کسی می دونه اپل ایران تخفیف هم می ده ؟
نمایندگی هم شهر دیگه نداره
حتما باید از این چند تا جای معتبر خرید کنم ؟
Printable View
کسی می دونه اپل ایران تخفیف هم می ده ؟
نمایندگی هم شهر دیگه نداره
این دیگه صلاح خودتونه . ببین هر جا برات ارزونتره . از هر جایی بخری فرقی برای ما نداره . ولی دوستانی که رفتن الماس خریدن هم تخفیف درست و حسابی گرفتن و هم مایتی موس که قیمتش 85 تومنه :18:نقل قول:
مرسی خیلی کامل بود :40:
پس من دیگه 374 رو می گیرم " اپل ایران می گفت نداریم هفته ی دیگه
صبر کنم از اپل ایران بگیرم بهتره مناسب تر می ده
زیاد فرقی نداره . اینجا بگیری مطمئن تر هم هستی . چون دبی گارانتی ندارهنقل قول:
ولی ایپد 32 دبی 800 تومن :5:
من نمی دونم حالا چطور باید بیام تهرون :41:نقل قول:
شیراز هم فک نکنم نمایندگی اپل داشته باشه :37:
نقل قول:
تو شیراز قیمت بگیر شاید زیاد فرقی نداشته باشه .
ببین ، قیمت اپل ایران از همه یک سر و گردن بالا تره!نقل قول:
در ضمن ، زیاد هم جالب نیست!
از هر جا دوست داری بخر ،نقل قول:
ولی ، هر جا گفت : اپل + گارانتی = از مغازه بیا بیرون!
خب ، یک سفر بیا تهران! کاری نداره که هم مک بوک ت رو میگیری هم بالاخره یک سفری هم براتون بوده دیگه! (البته بگذریم که این تهران هیچ چیز بدرد بخوری نداره!)نقل قول:
من نمی دونم حالا چطور باید بیام تهرون
اینو شک دارم! مطمئنی ؟نقل قول:
شیراز هم فک نکنم نمایندگی اپل داشته باشه
نقش تو شیراز نیست ؟؟؟؟؟
باید بپرسمنقل قول:
کلی باید پول پرواز بدم جایی هم بلد نیستم جز پاسداران :34:
حالا اپل ایران خوب می ده که از الماس 100 کمتر جایی بهتره اینم هس ؟
دوستان در مورد موسهای اپل یه سوال دارم اینکه حتما باید موسای اپل و استفاده کنیم یا هر موسه دیگه ای هم بهش میخوره!؟؟
یعنی مکینتاش مثلا موس 10 تومنیه فراسورو میشناسه یا باید 100 تومن پیاده شم موسه اپلو بگیرم؟؟
بیخیال بابانقل قول:
این همه میخوای خرج کنی همونو از شیراز بگیر خوب
نقل قول:
نمایندگی اپل فک نکنم شیراز باشه ولی الان زنگ زدم دوستم نمایندگی Asus داره
واسم پیدا کنه :11:
نماییندگی مهم نیستنقل قول:
چون اپل اصلن نمایندگی نداره تو ایران
شرمنده یعنی چه قدر صبر کنیم قیمتا معمول میشه. من مخواستم 2 هفته دیگه بگیرم ولی میتونم تا 20 تیر هم صبر کنم. حالا به نظرتون چی کار کنم.نقل قول:
دوستانی که علاقه مند به خرید سری جدید مک بوک پرو هستند ، به امید ارزون شدن نباشند! چون قیمت ها فیکس شدند!
یعنی ، وارد کننده های اپل یک ترفند نامردی زدند!
