قیمت ها تغییر کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قیمت ها تغییر کرد:
نمیشه این مودم کله قندی رو پسشون بدیم اون مودم وایرلس رو بگیریم؟
یک دفعه 40 هزار تومان قیمتش رو کم کردند تا حال اونهایی که 110 هزار پول بابتش دادند بگیرند.
سلام
کسی تا حالا در مشهد از وایمکس 128 اش سرویس گرفته ؟ سرعت ها چطور هست ؟ قطعی داره ؟
ممنون
دوستان سلام. می خواستم از کسایی که تا حالا این سرویس رو داشنتد بپرسم :
لطفا اگر کسی می دونه حتما منو راهنمایی کنه
1- سرعت دانلود حدودا چند هست ؟
2- آیا قطعی داره؟
3- سرعت باز کردن صفحات چطوره؟
4- برای من که می خواهم بیشتر وبگردی کنم و روزی حداکثر 50 مگابایت دانلود کنم مناسب هست یانه؟
لطفا اگر کسی می دونه حتما منو راهنمایی کنه چون واقعا احتیاج دارم . ممنون
من وایمکس رو اهواز گرفتم الان باخودم اوردمش مشهد اینجاهم سرعتش خوبه من سرعتم بین 8-25 kb متغیره البته دوستان می خواستم بگه سرعت وایمکس خوبه به نسبت 128 ولی اگه مودم adsl باشه واقعا خیلی بیشتر نمی دونم چرا میگید خالی بندیه یاشایدم استفاده نکرده باشین ولی من 128 رو به شخصه با سرعت 70kb تجربه کردم 50 دیگه ثابتش بود مثل الانی که 128 وایمکسم برای دانلود فایل ها رو 15.1-2 ثابته برتری وایمکس نسبت به مودم اینه که می تونی ببریش شهرهای دیگه برای منی که یه مدت اهوازم یه مدت تهران ویه مدت مشهد بهترین گزینه برام وایمکس بود
نقل قول:
کدوم از این مودم ها خوبه
سلامنقل قول:
1. شما روی 14.8 KBps حساب کن. (برای سرویس 128)
2. خیر
3. خوب! (این سوالت رو نسبت به Dial Up پرسیدی؟ :46: )
4. بله.
خوش باشی،
©م.م.©
با 3 گیگ روزی میتونی 100 مگ بری.
با سلام مجدد و با تشکر از پاسخ یکی از دوستان عزیز چند تا سوال دارم.
سوالات من :
1- آیا در ماشین در حال حرکت میشه از وایمکس با مودم وایرلس استفاده کرد؟
2- سرعت بازکردن یک صفحه مثلا یاهو چند ثانیه است ؟
3- دور وبر خونه ما ساختمان های 3-4 طبقه خیلی زیاده و خونه ما هم طبقه اول است . آیا برای وایمکس مشکلی ایجاد خواهد شد؟
4- اگه ناراضی باشیم و فرکانس ضعیف باشه می تونیم مودم رو پس بدیم ؟
با تشکر فراوان
با سلام
دوستان عزیز در این تعرفه های جدید آیا به کاربران خانگی سرعت 2 مگ هم ارائه میشود؟
نقل قول:
سلام
1- حدود 12 ک
2- بعضی روزا زیاد بعضی وقتا خیلی کم
3- از دایال آپ بهتره
4- اگر مجبوری بگیری بگیر وگر نه ای دی اس ال بهتره
موفق باشی
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كدوم تعرفه اش رو گرفتيد؟
و اين كه از كدوم مودمش استفاده ميكنيد
و آيا مودم هاش با هم فرق آنچناني دارن؟
راستي يك سوالنقل قول:
من خودم از ADSL صبانت با سرعت 128 استفاده ميكنم
و همه ديگه ميدونن كه صبانت سرعت 128 واقعي ميده يعني Rate دانلودم 128 هست
1.كدوم تعرفه اش يك هم چين سرعتي دانلودي داره ؟
2.ميخواستم بپرسم كه براي سايت باز كردن كدوم تعرفش خوبه ؟
با سلام
دوستان تعرفه های جدید را دیدم به نظرم سرعت نامحدود 2 مگ اش خیلی به صرفه هست برای من که دارم الان برای 1 مگ نامحدود 160 تومان ماهی میدم ( البته وایرلس هستش اون ) !
البته ناگفته نماند که ما شرکتیم
یه چند تا سوال داشتم از اساتید
1- آنتن دهی اش در منطقه بالای سعادت آباد چه طوره ؟
2- پینگ تایم در این منطقه حول و حوش چنده ؟
3- توی سایت ایرانسل خوندم این سرویس های نامحدودشون هم باز محدودیت حجمی داره ! کسی میدونه برای 2 مگ چقدر در نظر گرفتن ؟
4- Authentication به چه شکل صورت میگره ( چون برای من که میخوام از طریق شبکه پخشش کنم باید حتما کانکشن pppoe باشه و تحت وب اصلا امکان عملیاتی شدن را برام نداره )
5- قطعی داره در این منطقه ؟
با تشکر
سلام:
برای خیابان رودکی شمالی سرویس ندارن چه ADSL چه وایمکس یعنی هیچ راهی نیست که انسانی که خیابان رودکی شمالی میشینه از اینترنت پرسرعت استفاده کنه.....
زنگ زدم یارو میگه باآنتن فلان فلان قدر فاصله دارین با آنتن فلان فلان قدر فاصله دارین.....:13:
.....
نقل قول:نبود؟ ..........................نقل قول:
نقل قول:
سلام
من تعرفه خانگي 128
از مودم داخلي ( كله قندي )
نميدونم مودماش با هم فرق داره يا نه ولي وقتي كه مودم من 1 چراغش روشنه و وقتي كه 3 چراغش روشنه از نظر سرعت كمي متفاوتن
مودم هاش از نظر آنتن دهی فرقی با هم ندارند. مودم فضای باز چون بالای پشت بوم هست بهتر آنتن میده. مودم وایرلس هم می تونی یک جای خونه که خوب آنتن میده بذاری و در تمام خونه استفاده کنی. مودم کله قندی هم که با کابل شبکه وصل میشه. بر اساس نیاز و میزان آنتن دهی اطراف خونتون میتونید مودمتون رو انتخاب کنید.
بهترین تعرفه اش فعلا 512 پایه است البته باید حواست باشه وقتی پهنای باندت رو کامل مصرف کردی بسته افزایشی بخری که هزینه هات زیاد نشه.
سلام
آقا یکی یه پینگ بزاره اینجا!
من هرچی درباره پینگ Wi-max ایرانسل گشتم چیزی نیافتم.
20 تومن برای 3 گیگ زیاده 256 به نظر من به صرفه تره سرعتشم خیلی افتضاح نیست.نقل قول:
سلامنقل قول:
خوش باشی،
©م.م.©
یعنی مودم فضای بازش با مودم وایرلس تفاوتی در پیج باز کردن نداره ؟نقل قول:
من فقط میخوام که سرعت پیج باز کردنش خوب باشه .......
من در تهران هستم ...........
سلام عزیزنقل قول:
برای خانگی که بیش از 128 نمیدن شما یا دوستان که در مورد انواع بندویت صحبت میکنید چطوری بیش از 128 میخواهید بگیرید ؟
سلام مرسی دادشنقل قول:
پینگش حدودا 60 میلی ثانیه از ADSL پارس آنلاین من بیشتره !
من الان اینترنت 256 ، 20 گیگ پارس آنلاین و 42 هزار ماهی می دم.
دوستان اگه بخوام یه 256 ف 20 گیگ وایمکس بگیرم چند در میاد؟
راستی این ساعت رایگان هم داره؟!
