salamنقل قول:
بله میشه بازیهای قدیمیو اجرا کرد فقط بازیهاییکه زمان ال تی 2 خریده بودیو باید دوباره بخری تا اجرا بشن.فکر کنم از Gears 3 به بعد بود.(بازیهای xgd3 )
Printable View
salamنقل قول:
بله میشه بازیهای قدیمیو اجرا کرد فقط بازیهاییکه زمان ال تی 2 خریده بودیو باید دوباره بخری تا اجرا بشن.فکر کنم از Gears 3 به بعد بود.(بازیهای xgd3 )
سلام امیدوارم مشکلم اینجا حل بشه من میخوام وارد xbox live بشم کنسولمو jtag کردم آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کردم ولی بازم وارد لایو نمیشه اگه بن شده باشم چطور آنبن کنم؟ ممنون :n16:
در قسمت test network connection هر چی میزنم xbox live رو تایید نمیکنه پیغامی هم مبنی بر اینکه بن شدم نمیده
jtag وقتی میکنی باید با live خداحافظی کنی شما نمیتونی انلاین بازی با کنسول jtag شدهنقل قول:
نه ... کسی که xbox تعمیر میکنه گفت کنسولی که ه-ک شده فقط در صورت jtag شدن میتونه وارد لایو بشه!!!
ببخشیدا ولی طرف هیچی بلد نبوده همچین حرفی زدهنقل قول:
وقتی کنسولو jtag میکنی باید به لایو goodbye بگی
سلام
آقا منم همین مشکل کینکت و آواتار رو دارم. . .
من با xeBuild_GUI_2.091 آپدیت کردم اما وقتی آپدیت کینکت و آواتار رو می ریزم دستگاه شناسایی نمی کنه
من نه dashlaunch دارم نه FSD
وقتی هم که وارد xex menu می شم تو قسمت دیوایس ها هارد کنسولم رو نشون نمی ده!! فقط "flash" و "usb0" رو نشون می ده.
حالا چی می شه؟! :n05:
دوستان -- همون jtag هست ؟
xbox بهتره jtag باشه یا نه بهتره نباشه ؟؟
من یه بدون jtag میخوام بخرم 4 گیگ مشکلی نداره با بازی ها ؟ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا . میتونم بازی بریزم تو هارد و بازی کنم ؟؟
سلام دوستان
من میخوام یه ایکس باکس بگیرم
یه جارو پیدا کردم تهران باهاش صحبت کردم میگه درایو لایتونه / کپی خوره / اورجینال
منم ازش پرسیدم جی تگه ؟ ( J Tag ) گفت نه جی تگ نیست لایتونه من که نفهمیدم منظورش چی بود
من فقط از چند نفر پرسیدم گفتن ایکس باکس با -- جی تگ بگیر که خیالت از بازی ها راحت میشه
میخواستم بپرسم فرق J Tag با این لایتون که میگه چیه ؟ راستی ازش پرسیدم اینی که شما میگید هارد میخوره و میتونم از رو هارد بازی کنم گفت آره مشکلی نداره
من فکر می کردم فقط جی تگ اینکارو می کنه
میتونید لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید تا من یه دستگاه خوب بگیرم راستش من هدفم این بود یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم با یه هارد 1 ترا اکسترنال
پیشاپیش ممنون
ویرایش : همین الان از یکی از دوستام شنیدم که می گفت -- لایتون ( LT ) که اون فروشنده بهم گفت هارد رو پشتیبانی می کنه اما برای جارای بازی بازم نیاز به دیسک بازی هست اما -- جی تگ ( J Tag ) نیازی به دیسک نداره و به راحتی میشه بازی هارو روی هارد ریخت و بازی کرد ولی بازم گفت که مطمئن نیست و بهتره از کسای که دیگه واردتر هستن بپرسم
بجای دوتا خط تیره کلمه ه/ک رو در نظر بگیرید
دوستان من حدودِ ۱سال و نیمِ پیش یه Xbox 360 Slim 250 gig گرفتم و به جرات میتونم بگم شاید ۱۰ بار روشنش
کردم،Lt3 هم هستش و میخواستم ببینم اگر بخوام بفروشم حدودا چند قیمت بدم؟
مشکلی نداره،میتونید بازی ها رو بریزید تو هارد و از دستگاه Jtag شده اجرا کنید..........نقل قول:
اما اجرا از روی دیسک و با درایو های LT بسیار راحت تر و کم دردسر تر هستش.............
