نقل قول:
وضعیت گوشی من چطوره؟ بدجوری منتظرم تا یکی دست منم بگیره...
Printable View
نقل قول:
وضعیت گوشی من چطوره؟ بدجوری منتظرم تا یکی دست منم بگیره...
Droid with Windows Mobile 6.5 as the best of both worlds. As for the phone itself, it holds up pretty well, with a 533MHz Huawei Hass K3 processor, 256MB memory, 3 megapixel camera, 3.5-inch (800x480) display, dual SIM cards (GSM 900 / 1800) , and the usual GPS, WiFi, and FM receiver.
این هم نسخه چینی میلستون با سیستم عامل ویندوز موبایل
دو سیم کارته - و عجیبه که دوربینش 10 یا 12 مگاپیکسلی نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکردم فقط اینجا صاحاب نداره...یعنی واقعا تو دنیا هیچ قانونی برای مقابله وجود نداره؟ حتی خود شرکت موتورولا خجالت نمیکشه که چین از لوگوی اون داره سواستفاده میکنه؟ یا شایدم خود موتورولا تو این بازی نقش داره...:18::13:نقل قول:
من نمیدونم....این گوشی چینی رو من دست یکی ببینم گوشیمو دیگه دستم نمیگیرم:41:
اين چيني ها هر گوشيي رو بگي كپ زدن .نقل قول:
بعضي وقت ها دو مدل معروف رو هم بت هم مخلوط ميكنن يه چيزي ميدن بيرون .
مثلا" تركيب آيفون با ميلستون يا ...
كسي هم نميتونه كاري كنه چون اينها توليد كننده هاي زير زميني هستن .
به هر حال اگر گوشيت رو خواستي بفروشي من در خدمتم :31:
سلام بچه ها من امروز این گوشی رو از علاالدین خریدم. 505 هزار تومن
نقل قول:
مگه آهنگهای ما هم زیر زمینی نیستن؟ مگه لابراتوارهای شیشه هم زیر زمینی نیستن؟ بالاخره غیر قانونیه و باید باهاش برخورد بشه...مخصوصا اینکه من نمیخوام گوشیمو برفوشممم....تازه دارم یاد میگیرم چجوری باید دستم بگیرم:31:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
مبارک باشه ایشالا...به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنی. ارزون شده یا تو ارزون خریدی؟نقل قول:
منم یه ماهی میشه این گوشیرو دارم ولی با تو که امروز گرفتی هیچ فرقی نمیکنم:41:
چه برنامه هایی رو گوشیت هست ؟ فارسی ساپورت میکنه؟
مبارك باشه عزيز .نقل قول:
505 هزار خيلي عاليه واسه اين گوشي / اگر ميشه اسم فروشگاه رو هم بزار واسه دوستان ديگه كه قصد خريد دارن .
ممنون. علاالدین طبقه 4 واحد 447
xt710 هم 545 بود
همه جا 550 به بالا بود اینجا این قیمت می داد. :20:نقل قول:
مبارک باشه ایشالا...به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنی. ارزون شده یا تو ارزون خریدی؟
من 10 تومن دادم واسم روتم کرد . البته یه مغازه دیگه
ما با جمعيت 70 ميليوني نميتونيم جلو اين كارها روكه ميگي بگيريم اونجا تو چين كه 1ميليارد جمعيت داره حق دارن . بگذريمنقل قول:
--
منظورت از اين حرف چيه ؟نقل قول:
خدا اين گوشي 60 هزارتا برنامه و گيم براش هست . فارسي هم ميشه نوشت و خواند . كم كم ياد ميگيري . بايد سايتهاي مختلف رو بخوني آموزشهاي زيادي هست در اين رابطه .نقل قول:
قيمتهش خيلي خوبه اين فروشگاه !نقل قول:
رو كيبوردش فارسي (عربي) حك شده يا روسي ؟
xt720 هم داشت ؟
ببخشید یه سوال اگه خیلی خیلی سریع جواب بدین ممنون میشم . یک دوستی میخواد از آمازون مایلستون بخره (در امریکا) و بفرسته ایران برای برادرش . بعد توی نتایج آمازون اگه ببینین 7 تا مایلستون نو و آنلاک داره از 373 دلار تا599 دلار . میخواستم ببینم اینا جریانش چیه ؟؟؟؟؟ و هرکدوم رو بخره و توی ایران سیم کارت بندازه کار میکنه و مشکل نداره ؟
کد:http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0030G6HRQ/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1283106938&sr=1-1&condition=new
فارسی حک شده .