جواب نداشت ...........نقل قول:
تا اونجا که من خبر دارم ساعت استفاده رایگان فعلا نداره اما همانطور که اعلام کردن تعرفه ها ش ظاهرا یه تخفیف ویژه تو تابستون داره .........
غصه نخور چون 4 گیگ هستش. دیگه هرچقدر پول بدی آش می خوری.نقل قول:
سرعت باز کردن صفحات به پهنای باندی که می خری بستگی داره نه نوع مودم.نقل قول:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
نگفتن که نمی دن گفتن با تبصره میدن.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز تبصرهشو بايد از كجا آورد چه كلكي بايد زد چي بايد گفت تا بيش از 128 بگيريم
باید یک نامه از طرف دانشگاه و یا محل کارت مبنی بر این که به اینترنت پرسرعت نیاز داری بگیری.
گرفتن نامه از دانشگاه راحتتره. 3 روز طول کشید تا آماده شد.حداقل برا من که اینطور بود.
man mikham ye acces pointe dlink ya linksys baraye vaimaxam(modemam dakhelye) begiram,vali shenidam ke ba ham hamahang nemishan
kasi hast ke vimaxesh be acces point vasl bashe be man komak kone??
سلامنقل قول:
اگه کسی از دوستان چنین مشکلی داشته یا می خواین بدونین چکار کنید تا الکی الکی مخابرات پولتونو نخوره به این تاپیک سر بزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=421149
سامان:11:
دوستان طریقه شارژ مجدد از طریق کارت شارژ رو کسی بلده بگه ممنون میشم
دوستان کسی تو منطقه نوبنیاد-جنب بیمارستان چمران از ایرانسل وایمکس داره.
میگن تحت پوشش نیست (نزدیکه ولی داخل محدوده نیست). داتک هم به من همینو میگفت ولی من ازش گرفتم و جواب داد تازه من 2 کیلومنر خارج محدوده بودم.
حالا کسی تو ین منطقه که گفتم وایمکس گرفته ؟
نقل قول:
ضمن تبریک به شما برای عضویتتون
دوست عزیز لطفا سوال خودتون رو به فارسی بنویسید. با تشکر
لیست اکسس پوینت هایی که با مودم وایمکس سازگاری دارند در خود سایت ایرانسل نوشته شده.
برای شارژ از طریق کارت شارژ وارد حساب وایمکس خود شوید قسمت شارژ حساب شماره سریال و رمز کارت شارژ رو وارد کنید تا به حسابتون واریز شود.
سلام
ديروز رفتم پاساژ امجد تو جمهوري و اين كله قندي رو هم بردم كه يه آنتني يا فيش آنتن گير بيارم يكي از فروشگاهها كه كارش فقط اين چيزا بود ميگفت چندين نفر اومدن دنبال فيش براي وايمكس ايرانسل نداريم و گير نمياد!
خلاصه پكر برگشتيم !
من در منطقه ای وایمکس ایرانسل گرفتم که سه ماه پیش اصلا در نقشه نبود و تحت پوشش ایرانسل نبود در ابتدا مشکلی نبود و سه سیگنال رو داشتم اما اکنون ده روزی است که سیگنال کم شده و قطع و وصل میشه و مثل سابق کانکشن خوبی ندارم با پیشتیبانی تماس گرفتم میگن شما از اول نباید وایمکس می گرفتید چون در ان منطقه شما پوشش نداشتیم حالا هم یا باید محل اتون رو تغییر بدید یا ضرر کنید و ظاهرا مودم رو نیز عودت نمی گیرن .....نقل قول:
میگن بیا 128 رو تبدیل به 64 کن و هر وقت سیگنال داری از وایمکس زرد زنگ ایرانسل استفاده کن ..... به هر صورت داستانی داریم . ......
باز هم از دوستانی که با مسائل آنتن آشنا هستن .... خواهشمندم در خصوص آنتن برای این مودمهای داخلی زرد زنگ یه راه کاری اعلام کنن ...چون جای آنتن داره اما در مورد نوع انتن اش لطفا توضیح بدن.....ممنون