اون دوستتون که توی ویرایش نوشتید کاملا درست گفتن...............نقل قول:
سوال دیگه ای دارید بفرمائید................
بین 700 تا 750..................نقل قول:
سلامنقل قول:
هـک دو نوع داره:
jtag و lt3
بستگی به خودت داره-اگه دوست داری لایو بری بهتره ال تی 3 بریزی اگه دوست نداری لایو بری و دوست داری بازیهارو روی هارد اکسترنالت بریزی ،jtag خوبه.من به شخصه با ال تی 3 بیشتر موافقم
خیر مشکلی نداره-فقط از 16 گیگش میتونی استفاده کنی(شایدم 32 گیگ)-بیشتر نمیتونی و برای بیشتر استفاده کردن باید jtag کنی.البته یه کلکهایی هست که بشه از تمام ظرفیت هارد استفاده کرد با ال تی 3 ولی پیشنهاد نمیشه
سلام دوست مننقل قول:
مبارک باشه
کپی خوره و اوریج؟مگه میشه؟ :)
لایت آن نوع درایوه
اگه دوست داری بازیهارو روی هارد اکسترنالت بریزی و دوست نداری به لایو وصل بشی میخوای jtag کن.ولی خود من با ال تی 3 ریختن بیشتر موافقم تا جیتگ-با ریختن ال تی 3 هم خیالت از بازیها راحته
اگه با هارد بازیهارو ران کنی میشه jtag و طرف ممکنه درایو کنسولتو دربیاره-لایت آن هم گفتم نوع درایوه و برای هـک کردن روی بردش یه کارایی میکنن
من به شخصه با جیتگ موافق نیستم(نمیگم بده ها) ولی ال تی 3 با همه چیز okه.با لایو با بازیها و ......
خلاصه اگه سوالی بازم داشتی بپرس
سلامنقل قول:
طرفی که میخواد کنسولتو بخره به این کارا کاری نداره و میگه چون دست دوم هست قیمتشو کم میگن
شاید حدود 700-800 ازت بردارن.شاید
جِدا!!نقل قول:
بین 700 تا 750..................
الان مشتری دست به نقد براش هست داره التماس میکنه ۹۰۰ بدم بهش.
پس بده بره دیگه :)نقل قول:
آخه آشناس از یه طرف هم دِلم نمیاد ۲۰۰ گرون تر از قیمتی که گفتن بدم :n01:نقل قول:
آخر سر هم هنوز ۲دلم نمیدونم بفروشم یا نه.
من ازیه نفر نپرسیدم ... دو نفر اینکاره که کارشون modify کردن ایکس باکس گفتن اگه Jtag باشه میشه آنلاین بازی کرد .البته فقط با اونایی که jtag هستن.. حالا ما حرف کی رو باور کنیم... یعنی واقعا به live وصل نمیشم؟!!:n27:نقل قول:
اگه میخوای بفروشی همین الان بفروشنقل قول:
اگه نمیخوای ،همین الان برو Gta رو بخر باهاش زندگی کن :)
آره -کسانیکه جیتگ میکنن به یه سرور دیگه وصل میشن که اصلا ربطی به مایکروسافت و لایو نداره-ممکنه با آپدیت جدید مایکرو هم دیگه نشه وصل شدنقل قول:
کلهم FAKEنقل قول:
سلام بر دوستان
من قصد خرید یه اسلیم 250گیگ باکینکت رودارم چند جا قیمت گرفتم(شهر بندر عباس)1.400.000قیمت گفتن میخاستم ببینم
1-الان فی چنده؟؟
2-ایا فروشگاه انلاین مطمعن با قیمت مناسب هست؟دیجی کالا که میگن گرون میگه
3-در کل شما دوستان هکjtagروترجیح میدین یاlt3
ممنون میشم جواب بدین
الان جدیدترین -- آپدیت برای ایکس باکس ۳۶۰ کدام است؟
میخواهم باهاش GTA جدید بازی کنم
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه
1-قیمت همین حدوداس
2-خبر ندارم
3-ال تی 3
ال تی 3نقل قول:
سلام
راهی برای رفع بن شدن کنسول بن شده هستش آیا؟
سلام
شاید جای این سوال اینجا نباشه شرمنده
من انشا الله چند روز دیگه عازم تهران هستم گفتم حالا که تا اینجا اومدم xbox slimرو هم از تهران بگیریم
از برو بچه های تهران راهنمایی میخام که از کجا بگیرم که هم با انصاف باشه وهم جنس خوب داشته باشه
ممنون میشم ادرس بدین
xbox slim 250 g kinect lt3
خوب داداش شما دیگه 360 نگیر ! وایسا one بیاد بگیر ! ! من که خودم خیلی عاشق one ام ! بعدش اگه نخواستی برو میدون امام خمینی اون گوشه یجا هست خیلی خوبه ! دقیقا سره نبشه ! طرف خیلی ادم باحالیه
سلامنقل قول:
مثل اینکه بردو یا مادربوردو عوض میکنن،برای آنبن کردن.دقیق نمیدونم
oneکه میگن باید یه سره به اینترنت وصل باشی؟؟نقل قول:
حالا اومدیمو چند روز اینترنت قطع شد؟؟:n28:
اگه بازم ادرس جای خوب سراغ داشتین بگین
خیر نیازی به اینترنت یه سره نیستنقل قول:
برای 360 هم برات پیام دادم
تشکر از بابت ادرسنقل قول:
راستی کسی از زمان ورود oneبه بازار و قیمتش خبر نداره خبر نداره؟
22 نوامبر میاد ! ولی تا بیاد ایران و کلا -- بشه باید یه 3 4 ماه دیگه صبر کرد ! شما هم One بگیر :X بازی های انحصاری خدایی داره! از جمله Ryse Son of rome و Forza 5 !
من دستگاهم -- شدس ولی میخوام بدونم ایا میتونم gta v اورجینالش رو بازی کنم؟ :n13: (اشکال نداره اگه بن شم)
بله میتونی عزیزنقل قول:
اگه اوریج باشه بن نمیشی که
اخه من lt 1.9 دارم. بازی رو بزارم تو دسگاه مگه اپدیت نمیخواد؟ گفتم شاید اپدیته بن کنه :n27:نقل قول:
خب دشبوردتو آپدیت میکنه و کپی خور کنسولت میپره.ولی میتونی با بازی اوریج هم بازی کنی و هم آنلاین بزنینقل قول:
اگه بخوای کپی هم بزنی باید بری ال تی 3 بریزی
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟
salam عزیزنقل قول:
بله
با نصبش کیفیت بازی و بافتها بهتر میشن
سلام
من برای اینکه بتونم بازیهایlt3 xbox slim خودمو از روی هارد اجرا کنم اول بازیو نصب کردم و بعد
قبل از اجرای بازی یه موزیک پلی کردم بعد از روی هارد بازیو اجرا کردم تا اینجا همه چی درسته
ولی بعد از اجرای بازی چرخش دیسک قطع نمیشه و همچنان از رو دیسک اجرا میشه تا یک ساعت هم صبر
کردم ولی قطع نشد کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟
salamنقل قول:
شما بازیتون 97 درصدیه،یعنی ناقص رایت شده.بازیهای رایت کامل یا برنرمکس بگیر نصب کن دیگه این مشکلو نداری:n01:
سلام من کنسولم جیتگ هست ایمیج بازی رو به گاد تبدیل میکنم میریزم تو یو اس بی فلش به ایکس باکس که میزنم تو محیط xex menu محتویات یو اس بی رو نشون نمیده یو اس بی رو به پی سی که میزنم میبینم پوشه گاد بازی نیست و به جاش یه پوشه دیگه هست که تو عکس میبینید بنظرتون مشکل از کجاس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند وقتي تا به ايكس باكس لايو وصل مي شم مي گه سيستم اپديت داره اما مي ترسم اپديت كنم چون نمي دونم ممكنه هكم بپره يا نه و به طور كلي كسي راهي براي انلاين بازي كردن با بازي هاي كپي رو مي دونه چه جوريه ؟ لطفاً سريع كمكم كنيد
اینو که نفهمیدم:n02: ولینقل قول:
من بازی رو که تبدیل به گاد میکنم اول فلش رو با 360 کانفیگ میکنم و بعد با horizon بازی رو میریزم رو فلش و در نهایت move میکنم به هارد 360
سلام عزیزنقل قول:
اگه کنسولت ال تی 3 هست بزن آپدیت بشه.خیالت راحت(آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟)
برای آنلاین بازی کردن با بازیهای کپی هم باید دیسکت برنرمکس (رایت کامل) و پچ شده باشه.