اونم اینه که سری قبلی رو انبار کردند و حالا دو سری رو همزمان می فروشند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ایر هم میخوام بگیرم واسه یکی از دوستام اگه امکان داره قیمت ایر هم بفرمایید
بیا دوسته من برو اینجانقل قول:
از محصولات اپل قیمت حدودی دستت بیاد
رفیق لینک یادتون رفت بزاریدنقل قول:
بیا دوسته من برو اینجا
از محصولات اپل قیمت حدودی دستت بیاد
دوستان cpu مدل 374 چطوره ؟
خیلی پایین تره i3 هست ؟
""""""""""""""""""""
حسابی اعصابم خورده همه می گن اپل نگیر :41:
i3 چندین مدل داره بهتره مدلی رو نام ببرید . در ضمن مطمئن باش قوی تره که اپل قید i3 رو زده :8:نقل قول:
دوستان cpu مدل 374 چطوره ؟
خیلی پایین تره i3 هست ؟
دلیلتون چیه ؟؟ این حرف رو کی زده ؟؟نقل قول:
حسابی اعصابم خورده همه می گن اپل نگیر
در مورد قیمت نمیشه نظر قطعی داد . چون اینجا ایرانه . فردا دیدی حسابی گرون شد .نقل قول:
مک بوک ایر دارای 2 مدل هست با قیمتهای زیر :
mc233 : 1800
mc234:2180
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
قرار دادن لینک خلاف قوانین انجمنه .نقل قول:
ولی بفرمایید :
-----------
almasp.com
راستش همه بهم می گن cpu Core 2 Duo دیگه پایینه " شانس من مامانم هم شده کارشناس pc :41:نقل قول:
من اگه 374 رو بخرم واسه کم کم 4 سالمه ( بجز بازی ) می ترسم بگیرم پایین باشه :45:
می گن با 1500 می شه i5 خرید
واقعا کلافه شدم
از نظر کیفیت lcd کدوم مارک بالاتره ؟
Asus یا apple ?
نقل قول:
از این بابت خیالت راحت . سخت افزارهای اپل با هم خیلی خوب مچ میشن .
الان از همین روزبه خان بپرس ! روزبه 2 تا لپتاپ داره یکی HP و یکی هم مک بوک پرو . جالبه کانفیگ HP بالتره ولی میگه سرعت مک بوک پرو بالاتره . می تونی از خودش بپرسی :18::18:
در ضمن i5 هم زیاد قوی نیست . گول اسمش رو نخور :10:
نگران نباش همین مدلی که پسند کردی کم نمیاره :20:
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
خب معلومه دوست من :نقل قول:
اپل خیلی کیفیت صفحه نمایشش بالاتره . اصلا قابل مقایسه نیست .:27:
اپل درست قیمتش بالاست ولی از لحاظ انتخاب قطعات همیشه دنبال با کیفیت ترین و با دوام ترین قطعات ه!
100 % دیگه نظرم اپل ه """"" ممنون خیلی کمکم کردی ی ی ی ی :40::40::40::40::40::11::11::11::11::11:نقل قول:
مرده ی اپل به Sony , .... می ارزه :27:
مطمئن باش اپل خيلي بهتره يه كمپاني نزديك به نيم قرن سابقه در زمينه توليد نوت بوك و پي سي
اخ شرمندهنقل قول:
بفرماکد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=983
بله دیگه 100 % اپل می گیرمنقل قول:
قیمتا تو شیراز خیلی بالاست " من 374 می خوام که شیراز انگار کمه
990 که نمی خوام قدیمی شده میدن 1560 تومن + 3 سال گارانتی
که من گارانتی نمی خوام
"""""""""""""""""""
اپل ایران یا هر شرکت دیگه اگه بخواد بفرسته شهرستان اول پول می گیره ؟
اینطوری که نمی شه شاید پولو گرفت دیگه نفرستاد یا یه چیز خراب واسم فرستاد
مطئمن باش هرگز پشیمون نمیشی .نقل قول:
بله دیگه 100 % اپل می گیرم
اپل نیاز به گارانتی نداره . هرکی گفت گارانتی مطمئن باش میخواد سرت کلاه بزاره :20:نقل قول:
قیمتا تو شیراز خیلی بالاست " من 374 می خوام که شیراز انگار کمه
990 که نمی خوام قدیمی شده میدن 1560 تومن + 3 سال گارانتی
که من گارانتی نمی خوام
990 الان 1450 معامله میشه . یعنی شیراز 11 تومن گرونتره ؟
به هیچ وجه توصیه نمیشه . حتما در هنگام خرید حضور داشته باشید و تست بگیرید .:8:نقل قول:
اپل ایران یا هر شرکت دیگه اگه بخواد بفرسته شهرستان اول پول می گیره ؟
اینطوری که نمی شه شاید پولو گرفت دیگه نفرستاد یا یه چیز خراب واسم فرستاد
سلام دوستان گل...من پس از کار کردن با ایفون بدجوری به مک علاقه مند شدم..منم اگه اجازه بدین میخواستم به جمع اپلی ها بپیوندم!!! ولی هیچی از سیستم عاملش نمیدونم..میترسم نتونم باش کار کنم..اخه ایفون خیلی ساده هست و تنظیمات نداره..میترسم مک هم همیجوری ساده باشه یعنی نتونی باش خیلی کار کنی..مثلا control panel داره؟؟ چه جوریه؟؟؟درایو درایو هست مثل ویندوز؟؟؟copy paste داره؟؟ فولدر بندی؟؟؟ فایل منیجر به طور کلی
به جای My computer چی داره؟؟؟از ساپورت نرم افزاریش میترسم..اخه شنیدم گرونه برنامه هاش...
