نقل قول:نقل قول:
سلام.
قربان مشکل از اول هم همین بوده که بعضی جاها آنتن داره بعضی جاها نداره.به ایشون(دوستتون) بگید جاها دیگه که بچه ها میگن آنتن نداره یک تست بکنه و خبرش رو به دوستان بدید.:11:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
قربان مشکل از اول هم همین بوده که بعضی جاها آنتن داره بعضی جاها نداره.به ایشون(دوستتون) بگید جاها دیگه که بچه ها میگن آنتن نداره یک تست بکنه و خبرش رو به دوستان بدید.:11:
نقل قول:
سلام.
نینجا جان اپرا 10 خیلی باهال و راه دست شده اما منکه با فارسیش مشکل دارم شما مشکل سایتهای فارسی رو نداری؟
آریان جون خریدی؟؟؟نقل قول:
اگه خریدی مبارکت باشه.اگه هم نخریدی باز هم مبارکت باشه چون میدونم از دست نمیدی.:31:واقعا گوشی عالی هستش آنتن هم نده می ارزه خریدش.:40:
در مورد اپرا10 که محیطش انصافا عالی شده.
ولی در مورد فارسی ساز فعلا من نصب نکردم چون باید کمی صبر کنیم.:13:
چون گوشی با فارسی ساز های قبلی به نظرم مشکل داره همونطوری ک تاچ پرو2 هم داشت و بعدا بهش فارسی ساز اومد.
در کل اگه فارسی ساز خوب پیدا کردی ما رو هم مطلع کن.:10:
دوستان به نظر شما من دستگاه را تهیه کنم یا باز هم صبر کنم با توجه به قیمت نزولی که داره واینکه خط همراه اول برام مهمه ؟؟؟ :41: (اصفهان هستم ):46:
کدوم گارانتی را ترجیح میدید یاس , پرشین تلکام یا پرشین دیتا ؟؟:21:
یاس هم بیمه داره ؟؟؟؟
منکه صبر میکنم تا مشکل انتن حل بشه بعد میخرم . البته امیدوارم که حل بشه:41:
سلام.نقل قول:
نه نینجا جان هنوز نخریدم(فرصت نکردم برم جمهوری)اما مطمئن باش اگه با همراه اول که هیچ با ایرانسل هم آنتن نده میخرمش.:31:
اما اپر 10 رو رو گوشی دارم با سایتهای فارسی مشکل داره(مثل اپرا 9,5 که مشکل داشت )Encoding ش رو هم عوض کردم ولی درست نشده تو نخ درست کردنشم به محض حصول نتیجه واسه استفاده دوستان عرض میکنم.:11:
AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 مگه این روش نصب نمیشه ؟ من روی X1 از اول با همین کار کردم بهترین فارسی ساز همینهنقل قول:
گوشی فکر نکنم دیگه زیاد پایین بکشه چون اونوقت شرکت نمیتونه گوشیهای قبلی رو بفروشه.نقل قول:
در مورد گارانتی هم هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خوبند و هر دو تا هم بیمه یک ساله دارن و فرقی نداره.
فقط پرشین تله کام همراه گوشی پک آریو اقلیم رو که قیمتش 40 تومن هستش و gps توش هست رو بصورت مجانی میده ولی خوب یاس هم gps شرکت مپیکس رو 28 الی 30 تومن میگیره و روی گوشی میریزه.در ضمن پرشین تله کام گوشی رو ارزونتر از یاس میفروشه.
حالا انتخاب میمونه به خودت.
نقل قول:
سلام.
نصب میشه اما فارسی سازها گاهی اوقات رو یک گوشی خیلی خوب جواب میده اما رو یک گوشی دیگه باگ داره باید تست بشه و نتیجه اش معلوم بشه.یعنی شاید این فارسی سازی که فرمودید رو X1خیلی خوب باشه و رو HD2 جواب نده.(البته شاید,شاید هم خیلی خوب جواب بده باید تست بشه.):11:
نصب که میشه ولی تو sms و ... حروف فارسی پس و پیش میوفته.نقل قول:
باید صبر کرد تا فارسی سازی خوب براش بیاد.
امروز رفته بود نمایندگی گارانتی یاس
طرف یه کمی از موبایل سرش میشد :31:
میگفت مشکل از رام نیست مشکل از طرف مخابراته که با رایزنی ای که کردیم
بزودی مشکل حل میشه
بچه ها دقت كنيد ممكنه يكي اين گوشيو بخره
و اصلا مشكل آنتن دهي نداشته باشه
اين بستگي به BTS هاي نصب شده در اون منطقه داره
آريان چه مشكلي با اپرا داري؟
مگه فارسيو پسو پيش نشون ميده ؟
لينك اپرا 10 را داري؟ بده نصب كنم تست كنم
نقل قول:
سلام.
آره مشکل برعکس نشون دادن داره آلان برات آپلود میکنم.همین پست رو ادیت میکنم.
ویرایش شد:
[PHP]http://www.4shared.com/file/155517090/f8feae63/Opera_Mobile_10_WM.html[/PHP]
میگم این گوشی خاطر خواه زیاد داره ها.:31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 14 (12 کاربران و 2 مهمان)
آقا بخرید.حرف نداره.:40:
Opera 10 هم فلشو ساپورت نمیکنه؟
نينجا خب معلومهنقل قول:
الان مهمترين گوشي هست
درود بر همه دوستان.
مجبور شدم عضو بشم و یک مطلب خدمت دوستان عرض کنم!
قابل توجه سیروس عزیز(چشم عسلی) و بقیه عزیزان... HD2 با ایرانسل هم میتواند مشکل داشته باشد. کما اینکه دارد! من در خوزستان (آبادان و خرمشهر و اهواز و ماهشهر) تست کردم و نه تنها با MCI کار نمی کنه بلکه با IRANCELL هم کار نمی کنه. البته GPRS هر دو خط رو در همه جای ایران میتوانید داشته باشید. اما آنتن مکالمه رو همه جا ندارید.
ازین نظر با O2 XDA FLAME که قبلا داشتم کاملا مشابه است. البته فلیم سه باند بود و این 4 باند. اما مطلب همونه که گفتم. یعنی اگر ایرانسل هم بندازید و مثلا برید مسافرت ممکنه خیلی از استان ها مشکل داشته باشید.
البته من به رفع مشکل بسیار امید دارم.
موفق باشید.
سیاوش جان ممنون که خبر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش خبر باشی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که مشهد هستند کسی این گوشی رو خریده ؟!
اگر کسی بود لطفا یه خبری به من بده ، یا همینجا اعلام کنه که وضع آنتنش برای ایرانسل و همراه اول چطوره.
ممنون
سلام دوستان من 5شنبه شب علا الدین بودم قیمت 700 هم با گارانتی یاس به من دادن ولی کسی نمی گفت مشکل داره من بهشون می گفتم آقا میگن مشکل انتن داره می گفتن نه مگه میشه شرکت یاس گوشی وارد کنه با این مشکلی که میگی ببر با تضمین ما البته همه اینو می گفتن
خوب با اون فلیمت چی کار کردی بالاخره؟؟؟؟ ما با این گوشی چی کار کنیم؟؟؟ اگه کلا مشکل داشته باشه یا رفع نشه چی؟؟؟نقل قول:
من که نمی تونم ایرانسل بندازم روش چون کل کارم با همراه اوله بیش از 50 نفر با این خط تماس می گیرن:41:
با این اوضاعی که هست مشکل از مخابرات و همراه اول نیست چون دکل های ایرانسل خیلی با همراه اول فرق داره در نتیجه این مشل باید از سمت HTC حل بشه و الا باید یاس و پرشین تلکام کل این دستگاه هارو از بازار جمع آوری کنه و کسانی هم که خریدند وجه پرداختیشون باید برگشت داده بشه
دوستان درسته دستگاه خوبیه کلی امکانات داره ولی شما یه PDA خریداری نکردید یه PPC-M خریداری کردید و امکانات مخابراتی براتون مهم بوده والا یه UMPC میخریدید که 100% قوی تر از این دستگاه بود
این مشکل را مشکل بدونید نگید اشکال نداره به کارکردن باهاش راضی هستم الان تا بازار داغه میشه کاری کرد 2 هفته دیگه روال این گوشی عادی میشه و این قضیه میشه مشکل یوزر
باید HTC را از طرف یاس و پرشین تلکام تحت فشار بگذارید
این گوشی را اول برای آسیا ساخته و قراره بعدا برای اروپا و نهایت امریکا ارائه بشه پس مسئول مشکلات آسیا را حل کنه
با این فارسی ساز یکیتون امتحان کنید یکی از بچه ها توی فروم ... نصب کرده میگه در همه محیط ها خوب جواب میده فقط در SMS باید حالت کلاسیک باشه بجای Touch flo
[HTML]
http://rapidshare.com/files/309543530/Mobidiv_417_EN_NoKB_TSD_May26.cab.html[/HTML]
[HTML]
http://rapidshare.com/files/309544220/SpbKeyboard4.arm.cab.html[/HTML]
ممنون دوست عزیز فارسی ساز به خوبی جواب میده حتی تو اپرا هم مشکل فونت فارسی حل شده...الان گوشیو به حالت Active Sync به پی سی وصل کردم...به راحتی میشه از Adsl استفاده کرد.
در مورد مسیجینگ: برنامه mobile shell نصب کردم...مسیجینگ تاچ فلو رو تست نکردم ولی تو حالت کلاسیک خوب جواب میده.
تاچ فلو رو هم تست می کنم.
ممنون:40:
خواهش میکنم مهدی جان انشالله این مشکل آنتن هم حل بشه ما هم بریم بگیریم .:20:
انقدر کار کردن با این گوشی لذت بخشه...انقدر روون و با سرعت بالا کار می کنه که اصلا خسته کننده نیست.نقل قول:
باورت میشه اصلا تو فکر آنتن نیستم؟؟؟؟
اینم چند تا اسکرین شات از مسیجینگ و اپرا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:wowwwww:40:نقل قول:
بهتره شنبه چند تا بشید باهم برید نمایندگی ایمیل زدن به HTC هم فایده ای نداره باید این مشکل سریعا حل بشه
مطمئن باشید یک ایمیل یا تماس نمایندگی برابر با 1000 تا ایمیل یوزر هاست
در نتیجه فشار بر روی نمایندگی کاملا صحیح نمایندگی و گارانتی کارش همینه بیخود میکنه بدون تست دستگاه اون را وارد بازار کنه
هر دستگاهی که تولید میشه 1 یا 2 عدد از اون به هر نمایندگی به رایگان داده میشه هم برای نمایش هم برای تست و چند روز بعد در صورت موافقت نمایندگی به طور عمده وارد میشه در نتیجه این وظیفه نمایندگی که مشکلات دستگاه را قبل از توزیع در بازار بدونه
با اپرا 10 مشکل داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اپرای خود گوشی که 9.7 هست عالی کار می کنه همونطور که اسکرین شات گذاشتم.:40:
نقل قول:
مهدی جان فلیم رو یکی از بچه های همدان ازم خرید. در محدوده همدان تا کرمانشاه مشکلی نداشت. البته یک دیوایس باید حداقل با یک اپراتور در کل کشور کار کنه. الان HD2 مثل مرحوم فلیمم در کل خوزستان با هیج اپراتوری کار نمی کنه.:13:یعنی ایرانسل هم مثل همراه اول غیرقابل استفاده ست.
والا در خصوص اینکه با گوشی چه کنیم دیگه شرایط همه با هم متفاوته. اما مهم ترین کار ادامه دادن تماس و پیگیری از نمایندگیه به نظر من. الان ظاهرا قراره با تغیراتی در HLR های مخابرات مساله حل بشه. احتمالش زیاده که حل بشه اما اگر نشد نهایتا یک پچ آپگرید رادیو باید ریلیز کنه HTC . و این کارو فقط با درخواست نمایندگیش انجام میده.
پس باید زنگ بزنیم و از یاس و پرشین تلکام و ... کلا همه نمایندگی ها بخوایم که یا در این هفته دستگاه رو پس بگیرن یا مشکلش رو حل کنن.
پ ن : نظرات کاملا شخصی.
یه سوال تز مهدی و نینجا عزیز
شما sms هاتون با ایرانسل میره؟
ماله من هنوز با همراه آخر مورد داره
همونطور که قول داده بودم باطری رو تست کردم....به این صورت که چند تا فیلم رو چسبوندم به هم حدود 8 ساعت شد.
چون تو ریویو ها گفته بودن 8 ساعت فیلم پخش می کنه....2:35 دقیقه شروع به پخش کردم و همین الان یعنی 5:50 دقیقه گوشی خاموش شد.
اینم ریویوی بدون تعصب:31:
حالا شاید یه خرده دیگه باطریش آب بندی بشه بهتر جواب بده.....من که از همینم راضیم:46:
شاید فردا پخش موزیک رو هم تست کنم.:10:
بچه ها اين گوشي قابليت پخش divx راداره
بدون نياز به برنامه كمكي
نه نداره...نقل قول:
با توجه به سي پي يو و صفحه به اين بزرگي نبايد انتظار داشته باشيم كه زياد شارژ نگه دارهنقل قول:
من روي xperia كه قويترين باطري را داره تست كردم
و مدت پخش فيلم بين 3 تا 4 ساعت بود
البته من 100 درصد را تموم نكردم
بلكه نيم ساعت فيلم باز كردم و با توجه به مصرف باطري معلوم شد حدود 3.5 ساعت هست
پس با اين حساب مال اچ دي 2 خوبه
راستي خروجي تي وي نداره؟
دوستان این مشخصات فایلیه که ریختم رو گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور ال سی دی هم رو 100% بوده...بچه های موبایلستان می گن چون بیت ریت و کنتراست صفحه بالا بوده باطری دووم نیاورده.
موزیک که دیگه فرقی نداره چی باشه....فردا پس فردا که موزیک رو تست کنم معلوم میشه Gsmarena چه قدر راست گفته:46:
مهدی جون ممنون.
در مورد باطری همون تقزیبا 3.5 ساعت که دوام آورده براش کافیه.(البته چون نور ال سی دی 100 درصد بوده)
با این ال سی دی شبیه تلویزیون:31: دیگه از این بیشتر نباید ازش انتظار داشت.
فقط اینو بگم اگه تنظیمات ال سی دی روی اتو برایتنس میذاشتی طبیعتا بیشتر از اینا دوام میاورد.
اونوقت راحت تا 5.30 الی 6 ساعت فکر کنم خودش رو برسونه.:46:
دوستان واقعا از همه نظر راضی هستید.....من یه گوشی با صفحه بزرگ وبا کیفیت واسه فیلم دیدن ومخصوصا بازی کردن میخوام....به نظر شما ها ...این hd2بهتره....یا امنیا 2 ....لطفا هر کسی مطمئنه...جواب بده...ممنون میشم کمک کنید....به نظر شما اچ دی 2 قیمتش تا چقدر دیگه افت میکنه....ممنون
[دوستان واقعا از همه نظر راضی هستید.....من یه گوشی با صفحه بزرگ وبا کیفیت واسه فیلم دیدن ومخصوصا بازی کردن میخوام....به نظر شما ها ...این hd2بهتره....یا امنیا 2 ....لطفا هر کسی مطمئنه...جواب بده...ممنون میشم کمک کنید....به نظر شما اچ دی 2 قیمتش تا چقدر دیگه افت میکنه....ممنون
امنيا 2 بگير خيلي بهتره چون ال سي دي amoled داره كيفيتش براي فيلم خيلي شفافتر و بهتره و فايلهاي divx هم پخش ميكنه
دوستان برای بار دهم....برای این جور سوالها در بخش مشاوره خرید گوشی تاپیک بزنید.
برای مقایسه هم در بخش نقد و بررسی گوشی موبایل
ممنون:11:
نظر شخصی من اینه که:
مگه برای انتن دادن فقط باندهای GSM مهم نیست؟ پس چرا این اینطوریه؟
البته اگه مشکل از مخابرات باشه باید متاسفانه بگم نباید دلمونو خوش بکنیم...