آقا برنامه رو باید چطوری نصب کنم ؟؟؟ الان گوشی من روت شده می تونم به 2.1 تبدیل کنم.
اگر ميلستون آنلاك باشه نبايد مشكلي داشته باشه و تو ايران هم كار ميده . تفاوت قيمت رو نميدونم از چيه ؟نقل قول:
ببخشید یه سوال اگه خیلی خیلی سریع جواب بدین ممنون میشم . یک دوستی میخواد از آمازون مایلستون بخره (در امریکا) و بفرسته ایران برای برادرش . بعد توی نتایج آمازون اگه ببینین 7 تا مایلستون نو و آنلاک داره از 373 دلار تا599 دلار . میخواستم ببینم اینا جریانش چیه ؟؟؟؟؟ و هرکدوم رو بخره و توی ایران سیم کارت بندازه کار میکنه و مشکل نداره
شايد بسته به نوع گارانتي در اونجا باشه . ميتونه از فروشگاههاي ديگه هم يه آمار بگيره /
احتمالا" همون عربيه .نقل قول:
اول بهتره يه دوري تو صفحه هاي قبلي بزني يه سري توضيحات هست كه بدرد ميخوره . من خودم اين گوشي رو نداشتم نميتونم چيزي بگم :20:
مرسی ،
کسی نظر دیگه ای نداره؟
60 تا که خیلیه...600 تا هم باشه من کلاهمو میندازم هوا....دقیقا یک ماهه که تو نت دارم میگردم و بهترین جارو اینجا دیدم...حالا شما بگی باز بچرخم؟ باشه...میرم یه دور میزنم برمیگردمنقل قول:
نقل قول:
من بین زمین و هوا گیر کردم....دو تا فایل دانلود کردم آدرشو جانی پرشین بهم داد / حدود 100 مگابایت حجمشه..
به من گفته که:
محتویاتش که یه فایل با پسوند sbf هست رو exctract میکنین هرجایی که خواستین. حالا نیاز به برنامه ای به نام rsdlite دارین واسه فلش کردن.
آخه اون rdslite که هیچی فایل exe است...اون اس بی اف رو نمیشه اکسترکت کرد. و خواهش میکنم یکی اینجا زیر دیپلم و ساده توضیح بده...اینا رو هر جفتشو تو کامپیوتر باید انجام بدم یا گوشی؟ گوشی رو کی وصل کنم به کامپیوتر کی روشن کنم کی خاموش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
@6252
شما اگه دقت کنی من گفتم :
منظورم محتویات فایل زیپ شده هست! اگه فایلتون با پسوند sbf هست که دیگه نیازی به اکسترکت نداره! شما برنامه ی rsdlite رو روی پی سی نصب کنید( فایلهای exe روی گوشی نصب نمیشن) , بعد از اجرای برنامه, گوشی رو خاموش کنین(هنوز گوشی به پی سی وصل نیست! بعد کلید های پاور و دی پد رو نگه دارین تا به صفحه ی بوت لودر برین, حالا گوشی را با کابل یو اس بی به پی سی وصل کنید. مسیر فایل sbf رو با browse کردن به برنامه ی rsdlite بدهید و روی استارت کلیک کنید.باز هم میگم بهترین منبع همون ---------.ir هست به زبان فارسی سلیس که از این لینک ها میتونین آموزش ها رو ببینین :نقل قول:
محتویاتش که یه فایل با پسوند sbf هست رو exctract میکنین هرجایی که خواستین
آموزش فلش کردن :
آموزش روت کردن :کد:http://---------.ir/Forum/thread1317.html
آموزش فارسی کردن :کد:http://---------.ir/Forum/thread583.html
دوست عزیز این آموزش ها تصویری هستن, اگه بازم نمیتونین این مراحل رو انجام بدین بهتره گوشی رو بدین بیرون واستون انجام بدنکد:http://---------.ir/Forum/thread291.html
اسپم:
@ هادی و شهاب و امیر
شرمنده پیغام ها تون رو جواب ندادم, یه مشکلی دارم که کمتر میتونم سر بزنم, پروفایل رو بستم. بازم شرمنده
اسپم 2:
v9x هم اومده!
هر چند خیلی دیر دیدم سوالتون رو ولی شهاب جان ولی بعد از آنلاک بودن باید دقت کنید که از لحاظ آنتن دهی مشکلی نباشه, یعنی الان گوشی هایی که اینجا توی ایران کار میکنن فرکانس 900/2100 هستن ولی واسه کشورهای دیگه و یا اپراتورهای دیگه (که ممکنه کسی گوشی رو بگیره بعد آنلاک کنه) این مقادیر متفاوتن یعنی چیزایی مثل :نقل قول:
بعد توی نتایج آمازون اگه ببینین 7 تا مایلستون نو و آنلاک داره از 373 دلار تا599 دلار . میخواستم ببینم اینا جریانش چیه ؟؟؟؟؟ و هرکدوم رو بخره و توی ایران سیم کارت بندازه کار میکنه و مشکل نداره ؟
850/1900/2100 که اینا توی ایران آنتن نمیدن و شامل گوشی هایی هست که مثلا توی تایلند, برزیل , کانادا (telus) و... هست.
اول چک کنین ببینین 2.1 نیست؟ میتونین از هر ورژنی به 2.1 منتقل بشین (حتی بعد از روت کردن) . برای نصب برنامه ها فایلهای با پسوند apk روی مموری کارت گوشی بریزین و بعد با استفاده از برنامه ی quick office که به طور پیش فرض روی گوشی هست نصب کنین.نقل قول:
آقا برنامه رو باید چطوری نصب کنم ؟؟؟ الان گوشی من روت شده می تونم به 2.1 تبدیل کنم.
از دیروز ورژن جدیدی از فیرمویر واسه مایلستون از طریق OTA توی کشورهایی مثل فرانسه در دسترس هست که به نظر من باز هم از لحاظ سرعت بهتر شده (هرچند اصلا به این linpack اعتقادی ندارم که snapshot بگیرم چون فقط با تغییر کلاک امتیازش رو بیشتر میکنه ) واسه دوستانی که این ورژن رو میخوان فیرمویر اصلی از این لینک :
کد:https://rsddownload.motorola.com/download/SHOLS_U2_02.38.1_UCASHLSMR2EMEAB1B806D.0R_PDS003_USASHLS00AZRTEMARA_P031_A006_HWp2a_1FF.sbf.gz
و ورژن service از این لینک قابل دانلود هست :
تنها مشکل این فیرمویر azerty شدن layout هست که میتونن با g.o.t recovery حلش کنن.کد:https://rsddownload.motorola.com/download/SHOLS_U2_02.38.1_UCASHLSMR2EMEAB1B806D.0R_PDS003_USASHLS00AZRTEMARA_P031_A006_HWp2a_Service1FF.sbf.gz
البته اگه دوستان سری به فروم xda بزنن فیرمویرهای مد شده خوبی مثل eclairmodv3 که واقعا انواع مد ها رو داره (مثل jit v7 ) رو میتونن دانلود کنن یا فیرمویر telus lite که دیگه مشکل آنتن ندادنش حل شده .
بالاخره فرویو برای مایلستون بدون مشکل دوربین (فیلمبرداری )
روش فلش هم از طریق nandroid restore :
لینکهای دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/419449139/MM1_CM6_alpha_0.01.zip
کد:http://www.mediafire.com/file/so2vl57w5wv510s/MM1_CM6_alpha_0.01.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.megaupload.com/?d=Z9F5YFL7
---------- Post added at 05:13 AM ---------- Previous post was at 05:10 AM ----------
دوستان این رام در فروم xda معرفی شده , من این رام رو تست کردم, ولی مسئولیت عواقبش با خودتون هست
ورژن جدید رام که توی این ورژن برای جلوگیری از ریبوت شدن گوشی MOTO BOOT MODE جایگزین شده :
کد:http://rapidshare.com/files/419591971/MM1_CM6_alpha_0.01b.zip
جانی چه تفاوتهایی کرده گوشی . افزایش سرعت و قابلیتهای دیگه چطور شده .نقل قول:
من یه milestone دست دوم میخوام.....کسی سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
آقا یه زحمت کوچیک داشتم:
من اصلاحاتی که شما به کار میبرین رو متوجه نمیشم ولی معنیشو میفهمم . به زیون لری میگم: من گوشی رو خاموش میکنم / دکمه پاور و ولوم و عکس رو میگیرم گوشی میره تو حال بوت لودر اگه اشتباه نکنم. البته کابل یو اس بی وصله...بعد تون برنامهء آر دی اس لیت رو باز میکنم و در قسمت براوز .....از اینجا به بعد مشکل دارم جانی پرشین یه لینک داد و یه فایل رو دانلود کردم حدود 100 مگابایت پسوند این فایل اینه: dz. در صورتی که فک کنم باید sbf. باشه...زیپ هم نیست که اکسترکت کنم. چیکار کنم حالا؟ توی سایت ---------.ir هم رفتم یه لینک داده گفته sbf. خودتون رو از اینجا دانلود کنید که حدود 70-80 تا گزینه اونجا هست...تمام مشخصات گوشیم رو یه بار زدم اگه لازمه بگید دوباره اعلام میکنم...عکس میندازم......فقط میخوام فارسی رو ساپورت کنه.