حرف اخر اینکه جایی هست من طرز کار با مک رو یاد بگیرم؟؟؟سایتی؟؟کتابی؟؟؟فا یل pdf??
سوالتون رو در قسمت سوالات اپل مطرح کنیدنقل قول:
تا دوستان پاسخ بدن اگر اینجا پاسخ بدیم چون به موضوع تا پیک مربوط نمیشه ممکنه اخطار بگیریم و تاپیک بسته بشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785
محسن خان عزیزنقل قول:
این دوست خوب شاید اصلن با مک کار نکرده باشه، چرا با اطمینان این دوست عزیز رو راهنمایی میکنی که اپل احتیاج به گارانتی نداره؟؟؟
اپل کارش درسته این سرجاش اما اگه خریدش رو انجام بده و بعدن مشکلی براش پیش بیاد حداقل یه پشتوانه داره که بتونه بهش مراجعه کنه، بهتر از اینه که دستش به جایی بند نباشه، تازه میتونه کلی نرم افزار کمیاب هم ازشون بگیره و گارانتی به نظر من بهتره از نبود گارانتی نه به معنای اینکه صد در صد مثل آمریکا جوابگو باشه بلکه به خاطر اینکه تا یه مدت بتونه تو این برهوت کم دانشی مک یه پشتوانه ی فکری داشته باشه
امیدوارم حرفم ناراحتت نکنه :11:
امیر ارسلان جان منم کم و بیش باهات موافقم . ولی تو ایران گارانتی معنی نداره . ما از گارانتی فقط هزینه ی اضافه رو باید متحمل بشیم . حتی بهترین گارانتی ها هم در موقع بروز مشکل طوری شما رو مقصر میکنن که خودت هم باورت نمیشه :18:نقل قول:
گارانتی برای وسیله ی برقی داخل ایران اکثرا از این دو جمله استفاده می کنن :
1- مشکل از نوسان برق شماست .
2- نحوه ی غلط استفاده شما
در هر صورت خریدار رو مجبور به پرداخت هزینه ی تعمیر می کنن .
در ضمن هیچ جا نرم افزاری گارانتی نمی کنن .
درسته که دوستمون با مک کار نکرده . در این صورت مشکلاتی که ممکن بوجود بیاد نرم افزاری هست که نهایتا با نصب دوباره مک مشکل حل میشه .
کاربرهای این فروم با داشتن استادی مثل آقا امید دیگه نباید نگران این مسائل باشند.
ولی بازم اگر دوستان با گارانتی بگیرن شاید خیالشون راحت تر باشه :11:
این چه حرفیه ؟؟ خوشحال هم میشم که دوستان نظرشون رو بگن :31:نقل قول:
امیدوارم حرفم ناراحتت نکنه
ممنون از نظر شما .
:10:
از اساتید خواهش میشه یکی پست 807 ما رو جواب بده!!
یکی از دوستام فردا می ره دبی زیاررت :31:
چند تا مدل مک پرو قیمت مناسب بهم معرفی می کنید ؟
می خوام چند تا مدل بهش بدم یکیشو بگیره
MacBook Pro 13.3" MC374LL/A گفتم بهش " تو این مایه ها یکم بیشترم اشکال نداره :10:
مگه دوبی مکان زیارتی داره ؟؟نقل قول:
mc375 گرینه ی بهتری خواهد بود.
