سلام
همه دوستان ati ای مثل خودم. درایور 10.4 مشکل رو حل کرد. اصلا از این رو به اون رو شد. فریم ریت اومد بالا در حد تیم ملی الان منی که با بازی مشکل داشتم حتی تو تنظیمات پایین دارم بازی رو بابالاترین گرافیک بازی میکنم. اما یه نکته بگم قبل از نصب. من از 7 استفاده می کنم . بعد از آپدیت درایور به 10.4 بازی به همه ریخت یعنی گرافیک بازی به هم ریخت. تصاویر در هم قاطی شد . خلاصه نمیشد بازی کرد. من اومدم یه بار دیگه بازی رو نصب کردم دیدم همون مشکل رو داره. گفتم بیام یه بار دیگه ویندوز بریزم حالا چرا چون همون گرافیک قاطی پاتی خیلی فریم ریتش نسبت به قبل بهتر شده بود. خوب ویندوز ریختم. بعد درایور 10.4 رو ریختم و بازی رو هم نصب کردم . محشر شده بود . اما دیگه از تصاویر اولیه خبری نبود. همون یوبی سافت و تام کلانسیس. فقط صداشون بود. و بعد اومد رو قسمتی که نوشته press any button . بعد رفتم تو منو دیدم که بازی رو باید از اول بازی کنم. حتی با ریختن سیو هام که کپی گرفته بودم هم درست نشد. متاسفانه خیلی از بازی رو هم رفته بودم. ولی حالا کیفیت خوب تصویر رو به از دست دادن سیو هام ترجیح دادم. اینم نکته ای برای کسایی که با فریم ریت بازی مشکل دارن.