1333 بندازم یا حتما باید همین 667 باشه ؟
2. میشه رم رو از هر برندی که دلم خواست تهیه کنم یا باید مورد تائید اپل باشه حتما ؟
سی پی یو هم 2GHz Intel Core 2 Duo هست.
3. هاردش 80 هست . چه هاردی و از کجا میتونم تهیه کنم و اینکه هاردی باشه که مورد تائید اپل هم نباشه مشکلی نداره ؟
4 . من سوئد هستم و امکان خرید اینترنتی رو دارم لطف بفرمائید لینک سایتی که رم و هارد مورد نظر رو ارزون میفروشه بهم بدین .
چند تا عکس از مک ضمیمه پست میکنم .
پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم .
نقل قول:
نوشته شده توسط Microsoft24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ،
شما از تبدیل استفاده کردی ! پس نباید انتظار صدا داشته باشی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر ،
امید
من تبدیل نزدم . لپتاپ خودش رو بدنش جای HDMI داره تلوزیون هم ورودی داره
من می خواستم لپتاپ رو از طریق HDMI وصل کنم به LCD LG اما همش می نویسه No Signal رو صفحه.
لازم به ذکره با 2 تا کابل HDMI تست کردم و جواب نداد.
و در ضمن لپتاپ LCD رو میشناسه و پنجره New Monitor Detected میاد و حالت Switch هم فعال میشه.
گرافیک nVidia GeForce 7600
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
یه سوال دارم
دوستان کسی میدونه طرز کانکشن ساختن واسه v.p.n توی مک چیه؟
v.p.n ای که من گرفتم یه کانشکن آماده وایسه وین داشت و یوزر پس . البته آی پیش رو از پراپرتیسش دیدم .. البته اگه همون مد نظر باشه
بعد تو مک، یه v.p.v pptp ساختم . ای پیو پسرو دادم ،،، و با اتواع تنظیمات انتحان کردم،.. نشد که نشد!!!
سلام.
دوستان این لینک اخرین اپدیت مک رو لطف میکنید.
کسی لینک دانلودی واسه فتوشاپcs5 me داره?
ممنون
ضروريه
سلام بچه ها.دوستم لپ تاپ 374 داره.یه مشکل با ویندوز 7 داره که نمیتونه اسپیکر یا هدست وصل کنه.یه نفر گفته بود که اول آهنگ رو stop کن بعد وصل کن.ولی اینطوری درست نشد.ممنون میشم بگین چی کار باید بکنم.
کسی نیست جواب بده؟
در قسمت taskbar پایین سمت راست صفحه نمایش، روی آیکون بلندگو کلیک راست کن، وارد قسمت playback devices بشو، در پایین صفحه کنار set default ، روی نشانگر مثلثی کلیک کن، بعد default device رو انتخاب کن.نقل قول:
برای اطلاع دوستان بگم دوستم برای حل این مشکل رفا پاساژ پایتخت و یه جا بهش گفت نرم افزارشو دارم 10 هزارتومان پولشه.دوستم گفت نمیخواد از مرده هم پرسید اسمش چیه هیچی نگفت.نقل قول:
bootcamp 3.1 رو نصب کن درست میشهنقل قول:
دوستان مک بوک پرو من بعضی وقتها هنگ میکنه و همه چیز از کار می افته و باید کاملا لپ تاپ رو خاموش و روشن کنم که دوباره کار کنه ، کسی میدونه چطور میشه درستش کرد ممنون میشم اگه راهنماییم کنین ؟
آخه بابا boot camp که واسه این نیست.چرا سر کار میزارین؟نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم رم ریدیر مک بوک پرو چور فعال میشه؟ من رم میزنم روش هیچ عکس العملی نشون نمیده !