اره داره بچه ی بچه ی نتیجه ی نوه ی خاله ی عموی مالک اشتر :46:نقل قول:
375 خیلی گرون تره 374 هس ؟ 374 اخر نقهمیدیم چنده ولی فک کنم 1500 تا 530 باشه
دوستان اون مدل 373 که 15 اینچ هست و cpu اونi7 2.66 هست گرافیکش 512mb هست اما 372 گرافیکش 256 هست..اما هر 2 gt330 هستند..به نظر شما واسه یه لب تاپ تالبی 2 میلیون 256mb حافظه گرافیک کم نیست؟؟؟الان 1 میلیونیاش 1gb dedicated حافظه دارند...تو بازی های امروزی کم نمیاره؟؟؟
داداش محسن . تو هم ما رو گرفتی ها ؟ این مدل که گفتی 1700-800 در میاد رو که ما رفتیم الماس گفتن 2100 که ! آخه بی معرفت نگفتی من با این قیمت سکته 8 ریشتری میزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
MacBook Pro 15.4" MC371LL/A
شرمنده علی خان . منظورم mc118 بودنقل قول:
MacBook Air MC233 این مدل تهرون چنده ؟ و مشکل ندارم با نداشتن dvd rm و
چطوریه ؟ سرعتش کم نیست ؟
می شه adsl وصل کرد بهش ؟ جاشو انگار نداره
ویندوز 7 نصب کنم بهش فشار نمیاد ؟
این مدل 1800 قیمتش هست . سرعتش در حد خودش عالیه و نباید از کش عالی سی پی یوش به راحتی گذشت .نقل قول:
چرا نمیشه . ببین :نقل قول:
می شه adsl وصل کرد بهش ؟ جاشو انگار نداره
Networking/Wireless
LAN10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45)WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
خیر . به راحتی سون رو اجرا می کنه .نقل قول:
ویندوز 7 نصب کنم بهش فشار نمیاد ؟
پیشنهاد من MC234 هست که به مراتب قوی تره . قیمتش هم 2100 ه!
ببین دوست عزیز حافظه در کارت گرافیکی به اندازه ی چیپست مهم نیست . چون کارت گرافیک در صورت نیاز میتونه از رم دستگاه استفاده کنه .نقل قول:
در ضمن GTX330 هم گرافیک خیلی خوبی هست .
برای شما فقط گرافیک مهمه ؟؟ کدوم یکی از این لپ تاپهای که میگید 10 ساعت شارژ نگه میداره ؟؟نقل قول:
الان 1 میلیونیاش 1gb dedicated حافظه دارند...
شما کیفیت اپل رو با بقیه برندها یکی می دونی .
این موضوع فکر کنم براتون جالب باشه :
یکی از دوستانم تو همین فروم همیشه به همه وایو توصیه می کرد و خودش هم قوی ترین سری fw رو خریده . دیشب به من می گفت میتونم باطری مک بوک پرو رو بندازم رو سونی ؟؟؟:27:
بازی هایی که الان تو بازار هست رو اجرا میکنه ولی در مورد بازی های آینده نمی دونم:10:نقل قول:
تو بازی های امروزی کم نمیاره؟؟؟
نقل قول:
ای بابا ! اون روز میگی سی پی یو کور 2 نگیر و برو کور آی 5 و کور آی 7 بگیر . حالا این مدلی که میگی که کور 2 هست که . تو گفته بودی همین مدل های جدید که میاد میتونی با 170-800 بخری . آخرشم من اپلی نمیشم :2::41: لیست قیمتو از الماس پایتخت گرفتم برو خودت نیگا کن:18:
دوستان من یکو 500 600 جمع مردم
به نظرتون کدوم نوعشو بگیرم؟
خودم نظرم رو 374 هست!
راستی وقتی گرفتم موقع تحویل چیارو باید چک کنم؟
پلمپشو نحوه تست کردن و اینجور چیزا رو لطفا بگین!
بعد برنامه ها چه جوریه اوضاش ، بگم بریزه نریزه ؟؟
یکیتون میگه 10 تا برنامه کاربردیرو بگو بریزه یکی میگه اصلا نذار چیزی بریزه!!