برنامه هم یه 7-8 ده تایی دانلود کردم بازی و گوگل ارتس و توربو جی چی اس و ....
:دی یادمه من یه بار گفتم اکسترکت کنین شما گفتین sbf هست چطوری اکسترکت کنم ؟ :دی
دوست عزیز پسوند فایل gz هست نه dz . فایلهای با این پسوند رو شما توی ویندوز میتونین با winrar,winace,corel winzip,7zip,smith micro stuff deluxe 2010,acubix picozip,... کلا هر کدوم از این برنامه هایی که دارین اکسترکت کنین. اگه هیچ کدوم رو ندارین میتونین از این لینک نسخه ی portable نرم افزار 7zip رو دانلود کنین :
در ضمن با فشار دادن کلید پاور و کلید d-pad ( همون کلید زرد رنگ روی کیبورد به طوری که هم وسط هم بالا, راست, چپ , پایین فشار داده بشه) گوشی به حالت بوت لودر میره. شما فیرمور عربی رو فلش کنین, خود به خود ساپورت فارسی رو خواهید داشت.کد:http://-------------.com/2010/09/دانلود%20نرم%20افزار%20فشرده%20سازی%209.16%20Beta%20Portable%207-Zip.php
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
این عکس رو ببینین , نشون میده گوشی توسط برنامه ی rsdlite تشخیص داده شده و آماده ی فلش کردن هست :
من مایلستون موخااااااااام
نگرد نیست:31:نقل قول:
چرا هست :دی....ولی نمیفروشند :دی...یکیش فرهاد :دینقل قول:
فرهاااااااااااااااااااااد ....من مایلستون موخااااااااام:19:
ماله فرهاد تا جایی که خبر دارم میگفت سوخت:31:نقل قول:
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
پ.ن
راستی کسی خبری از فرویو رو میله نداره؟
میگن ورژن آمریکاش آمادن راسته؟
کسی خبر یافت بگه:46:
سلام
جانی فارسی ساز توی این رام واست کار میکنه؟؟؟؟
بیخیالش دیگه...صبر کن مایلستون 2 بیاد....:46:نقل قول:
اخه الان گوشیم سوخته....یه گوشی میخوام دستم بگیرم :41:
راستش شهاب جان من یک روز بیشتر این رام رو نداشتم و چون خودش فارسی داشت (توی اس ام اس ها درست بود ولی بعضی جاها جاخالی داشت) چیز دیگه ای تست نکردم به عنوان فارسی ساز.نقل قول:
سلام
جانی فارسی ساز توی این رام واست کار میکنه؟؟؟؟
دوستان اگه میفروشین من خر خر خر خریدارم...(چیه چرا اینجوری نیگا میکنین!! زبونم گرفت!!) من شهرستانم تهرانم نمیام ...PM بدین HTC HD1 هم دارم اگه خواستین عوض میکنم یه کوچولو سر میدم
سلام دوست عزیز نگرد که نی نی نی نیست.:31: قبول نداری از امیر (f.lampard) بپرس.نقل قول:
-------------------------------------
چه عجب این تاپیک بالا اومد.:41:
هیییییییییییییییییی.........م چقدر دنبالش گشتم و پیدا نشد..........هی روزگار................میبینی شهاب جون ؟
بچه ها من ميخوام اين گوشيو بخرم بهترين قيمت چنده؟
نكاتي كه موقع خريد بايد بهش توجه كنم چيه؟
ممكنه گوشي غير اصل هم داشته باشه - اگه اينطوره از كجا بفهميم اصله؟
ساخت كجاست؟
فول پك و نرمال پك داره؟
نميدونم چي بگم هر چي واسه خريد مهمه بگين :40::40::40:
یعنی چی نیست الان یکی تو اندروید.ir داره میفروشه....نوش هم تو بازار هست...پس چی نیست؟؟؟
يعني تو بازار موجود نيست؟:9::44::37:نقل قول:
چكار كنم حالا :23:؟ :24: