سلام و تبریک سال نو
من گوشی n900 خریدم روش سیم کارت ایرانسل گذاشتم ولی زمانی که میخوام سیم کارتمو شارژ کنم پیغام incorrect number میده حتی زمانی که کد #1*141* میزنم این پیغام رو میده.
لطفاً راهنمایی کنید.
Printable View
سلام و تبریک سال نو
من گوشی n900 خریدم روش سیم کارت ایرانسل گذاشتم ولی زمانی که میخوام سیم کارتمو شارژ کنم پیغام incorrect number میده حتی زمانی که کد #1*141* میزنم این پیغام رو میده.
لطفاً راهنمایی کنید.
توی صفحه های قبل نوشتههای نینجا رو مرور کن یه برنامه معرفی کردهخ اونو دانلود کن نصبش کن اوکی میشه ./
:31:
باز هم برتري ميلستون بر آيفون و نكسوس و ...
ميلستون داراي بهترين ال سي دي دنياي اسمارت فونها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Here's how we rank the phones in screen performance:
رنكينگ برترينها :
- Motorola Droid
- Palm Pre Plus
- Apple iPhone 3GS
- HTC Nexus One by Google
- Samsung Behold II
منبع :
کد:
http://www.cnet.com/8301-17918_1-20000582-85.html?tag=TOCmoreStories.0http://dvd.parsmarket.biz/products/6.html
Phone Name....................... Resolution .........Brightness .......Black Level ........Contrast Ratio
Samsung Behold II........ 320x480 pixels ......310 cd/M2........ 0.0049 cd/m2............. 63265:1
.
Motorola Droid .............480x854 pixels .......410 cd/M 2............ 0.17 cd/m2 ................2412:1
.
Apple iPhone 3GS .........480x320 pixels ........431cd/M2............. 3.31 cd/m2.................. 131:1
.
HTC nexus one ...............800x480pixels .......225cd/m2.......... 0.0049cd/m2 ............46.000:1
.
Palm Pre Plus ................320x480 pixels ......320 cd/M2.............. 0.46 cd/m2 ..................628:1
Motorola Droid :
The Droid achieved an incredibly impressive contrast ratio, given that it's not OLED-based. It also had the most-accurate colors of any of the phones as well as the sharpest text. Also, unlike the Nexus One, the Droid was capable of displaying 24-bit color. Its only glaring mistake was an overly reflective screen when viewed in a sunny, natural environment. Despite that, the Droid is clearly the performance winner, followed fairly closely by the Palm Pre Plus and the iPhone 3GS, which washes out color as a result of its superbright screen. Both the Behold II and the Nexus One have incredibly deep blacks, but they both oversaturate colors to the point that they're inaccurate and sometimes distracting.
البته n900 تو هيچ زمينه اي به اين گوشي هاي بالا نميرسه و اين فقط براي اطلاع رساني به دوستان بود
راستي برد استقلال در ليگ قهرمانان آُسيا رو هم به طرفداراش تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فایر جان:31::11:نقل قول:
ببخشید این پستتون الان چه ربطی به تاپیک ان900 داشت؟؟؟:18:
در ضمن شما از کجا میدونی ان900 در هیچ زمینه ای به گوشی های بالا نمیرسه؟:31:
نوکیا رو دست کم نگیرین... اگه می بینین 3 ساله که عقبگرد کرده، برای اینه که به شرکتای خرده پا مانند HTC، سامسونگ، ال جی و اپل و... فرصتی بده تا خودی نشون بدن و همه چیزشون رو روی کنن و مبدل به شرکت های بزرگ در زمینه موبایل بشن، تا این که بالاخره یه روز با یه ضربه از میدون به درشون کنه! :21:
هنوز فراموش نکردم که نوکیا چطور با عرضه مدل 6600 در سال 2005، N70 در پایان 2005، N73 و 3250 در سال 2006 و دست آخر N95، N95-8G و N82 در سال 2007 عرصه رو بر تولیدکنندگان گوشی تنگ کرده و شرکت هایی مانند پنتک، زیمنس، فیلیپس و ... رو از میدون به در کرد!
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
یک تم زیبا برای n900.
deb فایل رو دانلود کرده و به حافظه خود گوشی کپی کنید.
