خیلی ممنون
میشه بگین چطور باید استفاده کرد
مخصوصا قسمت total and report رو توضیح بدین
Printable View
خیلی ممنون
میشه بگین چطور باید استفاده کرد
مخصوصا قسمت total and report رو توضیح بدین
بحث منم درست همینجاست.منم می دونم که تنها دلیل برتری وایمکس سرعت دانلوده مثلا تو همین ایران میشه 1مگ گرفت . ولی وقتی به کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمی دن پس با این شرایط wimax هیچ برتری به gprs نداره.نقل قول:
در ضمن شما درست میگی تو سایت ایرانسل طرح های نامحدودو نذاشته ولی اگه تو گوگل سرچ کنی میوتنی پیدا کنی . من خودم الان یه چند وقتی دارم استفاده می کنم .
این کد نامحدود یه روزه:
#1*2*7*3*140*
با این کدم می تونی اطلاعات طرح های دیگرو بگیری:
#2*7*3*140*
وقتی شما برنامه رو اجرا می کنید یه پنجره کوچیک کنار دسکتاپ شما باز میشه که عدد قرمز سرعت دانلود و عدد سبز سرعت آپلود رو نشون میده اون دیا گرام بالاش هم نوسانات دریافت و ارسال ِData ، به همین سادگی . در قسمت total and report هم شما به راحتی می تونید میزان دریافت و ارسال رو به صورت، در ساعت، در هفته، در ماه و حتی در سال هم مشاهده کنید.در قسمت Export reports هم شما می توانید بازه تاریخی مورد نظرتون رو تایین و میزان مصرفتون رو در اون بازه زمان به صورت هایی که در بالا ذکر کردم save و مشاهده کنید. در ضمن اگر روی پنجره کوچیک رایت کلیک کنید و Help رو بزنید تمام سوالات رو جواب داده.نقل قول:
دوست عزيز يعني اصلا شما رو براي دادن256 اذيت نكردن يا سوال نكردن راحت دادن؟ شما از كجا هستيد؟نقل قول:
آقا من یک مشکل جدی با مبین نت دارم و اونم اینه که: ببینید گفتن که جمعه ها با 2-8 صبح مجانی. منم تو صفحه کاربریم که می رم شب تا صبح رو مجانی زده 0. ولی نکتش اینه که من جمعه 1.5 از 5گیگمو dl کردم ولی تو صفحه کاربریم صفر نزده واسه جمعه. چیکار کنم؟ ای ی ی ی وای ی ی
نه اینطوریام نیست به من که نمایندگی تهران خیلی سر نامه گیرداد. عین بقیه جاها نامه براشون مهمه. تازه گفت کارت دانشجویی هم قبول نمی کنن.نقل قول:
دوست من شما برای هر گیگ مصرفیتون هزینه پرداخت می کنید. به نظر من با تماس مکرر با شرکت سعی کنید وضعیت رو مشخص کنید. به هر حال اینترنت حجمی بعد از سرعت مسئله چگونگی محاسبه حجم خیلی مهمه به نظر من.نقل قول:
به من گفت باید نامه یا کارت دانشجویی بیاری منم گفتم هیچ کدوم رو ندارم وقتی مخابرات داره 256 میده شما چرا گیر میدین گفت البته به ما گفتن زیاد گیر ندیم و بهشون 256 بدیننقل قول:
این بود ماجرای ما
سلام دوستان میدونم اینجا جای این سوال نیست
امروز یه روتر linksys -wrt160n خریدم برای مودم outdoor مبین نت خیلی خوب کار میکنه اما یه چیزی که هست اینه که وقتی روترو از برق در میارم و دوباره میزنم به برق روشن نمیشه و باید حتمآ فیش اداپتورو از روتر جدا کنم و دوباره وصلش کنم تا روشن بشه دوستان لطف کنید راهنمایی کنید اگر روتر خرابه ببرم عوزش کنم:42:
امروز بالاخره کارشناسشون اومد مودم داخلی که همراش بود رو امتحان کرد (از این کله قندیا بود) سه تا چراغش روشن شد :8: یعنی خونه ما داخلی جواب می ده:thumbsup:
بالا خره رفتیم مرحله بعد حالا باید وایسم مودم رو بفرستن ببینم چی در میاد ، شمارم در جریان می ذارم:7:
مثل اینکه کسی دلش نمیخواد به ما کمک کنه :37:نقل قول:
نقل قول:
فکر می کنم درست منظورمو نگرفتی دوست عزیز. من از طرحهای نامحدود gprs اطلاع دارم ولی ایرنسل یه سیاستی داره که اگه حجم دانلودت از مقداری (مثلا چند گیگ) بیشتر شد سرویست رو قطع میکنه.اینرو من امتحان نکردم ولی کسایی که دائم دانلود میکردن نوشتن. بهرحال شاید به همین دلیل هم هست که توی سایت بطور رسمی اعلام نمیکنن نامحدود...
نامه گرفتن واسه سرعت بالاتر هم زیاد مشکل نیست بالاخره تو هر خونه ای یه دانشجو پیدا میشه ...
خوش به حالتون من به 256 هم قانع هستم حالا فردا يه زنگ بزنم نمايندگي ببينم شانس ما اذيت نميكنن اگه نكردن كه باهاشون كنار بيام كه تعرفه اين ماهم128كه تموم شد برم 256 بگيرم.اگر از دوستان از دانشگاه گرفتن يه راهنمايي كنن چه كار كردن. حدا فردا شانس با هامون يار باشه فردا:20:نقل قول:
سلام خدمت همهی عزیزان وایمکسی :دی
چند تا سوال داشتم قبل از اشتراک گرفتن از این شرکت مبین نت کذایی
1- من میخوام 512 با ماهی 25 گیگ رو بگیرم، میخواستم بدونم این شرکت الکی کنتور نمیندازه ؟ ما با خیال راحت میتونیم تورنتمونو دانلود کنیم ؟
2- کیفیت سرویسدهیش چجوریاس ؟ از ایرانسل که دزدتر نیس ؟
3- من امسال دانشگاه قبول شدم و فکر میکنم تا 1 ماه از نامه و این صوبتا خبری نباشه پس :
مجبورم از شرکت یکی از اقوام سربرگ بگیرم، حالا مساله اینجاس اگه آدرس اون شرکت و شماره و ایناش به محل سکونت ما نخوری ( که نمیخوره ) مشکلی پیش نمیاد ؟
و مورد دوم در این زمینه اینکه اگه سربرگ اون شرکت فامیل رو قبول نمیکنن : چون خودم گرافیست هستم و تا حالا کلی سربرگ طراحی کردم، اگه استعلامی چیزی نمیگیرن، میشه یکی از همون سربرگهارو تغییر بدم و مهر و امضا کنمش ؟ ( مهرو هم خودم واسشون طراحی کردم :دی )
4- و مورد اخر هم سلامتی همهی در به دران اینترنت 128 کیلوبیت :دی
بیشتر پوششی را که موبین نت اعلام می کند الکیه و فقط جنبه تبلیغات دارد طبق پوششی که اعلام شده بود من باید از مودم indoor استفاده می کردم اما حتی مودم outdoor هم جواب نداد{شهر خرم اباد} در حالیکه فاصله من با دکل وایمکس یک کیلومتر بیشتر نبود.با بیشتر کسانی هم که وایمکس استفاده می کردند مشورت کردم مشکل دانلود داشتند.نمی دانم در شهرهای دیگر چطور است؟
دوست عزیز، این عدد آخری اشتباه، برو چک کن ببین مال دانلود همون روزت یا کل دانلودات تا اون روز.نقل قول:
هیچ کسی پیدا نمیشه جواب سوال منو بده ؟ ؟ ؟ ؟:41:نقل قول:
نه چک کردم برای یک ساعت خاص بود مثل بقیهنقل قول:
اگه اینطوریه که شما میگین . حرف شما درسته یهنی gprs فقط یه کار رابندازه و بدرد دانلود نمی خوره.نقل قول:
کسی هست 512 گرفته باشه ؟ میخوام ببینم سرعت دانلودش چنده ؟ (خودم میدونم نامه میخواد )
128 چطور ؟ با چند کیلو میگیره ؟؟
نقل قول:
تقریبا همینطوریه. بهرحال میتونید واسه اطلاعات بیشتر به تاپیکش مراجعه کنید
دوست عزیز سرعتها همون مقداری هست که باید باشه، یعنی 512 سرعت دانلودش 64کیلو و 128 سرعت دانلودش 16 هستنقل قول:
می بینم که از دوستانی که سرویسشون وصل شده خبری نیست:3:
دوحالت داره یا سرویس خیلی خوبه نمی خوان دست زیاد شه :15:
یا بر عکس اینقدر بده که حسش نیست بیان به ما هم خبر بدن :46:
من سرويسم وصله و خوبه ازشم تا اين لحظه رازي هستم فقط سرعت دانلودم همش روي 16 ثابته (128) تا ببينم ميشه 256 بگيرم ازشون
والا منم که از اون موقعی که سرویسم وصل شده ، دارم دانلود میکنم! :21:
من هم راضیم تا بینیم در آینده چی پیش میاد!
قطعی هم اصلا نداشتم.:27: گوش شیطون کر!
توی شرکت مبین نت در حال حاضر اصل بر دادن سرعت قراردادی شماست :13:نقل قول:
آقا حجم مصرفیتون رو چک کردین که درست حساب می کنند؟نقل قول:
جمعه ها شبانه که مجانی هست چطور؟ مرسی
منم که از روزی که وصل شده همش در حال دانلودم و حتی 1دقیقه هم قطع نشده.حتی هرشب باهاش مسابقات us open رو هم نگاه میکنم.خداروشکر راضیم ازش:20:
من طی 24 ساعت گذشته 9.37 گیگ دانلود داشتم!:8:
من که حسابش از دستم در رفته اما اونایی که با تورنت گرفتم 4.440 گیگ میشد از دیروز تا الان.
من هم تا امروز يك هفته است كه وصل هستم و هيچ مشكلي نداشتم مهمترين مساله اينه كه سرعتش خيلي ثبات داره مثل adsl اصلا كم و زياد نميشه . من 256 دارم و بين 30 تا 40 كيلو دانلود نشون ميده.
ضمنا با --- و ------ هم تست كردم هيچ مشكلي نداره. دوستان aol 9.5 رو نصب كنن و ازپروكسي با سرعت بالا و مجاني يهره ببرن.
این aol 9.5 رو از کجا بگیرم؟ممنوننقل قول:
آقا این aol 9.5 چی هست از کجا می تونم بگیرمنقل قول:
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
آقا از نظر محاسبه حجم و ترافیک شبانه و جمعه ها چجوری درست محاسبه می کنند؟ چک کردی؟نقل قول:
نقل قول:
شبها چك نكردم ولي روزهاي جمعه صفر ميزنه.
در حالت معمول حجم محاسبه با حجمی که شما استفاده می کنی مطابقت می کنه ؟نقل قول:
جمعه ها و شب ها سرعت افت داره؟
نقل قول:
اول يك اكانت ايجاد كنيد:
بعد نرم افزار aol را دانلود كنيد:کد:https://new.aol.com/productsweb/?promocode=827692&ncid=txtlnkuswebr00000073
نرم افزار را اجرا كنيد با اكانتتون لاگين كنيد. خود اين نرم افزار يك بروزر قدرتمنده. ميتونيد از داخل اين برنامه وارد هر سايت ----- شده اي بشيد. اگر هم ميخواهيد با بروزر خودتون كار كنيد بايد در قسمت ------ از 127.0.0.1 و پورت 11536 استفاده كنيد.کد:http://daol.aol.com/software/95/#
شما چه سرعتی گرفتی؟آیا با سرعته 256 هم میشه مسابقاتو یا فیلم آنلاین دید؟نقل قول:
من 1مگ نامحدود دارم.بستگی داره شاید بشه اونهایی که کیفیت کمتری دارن رو دید اخه بعضیهاش موقع streaming سرعت زیادی لازم دارننقل قول:
اره تا اين لحظه عادلانه حساب كردن. من خودم يه پوشه باز كردم هر چي دانلود ميكنم تو اون ميزارم تا حسابش دستم باشه و با حجمي كه سايت ميزنه مقايسه ميكنم كه مال سايت يه كم بيشتر ميزنه به خاطر باز كردن صفحات وخورده ريزه هاي دانلود. جمعا حساب ميكنن اما شبها نه حساب نميكنن. شبها افت سرعت نداره ثابت روي 16-20هستنقل قول:
دوست عزيز 256 رو با نامه از دانشگاه گرفتي يا چيز ديگه؟ مرسينقل قول:
سلام...نقل قول:
1- آیا این aol9.5 فیسبوک رو هم پشتیبانی میکنه؟
2- آیا شما با مبین نت از اسکایپ هم استفاده کردی؟