پورتش رو داره ولي امكان تي وي اوت ندارهنقل قول:
نه سي پي يو هر دوتاش يكيه ولي به خاطر تاچ بهتر 5530 خيلي نرمتر و پر سرعت تر به نظر مي رسه.
در كل من خودم 2 ماه پيش بين اين 2 تا گوشي 5530 رو انتخاب كردم و خريدم . سليقه ايه ديگه
Printable View
پورتش رو داره ولي امكان تي وي اوت ندارهنقل قول:
نه سي پي يو هر دوتاش يكيه ولي به خاطر تاچ بهتر 5530 خيلي نرمتر و پر سرعت تر به نظر مي رسه.
در كل من خودم 2 ماه پيش بين اين 2 تا گوشي 5530 رو انتخاب كردم و خريدم . سليقه ايه ديگه
سلام دوستان خوب
یک عکس گفتم از صفحه 5530 و 5800 براتون بزارم.:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تفهيم شد!
خيلي ممنون از همگي!
دوستان، من لپ تاپم از طریق adsl به اینترنت وصله. می خوام از طریق wireless موبایلم به wireless کامپیوتر وصل شوم و با موبایل برم تو اینترنت. می شه؟
كدومشو گرفتي بالاخره؟نقل قول:
از همه ممنونم واسه راهنمایی هاشون تو این گروه
من پنجشنبه رفتم علائلدین و یه 5530 مشکی-قرمز خریدم 221 تومن با گارانتی مرکزی....
برای دیدن فایل های pdf فارسی باید چی نصب کنم .؟
و آیا لازمه آنتی ویروس هم روش نصب کنم ... بهترینش چیه و چه جوری اون آنتی ویروس رو باید update کرد؟
برای فایل های pdf باید office reader رو نصب کنی.نقل قول:
برای دیدن فایل های pdf فارسی باید چی نصب کنم .؟
و آیا لازمه آنتی ویروس هم روش نصب کنم ... بهترینش چیه و چه جوری اون آنتی ویروس رو باید update کرد؟
آنتی ویروس هم نصب باشه بهتره. من خودم NOD32 دارم و قابلیت به روز هم دار.
سلام
اگه کسی یه انتی ویروس خوب واسه ی این موبایل داره بذاره فقط لطفا نصبش اسون باشه.
ممنون:11:
منظورتون همون adobe reader ؟نقل قول:
اه ببخشید اره منظورم همونه .. البته باید ساینش کنید فکر کنم.. آموزش تو نت گیر میاد... مشکلی بود بگین.
نقل قول:
بله میشه
شما اول اینترنت رو شیر کن بعد وایلرس لپ تاپ رو روشن کن یه نت ورک بساز بعد با گوشیت و نت ورکی که اخی وصل شو می تونی بری تو نت
سلام.
من یه مشکلی برام پیش اومده.از 2-3 روز پیش،دیگه هیچ جاوایی رو گوشیم نصب نمیشه.حتی همونایی که قبلا نصب کردم هم نصب نمیشه:41:
مراحل نصب رو شروع میکنه ولی دیگه ادامه نمیده و قطع میشه.
کسی میدونه مشکل از چیه؟
اگه فایلی از پوشه سیستم حذف بشه . چنین اتفاقی می افته .
آقا هیچ راهی برای مارک کردن فایل ها تو این گوشی نیست به جز رفتن به منوی آپشن و .....
