سلام
کسی میدونه چجوری باید از fileplanet دانلود کنم ؟ خیلی فوری .
Printable View
سلام
کسی میدونه چجوری باید از fileplanet دانلود کنم ؟ خیلی فوری .
سلام به بر بو بچز
یه نظر (ازتون میخوام) و سوال:
من دارم روی یه مرحله کار میکنم . فضاشم طوریه که بالای کوهه و فضای زیر کلا ابره. از heigh fog استفاده کردم جالب نشد . به نظرتون چیکار کنم.از چه راهی استفاده کنم؟
ابر زیر یه چیز تو این مایه ها میخوام بشه و کوه و فضای مرحله بالای این ابرا (انگار بالاتر از ابرن). بهترین راه به نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از heigh fog ورژن جدید استفاده کن اسمش چی بود؟!! یادم نیست الان ولی خوب اون مه را به صورت پخش ایجاد می کنه و درست میشه. راه دیگه هم اینه که بیایی و مثل ساخت اب عمل کنی ولی این بار مشی را که برای ابر می خواهی کمی زیر تر از کوه بزاری و از عکس یک ابر بزرگ با کیفیت متریال بسازی و بش بدی . و همینطور روی ابر را کمی مه بدی . یا اینکه چندین نوع ابر داخل 3d max بسازی . خوب این راه هایی بود که به مغز ادم در اولین نگاه میاد. البته می تونی متریال اون مشه را که برای ابر میزنی را بیایی و با دوربین تنظیم کنی یعنی وقتی دوربین اومد روش متریالی که نمایش داده میشه یک مه باشه ( منظورم تو تهیه متریال است ، الان واژ] ای بهتر به ذهنم نمی رسه ) .
سلامنقل قول:
اولا که باید حتما با IE بری. بعدش دفعه ی اول که برای دانلود بری، خودش یه برنامه بهت میده، باید اونو دانلود و نصب کنی، بعد ریست کن. از این به بعد دیگه می تونی ازش دانلود کنی، فقط با اون برنامه.
از این به بعد چیزی می خوای ازش تو IE برو وقتی دکمه ی نهایی دانلود رو بزنی، اتوماتیک اون برنامه ی دانلود می گیرتش. کلا راحته ولی سری اولش یه ذره دنگ وفنگ داره.
فعلا.
اگه داخلش نمی خوای بری که راحته. تو Content Browser این دوتا مش رو سرچ کن ببین:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازشون که کردی تو قسمت LOD Info به متریال هاش نگاه کن، هر متریال رو روی اون آیکن ذره بین که بزنی می تونی ببینی. خودش اومده دیوارهارو یکی کرده، پشت بوم ها رو یکی، جاده ها هم یکی، که البته شما نداری.کد:StaticMesh'LT_Buildings.SM.Mesh.carbonfire_city_four'
StaticMesh'LT_Buildings.SM.Mesh.carbonfire_city_one'
از همین الگو بگیر واسه اکسپورت خونت، مثلا دیوار جدا، در و پنجره جدا، پشت بوم هم اگه دیده می شه می تونی جدا بدی.
کس دیگه ای واسه ابر پیشنهادی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
خوب نسخه ی می اومد نمیدونم تازه اومد یا قبلا اومده بود به هر حال من تازه فهمیدم. گفتم شمام بفهمین.
نینجاجان شما خوبی؟:31: این که 9 روز پیش صحبتش بود:نقل قول:
با حال ترین قسمتش اینه که زیر این یکی رو خودت همون زمان تشکر زدی::27:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4986609&postcount=714
یعنی می خوای بگی چیزی که اصلا ندیدی رو تشکر کردی؟:18: با این همه من موندم شما چه جوری تازه فهمیدی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4991742&postcount=726
------------
اون مسئله ی ابر رو هم الان سرم شلوغه، رسیدم میام می تایپم واست.:8: فعلا.
اون موقع که هنوز نذاشته بودن واسه دانلود.نقل قول:
ابرو هم اگه زودتر بگی من تصمیممو بگیرم واسه انتخاب یکی از راهها.
کی میگه نذاشته بودن؟ اپیک که اینجوری نیس، اول لینکو می ذاره بعد صفحه رو ادیت می کنه.نقل قول:
تو همون پست 9 روز پیش اگه نگاه کنی لینکه دانلود هم هست، چه جوری وقتی نبوده من گذاشتم، هان؟:31:
بعد منم همون روز که اومد لینکشو دادم دان.:8:
ابرو هم چشم، میام.
سلامنقل قول:
من به جای جوابت دوتا مورد بگم:
1.نمی دونم این عکسی که گذاشتی چه ربطی به بازیت داره،:13: شاید چون خوشت اومده می خوای بذاریش، ولی تا جایی که من می دونم، شما زیر کوه نمی تونی همچین ابری ببینی، این ابرها فقط تو ارتفاعات خیلی بالا با تراکم زیاد ایجاد می شن. درنتیجه به جای اینکه به طبیعی شدن بازی کمک کنه، باعث می شه غیر واقعی بشه. حتی توی هیمالیا هم ما شاهد ابر های به مراتب رقیق تری هستیم.
کلا توی کوه دو جورشو بیشتر نمی بینیم، یکی همون مه عادی با غلظت های مختلف، یکی هم یه سری ابر جدا ولی خیلی رقیق، این تصویر که شما گذاشتی رو فقط می شه از داخل هواپیما دید.کد:http://avanimation.avsupport.com/files/backgrnd/Cloud-11.jpg
2. هنوز هیچ موتوری نیست که بتونه به صورت ریل تایم Volumetric Cloud که طبیعی باشه ایجاد کنه، برا همینه که توی هیچ بازی ندیدی. در حال حاضر فقط رندررهای آفلاین می تونن یه همچین چیزی در بیارن که اونم واسه فیلم استفاده می شه.
فقط یکی دوتا بازی خیلی ساده ترشو شبیه سازی کردن، کرایسیس به صورت خیلی رقیقشو داره که متاسفانه طبیعی هم در نیومده، و Microsoft Flight Simulator هم یه مقدار طبیعی ترشو گذاشته که اون هم دوتا چیزو فدا کرده براش، یکی هزینه ی خیلی زیاد برای ایجادش ویکی هم تعدادی از مشترهاشو. اونجا حاضر شدن این هزینه ها رو بکنن چون واقعا بازی اینو لازم داشته. هرچی باشه شبیه سازی پروازه. اگه همونطور که فک می کنم برا خوشگلیش می خوای به بازیت اضافه کنی توصیه می کنه بیخیالش بشی. عطاش به لقاش نمی ارزه.
در کل شما می تونی به روشهایی بیای این ابر رو تا یه حدودی شبیه سازی کنی، ولی هم خیلی کار سنگینی می شه برای CPU وGPU و هم زمان زیادی باید صرفش کنی. بعد هم باز باید رو اوپتیمایز کردنش وقت جدا بذاری. تازه اون چیزی که تو عکس می بینی نمیشه.
5 دیقه بشین به اینا که گفتم فکر کن، بعدش اگه هنوز می خواستی یه چیز ساده تو این مایه درست کنی، بگو تا چیزایی که می دونمو بگم بهت.
فعلا بای.:8:
خوب اون عكسو قبول دارم يكم ...
ولي من تقريبا بايد اين كارو بكنم .حالا راهي كه بلدي رو بكو
بعدشم اين كتاب unral script دقيقا كي مياد؟
اوه اوه يادم رفت (لطفا و ممنون)
جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی:8:
یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره:1:
یه بازی مثل بازی های gta و یا یه بازی دیگه البته نه به اون حجم خیلی کوچیکتر
رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم:goatee:
راست میگه اگر تو پی دی اف بذاریش خودم برات تو کل فرومهای ایرانی پخش میکنم.............:46:
اون پکیجا 3d buzz assests و ui scense demo رو تو کدوم فلدر بریزم؟
راستی آقا محمد بعد از اون ویدئو ها برم سراغ کدوم ویدئو ها؟
اول سلام:20:نقل قول:
اونا کلا دو سری فایله، یه سری با پسوند UPK که پکیج های آنریله، یه سری هم UDK که مپ هستن. شما همه ی پکیج ها رو بریز تو این شاخه:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\xxxGame\Content\Misc
مپ ها رو هم کپی کن تو این شاخه:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\xxxGame\Content\Maps
از این به بعد UDK رو که باز کنی می تونی پکیج ها رو داخل Content Browser ببینی. برای باز کردن مپ ها هم که باید از File->Open بری.
