اینوایت zero gear از کجا بیارم؟ جایگزین نداره؟ لطفا کمک کنید:42:
Printable View
اینوایت zero gear از کجا بیارم؟ جایگزین نداره؟ لطفا کمک کنید:42:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gearنقل قول:
دیگه مسیر کلی رو گفتم :دی
------------------------
بالاخره این سوار هلیکوپتر شدن و بمب زدن رو یاد گرفتم.
باید چند نفر رو بکشید بدون این که کشته بشید. تعداد دقیق یادم نیست. بعدش دکمه 4 رو میزنین و . . .
من فقط یه بار تونستم همچین کاری کنم.
فعلا لول 10 هستم.
کسی این جا نیست با ما بازی کنه ؟
همه رفقا هم ماشالا آفن !
مثل همیشه پایهنقل قول:
هستیم خدمتتون :دی
آقا منم هستم.چجوری میتونم باهاتون بازی کنم؟؟
مردم از بس ایرانی ندیدم :دی
این استم که فقط سرعت اینترنت رو میگیره فقط واسه خودش وقتی شروع میکنی یه 20 ساعتی اپدیت میکنه
چیزی نیست که بشه تز این اپدیت هاش جلوگیری بشه هر دفعه
فکر نکنم. هر وقت که دوباره نصبش کنی باید بذاری آپدیت بشه کامل!
dustan chera man vaghti zero ro az to steam ejra mikonam khod bazi ejra misheh
امیر برو اوریج بگیر دیگه تو هم اه !
اووووووووووو کی بود گفتم میگیری گفتی آره میگیرم ! (تو امتحان ترم من بود :دی)
دوستان یه سوال، اونایی که بدون Zero بازی می کنن نمیتونن با اونایی که با Zero بازی می کنن بازی کنن؟ (چی نوشتم من)
کدوم بهتره و سریعتر وارد بازی میشه؟ واسه اینکه با شما بازی کنیم Zero رو هم دانلود کنیم یا لازم نیست؟
بذارین منم ADSL بگیرم اونوقت سرورارو می ترکونیم!
بهتره به فکر تشکیل تیم اینا باشیم(مخصوصاً با اومدن BF BC2) و سر یه ساعتهای مشخص آن بشیم همه
من فکر کنم از حداکثر 2 هفته دیگه بتونم در خدمت دوستان باشم. از الان اد کنید لطفاً:
Xfire: seyyed65
دوستان همیشه پایه لطفاً آیدی هاشون رو به همراه آیدی P30 کنار هم بذارن و یکی از بچه ها اونارو تو یه لیست مرتب کنه و بذاره تو یکی از پستهای صفحه اول (پست 4 هست ولی ناقصه چون اقلاً بیست نفری باید باشن )
ممنون :11:
ویرایش:
اکانت استیمم کار نمیکنه بعداً یکی دیگه می سازم :41:
قبلا داديم
من
deadbee_1701
و يا
amd_74
هستم
این استم که کلا بسته ما رو به دانلود و سرعتم رو میگره چیزی نیست این دتلوش رو قطع کنه
خب ميتوني وقتي با ستيم كاري نداري exit كني
نه وقتی استم رو باز میکنی دانلود میکنه فقط کی بازی کنم من
می تونی download رو pause کنی.نقل قول:
از کجانقل قول:
می تونی download رو pause کنی.
.
.
.
.
.
کسی نفهمبد سیو بازی ها کجا میرن؟
فکر کنم روی سرور چون وقتی که private می سازی به xp اضافه نمی شه هالا من با یک pc دیگه تست می کنم خبر می دمنقل قول:
خوب فايده نداره:41: دارم دوباره بازي رو نصب ميكنم:13: برام دعا كنين كه ايندفعه درست بشه:11:
عزيز به من يه mail بده من واسط كد ميدمنقل قول:
ها يه چيز ديگه هر كي console command خواست به من يه mail بزنه و بگه من بهش ياد ميدم
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ببخشيد 2 تا پست دادمنقل قول:
ولي save هاي بازي ميرن بهو هيچ راهي نداري كه اونا رو بر گردوني مگر اينكه دوباره بري با اكونت خودت بازي كنيکد:www.steam.com
اينا كد براي هاست هستن كه باعث بن شدن ميشن
محتوای مخفی: console commands
واسه فعال كردن console راهي ندارين جز اينكه تو منوي اصلي بازي alt+enter بزنيد كه بازي كوچيك شه و شما توي console اين كد هارو بنويسيد
اين كد ها فقط واسه هاست كار ميكنه
اگه كد هاي (dvar) رو ميخواين بهم يه mail بفرستيد
اين اعدادي كه اون بالا نوشته مثلا scr_airdrop_nuke 2
اون 2 حالت معمولي هست شما بايد اونو به حد اكثر بذارين كه وقتي airdrop مياد nuke بياد :31:
مثلا scr_airdrop_nuke 20000000000000
يا scr_airdrop_ac130 999999999999
كد هاي dvar كد هاي هستن كه مثلا تير بينهايت و ... هست يا مثلا امتياز هر kill رو به جاي 100 به 9000 تغيير بدين
دوستان یعنی اگر بخواهیم lan خالی بازی کنیم هم به اینترنت احتیاج هست؟؟؟(در گیم نت)
khob kodaro shokr hal shod:5: va tonestam rahat bazi konam:21: ping man ham 490 bood:27:
salam.dostan ye moshkel miram to bazi in eror mide iwnet-invalidversion
نقل قول:
khob kodaro shokr hal shod va tonestam rahat bazi konam ping man ham 490 bood
زبان فارسی :نقل قول:
salam.dostan ye moshkel miram to bazi in eror mide iwnet-invalidversion
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
کد:http://forum.p30world.com/misc.php?do=showrules
چیکار کنیم الان؟:31:
هیچی. بدبخت شدیم. باید بشینیم تا یه نفر بیاد یه کرک بده که بتونه بازی رو دور بزنه دوباره.
