اینطور که من فهمیدم، DIY مارک خیلی خوبیه که خودش کلاس بندی هایی داره، اما عموما دیدم که گفته بودن A و F از بقیه بهتره...
نظر دوستان چیه؟ چون از نظر من اصلا نمی تونم با این Dian sheng و ... کنار بیام، همش صفحه هاشون به هم گیر می کنه
Printable View
اینطور که من فهمیدم، DIY مارک خیلی خوبیه که خودش کلاس بندی هایی داره، اما عموما دیدم که گفته بودن A و F از بقیه بهتره...
نظر دوستان چیه؟ چون از نظر من اصلا نمی تونم با این Dian sheng و ... کنار بیام، همش صفحه هاشون به هم گیر می کنه
چاره چیه !!نقل قول:
فعلا که همین دیان شنگ ها از اون روبیک های ایران پازل یا روبیکر و کلا روبیک هایی که فعلا توی ایرانه خیلی بهتره !!
طبق تحقیقاتی که من تا حالا انجام دادم haiyan memory " که vurhorston عزیز گفت خریده "واقعا چیز فوق العاده ایه
البته اونم مدل های زیادی داره
کاش اقای vurhorston یکم بیشتر در مورد روبیکش توضیح می داد !!
اخه ابن مارک هم تنوع خیلی زیادی داره ...
:11:
شما دو لایه درست را بالا بگیر و لایه سوم پایین باشه. گوشه های غلط در جلو و گوشه های درست در عقب باشه.نقل قول:
ممنون از پیگیرتون
ولی نه دوست عزیز این الگوریتم بعضی گوشه های پایین رو خراب می کنه . من با فرض اینکه دو لایه زیری و کف درست شده اند این سوال رو پرسیده ام.
این فرمول رو اجرا کن :
Ri Di R F D Fi Ri D R D2
برای درست کردن جهت هم میتونی از این فرمول استفاده کنی:
Ri Di R Di Ri D2 R D2
البته نحوه ی در دست گرفتن مکعب بستگی به اگویی که ایجاد میشه داره. ولی بازم لایه سوم باید پایین باشه.
موفق باشی.
من الگوریتم های f2l رو از رو اموزش icelord یاد گرفتم ولی اونا کامل نبودن حالا می خوام بقیشو یاد بگیرم ولی اونایی که دوستان گذاشتن زردش رو به بالاس ولی مال icelord سفید روبه بالا است کسی الگوریتم های این مدلو کامل نداره (سفید روبه بالا باشه) یعنی بعد اینکه روسفید کراس زدی واسه کامل کردن f2l روبیکو نچرخونی و روبیک سطح سفیدش بالا باشه و f2l رو تکمیل کنی . خواهشا اگه کسی داره بذاره چون من یه چیزی حدود 20 تا الگویتم حفظ کردم . حالا نیمشه دوباره برم با اون روشی که زرد بالا بقیه رو یاد بگیرم.
الگوریتم اول که شما گفتید گوشه های غلط رو درست نمیکنه هیچ میزنه بقیه رو هم خراب می کنه(البته دو لایه درست ، درست باقی می مونن) .نقل قول:
الکوریتم دوم هم انجام دادم چیزی نشد.
ممنونم
شما مکعب رو غلط میگیرید دستتون.نقل قول:
گفتم گوشه هایی که میخواید جاشون باهم عوض شه در کنج های ( پایین چپ جلو ) و ( پایین راست جلو ) باشن.
نقل قول:
بله . مارک DIY یکی از بهترین هاست ولی اینو فقط میتونی از سایتبخری که یه سایت خارجیه . تایپ های a و d و f میگن که خوبه .کد:WWW.CUBE4YOU.COM
مارک های خود Rubik's زیاد جالب نیستن ولی از حرفه ای هاش تعریف می کنن.
Hayan Memory هم بهترین . قیمتش هم از همه گرون تره . خیلی خوبه اگه بتونی اینو بگیری
دو گوشه جا بجا میشن ولی گوشه های درست شده عقب خراب میشننقل قول:
یه کم بیشتر توضیح بدید
ببین تو فرمول اول فقط جای مکعب های گوشه ای اهمیت داره نه جهتشون. بگرد ببین تو بین اون چهار تا گوشه ای کدومشون جای درستی دارن و کدوم غلط. باید حتما دوتاشون جاش درست باشه.نقل قول:
اون دوتای درست رو میزاری عقب و پایین و دوتای غلط رو میزاری جلو و فرمول رو اجرا میکنی. بعد از اجرای فرمول جای همشون درسته. بازم میگم جا نه جهت.
حالا برای درست کردن جهت با حفظ جای درست هر 4 تا گوشه از فرمول دوم استفاده میکنی. یه کم تعداد حالاتی که پیش میاد زیاده. با تجربه راحت میتونی بفهمی تو هر حالت مکعب رو باید کدوم طرفی دستت بگیری.
موفق باشی.
سلام عزیزان
من خیلی خیلی مشتاقم روبیک رو یاد بگیرم
اما هیچ چیز از روبیک نمی دونم :دی
نه انواع مدلش رو میدونم.نه روش بازی کردنش رو
بهم نخندیدا
فقط یه دو سه باری از این روبیک هزار تومنی ها گرفتم دستم و باهاش ور رفتم و فقط تونستم یه ردیفش رو درست کنم و بس که سفت بود و به دستم فشار میومد انداختمش دور
حالا من باید از کجا شروع کنم؟
میخوام حرفه ای بشم.نه برای رکورد زند فقط برای سرگرمی
حالا میشه بهم انواع مدل های روبیک رو بگید ومعمولا کجاها میشه گیر آورد؟تو چه فروشگاه هایی؟
و معمولا کدوم مدلش بیشتر افراد باهاش کار می کنند؟؟که برم همونو بخرم
قیمتش حدودا چه قدره؟
بعد میام با روش هایی که این جا گذاشتید باهاش کار می کنم
خیلی خیلی ممنونم.
سلام !
من از کجا می تونم بفهمم که دیان شانگی که می خرم مدل R هست یا TM ؟
سلامنقل قول:
به پست اول تاپیک برو و اون فایل پی دی اف " آموزش روش مبتدی " با روش beginners که mr6768 عزیز گذاشته را دانلود کن
با استفاده از اون پی دی روبیک رو می تونی با کمترین الگوریتم ممکن به راحتی حل کنی
فقط یکم پشتکار و علاقه نیاز داری :46:
اون روبیک 1000 تومنی رو هم ببوس بذار کنار !!
با اونا اصلا نمیشه کار کرد
یه روبیک ساده ی ولی نرم کارت و فعلا راه می ندازه
پی دی اف رو بخون . اگه مشکلی پیدا کردی همین جا بگو اینجا همه کمکت می کنن
:10:
ممنون ولی نگفتید که برم چه روبیکی بخرم؟؟اسمش چیه؟مدلش چیه؟
چه جور جاهایی می فروشند؟
اون روبیک هزار تومنی رو از یه دست فروش تو خیابون خریدم :دی
روبیک برای شروع میتونی مارک Dian Sheng بخری. اونا دور ور 3000 تومن به بالا هستن .نقل قول:
معمولا اسباب بازی فروشی ها لوازم تحریری ها و تو اینترنت هم سرچ کنی کنی میتونی دو فروشگاه آنلاین پیدا کنی که من پیشنهاد نمی کنم .
شما از همون اولین آموزشی که برای دانلود هست استفاده کن . ایشالا به راحتی روبیکت حل میشه.
توی روبیک های دیان شنگ روی مکعب مرکزی رنگ سفید (جایی که مارک هست) بالای مارک سمت راست نوشته TM یا R . روبیک رو ببینی متوجه میشی.نقل قول:
سلام !
من از کجا می تونم بفهمم که دیان شانگی که می خرم مدل R هست یا TM ؟
ممنونم
برای من که مبتدی هستم این روبیک ها حرفه ای جواب نمیده؟میخوام یه باره یه روبیک بخرم که از مبتدی باهاش شروع کنم وبعد از چند مدت حرفه ای بشم
منظورم اینه که هر روش حل روبیک روبیک خصوص به خودش رو میخواد؟یا با یه روبیک هم میشه از مبتدی شروع کرد تا به اون بالا بالا ها رسید؟:31:
حالا اگه میشه با هر روبیکی شروع کرد .بین این دو تا روبیک کدومشون بهتره؟تا جایی که تو نت تحقیق کردم یکیش اسمش TM یکی دیگه اسمش R.
حالا که اسمشون فرق میکنه یعنی روش حل هرکدومشون هم فرق می کنه؟
شرمنده سوالاتم خیلی مسخرست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم هیچ کدوم از این 2 مدل رو نخرینقل قول:
اون اولی دیان شنگ r که قیمتش 1000 تومنه و معمولا فروشگاه ها 2 - 2 و خورده ای می فروشند !!!
دومی هم دیان شنگ تی ام نیست !
هرچی هست قیمتش بیشتر از 2 3 تومن نباید باشه
:31: نه اسمشون فرق نمی کنه همشون روبیک 3در3 هستن . فقط مارکش متفاوته !!!نقل قول:
حالا که اسمشون فرق میکنه یعنی روش حل هرکدومشون هم فرق می کنه؟
مثلا شما که می خوای یه کفش بخری . مارک های متفاوتی وجود داره .
puma
nike
بی اسم !
و ....
یا حتی مثلا
می ری nike بخری یه مدل بهت می دن 15 هزار تومن . یه جای دیگه یه نایک بهت می دن 145 هزار تومن !!!
هر جفتش نایکه ولی زمین تا آسمون با هم فرق می کنن
در کل روبیک 3در3 که شما می خوای بخری با روش beginners به راحتی حل میشه
البته روش های دیگه ای هم برای حلش وجود داره !!
در کل شما برای روبیک حل کردن به روبیک خوب نیاز داری
:46:
این دیانگ شنگ ها قرمز و نارنجیش خیلی شبیه به همه... اعصاب آدم خورد میشه چون همش با هم قاطی میشن.
یه سوال : تو روبیک استاندارد وقتی سفید بالا قرار داره ، قرمز باید سمت چپ آبی باشه یا سمت راستش؟
روبیک چینیه دیگه.نقل قول:
آره قرمز سمت چپه
سلام
اقا ما که تو شهر های کوچیکیم روبیک خوب در دسترس نداریم
از سایت ها هم که معلوم نیست یکی تبلیغ میکنه یکی میگه بده
من از یکی از دوسایت فعلی خریدم بدرد نخورد:4:
دستم به دامن نداشتتون کمک کنید ما چکار کنیم ؟
:42:
من با روش لایه لایه روبیک را حل میکنم و رکوردم 28 ثانیه است
منظورت از روش لایه ای چیه یعنی همون روش اول تایپیک . چون روش های پیشرفته هم روبیکو لایه ای حل میکنن ولی حالت هارو حفظ میکنن واسه سریع شدننقل قول:
به نظر من اگه باروش اول تایپیک روبیکو 28 ثانیه حل میکنی خیلی جالبه . میشه یه فیلم بذاری ما سرعت دستتو ببینیم :18::18::18:
اگه واقعا راست بگی ،شما اگه روش فردریچ رو یاد بگیری ، میتونی راحت زیر 15 ثانیه بزنی !نقل قول:
تو بعضی الگوریتم های جسیکا " l " وجود داره این علامت نشانه کدوم حرکته ؟؟
مثل: l U R' D R U' l' F
واو!! شما خدای روبیکی عزیزم :دی
من خاک پاتو می بوسم، اگه همچین مهارتی داشته باشی، مطمئنا رکورد دار ایران میشی... ولا شک فیه! روبیکتون مارکش چیه ؟؟ از کجا گرفتی ؟
من 35 رکورد داشتم و حتی کمتر ولی 28 نه :18:
حرکت l (یعنی همون L کوچیک) به این معنیه که شما باید لایه چپ و لایه وسط رو با هم بیاری پایین . اگه متوجه نشدی برو صفحه اول تو بخش سایر یه لینکی هست که تمامی نماد ها رو بت نشون میده . به اون یه سر بزن .نقل قول:
می خواستم بدونم روش چرخوندن صحیح روبیک چیه؟ یعنی کدو م چرخش با کدوم انگشت انجام میشه ؟
تو این کلیپا که از رکورد زنی دیدم این قدر سرعت داشتن که هیچی نفهمیدم !!!!!!!
اون کسی که 28 زده اگه سعی کنه و جسیکا رو هم یادبگیره فکر کنم تا چند وقت دیگه رکورد بشکنه!!!!
دمت گرم خیلی باحال بود
شما روبیک رو طوری دستت بگیر که دو تا انگشت شصتت باشه روی مکعب مرکزی لایه Front یا جلو و دو تا انگشت وسطی باشه روی مکعب مرکزی لایه پشت یا Back . از انگشت های اشاره برای لایه u استفاده کنید . این شیوه منه . اکثرا هم همین کار رو می کنن .نقل قول:
البته این جوری نمیشه توضیح داد . بعد امتحانا منتظر ویدیو ی من باشید . همه چیز رو تو اون می گم .
سلام به همه
لینک آموزش باز و بسته کردن روبیک 4*4 درست شد.
موفق باشید.
یکی از عزیزان که به مکعبی با مارک خوب دسترسی داره لطف کنه تعدادی تهیه کنه و واسه فروش توی سایت قرار بده تا ما هم بتونیم روبیک خوب داشته باشیم ممنون
دوستان من میخوام یه سری روبیک جنس عالی از اونور وارد کنم . البته این روبیک رو نمیخوام از چین وارد کنم . منظورم از آمریکا و کانادا هست و روبیکی که میگم مدل DIY TYPE F هست و از اونایی که تو مسابقه ازش استفاده هم میشه .
از خصوصیات اون روبیک بهتون بگم که
گیر نمی کنه
لبه هاش نمی پره
رنگش به زودی نمیره
بین 6 ماه تا 1 سال عمر داره .
خیلی هم سبکه کمتر از 100 گرم .
اگه بخوام بیارم هزینه پست و اینجور چیزا زیاده . بخاطر همین حاضرید بابتش 15 تا 20 تومن پول بدید . ؟؟
اگه آره من وارد می کنم . و اگرم که نه ، خوب نه دیگه
لطفا اگه کلیپ با کیفیتی از رکورد زنی سراغ دارید لینک دانلودش رو به من معرفی کنید .
اگه واقعا اينقدر خوبه منم هستم.
منم هستم ! ی
یکی از دوستان می گفتم فیلم رکورد زنی ! به این سایا مراجعه کنین !:
کد:www.strangpuzzle.com
شما بیار منم هستم.نقل قول:
به جای اینکه 3 یا 4 تا روبیک بدرد نخور بخریم یک دونه خوبشو می خریم.
قیمت خود روبیک یه چی بین 7 تا 8 دلار هست اما با هزینه پست تو خود آمریکا بهش 15 ، 16 دلار اضافه میشه .نقل قول:
البته من اول میخواستم DIY TYPE F بیارم ولی الان دارم تحقیق می کنم ببینم کدومشون از همه بهتره . اکثر روبیکر های بزرگ مثل Erik Akkersdijk روبیک DIY Type A رو پیشنهاد میدن . فکر کنم اون رو وارد کنم . حالا ببینم چی میشه. حتما خبرتون می کنم .
منم در این مورد داشتم تحقیق می کردم نظرات مختلفی بود.نقل قول:
یه امریکائی که رکوردش 9 ثانیه بود TYPE F رو ترجیح میداد.
اگه بخوای از آمریکا یا کانادا خرید کنی باید با PAYPAL باشه که متاسفانه ایران رو ساپورت نمی کنه . من خودم تابستون دارم میرم کویت و ترکیه , اگه DIY یا Haiyan گیرم اومد حتما میگیرم واسه دوستان هرکسی هم خواست میارم, هزینه ی پست هم نداره دیگه.
Mr6768 لطف می کنی یه توضیح در مورد cube types بدی؟ ممنون میشم
من یه سری مطلب تو فروم های انگلیسی خوندم ولی کامل نبود .
راستی جابر جان!
TYPE A دو مدل داره , Erik چه مدلی رو پیشنهاد کرده بود؟
منم حاضرم بگیرمنقل قول:
ارزش داره