آخه اگه آدم بخواد چنتا فایل رو بفرسته که ........ میشه
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
سلام.. بچه ها یه مشکل جدی دارم.. امروز گوشیم رو مجبوری خاموش کردم. دوباره روشن کردم وقتی روشن کردم بعد از علامت نوکیا رو صفحه بعدش اومد روی home screen اما هیچ خبری از هیچی نبود جز عکس پس زمینه هوم اسکرین.. دیگه هیچی بالا نمیومد صبر هم کردم.. باطری رو در اوردم چند دفعه دوباره جا زدم بالاخره بعد از 4 دفعه خاموش روشن کردن و باطری عوض کردن اومد بالا همه چی .. اما الکی الکی sms هام پاک شدن !!!! عکس ها و موزیک ها هست اما sms ها که روی memory card ذخیره شده بود پاک شدن الکی ... چیکار کنم ؟؟ راهی هست برگردونمشون ؟؟
عجب بد بخی شده ا ! کسی هست بدونه ؟
memory card را بیرون بیاورید و دوباره جا بیندازید شاید مثل من درست شود.نقل قول:
این کارم کردم وقتی گوشی خاموش بود . واس شما چطوری شده بود ؟؟
آقا فک کنم ما هم سوال کردیمنقل قول:
سلام.دوستان من جدیدا یه مشکلی و اسم پیش اومده اپدیتش کردم بازم حل نشد.factory reset هم کردم بازم حل نشد.مشکلم اینه که وقتی تو home screen گوشی اون پایین telephone و contact هست وقتی روشون میزنم که بیاره نمیاره؟مشکل از چیه؟گوشی ویروسیه؟اگه ویروسیه میشه با انتی ویروس pc پاکش کنم؟جالب این جاست که وقتی تو هوم اسکرین دگمه ی سبزو میزنم بازم کار نمیکنه.
این مشکل رو میشه با فلش کردن و نصب اخرین ورژن که 20 است حل میشه .
ممنون.ولی به 20 اپدیت کردم.فلش چیه؟چه طوری فلش بکنم؟خطری نداره؟نقل قول:
نه خطر نداره. با Phoenix فلش کن گوشی رو.. فقط باید متناسب با رونگ گوشی و پروداکت کد فایل هایی رو دانلود کنی (یا خود برنامه 200 مگ فک کنم) و بع بدی تو فولدر برناه و بعد فلش کنی.
یکی از آشناهای ما این گوشیو 2 3 ماهه خریده
از همون اولش باتریش باد کرده بود البته نه خیلی زیاد
گفت که باتریش خیلی ضعیفه و وقتی زنگ میزنم یا کسی بهم زنگ میزنه گوشی ریست میشه
گفتم بیار آپدیتش کنم حتمن درست میشه
آپدیتش کردم شد ورژن 20
باتریش که خوب نشد
گفتم برو باتریشو عوض کن
عوضش کرد باتریش درست شده و خوبه
ولی هنوزم اون مشکل ریست شدنو داره
شما ها تاحالا باهاش این مشکلو نداشتین ؟
بعدش چند روزه که یه قسمتی از ال سی دیش یه رنگ آبی افتاده روش ... مشکل از ال سی دیشه ؟
نه اين مشكلاتي كه شما ميگي به احتمال زياد دليلش اينه كه دوست شما خيلي خوب با گوشيش رفتار نمي كنهنقل قول:
ممنون میشم یه لینکی بدی که به طور کامل اموزش بده.مرسی.نقل قول:
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
نه دوست گلم ماله ما مشکل ریست تو ورزن 20 ندارهنقل قول:
اتفاقاً حواسش خیلی به گوشیش هستنقل قول:
یه چیزی... من خودم قبلاً d600 داشتم ... با کدای صداش ور رفته بودم ... صدای مکالمش از حد مجاز بیشتر شده بود ... وقتی کسی زنگ میزد ریست میشد
گفتم شاید اینم اینجوریه
ال سی دیشم فک کنم باید عوض کنه خیلی بدجور شده
البته چند وقت پیش یکی از دوستان گفت بعد از چند وقت روی ال سی دی نوکیا نقطه های پیکسلی ایجاد میشه.. الان رو گوشی خودم چند تا از اینا هست!
نقل قول:
ممنون میشم یه لینکی بدی که به طور کامل اموزش بده.مرسی.
آموزش Phoenixکد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=56431
فرمور 5530کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=89180
یکی از دوستان می تونه به ما بگه قیمت الآنه این گوشی تو بازار چنده؟
با گارانتی و بدون گارانتی؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز اونکه دوستمون میگن فرق داره با اینی که شما میگی .
این پیکسل سوختگی رو اکثر ال سی دی ها بوجود میاد و لی اونکه دوستمون میگن معمولا در اثر ضربه نا خواسته ایجاد میشه . بعضی مواقع آدم خودشم متوجه نمیشه چجوری بوجود میاد ولی بدون ضربه یا حرارت زیاد معمولا به وجود نمیاد.راستی یه راهنمایی.