سپس روش کلیک کنید تا نصب کنه.:46:
لینک دانلود:
کد:http://www.maemoitalia.com/dists/n900/repo/binary-armel/maemoitalia_graffiti_theme_1.4.deb
فایر فکر کنم همینجوری چرخ میزنه توی تاپیک های دیگه این پست رو میذاره :31:نقل قول:
واقعا n900 بهترین گوشی نوکیا بوده که تاحالا باهاش کار کردم . وب بروزرش که واقعا روی هرچی آندرویده کم کرده. خیلی دلم میخواد این fennec واسه آندروید پورت بشه. سیستم عاملش هم که واقعا خوبه خدا کنه نوکیا ساپورتش رو قطع نکنه مثل اپن سورس های موتو که الان یتیم موندن :31:
.....و یه سری کاربر به اصطلاح فعال هم آماده ان که بیان نظرات خودشون رو تحمیل کنن و سنگ سامسونگو ال سی دیهایی که تولید می کنه رو به سینه بزنن بدون توجه به اینکه کلوپ مختص ان900 یا هر گوشی دیگه ای هست:13:نقل قول:
به موقعش درست میشه
سلام میخوام n900 بخرم میگن صفحه نمایشش کیفیت نداره؟:18:
امید جون تو صفحات قبل مقایسه ال سی دی n900 با بقیه گوشیها هستش.نقل قول:
اگه حوصله مرور کردن صفحات قبلی رو نداری من بهت میگم که ال سی دی n900 عالیه و حرف نداره.:31:
نینجا جان خیلی ممنون بابت جواب.خیالم راحت شد.یه سوال دیگه:46::نقل قول:
میخوام بدونم بین N97 و N97min کدوم واسه خرید بهتره دلیل نمیخوام نظرت برام سنده:10:
سلامنقل قول:
میدونم ربطی نداشت :31: فقط واسه اطلاع رسانی بود :11:
نا سلامتی اینا معروفترین اسمارت فونهای دنیا هستن و اگه n900 واقعا" گوشی خوبیه کسی نباید ناراحت بشه
اما چیزی که برام عجیبه اینه که تو هیچ سایت معتبری از n900 حرفی در میون نیست و اکثر مقایسه ها حول میلستون /آیفون و نکسوس میگرده - حتی از نظر فروش جهانی هم خبریش نیست .
من خودم فقط 5 دقیقه با n900 برادر دوستم کار کردم و یه چیزای خوب و جدیدی توش دیدم اما یه کم کار باش سخت بود /البته 5 دقیقه کار کردن قابل قبول نیست . دوربینش به نظرم خیلی خوب بود - ال سی دی بد نیست - صداش هم خوبه - ضخامت گوشی مثل اکثر مدلهای نوکیا نا امید کننده است . و صفحع کلید در 3 ردیف و خیلی فشرده است
به هر حال امیدورام که بلایی که سر n97 اومد گریبان n900 رو نگیره
اما قبول کنید که بهترین اسمارت فون دنیا میلستونه :5:
یکی از بچه ها قراره این گوشی رو بخره.فقط چند تا سوال از محضرتون داشتم:
هیچ مشکل و نقطه ضعف خاصی نداره؟واسه استفاده از آیرانسل میخواد.(از نظر سازگاری رادیوئی)
آخرین قیمتش چنده؟(با گارانتی)
امید جون اینو اگه تو تاپیک مشاوره خرید گوشی میپرسیدی خیلی بهتر میشد.نقل قول:
چون اینجا باعث میشه نظم تاپیک بهم بخوره.
من به صفحات قبلی نگاه کردم تو مقایسه عکسها مثل اینکه سایت آپلود عکس رو فیلتر کردن.
به هر حال من یه مقایسه ای بین ال سی دیهای htc hd2 و i8910 hd و s8000 jet و n97 و n97 mini و n900 انجام دادم که میتونه بهت کمک کنه.
تو عکسهای بالا اگه دقت کنی میبینی که ال سی دی n97 mini کیفیتش بهتر از n97 معمولی هستش.
در کل دکمه های کیبورد n97 mini هم بهتر و راحتر از n97 هستش.
راستی تو مقایسه ال سی دی ها هم اونی که طرف چپ هستش n97 mini و اونی که طرف راسته n97 هستش.
فعلا این گوشی با گارانتی اصلی وارد بازار نشده و هنوز معلوم نیست گارانتی اصلی نوکیا کی میاره.قیمتش هم فکر کنم حدود 550 تومن باید باشه.نقل قول:
منظورتون از سازگاری رادئویی چیه؟؟
منظورش اینه که رادیوش با ایرانسل مشکل نداره؟؟؟
خودت که ایرانسل انداخته بودی روش( چون روش شارژ کردنشو توضیح داده بودی) پس مشکل نداره
سلام بچه ها کسی منشی برای ان 900 داره راستی این ورده گیر داده داره محلتش تموم میشه ! اول زده بود تریال ورژن برای 30 روز الانم که 13 روزش رفته !
دوستان یک امولاتور بسیار عالی با قابلیت کامل تنظیمات کیبورد و تاچ اسکرین برای بازیهای سگا اومده پیشنهاد میکنم حتمآ دانلود کنید
شورش 3 رو این گوشی سونیک کومیکس تمام خاطراتمو زنده کرد
من این کارو انجام دادم و آیکن ussd-pad امده در قسمت more ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
راستی فایلهای که از این طریق نصب میشه چه جوری uninstall میشه .
عزیز شما برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو هم نصب کردی یا نه؟؟نقل قول:
اگه نصب کردی یه بار گوشی رو ریبوت کن ببین باید درست بشه.
فقط دقت کن که باید برنامه بالا رو نصب کنی.
طریقه ریبوت هم بصورت زیر هستش:
وارد برنامه xterminal میشی:
تایپ میکنی:
sudo gainroot
ENTER رو بزن.
و باز تایپ کن REBOOT
ENTER رو بزن تا ریبوت بشه.
حالا باید وارد برنامه USSD-PAD بشه.
دل و روده n900.
سلام
نینجا جان این میگو رو امتحان بکن ببینیم که به صبرانه منتظریم:31:
ممنون اما مشکل همچنان باقی است.نقل قول:
نرم افزار PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم ریبوت هم کردم ولی نشد.
میگم از اول انجام بدم راستی این فایل های deb. که از طریق xterminal نصب میشن چه جوری پاک میشند.
لطفا راهنمایی کنید.
راستی طریقه فلش کردن n900 هم بگین به چه صورتی است.
تفاوت این 2 تا باهم چی هست
ussd-widget
ussd-pad
تا جایی که اطلاع دارم این هنوز نسخه اصلی نیستش.نقل قول:
و نسخه اصلی 1 ماه دیگه یعنی ماه می واسه n900 ریلیز میشه.
The first release of MeeGo will be in May, so you can be getting ready for a new experience with your N900
عزیز شما اگه مراحل بالا رو درست برین جلو مطمئن باشین بدون مشکل کار میکنه.نقل قول:
در ضمن اگه گوشیتون به آخرین فریمویو دانلود باشه فایلهای deb رو بدون وارد کردن دستور تو برنامه X TERMINAL میتونین با یک کلیک نصب کنین.:46:
برای پاک کردن برنامه هم باید بری:APP MANAGER<UNINSTALL و از اونجا برنامه هایی که بنظرت اضافه هستن رو پاک کنی.
نینجا جون من رفتم سایت اصلی می گو خبری در این رابطه ندیدم
مثل این که نسخه اورجیناله :31:
MeeGo Repositories and Images
برای ان900
[HTML]
http://repo.meego.com/MeeGo/devel/n900/images/
[/HTML]
اینم لینک واسه
نت بوک های مبتنی بر اتم
و همچنین گوشی های مبتنی بر پردازنده اتم اینتل که میتونن آپ کنن
[HTML]
http://meego.com/downloads
[/HTML]
ویرایش
تو این متن که دیشب همزمان با خبر ریلیز می گو منتشر شده
ببینید چی نوشته
Today is the culmination of a huge effort by the worldwide Nokia and Intel teams to share the MeeGo operating system code with the open source community. This is the latest step in the full merger of Maemo and Moblin
نه بابا نینجا اصلیه این نسخه :10:
دوستان توجه کنید این نسخه Meego فقط به درد developer ها میخوره...اونم تازه developer های OS نه حتی Developer های Application...
نه خبری از GUI هست نه رابط گرافیکی نه هیچی...فقط یکسری کدنویسی هست که توسط خط فرمان میتونید باهاش کار کنید..یعنی یه چیزی تو مایه های DOS...اینه که اصلا و ابدا طرفش نرید فعلا که به درد ماها نمیخوره....
ممنون علی جان.نقل قول:
ولی این نسخه فعلا برای کاربران ریلیز نشده.
برای کاربران نسخه نهایی طبق اخبار منتشر شده ماه می ریلیز میشه.
MEE GO project is making progress. We opened the MeeGo distribution infrastructure and the operating system base. It is not on official or tested release, but the opening of the public development of the MeeGo OS layer. So, it is an invitation for hackers who want to participate in MeeGo development, not for end users ;-)
The first release of MeeGo will be in May, so you can be getting ready for a new experience with your N900کد:http://jaaksi.blogspot.com/2010/04/meego-is-now-opened.html
کد:http://www.nokian900applications.com/meego-for-nokia-n900/
سلام به همگی از این که جواب سوال های منو میدین خیلی ممنونم واقعا ذوغ زده میشه ادم سوالو ننوشته جواب میاد :)) ;)
در هر صورت بچه ها کسی میدونی کلید عوض شدن زبون توی گوشی چیه ؟مثلا برای کامپیوتر التو شیفتو میزنی فارسی به اینگلسی و برعکس میشه توی n900 کسی میدونه چه کلید های انجام میدن !؟
اگر در تنظیمات گزینه ی فارسی رو فعال کرده باشید با ctrl+space تغییر می کنه زبان برای کیبورد سخت افزاری...
با عرض سلام
لطفا کمک کنید
صفحه کلید مجازی من کار نمیکنه یعنی با قلم نمیتونم چیزی بنویسم
راهنمایی فوری میخواهم
رفقا هیچ اطلاعی دربارهی گارانتی اصلی ندارید؟معلوم نیست کی میاد؟اصلاً میاد؟نمیدونم بخرم یا منتظر گارانتی اصلی بمونم.
کمک کمک
دوستان: من با قلم نمیتوانم چیزی بنویسم یعنی وقتی با قلم در جایی که قبلا میتوانستم بنویسم دیگر صفحه عکس العمل ندارد
و فقط با صفحه کلید خود گوشی باید نوشت.خواهشا راهنمایی کنید
عزیز شما برین تو قسمت SETTINGS>TEXT INPUT تو قسمت USE VIRTUAL KEYBOARD کلیک کنید تا تیک ظاهر بشه و الان میتونید براحتی از کیبورد نرم افزاری استفاده کنی.:46:نقل قول:
عزیز فعلا با گارانتی اصلی نیومده.نقل قول:
معلوم هم نیست کی بیاد ممکنه فردا بیاد و یا ممکنه 3 ماه دیگه بیاد.
به نظر من که بخرین چون از لحاظ ساپورت زبان فارسی مشکلی نداره.
مرسی از die_fff و نینجای عزیز .
نقل قول:
واقعا ممنون
اقا N900 اورکلاک شده دیده بودین؟
بفرمایید این هم اورکلاک شده اش که سی پی شو شده 1GHz
مثل این كه بچه های طالبان اورش كردن!کد:http://www.engadget.com/2010/04/05/nokia-n900-overclocked-to-1ghz-in-bid-to-outrun-obsolescence-vi/
بعد به عنوان بمب انتحاری یه بازی اجرا می كردن می دادن دست ملت بعدش منفجر میشد: دی
اگه میشه قرار بده تا دانلود کنمنقل قول:
سلام دوستان.
من هم قراره تا هفته ی دیگه به جمع ان 900 داران اضافه بشم.
حالا چنتا سوال داشتم.
آیا سرعت کنتیک اسکرولش خوب هست؟ یعنی بین صفحات نرم جابجا میشه؟
از لحاظ سخت افزاری کم نمیاره؟
و اینکه قیمت تو شیراز چند هست؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟
نمایندگی چیزی وجود داره که ادم با خیال راحت بره بخره؟
و سوال آخر هم اینکه برای شروع کار چه نرم افزار هایی رو باید دانلود کنم؟ حجمش اصلا مسئله ای نیست.
ممنون میشم همشو جواب بدید.
بدون مشکل بین صفحات جا به جا میشه...
سخت افزار عالی داره...بدون مشکل..
قیمت شیراز رو نمیدونم ولی تهران حدود 570 هست...
اول از همه باید اپدیت کنید...با نسخه جدید امکانات زیادی بهش اضافه شده
سلام بچه ها خسته نباشید.
من یه جایی شنیدم رو ان900 یه سیستم عامل آندرونودئید هم نصب کردن با هــک کردن! راسته؟
------
ویرایش : تو گوگل تحقیق کردم ، راسته :دی
میشه یکی یه لیست کامل از برنامه های ضروری برای نصب کردن رو بزارید.و اینکه هر کودوم چی کار می کنه.(مثل اینکه کد های ایرانسل رو نمی شه زد ولی با یه نرم افزار درست شده بود)
ممنون میشم.
یه سری بازی باحال رو هم بگید.
یه سوال دیگه اونم اینکه بازیو نرم افزارو باید با گوشی دانلود کرد یا تو نت هم هست؟