شما زمانی که اون ویدئوها رو تموم کردی، قبل اینکه چیزه دیگه ببینی باید چند روز تمرین کنی. برای اینکار هم یه سری از همین مپ ها که کپی کردی داخل شاخه ی Maps رو باز کن و روشون وقت بذار، هر قسمتی که تو ویدئو یاد گرفتی رو انجام بده(نه اینکه عینا همون کارو تکرار کنیا، چیزای جدید درس کن ولی با همون روش ها)، این جوری چیزایی که یاد گرفتی تثبیت می شن. بستگی به خودت داره، از 4-3 روز ممکنه طول بکشه تا 2 هفته، ولی حتما انجامش بده، اگه نه مطالب برات قاطی می شه.:13:نقل قول:
سعی کن هر چی بوده رو تست کنی، یه خونه ی ساده 4-3 اتاقه بساز، یکی دوتا متریال ساده با تکسچر های خود UDK بساز، چنتا Trigger بزار و با Kismet روشون کارای مختلف انجام بده. یکی دوتا انیمیشن با Matinee انجام بده، یه UI درست کن، با Cascade هم بازی کن، یه سری چیز ساده درست کن.
اینا فقط مثال بود، خودت بقیه ی قسمتا رو تمرین کن. می ارزه 15-10 روز هم روش وقت بذاری. در ضمن کانتنت های آماده ی UDK خیلی کمکت می کنن. مثلا متریال ها و پارتیکل سیستم ها رو می تونی چنتاشونو باز کنی و ببینی چه جوری ساخته شدن. من خودم خیلی به درد یاد گیریم خورد. هنوزم هرجا یه چیز جدید بخوام که بلد نباشم، نمونشو باز می کنم می بینیم، بعد مال خودمو می سازم.:5:
بعد این کار برای ویدئوها برو سراغ Gnomon ، اگه هم نداریش تو همین مدت تمرین جورش کن. بعدش هم سری Eat3D UDK که دیگه همه ی عمومیا رو دیده باشی. البته این دوتا روی هم، از نصف اون 3DBuzz هم کمتر وقت می گیره.
یادت باشه این مرحله ی تمرین خیلی مهمه، یه وقت کمش نذاری.
فعلا.:8:
دستت درد نکنه.:11::40:
حالا این ویدئوهای gnomon و eat 3d udk رو از کجا بیارم؟
این از اون حرفا بودا ! :18: مگه بنده خدا کار و زندگی نداره ؟! :13:نقل قول:
1. شما فقط محیط Outdoor دانشگاه رو طراحی کردی. یعنی داخل دانشکده ها و ساختمونا طراحی نشه، فقط محیط و ساختمونها هم فقط نمای خارجی طراحی شده:
در این صورت اگه ساختمونها خیلی پر ورتکس نباشن، می تونی راحت بیاریش داخل UDK، زمین دانشگاه رو ولی باید داخل UDK طراحی کنی، مگه اینکه خیلی صافو صوف باشه.
2. شما داخل ساختمونها رو طراحی کردی. در این صورت بااون پست حتما فهمیدی که نمیشه این کارو کرد، نه تو UDK که تو هیچ موتوری.
بهترین راهش اینه که بیخیال مدل ها بشی و حداقل ساختمونها رو داخل خود UDK از اول طراحی کنی.
================================================== ==
اینجور که پیداست باید قید نمره گرافیک رو بزنم
ولی خوشبختانه ما برای ساختمان اصلی به دلیل وقت کم راه اول رو پیش رو گرفتیم
ولی برای در ورودی و دیوار ها و یک ساختمون کوچیک دیگه راه دوم را انتخاب کردیم
اون ساختمون کوچیک رو قبلا تو GlScene باز کردم خیلی طول می کشید تا بیاد.
به هر حال تشکر
خوشحال شدم
منتظر سوالات بعدیم باش :40::46:
خواهش می کنم.نقل قول:
قبلا هم 4-3 بار گفتم بهت آقا کیان. شما برو تو فروشگاه Iran-Rose.ir همه ی ویدئوهایی که اسمش کلمات Eat3D, Skeletal و Unreal هست بگیر. 9 تاس فک کنم. توش اون 2 تا هست به اضافه ی 7-6 تا که بعدا لازم داری، چون هزینه پست هم اضافه میشه، یهو همه رو بگیر. چیزی نمی شه سر جمع.
ببین دوباره هفته دیگه نیای آدرس بخوای از منا، فک کنم دفعه پنجم:31: باشه اینا رو می گم واست.
تا بعد.
نقل قول:
آخ که حرف دل مارو زدی. البته واسه اینکه قضیه تموم شه یه پست دارم می تایپم، می زنم تا یذره وقت دیگه.
در هر صورت دست شما درد نکنه.:8: فعلا.
خواهش می کنم. قابلی نداشت.نقل قول:
نمی خواد بیخیالش بشی، مگه نمی گی، فقط یکی دوتا ساختمون کوچیکو می خواید داخلش بشه رفت؟ خب کاری نداره که ، اول بشین یاد بگیر بعد هم سریع می تونی درش بیاری.
خودم هفته پیش یه طبقه ی کامل یه بیمارستانو تو 6 ساعت طراحی کردم BSP شو. تازه اونم از رو نقشه ی اتوکد با واحدهای دقیق که پدرتو در میاره. دیگه یکی دوتا ساختمون دانشگاه که همون قدرم وقت نمی خواد.
به هر صورت سوالی داشتی بپرس.:8: تا بعد.
سلام
برای Export با پسوند ASE کدوم پلاگین رو باید به مایا اضافه کنم
نامی، نشونی ، ادرسی ، لقبی چیزی اگه بدین ممنون می شم.
سلامنقل قول:
نام و نشون نمی خواد. شما مگه UDK نصب نداری؟ خب برو تو شاخه زیر:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Binaries\ActorX
حالا بسته به ورژن مایات پلاگینشو نصب کن.
البته بگم، غیر امیپورت باید کارای دیگه ای هم واسه مدل انجام بشه، همش تو همین تاپیک صحبتش شده، بشین بخون تاپیکو.
جدا؟ فقط یه کم؟:31:نقل قول:
دقیقا 26 روز دیگه میاد، البته به گفته ی Amazon، عقب افتاد نیای شاکی بشی.نقل قول:
اگه می خوای حتما با اون کار کنی که نصفش تو سایت خود اپیک هست، مال الانم نیس، 6 ماهه که اونجاس، ولی ما ایرانیا عادت داریم حتما یه چیزی باشه که بش بگن کتاب، واسه همینم همه هی می گن کتابه کی میاد. قبلا تو همین تاپیک صحبتش شده، بگردی پیدا می کنی.
اوه اوه دیگه تکرار نشه.:27: شوخی کردمنقل قول:
من که خودم همچین چیزی لازم نداشتم، ولی راهی که دیدم کلا از 3 طریق میشه ابر ساخت که شما برا اینکه طبیعی بشه باید از ترکیبشون استفاده کنی.نقل قول:
پراستفاده ترین روش یه Static Mesh هست با یه Material خفن. بعدش استفاده از Fog Volume هست. و راه آخر هم با Particle System. هر کدوم معایب خودشو داره، با هیچ کدومم نمی تونی چیزی که می خوای در بیاری، ولی دیدم که افراد از ترکیبشون برای موارد پیچیده استفاده می کنن.
برای اینکار باید همون استاتیک مش رو ایجاد کنی با متریالش که معمولا هم Translucent هست. بعد یه FogVolume داخلش دربیاری که از فواصل نزدیکتر توپر به نظر بیاد. موردی که ب عضی جاها بهش اضافه می کنن، بعضی جاها نه، همون پارتیکل سیستم هست که پارتیکل هاش باید حداقل دوتا خصیصه داشته باشه، یکی همیشه رو به دوربین باشه، یکی عمرشون طولانی باشه.
با توجه به اینکه کلا کار سنگینیه و معمولا کسی انجامش نمی ده فکر نکنم بتونی نمونه ی آماده ازش پیدا کنی، ولی به صورت تئوری یه حرفایی ازش هست، سرچ کنی پیدا می کنی فروم هاشو.
به اینجا هم یه نگاه بنداز، رو همون قسمت استاتیک مش و متریالش خیلی خوب کار کرده::5:
البته باید خودت با باقی چیزا ترکیبش کنی.در ضمن چه تو قسمت استاتیک مش چه پارتیکل سیستم، مهمترین بخش کار متریال هست. باید خیلی روش وقت بذاری.:20:کد:http://stephenjameson.com/tutorials/faking-volumetric-effects/
توی پارتیکل سیستمت هم یادت باشه این سیستمو پیاده کنی:
اگه نه برخورد ابر با هرچیزی ناجور در میاد.کد:http://udn.epicgames.com/Three/DepthBiasBlendUsage.html
برای اون لایتی که به جای خورشید گذاشتی هم حتما از Light Function استفاده کن:
در آخر با توجه به اینکه کار پیچیده ای در میاد و مجبوری یه تعدادیشو توی مپت بذاری، برای اینکه کارهارو هر بار تکرار نکنی، توصیه می کنم حتما یه Actor واسه این کار ایجاد کنی. کلا راه اصولیشم همینه.:5:کد:http://www.chrisalbeluhn.com/UT3_Cloud_Shadows.html
برای این کار هم باید یه کلاس از FogVolume یا یکی از فرزنداش مشتق کنی و بقیه ی امکانات مثل استاتیک مش رو بهش اضافه کنی.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی.:8: تا بعد.
سلام دوستان
این پست با خشانت نصفه نیمه نوشته شده.:27: 12+ هستش:31:
در ضمن کلی هست و یه مدتیه می خواستم بگم، چندان ربطی به پست این دوستمون نداره، گله مندشون نشید.:11:
راستی چون پست گنده منده شد و مهم هم بود همه که متوجه بشن قضیه رو، مجبور شدم رنگ و وارنگش کنم.
نقل قول:
جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی
یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره
یه بازی مثل بازی های gta و یا یه بازی دیگه البته نه به اون حجم خیلی کوچیکتر
رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم
والا این که ایده ی خیلی خوبیه، حرفی هم توش نیس. ولی آیا می دونین این کار چه قدر زمان می خواد؟ حتی من خودم قبلش ایده ی بهتری داشتم، اینکه بیام یه همچین کاریو به صورت ویدئو در بیارم، که خیلی هم سریعتر از PDF یاد بگیرین. مشکل اینجاس که حداقل چندماهی وقت این کارو ندارم. بعدشو نمی دونم.:41:نقل قول:
راست میگه اگر تو پی دی اف بذاریش خودم برات تو کل فرومهای ایرانی پخش میکنم.............
در حال حاضر 3 تا پروژه UDK دستمه، یه پروژه دیتابیس دارم و یه پروژه دستگاه صنعتی هم باید انجام بدم. دانشگاه هم که سرجاشه، به نظر شما من وقت اضافه ای دارم؟؟؟؟ همینارو انجام بدم کلامو میندازم هوا.:24:اینجارم 3-2 بار می خواستم بیام خدافظی کنم ولی چون هنوز کسه دیگه ای نیس که بیاد سوالارو جواب بده، وقت جور می کنم میام. تضمینی هم نیس تا کی بیام، چه برسه بخوام اون کار که می گینو انجام بدم.:41:
دوستان دقت کنین: من خودم تا 6 ماه پیش اصلا نمی دونستم UDK چیه، ولی وقت گذاشتم و یه سری چیزاشو یاد گرفتم. اینو گفتم که نگید طرف نفسش از جا گرم بلند میشه. ظرف این 3-2 ماه هم اینجا سعی کردم منابعی رو که خودم باهاشون یاد گرفتم رو بهتون معرفی کنم، تا شما ها هم یاد بگیرین، اصلا همچین یاد بگیرین همتون که 2 ماه بعدش بیام اشکالاتمو بپرسم ازتون.
ولی نمی دونم چرا کسی واقعا نمی خواست یاد بگیره،:13: هنوزم افراد زیادی اینجا همینجورن. نمی دونم چرا، نکنه فکر می کنن اگه یاد بگیرن چیزی به من می رسه، هان؟ :44:
در هر صورت دوستان بدون تعارف بگم، همه نه ولی اکثرتون دارین تنبل بازی در میارین، خیلی هم شدید اینکارو می کنین، حواستون باشه آفیس نیس که بخواین اینجوری یاد بگیرینا، آنریل انجین 3 هست اسمش، تا همین پارسال به عنوان یه کوه دست نیافتنی بهش نگاه می کردیم همگی، اونوقت حالا که مفتی دستمون رسیده، خداییش باید باهاش این جور برخورد کنیم؟
یا رومی روم یا زنگی زنگ. :3:یا قشنگ تنبلیو بذارین کنار وقت بذارین یادش بگیرین، یا ولش کنین به یه کار برسین که نتیجه بگیرین ازش. وقت هم فک نکنم کمتر از من داشته باشید با این همه کار که سرمه. دیگه خود دانید. همین الان 2 دیقه رو این پاراگراف و قبلی فک کنین و تصمیم خودتونو بگیرین.
تازه شما هنوز به اسکریپت نرسیدین، دارین این کارای ساده رو اینطوری می کنین، دیگه اگه بیاین تو اسکریپت می خواین چیکار می کنین؟
بازم می گم طرف صحبت من همه نیستن، خودتون بخونین تک تکتون می دونین که خودتون آیا جزو این دسته هستید یانه.:46:ناراحت هم نمی خواد بشید، واسه نفع خودتون مجبور شدم رک حرفمو بزنم. دیگه تصمیمش با خودتون.
در ضمن خواستین تصمیم بگیرین هم رو من حساب نکنید، من الان اینجا هستم ولی هیچ تضمینی نیس هفته دیگه یا هفته بعدیش هم باشم، هر وقت دیدم نمی رسم، مجبورم بیخیال اینجا بشم. البته خداییش اگه با منابع کار کنین نیازی به من یا امثال من ندارین، خودم هیشکیو نداشتم مشکلامو حل کنه واسم:37:، شایدم واسه همین انگیزم بیشتر می شد که روشون وقت بذارم. اگه شما هم فک می کنین کمک نداشته باشید، بهتر یاد می گیرید، یه ندا بدین تا دیگه نیام، من که از خدامه.:20:
من اگه UDK بدون هیچ منبعی هم میومد تو هوا می قاپیدمش، با این همه الان:
- +80 ساعت ویدئو هست واسش
- خود UDN منبع خیلی خوبیه واسه یادگیری
- 20-10 تا سایت هم آموزشای کوچیکو بزرگ میدن
- حداقل دوتا ویکی هست براش
- 3 تا فروم واسش وجود داره
- بازی هایی رو با سورس کامل گذاشتن برا دانلود
- این جا هم که هر اشکالی باشه رفع می کنیم
اونوقت بازم می خواید یاد گیری از این ساده تر بشه؟؟:18: دوستان به نظر من یه سری از درخواستایی که می کنین ایراد بنی اسرائیلیه، حتی اگه انجام بشن هم یه سری هستن که می گن حالا فلان کارو بکنین واسمون، کمک می کنه. با شخص خاصی هم نیستم، کلی می گم. در کل باید یادگیری آنریل انجین 3 از یادگیری IE بیشتر طول بکشه یا نه؟
لطفا کسی هم جایی از حرفامو به دل نگیره، غرضی توش نیس، فقط واسه خودتون گفتم.:11:
بعد از این پست یه سری بی خیال UDK می شن، یه سری هم سفت می چسبن بهش، راستشو بخواین هر دو سود کردن:5:، ولی یه سری همچنان مثل گذشته پیش میرن، که باید بگم این دسته ی سوم به جایی نمی رسن، حرفی هم باهاشون ندارم. حالت چهارمی هم وجود نداره، خودتون تصمیم بگیرین جزو کدوم دسته این.
رو حرفام فکر کنید، فعلا بای.
سلام دوستان
و سلام دوست عزیز tovamohammad
همونطور که میدانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر میآید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمیآید.
دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایتهایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان میفروشند.
دوست عزیز tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایتهای ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون میشویم.
اگر هم قبلا این کار را کردهاید یعنی لینکهای آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنیها و چه خریدنیها را در یک پست گردآوردهاید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.
از همه دوستان پیشاپیش ممنونم
سایتنقل قول:
سلام دوستان
و سلام دوست عزیز tovamohammad
همونطور که میدانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر میآید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمیآید.
دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایتهایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان میفروشند.
دوست عزیز tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایتهای ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون میشویم.
اگر هم قبلا این کار را کردهاید یعنی لینکهای آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنیها و چه خریدنیها را در یک پست گردآوردهاید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.
از همه دوستان پیشاپیش ممنونم
iran-rose.ir
که توسط یکی از بازیسازان مستقل اداره می شه . با قیمت بسیار خوبی تمامی این ویدئو ها رو داره . تا حالا هم فکر کنم دو سه بار لینکش رو بچه ها گذاشتن.
آقا محمد شما درست میگید ، من نمیدونم چرا آنریل با این عظمتش هیچ کس سراغش نمیره!!!!
و من فقط برای استفاده از آنریل یکی دو تا مشکل دارم وگرنه با سر می رفتم تو آنریل........:19:
ای خدا کاش من همین امروز میتونستم آنریل دار بشم!
آقا محمد شما هم نمیخواد برید شما که نباشید آنریل هم تو پسی وورد گم میشه پس نرید..........
راستی آقامحمد یه رنگی به این آواتارتون بزنید ، یه کم تغییر و تحول حال آدمو جا میاره.
خوب حرفامو زدم ، بسه.:دی
با تشکر.
راست میگه امیررضا جان. اگه شما بری کی سوال های مربوط به آنریل رو جواب بده؟
ولی منم بودم میرفتم. خدایی آدم این همه سوال جواب بده کاربر فعالش نکنن:13:
كيان جان به نظر من مقام مهم نيست و ارزش كار مهمه.الآن همين محمدجان با وجود اينكه كاربر فعال نيستش(البه حقشه كه باشه) ما خيلي روش حساب ميكنيم تا حتي بعضي از مديرا و همكارا(نام نمي برم)!الآن ايشون ظاهرا كاربر فعال نيست ولي اينقدر كارش ارزش داره كه ما خودمون كاربر فعال مي بينيمنش.
جاويدان باشيد
کاربر فعال؟!! بابا این چه حرفاییه ، حقشه نه که نباشه ولی این فروم بزرگتر از اونیه که مدیران هواسشان به این جور ادم ها باشه .
بگذریم ، حرف هایی خوبی بود ، اما به نظر من روال بچه ها مثل سابقه ، من یک پیشنهاد دارم باسه همه ، همه جمع شید تا با همه ، ( نه یکی دو تاها ) شروع کنیم به کار ، چندین سود داره
1. هر کدوممون مجبور میشیم در مورد اونکار که می خواهیم بکنیم تحقیق کنیم
2. این اطلاعات بین هم رد و بدل میشه و اینکه یکی جواب کلی را بده
3. خودتون احساس غرور می کنید و سرتون پیش یکی خم نیست یک کار خیلی ساده را بپرسید.
هر کی هست بگه تا با هم کار کنیم ، کار گروهی
مشکل اصلی فکر کنم آنریل اسکریپت باشه . باید منبعی برای آموزش اون پیدا کنیم. و گر نه برای تمامی امکانات آنریل آموزش وجود داره که تا عمق مطلب رو یاد می ده ولی مثلا هنوز نمی شه سیستم راه رفتن بازی رو عوض کرد یا اسلحه دست کاراکترو .
سلام
خب با توجه به کامنت هایی که اومد، باید بگم هیچ کدوم از دوستان منظور منو نگرفتن. تعجب می کنم، حداقل 3-2 بار تو اون پست صراحتا لپ مطلب رو عرض کردم. ولی خب بیش از این رو این قضیه اصراری نمی کنم. چه بسا شخصی فکر کنه سود یا ضرری تو این مطلب برای من هست اگه بیش از این در موردش صحبت کنم. در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
فقط یه گلگی از بعضی دوستان: پست من چه ربطی به کاربر فعال یا غیرفعالش داشت که بحثو به اونجا کشوندین؟ هنوز موندم.:18:
پرنس جان فکر نکنم هنوز با آموزشای Geodav کار کرده باشی، درسته؟ Geodav برای سه بخش کاراکتر، اسلحه و وسیله نقلیه، بیش از 20 ویدئو و 15 مقاله ی متنی داره.:5: یه سری بهش بزن، چیزایی که می خوای پیدا می کنی. در مورد تعویض سیستم راه رفتن بازی هم متوجه نشدم منظورت چیه.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای Unreal Script یه سرچ بکنی آموزش های زیادی پیدا می کنی. اینقدر زیاده که من ظرف دو ماهه گذشته فرصت نکردم هنوز نصفه شوهم کار کنم. فقط راستش ماها با اون ویدئوها یکم بد عادت شدیم.:46:
محمدجان فضای آنریل خیلی عالیه ادیتورهای فوق العاده ای داره همه چیزش مطلوبه فقط Unreal Script باید خیلی سخت باشه :13:
ولی سختم باشه می ارزه یاد بگیریم..................................:10: :10:
سلامنقل قول:
راستش اتفاقا خیلی ها می رن سراغش، آمارشو می تونی با یه سرچ ببینی، بیش از 50000 تا دانلود فقط هفته ی اول داشته، خدا می دونه حالا بعد 8 ماه چقدر شده. ولی خب ما ایرانیا کلا عادت داریم یه 3-2 سالی از دنیا عقب باشیم. 2 سال دیگه ببین چند نفر آنریل کار اطرافت هست.:27:
مگه نمی تونی؟ خب مشکل چیه؟نقل قول:
UDK که رایگانه، هم می تونی دانلودش کنی هم از یکی دوتا سایت بخری.
والا همونجور که گفتم الان هستم ولی هر وقت کارام بیشتر شد تضمینی نیس.نقل قول:
آواتار هم اولا هاهاها:4:، دوما فعلا تا این بازی جدیده تموم شه سعی کن تحملش کنی.:21:
خب الان که با اسکریپیت کاری نداری. یکی دو ماه دیگه که میای توش، اونوقت هر زمان دیدی سخته یا خستت کرد، بشین 10 دیقه یکی از بازی های زیرو برو:نقل قول:
- Gears Of War
- Medal Of Honor
- Bioshok
- Splinter Cell
- Rainbow 6
- Frontlines
- Unreal Tournoment
- Planet 51
- Army Of Two
با این کار وقتی دیدی چه بازی باحالیه، پیش خودت بگو اینو با Unreal Script کدنویسی کردن، پس باید خیلی باحال باشه. با همین 10 دیقه راسه چند روز شارژ میشی که ادامه بدی. به همین راحتی، به همین خوش مزگی.:5:
تا بعد.:8:
اینا رو ندارم.......................:41:نقل قول:
خب الان که با اسکریپیت کاری نداری. یکی دو ماه دیگه که میای توش، اونوقت هر زمان دیدی سخته یا خستت کرد، بشین 10 دیقه یکی از بازی های زیرو برو:
- Gears Of War
- Medal Of Honor
- Bioshok
- Splinter Cell
- Rainbow 6
- Frontlines
- Unreal Tournoment
- Planet 51
- Army Of Two
میتونم بخرم یا دانلود کنم ولی رمم پایینه که تابستون حله..................................:5:نقل قول:
مگه نمی تونی؟ خب مشکل چیه؟
UDK که رایگانه، هم می تونی دانلودش کنی هم از یکی دوتا سایت بخری.
سلام دوستان گلم:10:من امروز بلاخره بسته udk اومد آقا به دادم برسید udk نصب نمیشه >>>
اول میره می خواهد net3.5 نصب کنه میگه باید وصل شی اینترنت ولی من قبلش net3.5 رو نصب کرده بودم بعد ایرور dont send میده یعنی گ.. زد تو حالم
البته دو دی وی دی داد به هم همش با هم شد 5000 هزار تومان
اگه بتوانید کمک کنید امیدوارم به هر چی خواهید برسید پدر درآورده
سلامنقل قول:
اولا که هنوز کسی این دی وی دی رو تست نکرده، اگه خراب باشه که کاریش نمی شه کرد.
بعد برای دات نت حتما باید ورژن 3.5 sp1 رو نصب داشته باشی، که ممکنه مال شما sp1 نیست. اگه هم ویندوزت غیر از 7 هست باید غیر اون یه فابل آپدیت از مایکروسافت بگیری. پست زیرو ببین:
اول این کارارو بکن و از دات نت مطمئن شو، بعد اگه مشکلی بود بگو یه فکری بکنیم. البته اگه دی وی دیت سرکاری نیاشه.:13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4914141&postcount=603
فعلا.
محمد جان راه نداره من این 231مگابایت دنلود نکنم چه غلطی کردم رفتم سراغ udk .طراحان پارسی متعبر دی وی دی ایش سرکاری نیست
سلام
یک نکته
عزیزم اگر شما 3d STUDIO MAX 2010 دی وی دی شو بگیری NET3.5 داره
من خودم همینجوری با این نصب کردم شده تو XP خیلی هم خوب کار میکنه.
ممنون از زحماتتون. من میرم ولی کلا
چرا ؟؟؟؟ برای اینکه نمره عینکم 1 تا اومده پایین 3روز بکوب کار کردم .