برای بعضی از گوشی ها که ال سی دیش اینطوری میشه ممکنه بعضی وقتا خود به خود درست بشه یا حتی من شنیده بودم که ال سی دی رو در بیارین و تو فریزر بزارین برایه مدت کوتاهی که خودمم تست کردم و تا حدودی نتیجه گرفتم.
راستی برای بعضی از دوستان (نامرد و مرد:31:)کسی خواست تو شیراز ال سی دی بگیره پیشنهاد میکنم اگه میخواد صد در صد اصل باشه بره موبایل ام پی سی تویه پارامونت .
اونجا باتری اصل گوشی ها رو هم داره که دوره بر 20 تومن قیمت داررن.
در ضمن این ورژن 20 مشکل ریست شدن نداره من از روزی که آپدیت کردم هنوز یک بارم ریست نشده.
البته اون جریان فریزر که من یادمه یه نفر (مرد یا نامرد :31:) واسه یه 6220 انجام داده بود درست نشده بود و بعد از چند روز به کل سوخت :31:نقل قول:
مشکل ریستشم همون که گفتم احتمالش زیاد هست ... ممکنم هست سخت افزاری باشه ... بهش میگم ببره ببینه درست میشه یا نه
قصد نداشتم جوابتون رو بدم آقای موتورینقل قول:
ولی لطف کن تا تو جریان کامل چیزی نیستین بحث نکنید لطفا.:20:
اولا که اون گوشی اصلا ال سی دیش تو فریز نرفت اینو من پیشنهاد دادم.(شک دارین برین بپرسین)
دوما مشکل اون صفحه چیزه دیگه ای بود .اون صفحه مشکل رنگ پاشیدگی نداشت.اگر با ساختار ال سی دی آشنا باشین از چند لایه تشکیل شده که بین دو لایش مایعی وجود داره و اطراف گو شه های ال سی دی رو جوری پلم میکنن که هوا وارد نشه اما در اثر ضربه ممکنه این درزها باز بشه و مشکل 6220 هم همین بود و کاریش نمیشد بکنی.
در ضمن گوشی پیش خودشون باز زمین خورده بود که بعدا لو دادن ولی بازم مشکل خاموشی کامل اون صفحه بخاطر این موارد بالا نبود.
در اثر ضربه خوردن فلت ال سی دی پارگی بسیار کوچیکی پیدا کرده بود .
البته احمد آقا شما خودتو ناراحت نکن ... من کلی گفتمنقل قول:
من با تضمین شما میرم میزارمش تو فریزر
میخوای بزار میخوای نزار.نقل قول:
گوشیت خراب بشه نشه به من ربطی نداره.
من راهنمایی کردم نه برای شما . برای هرکی که خواست.
لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید وگرنه من که میدونم شما نه میتونید 5530 باز کنید و نه میخواین.
ینی شما میگی من همه گوشیو بزارم تو فریزر یا ال سی دیشو باز کنم بزارم ؟نقل قول:
خراب نمیشه ؟
نه عزیزم همشو نگفتم.فقط خود ال سی دی رو در میارین و برای مدت کوتاهی میزارین تو فریز البته جاییش که رطوبت کم باشه.نقل قول:
در کل شما ممکنه نتیجه نگیرین ولی امتحانش بی خطر هست.راستی برای مدت کوتاهی بزارین مثلا 20 دقیقه تا نیم ساعت.یوقت نرین یک و نیم ساعت بزارین که خراب بشه.
راستی اگه نمیتونید گوشی رو باز کنید بیخیالش بشین چون من 5530 باز کردم یکمی حساسه.
پس هیچینقل قول:
حالا بهش میگم بره بفروشتش یه جت بخره
آخه از کیفیت دوربینشم اصلاً راضی نیست
سیستم عاملم که بدردش نمیخوره
به نظر شما جت چطوره ؟
اس8300 هم بد نیست
چرا همش پست من رو کوت میکنید حالا :دی
بخاطر اینکه پشت پرده یه چیزایی هست که شما خبر نداری:31:نقل قول:
من میدونم چه افکار شومی پشت پرده هست:27: اما نمیشه گفت .شما هم بیخیال شو:20:
احمد جان والا منظور شما رو متوجه نمیشم !نقل قول:
پشت پرده و اینا چیه دیگه ؟
گوشی مشکل داره ... من که طوریم نیست بیاد الکی بگم گوشی مشکل داره :13: