هیچوقت اون قسمتشو یادم نمیره که صاحب ریویرا به اون پلیس سوار کانادا (شرمنده اسم کاراکترها یادم رفته)
گفتش مواظب فندک ماشین باش که با بدبختی پیداش کردم
آخر همون قسمت کل ماشینه منفجر شد !
Printable View
هیچوقت اون قسمتشو یادم نمیره که صاحب ریویرا به اون پلیس سوار کانادا (شرمنده اسم کاراکترها یادم رفته)
من رنگ سبز همونی که تو سریاله بود بعدش مشکی و خاکستری رو بیشتر دوس دارم
نقل قول:
بله من هم يادمه!! داستان اين بود كه ريموند(همان كار اگاه آمريكايي) ناچار شد با آخرين گلوله هفت تيرش به باك ريويرا خودش شليك كنه تا منفجر بشه و از محاصره خلافكارها در بيان!! و البته اينجا يه نكته جالب را هم گفت كه باك ريويرا بر خلاف اكثر ماشينهاي آمريكايي فاصله خيلي كمي تا سپر عقب داره و اين يه مقداري از نظر ايمني مشكل سازه..
همان روز بعد از انفجار ريويرا ريموند داشت با تلفن به رئيس خودش توي شيكاگو گزارش ميداد كه همه چيز رو به راهه! و فقط ماشينش ( كمي!!!) صدمه ديده !! و تا چند روز ديگه درست ميشه!! اينو در حالي ميگفت كه تنها چيزي كه از ماشين باقي مانده بود همان سري فندك كذايي بود كه امانت پيش فريزر( پليس سوار نظام كانادا) باقي مانده بود!!
كاشكي يه مقداري جلوتر ميرفتي تا بدونيم بايد اون كاپريس رو نگاه كنيم يا اون دوتا اتوبوسها؟؟؟؟!!!!:31:
علی اقا همش رو نگاه کنیم بهتره ماشینای خوبی هستن :دی
راستش من یه زمانی این دم قایقی رو دوس داشتم ولی بعد از دیدن مدلهای نسل دوم ریوریا یعنی مدلهای دهه 60 یه کم دچار تردید شدم چون این مدلها شاید چندان مثل مدل دم قایقی لوکس به نظر نرسن ولی بسیار عضلانی تر دیده میشن
با سلام
حالا اون وسط چيكار ميكنه؟ :31:
اونايي كه دورش هستن اسكورتش ميكنن؟ :31:
نكنه اون دو تا مظلوم گيرش آوردن ؟ :41:
درسته جناب rami_hemi مدلهاي سالهاي 60 از 70 عضلاني تر هست .اما اين دم قايقيها واقعا يك چيز ديگه هستند..ديگه بعد از اونها هم ستاره ريويرا افول كرد...
اما براي ماها كه توي ايران افتاديم و دنبال جنازه پوسيده و سوخته و منفجر شده ريويرا ميگرديم همه جور ريويرا هم كه باشه بشه ساختش و سوار شد غنيمته!!
یادش بخیر تو راه تهران جاده کاشان بودیم پیش خانواده رو سفیدم کرد کاپریس:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ری وکیو و بنتون فریزر - تازه اسم "سگ - گرگش" هم دیفنبیکر بود !
از فندک سخت تر پیدا کردن تمام فصل های این سریال رو اینترنت بود که من پارسال دانلودش کردم:5::8:
اما خب زیرنویس نداره (از 4تا فصل دو فصلش حتی انگلیسی ایش هم گیرم نیومد)
وقتی برا بار دوم دیدمش با دیالوگ اول قسمت پایلوت سریال کلی تفریح کردم:
You're going to shoot a Mountie. They''ll hunt you to the ends of the earth .... :5:
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
کاپریس مگه میشه آدم رو رو سیاه کنه، اونم به این تمیزی:18:نقل قول:
مبارک باشه هر چی آمریکاییه برای آمریکایی سوار های واقعی مثل شما:11:
سلام
این یه بیوک ریورا تمیز که چند وقت پیش میخواستم عکسشو بزارم ولی جور نمیشد.
درحدود یه هفته هست که صاحبش دیگه ازش سواری نمیگیره انداخته گوشه خیابون
ببخشید اگه زیاد بزرگ بود
این ریویرا نیست
بیوک ایرانه (SkyLark)
والا منم دیدم عقبش نوشته بیوک ایران ولی تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم
یعنی واسه ایران تولید شده یا تو ایران تولید شده؟
شبیه ریورا بود آخه
عجب:18:
این جا تو یزد یه سری ماشین خیلی زیاد شدن:مثل بیوک و شورلت کاپریس،بی ام و های قدیمی ،بنز،و...
نمیدونم چرا ولی قبلا اینطوری نبود
بازم ببخشید اشتباه کردم
تو ایران تولید شده این مدل رو آپولو هم میگفتن یعنی آپولو / اسکای لارک
دوست عزيز shs_micro2 خيلي خيلي از اينكه وارد جمع ماشدي خوشحالم..اميدوارم بتونيم با كمك شما توي يزد هم يه چرخي زده و شايد اگر خدا خواست يه بيوك ريويرا دم قايقي با قيمت مناسب براي من پيدا كني....:31: خدا رو چه ديدي شايد الان يكي از اونها توي يه گوشه و كناري افتاده داره خاك ميخوره...!! ماسل و بقيه آمريكاييها هم اگر باشه خوبه..البته بيوك ايران بد نيست اما فراوانه..
باز هم ممنون از عكسي كه گذاشتي..
مگه توی اهواز ماسل گیر نمیاد؟ مثلا پونتیاکی چیزی که گوشه کنار افتاده باشه و مناسب بازسازی باشهنقل قول:
نه اینکه لتو پار باشه هااااا:31: مناسب بازسازی باشه
مثلا کامارو پونتیاک فورد دوج گیر نمیاد؟
متاسفانه خير نيست..اگر هم باشه قيمتهاي آنچناني پرت ميكنن كه با خودت ميگي برم تهران يكي بگيرم به صرفه تره!! اهواز كلا شهر مرده اي در مورد ماشينهاست..خيلي محدوده و ماشينهاي آمريكايي كه تعدادشون يه زماني خيلي بود ديگه واقعا كم شدند و حالا ديگه ديدن يه نوا هم كلي خوش شانسي ميخواد! چه برسه به يه ماسل..
اين دوست جديد ما shs_micro2 وقتي نوشت يه ريويرا كنار خيابان افتاده و طرف ميخواد بفروشه قلبم داشت ميايستاد!!!!!!!!!!!!
تا عكسش ميخواست باز بشه من داشتم برنامه سفر به يزد و خريد و اوردن اون ريويرا دم قايقي را توي ذهنم ميچيدم!!! تا اينكه ديدم اي بابا اينكه بيوك ايران خودمونه!!!! انگار يه سطل آب يخ ريختن روي سرم!!
ولی من آخرین بار چهار روز اهواز بودم و توی این چهار روز فقط یک ساعت بیرون رفتم و توی اون یک ساعت 5 تا آمریکایی دیدم
کاپریس 77 کاپریس دهه 80 کاپریس LS تخم مرغی:18: پونتیاک فایربرد 78 و شورلت نوا
با این حساب من خیلی باید خوش شانس باشم:31:
بابا این علی آقا مارو اذیت نکنید لطفا.این قلبش حساسه به ریویراااا.نکنید درست نیست.
آنتی باقالی
سلام این کادیلاک خوجمل رو امروز تو کوچه شکار کردم خیلی خیلی تمیز:31:
مرسي جناب آقاي ( يا خانم؟) پريا..مدتها بود از اين مدل نديده بودم..كلا اين فرم جاي درب صندوق خيلي كمه و زيبايي اون هم چشمگيره..
به به عاشق کادیلاکه مشکیم
سلام میخوام مونت کارلورو بفروشم یا با یه کامارو طاق بزنم... پیشنهادتون چیه؟
کاملا سلیقه ای هستشنقل قول:
اول بگید چه نیازها و چه توقعاتی از ماشین دارین
شما یه اطلاعات کاملی از ماشین بدین
بعد بگین چه قیمتی مد نظرتونه
بعدش چه مدل کامارویی دوس دارین
بیشتر به حجم و خاص بودنش اهمیت میدم گرچه امشب فامیل هام وقتی فهمیدن همینجوری قصد فروش دارم سعی کردن منصرفم کنن...
نمیدونم وقتی میبینم از لحاظ موتوریش و بدنه در شرایط واقعا خوبی اما چون بابام 1شورلت نوا داره و تو خونه2پژو هم هست مجبورم کرده سریع تکلیفشو معلوم کنم
امروز به يكي از تعميرگاههاي قديمي آمريكايي سر زدم اينو ديدم..نه موتور داشت و نه گيربكس!! درواقع هيچي نداشت!! فكر كنم مدلش حدود سالهاي 55 يا 56 ميلادي باشه..
حیف که سدان هستش
اگه کوپه بود و مدارک داشت همینطوری خریدنش هم خوب بود
حدود يكسال پيش نزديك فروشگاه اين شورلت مونزا افتاده بود كنار خيابان..الان چند روزيه كه دارن راه ميندازنش تا تحويلش بدن..موتور پيكان روش سوار شده!! البته طبق گفته صاحبش كل مدارك مال حدود 25 سال پيش رو داره كه مجوز تعويض موتور شش سيلندر را به 4 سيلندر پيكاني از طرف راهنمايي و رانندگي دريافت كرده.!!
خیلی شبیه بیوک اسکای هاوکه
اون عکسه بیوک مشکیه که متعلق به سالهای 55 و 56 بیوک رودمستر باید باشه که از نمونه های ارزشمنده
اينجا يه تعميرگاه و اوراقي قديمي است كه اينهم كاپريس خود صاحب اونجاست..خيلي تميزه..
توي اين اوراقي قبلا اينهمه وسيله نبود..الان خيلي بيشتر از قبل وسيله هست..انگار تب تند آمريكايي خيلي مردم رو بخودش مشغول كرده..ميگفت شماها قديميهاي جي ام باز بودين.اما حالا كسايي ميان دنبال وسيله كه اصلا نيمدونن جي ام چي هست؟؟!!!
بد نديدم از وسائلش هم عكس بگيرم چون بالاخره اينها هم مال ماشين امريكاييه..ببخشيد بعضي عكسها تار در آمده چون سگ نگهبان اونجا بدجوري پارس ميكرد و دندون نشون ميداد!!:31:
یه کاپریس تمیـــــــــــــــز!! سر کوچومون بود
دارم آمارشو می گیرم مال کی بوده...
احیانا اهواز نیست ؟نقل قول:
یکی بود تو اهواز می خواست بفروشه کاپریسشو ، عین همین بود ، میگفت 15 تومن
بله اهوازهست..من ساكن اهوازم..البته آن كاپريس را هم كه شما گفتيد من هم در سايت ايران ماشين ديدم..اما اين نبود ..بهر حال قيمتهاي كاپريس تميز گويا همين حدودهاست..اما گاهي موارد خيلي خاص هم ديدم كه ارزانتر فروختند.
اینم نقل قول از بروبچز TT برای شما دوست عزیزم
کد:http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=59&t=10727&start=13185
خیلی تمیزززه:18:
چي تميزه؟؟!! اون كاپريسهاي سفيد و مشكي؟ ؟
بله تميز هستند..اما اگر منظورت اين اخري(فكر كنم پونتياك گراند پريكس باشه) هست كه من هرچي نگاه ميكنم هيچ تميزي در اون نميبينم!!!
اون ماشين خيلي ارزش داشته باشه به شرط روشن شدن و راه رفتن و داشتن سند و مدارك درست و حسابي نهايتا 600 تومن بيشتر ارزش نداره...اگر واقعا چيز بدرد بخوري بود تا حالا صد نفر جلوتر از ما روي هوا زده بودنش!
کاپریس خیلی باحاله اما حیف که امریکایی ها فقط اسپورت رو دنده کنسولی زدن، اخه اینجوری نمیشه از سواری و قدرت موتورش فیظ کافی رو برد :19:نقل قول:
اتفاقا نظر من کاملا برعکس هستش
این اوج راحتی رو برای راننده فراهم می کنه
که تازگیا داریم روو ماشینای جدید می بینیم
البته باید به 30 40 سال قبل هم توجه کنیم دیگه