گذاشتمش رو قویترینش حالتش ولی بازم به نظرم ضعیفه
محافظ حسش نیست اگه خش افتاد میندازم روش :46:
ممنون از دوستان بابت جواباشون
راستی فیرویرش s8003JPL1 .نیاز به آپدیت داره یا نه ؟
Printable View
گذاشتمش رو قویترینش حالتش ولی بازم به نظرم ضعیفه
محافظ حسش نیست اگه خش افتاد میندازم روش :46:
ممنون از دوستان بابت جواباشون
راستی فیرویرش s8003JPL1 .نیاز به آپدیت داره یا نه ؟
راستی بچه ها یه سوال..نخندیدنااااا:31:.فیلتر شکن میشه نصب کرد..؟؟؟؟..از کجا باید گیر بیارم..اصلا همچین چیزی هست../؟؟
هیلتر شکن اونجوری که واسه جاوا نیستنقل قول:
ولی اپرا مینی 5 بریز هر سایتی دلت بخاد باز میکنه
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
این فریمور تاچش اصلاٌ خوب نیستنقل قول:
فریمورهای بعدی که اومدن و تاچشون خوبه فارسی ساپورت نمیکنن ... به نظرم آپدیت کن
نقل قول:
کجا میتونم آموزش آپدیت کردن رو پیدا کنم
اگه یه روزی به فارسی احتیاج پیدا کردم میتونم دوباره به این فیرمویر برگردم ؟
بیشتر توضیح میدی...؟؟؟لینک داری..؟؟نقل قول:
ولی اپرا مینی 5 بریز هر سایتی دلت بخاد باز میکنه
آموزش آپدیتو AB جان توضیح دادن نمیدونم صفحه چنده ... تو همین تاپیک بگردی هست
نقل قول:نقل قول:
میتونی هر وقت خاستی برگردونی.
اینم آموزش
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4432674&postcount=362
دوستان یه فریمور خوب برای این گوشی بهم پیشنهاد میکنید؟
سرعت خوب تاچ خوب عکاسی خوب و ......
راستی برم جایی که فلش میکنند بعد این شماره ی فریمور رو بدم بگم با این ورژن برام فلش کن؟!!
آخرین فریمورش اینه :نقل قول:
یه دونه مخصوص خاور میانه هم هست ... فک کنم فارسی میخونه ولی نمینویسهکد:http://netload.in/dateiYk2Yke8vea/S8000XPJA1.rar.htm
کد:http://www.mediafire.com/?zojizyyhty2
بابا اپرا مینی معروفترین برنامه موبایلهنقل قول:
کد:http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jar?no_redir&ismobile=false
ممنون........دارم نصب می کنم..؟؟نقل قول:
بابا اپرا مینی معروفترین برنامه موبایله
===
ویرایش.....
ممنون...خیلی عالیه....یعنی از این به بعد باید با این برم تو نت....یا میشه بازش کرد.....بعد با نرم افزار اینترنت توی گوشی رفت....
====
ویرایش2...:31:
خودم امتحان کردم.....نه اون ربطی به اینترنت گوشی نداره.....با خودش باید رفت..............ممنون..
سلام به همگی. آقا کسی میدونه چه جوری smsها فقط تو تلفن ذخیره بشن؟ وقتی داری sms بازی میکنی با یه نفر مثلا هر 5 تا پیام 2تا میره تو تلفن سه تو سیم کارت ذخیره میشه یا بر عکس.....
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
برنامه ديکشنري جاوا بر روي اين گوشي قابل نصب است. GPS اين گوشي به خوبي کار مي کند.براي راه اندازي GPS اين گوشي بايستي نرم افزار مکان ياب به همراه نقشه هاي مربوطه را جداگانه نصب کنيد. در کل گوشي هاي سامسونگ در پشتيباني از برنامه هاي جاوا نسبت به ساير گوشي ها کمي ضعيف عمل مي کنند و از تمامي نرم افزار ها پشتيباني نمي کنند.
اینم فریمویر این گوشی s8003GSMHالبته همین جوری گفتم منظوری نداشتم
خب شما همینجوری ننویس:31:نقل قول:
#1234#* رو بزن ببین چی مینویسه.
برای AB جان :
من میگم تازه کارم باز تو یه قطار لغت انگلیسی تحویلم میدی.ببین دوست من 5800 نوکیا داره وقتی میره تو map گوشیش بدون اتصال به اینترنت بهش میگه الان کجاست ، ترافیک و طول و عرض و نمیدونم هر چی که بخوای بهت میگه تازه صوتی هم هست من یه چیزی تو این مایه ها می خوام گرفتی یا نه!!
سلام.....اینو بزنیم چی میشه..؟؟؟چی رو نشو میده..؟؟/نقل قول:
#1234#* رو بزن ببین چی مینویسه.
خب تو پست قبلیم گفتم شما GPS میخایی.(اگه اشتباه میکنم منظورتونو یه خورده واضح تر بگین)بقیش رو هم تو همون پست توضیح دادم.:31:نقل قول:
راستی این هر چی بخایی که گفتی شامل چیا میشه؟مسیر و خیابون هم نشون میده؟
هر چیزی رو متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم.:11:
نسخه فیرم ویر نصب شده رو دستگاهنقل قول:
سلام دوستان دوتا سوال داشتم یکی اینکه فیرم ویر گوشیم اینه می خوام بدونم خوبه یا بد؟
(SW VER)
S800MJPIL 1
(CSC VER)
S8003JPIL 1
یکی هم اینکه چجوری میشه به قفل صفحه نمایش پسورد داد یا اصلا نمیشه؟
خوب بد نداره.فقط قدیمی و جدید داره.اینی که نوشتی قدیمیه.نقل قول:
چجوری میشه به قفل صفحه نمایش پسورد داد یا نمیشه؟
سلام به همگی. آقا کسی میدونه چه جوری smsها فقط تو تلفن ذخیره بشن؟ وقتی داری sms بازی میکنی با یه نفر مثلا هر 5 تا پیام 2تا میره تو تلفن سه تو سیم کارت ذخیره میشه یا بر عکس.....آره عزیز منم فریمویرم اینه...s8003JPIL1 شما میگید برم آپدیت کنم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام 2 تا سوال......تو گود گوشی امکاناتی هست که زمان بدیم..و سر زمان مشخصی گوشی خاموش بشه....مثل 30دقیقه..90 دقیه..ووو....اگه نه برنامه ای هست که روی گوشی نصب بشه..........
یه دیکشنری خوب هم میخواستم....انگلیسی به فارسی..که روی گوشی نصب بشه من خودم 3 تا دارم اما متاسفانه نصب نمیشه....ممنون میشم کمک کنید..
اگه منظورت مثل قفل اسکرین سیور ویندوز هست نه نمیشه.نقل قول:
من آپدیت کردم اونم همینطوریه.ولی اگه آپدیت کنی تاچش خیلی بهتر میشه.نقل قول:
نه همچین چیزی نداره.تو برنامه نویسی جاوا هم همچین چیزی تعریف نشده.نقل قول:
اگه میخایین وقتی زنگ میزنن بگه خاموش است فقط کافیه پروفایل رو بزارین رو آفلاین.تو این حالت خود گوشی روشنه ولی شبکش قطع میشه.
راجع به دیکشنری هم اطلاعی ندارم.
دیکشنری pmd رو نصب میشه
فقط تایپ کردنش یکم سخته
ok..نقل قول:
نه همچین چیزی نداره.تو برنامه نویسی جاوا هم همچین چیزی تعریف نشده.
نه من یه چیزی میخوام مثل تایمر.....زمان بدم...سر زمان مشخص گوشی خاموش بشه.....همچین چیزی...نقل قول:
اگه میخایین وقتی زنگ میزنن بگه خاموش است فقط کافیه پروفایل رو بزارین رو آفلاین.تو این حالت خود گوشی روشنه ولی شبکش قطع میشه.
ممنون..نقل قول:
راجع به دیکشنری هم اطلاعی ندارم.
خودت نصب کردی..؟؟استفاده کردی..؟؟؟لینک میدی..؟؟؟نقل قول:
دیکشنری pmd رو نصب میشه
از چه لحاظنقل قول:
فقط تایپ کردنش یکم سخته
آقا lcd گوشیم خش افتاد :37:
محافظ مخصوص خودش تو بازار هست ؟
محافظ کیفیت صفحه رو کم نمیکنه ؟ تو کار کردن با تاچ چی مشکلی به وجود نمیاره ؟
ای بابا..چرا....داداش اینو یادته...2 صفحه قبل گفتی.نقل قول:.....................نقل قول:
.محافظ حسش نیست اگه خش افتاد میندازم روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اشکال نداره...
محافظ چیز خاصی نیست.....یه صفحه نازکه.....که 2روش چسب داره.....با گوشیت کار میکنی که lcdگرم بشه....محافظش شماره گذاشته.....اول شماره 1 رو میکنی...محافظ رو میچسبونی..کامل که چسبید شماره 2 رو میکنی.....نقل قول:
محافظ مخصوص خودش تو بازار هست ؟
محافظ کیفیت صفحه رو کم نمیکنه ؟ تو کار کردن با تاچ چی مشکلی به وجود نمیاره ؟
قیمتش هم 4-5 تومنه...خیلی نازکه مشکلی با تاچ نداره...
دوستان دمتون گرم جواب مارو که ندادید!!!!!!!!!!!!!!!
چطوری نوشته ها و شماره هارو کپی پیست میشه کرد؟؟؟
فرمت wmv رو نشون نمیده؟؟
اگه میشه همراه با جواب هاتون لینک برنامه هاییکه رو این گوشی نصب میشه بذارید
ممنون از همه
سلام بچه ها.
منم بالاخره جت دار شدم. :27:
ولی یه سوال !
میخوام کسی که تماس میگیره شماره تلفنش مشخص نشه و فقط اسمش بیافته.
چه جوری اینو تنظیم کنم ؟
اساتید هلپ می پلیز :10:
خوب اگه اسمش رو توی دفتر تلفن ذخیره کنید دیگه شمارش نمیوفته دیگه....توی دفتر تلفن.....create contact..رو بزنید....بعد اسم و مشخصات رو وارد کنید...نقل قول:
میخوام کسی که تماس میگیره شماره تلفنش مشخص نشه و فقط اسمش بیافته.
============
بچه ها سوال منم یادتون نره...
از این به بعد به این تاپیک سر بزنید
والپیپرهای اورجینال برای عکس پشت زمینه این گوشی رو در این تاپیک قرار میدم
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4774383&posted=1#post4774383
[QUOTE=alone_boy;4773227]خوب اگه اسمش رو توی دفتر تلفن ذخیره کنید دیگه شمارش نمیوفته دیگه....توی دفتر تلفن.....create contact..رو بزنید....بعد اسم و مشخصات رو وارد کنید...
اسم ها رو ذخیره کردم ولی وقتی تماس میگیرند هم اسمشون میوفته و هم شمارشون :41:
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه من چی کار کنم که فقط اسم caller بیافته و شمارش نیافته pllzzzzzzzzzzzz
هرجی میخوام با وای فای به اینترنت وصل بشم نمیتونم! میشه راهنمایی کنین.
آقا میشه یکی تنظیمات gprs رو آموزش بده ؟
دهنم سرویس شد از بس بهش ور رفتم و نشد
برای AB جان:
من برنامه TrekBuddy رو دانلود کردم،
تو همین سایت بود.بعد تنظیماتشو انجام دادم.ارورم دیگه نداد.فقط اینکه این برنامه زوم داره.بعدم اینکه وقتی رفتم تو خیابون سرچ کردم مکانو پیدا نکرد.
در ضمن آره منظورم همون نشون دادن خیابونا و کوچه ها تو موبایل دوستم بود.بازم ازت ممنونم.
سلام
ممکنه تمامی مزایا و معایب این گوشی رو (علی الخصوص چیزایی رو که موقع کار باهاش معلوم میشه رو بگید)
ممنون
من قبلا گوشی نوکیا n73 و حالا یه 2 ماهی میشه این گوشی رو خریدم.در مقایسه با نوکیا و کلا عیبای این گوشی باید بگم که نوکیا در هیچ جا برای آنتن دهی کم نمیاره ولی سامسونگ چرا .ما این مورد و حتی با گوشی 5800 نوکیا ، آینو سونی اریکسون مقایسه کردم که اونا خیلی بهتر بودن.در زمینه موزیک پلیرش قابلیت تنظیم اکولایزر نداره فقط چند تا پیش فرض خودش داره .موقع اس ام اس دادن فارسی روش تایپ خاصی داره و گاهی یه اس ام اسی رو که نوکیام خیلی ساده میفرستاد به صورت تیکه تیکه میفرسته حتی جایی که آنتن هست.
و اما مزایاش دوربینش نسبت به نوکیام بهتره البته که بهتره چرا که دوربینش 5.فلاش داره فیلم برداریشم خوبه. تاچش عالیه.رادیو داره.و مزایای دیگه ای هم هست که دیگه مجال گفتن نیست
من خودم وقتی گوشی بخوام بخرم تا یک ماه در موردش تحقیق میکنم چرا که من با گوشی زندگی میکنم .بازم اگر سوالی داشتی بپرس.
فقط AB جان:
داشتم پیامای قبلی رو میخوندم که در مورد فیرم ویر بود.اگه اس ام اس ای من تیکه تیکه میره به این چیه اسمش فیرم ویر ربط داره اصلا این چی هست ؟ حالا باید چیکار کنم؟ (عصبانی نشی بگی چقدر سوال میپرسه!!!شرمنده به خدا:40::40::46:)
تو هم اگه سوالی داری بپرس در حد خودم یه چیزایی بلدم:6:
تایپ فارسی میشه روش زد؟
راحته؟
قیمت روزش چنده؟ بدون گارانتی و با گارانتی ماکروتل