نقل قول:
Sorry, this is NOT a Steam related patch, InfinityWard has been working hard to patch this MultiPlayer crack and they finally solved the problem, so now IW has stepped out of their shell and patched our MultiPlayer crack. I hope TeknoGodz can fix this problem and make a new patch
سلام
من همه کارها رو قدم به قدم انجام دادم و بازی با Lunch game از Steam میاد بالا .... اما یک error میده به این اسم :
IWNET_INVALIDVERSION این دیگه چی هست ؟ استیم هم مشکلی نداره ....
ممنون اگر راهنمایی کنید .
Infinity ward داشت یه کاری میکرد تا جلوی کسانی که بازی رو با کرک مولتی بازی میکردن بگیره. حالا هم موفق به این کار شده.
ما دیگه فقط میتونیم منتظر بمونیم تا یه نفر دوباره یه کرک جدید بده !!
من همون اول به شما گفتم:31: که ولی کو گوش شنوا:5:.حالا چی کار کنیم ما دیگه تمام امیدمون از بین رفت:41:من که خیال میکردم مشکل از سیستمه و گرافیکو دوباره نصب کردمو این چیزا حتی میخواستم ویندوزو عوض کنم
مگه شما چی گفتین؟؟؟؟نقل قول:
من همون اول به شما گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ولی کو گوش شنوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ما یه چیزی گفتیم:31:خوب بریم نماز بخونیم و بعد دعا کنیم که هکر ها را زنده بگردان و همیشه کارها را برای ما فقرا آسون کنند:31:
خاک بر سرمون !
به خدا قسم !
اخه دیگه بدبختی تا کجا
یه بازیم نمیگذارن ما ایرانیا راحت در اختیارمون باشه
واقعاً خیلی درده این
عقب موندگی در حد گرسنگان آفریقا
به خدا وقتی دیدم دوباره یه محرومیت جدید برای بچه های ایرانی گذاشتن ...
از زندگی سیر شدم
خب کال دیوتی جان تو هم بای بای
تو این دوماه خیلی حال دادی
همش میومدیم تیربارون میشدیم اولین بار بود دیروز یه بار تونستم به رده دوم تیم دث مچ برسم
اینم جایزم: محرومیت از بازی
خوشی بهم نیمده
اونایی که تاپیک بورنوت میومدن یادشونه چه عشقی به اون بازی داشتم اونم تا اومدم توش استاد شدم انلاینش بسته شد ...
وای به حال این کشور از همه چی محروم ... (ویرایش توسط خودم)
مجتبی....این مشکل فقط واسه ایران نیست....برای همه کسایی که ارجینال ندارن این مشکل پیش اومده....:20:
خب بقیه جاها هم مثل اینجا محرومن ؟ واقعاً مسخره نیست تو بازیهای کامپیوتریم نتونیم قانونیشو بخریم؟نقل قول:
چرا هیچی تو این خراب شده رو حساب نیست ؟؟ چرا ؟؟؟
من از فرانسهام اینجام از امروز قطع شده:41: مال منم -- شدس با steam میام بالا ولی همینerror هم میده iwnet ربطی به ایران نداره خلاصه کفّ کردیما:13:اگه crack اومد میزارم تو فروم با patch 1.0.175 v3 هم کار نکرد:2:
چرا نمیشه؟؟؟:دینقل قول:
خب بقیه جاها هم مثل اینجا محرومن ؟ واقعاً مسخره نیست تو بازیهای کامپیوتریم نتونیم قانونیشو بخریم؟
چرا هیچی تو این خراب شده رو حساب نیست ؟؟ چرا ؟؟؟
خیلی از فروشگاه های اینترنتی این بازی یا بازی های دیگه رو اورجینال میفروشن...........
از شدنش که حتما میشه.نقل قول:
ولی همه ما اونقدر وضعمون خوب نیست که بخوایم برای بازی ها 60 تومن هزینه کنیم!!
نمیگذاره pm بزنم پستهام کمه. من به شما ایمیل زدم لطفا کد رو با جواب ایمیل بفرست. خیلی خیلی ممنون :11:نقل قول:
خدا رو شکر من قبل از گرفتن Adsl تمام شرایط انلاین زدن رو فراهم کردم
اوریجش رو هم که گفتیم بخرن که تا 15-20 روز دیگه میرسه دستمون
دوستان نگران نباشین انشاالله شماره جدید بتلفیلد کرک میشه می تونیم بازی کنیم
فقط خدا کنه اون دیگه بازی درنیاره چون واقعاً آدم زورش میاد 60-50 تومن بده بازی اریجینال
تازه تا به یکی میگی 60-50 تومن دادم بازی اریجینال آدمو مسخره میکنن :9: