اینجا هم از همون تیزهوشانیا هستن هانقل قول:
Printable View
اینجا هم از همون تیزهوشانیا هستن هانقل قول:
من کل پیش دانشگاهیم روزی 3 ساعت بیشتر نخوندم 4 رقمی میشم...اگه 7 ساعت خونده بودم که 2 رقمی بودم!!!ساعت مطالعه یه چیز چرته که فقط بدرد گول زدن بچه ها میخورهنقل قول:
كسي هدفش 4 رقمي باشه روزي 7 ساعتم بسه براش تو تابستون.
این پست تایید میشه:
موفق باشیننقل قول:
گزینه 2 همش کشکه
اول که اشتباه کرده اینو گفت اگه خودتم میگی اشتباه میکنی
یعنی رتبه یک بره خودشو باید بکشه ؟
به دهها چیز بستگی داره
اولین چیز
منطقه تحصیلی
دوم استعداد
سوم اطمینان به نفس
چهارم درک خودت از درس
پنجم استادات
ششم تلاشتن
و ........
البته اینا به ترتیب نیستا
اونایی که واقعا با اطمینان و آرامش درس خونده باشن این اتفاق براشون نمی افته :46: حالا چه تیزهوشان چه شاهد چه عادی...اینش اصلا مهم نیست مهم بهره گیری کامل از همه ی امکانات ممکن، تلاش کافی در جهت درست و اعتماد به نفس و سرتر از همه ی اینا توکل و اعتماد به خداست...بقیه مسائل حاشیه هست:20:نقل قول:
خوب من که باید تو تاپیک کنکور 91 شرکت کنم ولی چون وجود خارجی نداره هنوز همینجا هستم تا تجربم زیاد شه
من از سال اول دارم شروع میکنم به مطالعه برای کنکور ببینیم چی میشه
در ضمن من سمپاد (تیزهوشان) هستم . خواستم بتون بگم خیلی هم بچه های سمپاد فرقی ندارن با شما . درسته در هر مدرسه چند تایی نخبه هستن ولی بیشترشون شاگردایین که خیلی راحت میتونید با تلاش ازشون جلو بزنید .
موفق باشید
من میگم شماها که شب و روز اینجایین دارین پست میدین چرا نمیرین درس بخونین؟ :دی
نکنه همش زنگ تفریحتونه؟ :دی
به خدا بعد کنکور انقدررررررررر وقت اضافه هست که نمیدونین چیکارش کنین
مثل خود من.
از کنکور تا الان بیکارم :دی
درس بخونید که ایشالا سال دیگه این موقع از تلاشتون خوشحال باشین و بیاین به بچه های کنکور 90 (!) مشاوره بدین. :دی
میگم دوستان این bnmnb کیه ؟ چرا از من متشکره اصلا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما با قسمت آخر حرفات موافق بوده.
مثل من.
منم ازت متشکرم. :دی
درستش همینه:46:نقل قول:
بابا نترسین چه روزی 1 فصل چه روزی 10 فصل در اخر کسی برده که به خودش اطمینان داشته باشه و سر کنکور خودشو نبازه
درسته!
راستش من توي شروع كردن مطالعه يه كتاب واسه كنكور يه خورده مشكل دارم و در واقع قدم اولش سخته مخصوصا اين كه اون درس رو قبلا چند بار خونده باشي يا اصلا حوصلشو نداشته باشي ولي وقتي شروع كردم ديگه نميتونم ولش كنم!
راستيG4me... نكنه ميخاي از تابستون امسال بخوني واسه ٩١ !!!!!!!!!!!بابا تا اونوقت كنكور حذفه.:.:.
اعتماد به نفس به این میگن . دمت گرم . آفریننقل قول:
انشالله موفق بشی .
اينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟نقل قول:
قربونت داداشنقل قول:
اعتماد به نفس به این میگن . دمت گرم . آفرین
انشالله موفق بشی .
ایشون کلا از همه تشکر میکنن حالا چه پستت مفید باشه چه اسپم باشه..نقل قول:
اينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟
خوب رفیق هیچ وقت کنکور دانشگاه های درست حسابی حذف نمیشهنقل قول:
من هدفم شریف هست فقط . و هیچ جای دیگه ای رو هم مثل امیرکبیر یا تهران قبول ندارم .
بله از تابستون شروع کردم فعلا به کتابای این سالی که گذشت و سال دوم مسلط بشم . حداقل یه دوره ای بکنم تا بعدا استرس نگیره منو چند سال بعد . بعدشم فعلا که بیکاریم . از وقتمون استفاده ببریم . چی میشه مگه ؟:46:
یک کاربر فرضیه:دینقل قول:
اينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟
ولی هر کی هست دمش گرم:دی
پیش هنوز مونده...:دینقل قول:
پدرام خان شما پشت کنکوری هستین یا پیش دانشگاهی میخونی؟
شما سعی کن تابستونو با روزی 26 ساعت شروع کنی..نقل قول:
من نفهميدم كسي رتبه ي يك رقمي بخواد بايد تابستون چيكاركنه؟
انشالله تا عید میرسه به روزی 52 ساعت..
اینا که میگم داشتیما..
یعنی بودن کسانی که اینطوری خوندن..
مدارکش هم تو وزارت علوم موجوده:27:
ممنون/:5:
والا چي بگم؟ واقعا اعتماد به نفس قوي اي داري. ما تو امسالش مونديم ، اونوقت...!
خوب بچه ها مثل اینکه شما ها همش اهل صحبتین حالا کی توی شما اهل عمل کردنه نمی دونم
من یک کاربر ساده هستم که امسال کنکور دادم و میام مطالب شما رو می خونم و براتون هم به دلیل زحمتی که کشیدید و مطلب رو نوشتید تشکر می زنم.
برای هر کس اسپم معنی خاصی می ده.
کنکور رو خوب دادی یا نه؟نقل قول:
نه .به هیچ عنوان نتونستم توقعی خودم از خودم داشتم رو برآورده کنم.می گن می شم بین 4000تا2000.
خوب امیدوارم موفق باشینقل قول:
ببخشید منطقه چند بودی شما ؟؟؟نقل قول:
ما اهل عمليم :31:نقل قول:
خب يه سر آخر شب يا اول صبح بياي اينجا كه چيزي از درس خوندنت كم نميشه!:29:
به به آقاي bnmnb ! چه عجب بالاخره خودتونو نشون دادين ! :thumbsup:نقل قول:
من یک کاربر ساده هستم که امسال کنکور دادم و میام مطالب شما رو می خونم و براتون هم به دلیل زحمتی که کشیدید و مطلب رو نوشتید تشکر می زنم.
برای هر کس اسپم معنی خاصی می ده.
[quote=reza-atom;3979228]ما اهل عمليم :31:
خب يه سر آخر شب يا اول صبح بياي اينجا كه چيزي از درس خوندنت كم نميشه!:29:
حالا زوده قضاوت کنی یک چند ماه دیگه معلوم میشه
خود شما که الان اینجایی !!!! :31: :27:( شوخی کردم )نقل قول:
من از شنبه ساعاتم میشه 5 ساعت در روز ، فعلا که دارم با 4 ساعت در روز پیش میرم . دو هفتست دارم اینجوری پیش میرم .:20:
شما ها دیگه کی هستید ؟! بابا 4 ساعت در روز و 5 ساعت در روز چیه ! :دی
بشینید بخونید به ساعتشم کار نداشته باشید .
یه معلم ریاضی داشتیم که میگفت شما ها فقط با یه روش درس خوندن موفق میشید . برید 2 ساعت درس بخونید اگه خسته شدید نیم ساعت - یه ربع استراحت کنید . ما فکر میکردیم این خل شده ولی الان میفهمم تنها راهش همینه . از صبح تا شب باید درس بخونید . یه ساله بابا همش :دی
مشاور ما هم همیشه همینو میگفت.البته ساعت مطالعاتی رو در هفته ازما میخواست ولی به ما میگفت ما باید کار خودمونو بکنیم و اینطوریه که ساعت مطالعاتی بالا میره.نقل قول:
من خودم وقتی کنکور تموم شد تازه عضو اینجا شدم.چون اون موقع تنها چیزی که بهش فکر میکردم درسم بود و اینکه از این یه سال خوب استفاده کنم.
برای اینکه خسته نشین یه تیک نخونین. ولی از این زمانایی که دارین غافل نشین.
فقط یه سال.طوری پیش برین که آخرش از کار خودتون حال کنین
سلام دوستان خسته نباشید.
من هنوز کنکورمو ندادم چند روز دیگه امتحان فنی و حرفه ای دارم رشته کامپیوتر...
کسی نمونه سوال همراه جواب داره بزاره؟
ممنونم.ان شاالله هممون قبول بشیم.
عنوان تاپیک رو خوندین؟نقل قول:
برای نمونه سوال ، این تاپیک باید مطرح کنین!
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=35266
منطقه یک(شیراز)نقل قول:
دوستان يه چيز بگم شايد بهم بخندين :
مشكل من الان توي محاسبات عدديه كه نميتونم سريع و ذهني حساب كنم هر چند رو كاغذ هم برخي مواقع اشتباه در مياد با اين حساب من تستاي شيمي كه اكثرش محاسبه است رو چي جوري سريع بزنم ؟!؟!
در كل خيلي كند هستم و هر كاري ميكنم نميتونم سريع باشم!تو امتحان نهايي ٢-٣ تا سوال حسابان رو بخاطر همين كندي نتونستم كامل كنم!
وقتي سوال تستي ميبينم خيلي هيجان زده ميشم با اين وضعيت تو كنكور چيكار كنم؟!
لطفا راهنمايي كنين
اگه مقاله اي در اين باره هست دريغ نكنين
منم در پرسش های شفاهی تقریبا همین مشکلو دارم . منتها مشکلم اینه که با اینکه همه چیزو بلدم اضطراب باعث میشه اصلا نتونم حرف بزنمنقل قول:
دوستان يه چيز بگم شايد بهم بخندين :
مشكل من الان توي محاسبات عدديه كه نميتونم سريع و ذهني حساب كنم هر چند رو كاغذ هم برخي مواقع اشتباه در مياد با اين حساب من تستاي شيمي كه اكثرش محاسبه است رو چي جوري سريع بزنم ؟!؟!
در كل خيلي كند هستم و هر كاري ميكنم نميتونم سريع باشم!تو امتحان نهايي ٢-٣ تا سوال حسابان رو بخاطر همين كندي نتونستم كامل كنم!
وقتي سوال تستي ميبينم خيلي هيجان زده ميشم با اين وضعيت تو كنكور چيكار كنم؟!
لطفا راهنمايي كنين
اگه مقاله اي در اين باره هست دريغ نكنين
خدا کنه تا کنکور برطرف شه این مشکلم ...
شما اول کاری هنوز... تو این مدت اصلا سراغ ماشین حساب نرونقل قول:
منم اولشم اینطوری بودم
نمیگم الان خوبم
ولی هر چی بخوام حساب کنم همینجوری ذهنی یا روی کاغذ حساب میکنم
مطمئن باش با تست زدن زیاد و تمرین زیاد این مشکلت حل میشه
فقط الان هول نکن:31:واسه هر تستی که میحوای حل کنی الان زیاد درگیر زمان نباش که مثلا هر تستو تو 30 ثانیه !! حل کنی...الان زوده ...
موفق باشی:11:
دوستان یک چیزی می گم شاید خیلی ها بهم بد و بی راه بگن یا مسخره کنن.
ولی سر کنکورسعی کنید هر چه بیشتر از حساب کردن ذهنی اجتناب کنید.ولی سرعتتون رو روی نوشتن اعداد و اعمال جمع و ضرب و ... زیاد کنید
ممنون از نظرات همه دوستان.
راستي ميخوام بدونم كه آيا از رياضي ١ مستقيما تو كنكور براي رشته رياضي تست مياد؟ من منابع رو كه ميخوندم نبود ولي تستهاي سالهاي گذشته رو كه نگاه ميكنم انگار اومده.نميدونم شايد تازگي تغيير كرد.
البته اينم ميدونم كه كاربردش مهمه، ولي آيا لازمه كه از رياضي ١ تست بزنم يا نه ؟ خود شما اينكارو ميكنين ؟
خلاصه ممنون ميشم پاسخ بدين!
دوست عزیز مگه میشه نیاد ؟نقل قول:
باید کاملا مسلط شی خیلی مهمه
پس فردا میری 4 رقمی میگیری کلی حسرت میخوریا
اون تک رقمی ها و 4 رقمیا فرقشون همینه
:5:
نقل قول:
ببینین ریاضی 1 مباحث مهمش جبر و معادله و مثلثات هست که توی سالهای بعد هم تو درسا تکرار شده بنابراین بهتره اینا رو از همون سال اول بخونین و روش خوب کار کنین !
مبح اتحاد ها و رادیکال هم خوب بد نیست بخونین حداقل یه دور بخونین ضرر نمی کنین !! مستقیم ازش سوال نمیاد ولی خب یه جاهایی مورد استفاده هست...
اون فصل معادله خط هم که خب مختص هندسه پایه هست!!
در کل من خودم به شخصه این ریاضی 1 رو بیشتر تشریحی میخونم (از رو کتاب مبتکران)
بعد که مثلا بخوام ریاضی 2 و حسابان بخونم یا جبر چون این مسائل دوباره تکرار شده و اینکه یکمی هم بهش اضافه شده تستی کار میکنم بیشتر...
چون من خودم ریاضیم تو پایه ضعیفه
ولی حتما کامل بخونین ...
موفق باشی:11:
بچه ها این کانون فرهنگی اموزش تعداد شرکت کننده هاش زیاد هست یا نه؟
امتحاناش از چندم مهر شروع میشه؟
آره بابا از در و دهات همه ميريزن كانون!!!نقل قول:
برنامه تابستونش از ٢ مرداده ولي از هر آزموني ميتوني بري كانون
سلام بر همه
بچه ها به نظر من امسال گاج ازمون های بهتری از کانون بر گزار میکنه
دیگه یواش یواش دوره کانون و گزینه 2 و سنجش داره تموم میشه
امتحان اصلی هاش از چندم مهر شروع میشه؟نقل قول: