بلهنقل قول:
این دو منافاتی با هم ندارن
Printable View
بلهنقل قول:
این دو منافاتی با هم ندارن
من دنبال 1 هارد سرعت بالا هستم بین 2هارد سیگیت باراکودا 7200.12 و بلک 32بافر گیر کردم
حجم برام کمتر اهمیت داره.بین 4 حال زیر کدام بهتره
1.یک هارد بلک 1ترا
2.یک هارد 7200.12 1ترا
3.دو هارد بلک 500گیگ را رید 0 کنم
4.دو هارد 7200.12- 500گیگ را رید 0 کنم
بین حالت 2 و4 خیلی تفاوت سرعت هست؟کسی قیمت داره؟
سلام
دوستان ، الان بهترین 1 ترایی که می شه خرید ، و خیلی فشار هم نیاورد به جیب مبارک چیه ؟
من 2 سال پیش ، 500 گیگ از سیگیت گرفتم ، الآن هم به فکر 1 ترا از سیگیت بودم ، ساتا 2 ، 32 مگ بافر ، حدودا 70 تومان ، درسته ؟
پیشنهاد دیگه ای نیست ؟ همین تایید می شه دیگه ؟
یا حق
65 که اخرین قیمتش بود. هیتاچی هم خوبه 3سال گارانتی اواژنگ و اخرین قیمت 63 داشتم . این 1 سال برای هارد کم نیستنقل قول:
مرسی از جوابت .نقل قول:
ولی یه سری یادمه این سیگیت ها مشکل داشت ، اگه اشتباه نکنم ، سری 11 باراکودا بود ، درسته ؟
اما بعدش یادم نمی آد کسی مشکلی گزارش کرده باشه ، درسته ؟
اگه کسی مشکلی نداشته ، خیلی توفیری نداره برام
کسی مشکلی نداشته باهاش که ؟
مرسی
سلام. من امروز ميخوام برم يه هارد 1ترا بخرم. چه مدلي بهتره؟
بيشتر براي آرشيو ميخوام استفاده كنم
به نظرمن یک هارد وسترن مدلWD Caviar Black 1TB 64MB بگیرین خیلی عالیه قیمتشم بین 100 تا 110 تومنه:20:نقل قول:
خواهش میکنم 1کی بهم جواب بده:
من دنبال 1 هارد سرعت بالا هستم بین 2هارد سیگیت باراکودا 7200.12 و بلک 32بافر گیر کردم
حجم برام کمتر اهمیت داره.بین 4 حال زیر کدام بهتره
1.یک هارد بلک 1ترا
2.یک هارد 7200.12 1ترا
3.دو هارد بلک 500گیگ را رید 0 کنم
4.دو هارد 7200.12- 500گیگ را رید 0 کنم
بین حالت 2 و4 خیلی تفاوت سرعت هست؟کسی قیمت داره؟
سلام به اساتید هارد دیسک درایو
اقایون من چهار تا هارد 1 ترابایت دارم ظرفیت اطلاعاتم داره میزنه بالا به هارد های بالای 2 یا 3 ترابایت نیازدارم (ترجیها 4 )چه مدلی پیشنهاد می کنید؟ چقدر قیمت دارند؟ کجا میشه گرفت ؟ پیشاپیش ممنون
samsung f3 1tb=68نقل قول:
اخرین فروشگاه بازار رضا نماینده samsung
Hitachi 1T 65
WD green 1T 73
WD black 1T130
WD blue 500 48
seagate 1T 67
اینهم از قیمت های هارد تاز تازست
سلام ، در حال حاضر از بین مدلهای موجود زیر کدام یک کارآیی و سرعت کلی بالاتری برای نصب سیستم عامل و برنامه دارد ؟ در ضمن گارانتی مناسب برای هر یک را می فرمایید ؟
1- Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS
2- WD Caviar Black 1TB 64MB
3-Samsung Spinpoint F3 HD103SJ
در ضمن در مورد 2 مدل دقیق آن چست ؟
با تشکر
حمید رضا
آقا نظرتون درباره SEAGATE ST31000524AS که SATA III هست چیه؟
قیمتشم حدود 69 تومن هست
ظرفیت 1 ترا
با کمال تعجب تا به حال نتونستم بنچمارکی از اون گیر بیارم
سلام.
دوستان هارد WD my passport Essential SE 1TB بهتره یا برم سراغ Segate و مارکهای دیگه؟RPM هارد هم برام خیلی مهمه.7200 یا بالاتر باشه.
ممنون
با توجه به نتایج IOMeter منتشر شده در سایت سرعت خواندن اطلاعات این هارد درایوها به قرار زیر است:نقل قول:
Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS :124 MB/s
WD Caviar Black 1TB 64MB:137 MB/s
Samsung Spinpoint F3 HD103SJ:142 MB/s
سرعت بار گذاری برنامه با استفاده از PCMark:
Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS :6.2 MB/s
WD Caviar Black 1TB 64MB:7.4 MB/s
Samsung Spinpoint F3 HD103SJ:6.4 MB/s
سرعت بار گذاری بازی ویدیویی با استفاده از PCMark:
Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS :14.6 MB/s
WD Caviar Black 1TB 64MB:19.6 MB/s
Samsung Spinpoint F3 HD103SJ:16.3 MB/s
نتیجه ی این که در اکثر تست های IOMeter سامسونگ پیشی می گیرد و در PCMark این اتفاق برای وسترن دیجیتال می افتد(با اختلاف کم). به هر حال انتخاب خوب یکی از این دو گزینه است.(نظر من:WD ترجیحا 2TB)
ویرایش:اوه ،راستی اسم اصلی وسترن هم WD1002FAEX هستش.
سلام دوستان
الان چند روزی دنبال هارد اینترنالم : سیستم زیاد روشنه کار سنگین حرفه ای نمی کنم و ...
می خواستم هارد بلک گیرم قیمتش زیاد بود گرین هم که دو نفر تعریفشو می کنن سه نفر ازش بد می گن ولی واقعا نمی دونم پس چرا انقدر تو بازار زیاده(بله خودم می دونم مصرف کمی داره احتمالا هوشمند سرعت تنظیم می کنه)
بلو می خواستم بگیرم 500 بیشتر گیر نیاوردم خیلی کمه کسی هم انگار تجربه نداره گویا...
سیگیتم یکی از دوستان تعریفشو می کرد ولی مثلن جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش ناراضی بود البته اینم بگم بیشتری ها راضی اند ولی تو نظرات سایتش بعضی ها شاکی بودن(7200.12)
از هیتاچی و سامسونگ هم هی چی نمی دونم(البته چند وقت پیش یکی از اشنایان گرفته بو انگار واسش مشکل درست کرده بود)
یه 500 می خواستم بگیرم ولی دیدم فقط 15 تومان با 1T فرق داره
حالا نم دونم چه کنم خش خش هاردم اعصاب واسم نذاشته ؟:19:
یکی بیاد دستمو بگیره به چیزی واسم بگیره....:31:
می تونی دو تا 500 بلو میخرم بعد با RAID 0 یکیشون میکنم.با این کار هم کارایی و هم حجمم رو بالا میبرم.البته RAID0 یه اشکال کوچیک داره اون اینه که اگه یکی از هاردات بسوزه اون یکی هارد اطلاعاتش پاک میشه.نقل قول:
با این حال هزینه کلت از بلک 1TB بالاتر میره.
سیگیت 7200.12 کارایی خوبی داره ومن تائیدش میکنم.
بلک هم کارایی خوبی داراه هم هاردی مطمئنه.
خود من یه مدته گرین استفاده میکنم ،خیلی بی صداست و در کل ازش راضیم ولی سرعتش یه خورده پایینه
ای کاش مدل هیتاچی رو میگفتی چون بعضیا خیلی تعریفشو می کنن.
ممنون از راهنماییتنقل قول:
خودم یه دونه مکستور دارم لان 5 سال داره کار می کنه دیگه صداش درومده (7200.10 مدل)
ولی دو تا بلو ارزششو نداره از هیتاچی هم سر در نمی یارم یاباید به 500 بلک قانع شم یا برم سیگیت بگیرم با یکی از مغازه ارا صحبت کردم گفت هیتاچی خوب نیست(ولی گرین و سیگیت و هیتاچی پره حالا دیگه نمی دونم؟) واسه گرینم گفت اونقدر سرعتش پایین نیست و گفت بلو کمتر می برن از یکی دیگه پرسیدم گفت بلک واسه سروره:18:
من یه seagate 250gb 7200 دارم ولی چون حجمش کمه میخوام یه دونه 1000گیگ از همین مدل بخرم بزارم کنارش میخواستم بدونم قیمتش چنده و کلا نظرتون چیه؟؟ تشکر :40::11:
کسی نبود دست مارو بگیره:19:نقل قول:
کمک.. کمک.. کمک :41::40::11:نقل قول:
من یه seagate 250gb 7200 دارم ولی چون حجمش کمه میخوام یه دونه 1000گیگ از همین مدل بخرم بزارم کنارش میخواستم بدونم قیمتش چنده و کلا نظرتون چیه؟؟ تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 1 ترا سیگیت الان حدود 70 باید باشهنقل قول:
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد می تونید با خیال راحت استفاده کنید
وسترن گرین هم نگیر سرعتش پایین تر از سیگیت هستش
حجم اطلاعات بالا رفته و قیمت هاردهایی مثل 1 ترا پایین...نقل قول:
شما با چیزی حدود 67 تا 72 هزار میتونید 1 ترا سیگیت رو تو بازار پیدا کنید
samsung f3 هم همین قیمت و در اولویته.نقل قول:
یک زمانی همه جا سامسونگ پر بود. منم از 4 سال پیش تا الان یک 320 سامسونگ دارم و راضی هم هستم. چرا الان دیگه کسی یک ترا سامسونگ پیشنهاد نمیده؟
سوال بالا که موند ولی الان بین هاردهای اینترنال موجود در بازار کدوم بهتره؟ یعنی از نظر سرعت و کیفیت ؟ یک ترا میخوام که به عنوان هارد اصلی استفاده کنم. پس وسترن سبز که نمیشه بگیرم ، از سیگیت و مکستور هم به خاطر صداشون خیلی خوشم نمیاد. به نظرتون سامسونگ چطوره؟ کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید؟
western digital black دورش خیلی بالاست
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
من خودم سامسونگ داشتم زود زود بد سکتور می افتاد عوضش کردم
اخه وسترن بلک فکر کنم قیمتش بالاس و اصلا گیر هم نمیاد.
دوستان، هارد 2 ترا الان قیمتش چجوریه تو بازار؟ با 120-130 تومن میشه چیز مناسبی گیر آورد؟
من خودم دو هفته پیش یکی خریدم خودش هم تو تبریز قیمتش هم دوروبره 70-80 تومان بود البته 500
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
شاید 2 ترا پیدا بشه اما مارک خوب سخت پیدا میشه!!!!!!!!!!:3:!!!!!!!!!
این دو تا مدل رو پیدا کردم:
Seagate Barracuda Green SATA 3Gb/s 5900 RPM
118,000 تومن
WD Caviar Green SATA 3Gb/s 5400 RPM
126,000 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Nov 2008
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشن راهنمایی کنید تا 70 80 هارد 500 بدون اداپتور 7200 میخوام.
امروز بازار ایران بودم.به هر کس میگفتم میگفت نیست همچین چیزی.یه سری هم ماشالا اصلا نمیدونستن 7200 چی هست
سلام
بهترین هارد یک ترا اینترنال برای سیستم عامل چیه توی بازار ؟
قیمت مهم نیست فقط بهترین باشه!
گمان نمیکنم WD Caviar Black رقیب داشته باشه...نقل قول:
باریکلا! خوشم اومد!نقل قول:
1)ٌِWD VelociRaptor
2)ٌِWD RE4
3)seagate barracuda xt
4)WD Black caviar
5)samsung spinpoint f3
6)seagate barracuda 7200.12
خب ظاهرا دوستان میگن وسترن بلک تو بازار کم هست و گیر نمیاد و اگه شانسی گیر بیاد هم یک ترا هست 120-30
این سامسونگ F3 دیگه ok هست؟
سلام
این جور که من شنیدم خاویار گرین بهترینه .
باسلام
دوستان یک هادر 500 میخوام بخرم( البته ساتا 2 نه ساتا 3)
الان بهترین هارد 500 موجود بازار کدوم هست و با چه قیمتی با تشکر
سلام
من یه هارد 160 مکستور دارم به نظر شما اینو بفروشم و یک هارد 1 ترا بخرم یا این هارد بمونه و یه 500 گیگ بخرم ؟
الان قیمت سامسونگ 500 گیگ و 1 ترا قیمتش چنده
ممنون
فرقه خاصی ندارن.ولی من samsungترجیح میدم.نقل قول:
samsung f3 500gb=47
1tb=66