نقل قول:لینك سایت فارسی ممنوع هست دوست عزیز:13:نقل قول:
بلوتوثت رو با یك گوشی دیگه چك كن
رم میكرو خشاب داره
بزن تو خشاب و بعد بزن تو كارت ریدر
اگه غلط بزنی جا نمیره
طوری طراحی شده كه با یك اسلات 5 مدل كارت می خونه:20:
Printable View
نقل قول:لینك سایت فارسی ممنوع هست دوست عزیز:13:نقل قول:
بلوتوثت رو با یك گوشی دیگه چك كن
رم میكرو خشاب داره
بزن تو خشاب و بعد بزن تو كارت ریدر
اگه غلط بزنی جا نمیره
طوری طراحی شده كه با یك اسلات 5 مدل كارت می خونه:20:
حمید آقا واقعآ دستت درد نکنه خیلی ممنونم،این مشکل تاپ پد با عوض کردن درایور موس حل شد،پرش به میزان خیلی زیادی کم شده.
درسته underground بازی قدیمی هست،اخه منم بازی دیگه ای نداشتم که روش تست کنم. فیفا 09 رو هم با رزولوشین ریز بازی کردم.نقل قول:
اها راستی روش IGI2 رو هم نصب کردم و با گرافیک آخر یعنی همه چیز High بازی کردم توپپپپپپپپپپپ
اما من اصولآ اهل بزی با PC هم نیستم فقط برای تستس گرافیک این لپ تاپ اینا رو نصب کردم.
این مدل هم مدل بسیار جالی هست من خودم قصد داشتم بین Z اینو بخیر اما ZG از این دوتا بهتره.نقل قول:
تنها نقطه ضعف این مدل این هست که صفصحه LCD اش کیفیت اصلآ به جای سری 5738 نمیرسه. همین طور CPU هم بد نیست.
اما در کل اگه به سایت acer.com برید برای مدل 5738Z بهتر نوشته
- Blockbuster performance
- Your portable theater features a high-def Acer CrystalBrite™ LCD with 16:9 aspect ratio -- perfect for viewing content created for the widescreen. The quick response time presents moving images seamlessly, immersing you in heart-pumping action scenes. 3rd Generation Dolby®-optimized surround sound system booms energizing audio, while the optional Blu-ray Disc™ drive spins high-def music and movie effects with true-to-master precision. A large hard drive offers plenty of storage for your downloads and media files, while DDR3 memory speeds up multitasking and a 5-in-1 card reader makes file sharing easy.
اینم از 4530
- Mobile Performance
- Built to empower, the new Aspire 4530 is the perfect mobile entertainment tool. The beautifully designed 14” chassis is light enough to carry it with you wherever you go while the combination of the latest AMD Turion™ 64 X2 dual-core mobile processors, up to 4GB of system memory and ample storage space will easily fulfill all your everyday computing needs.
سلام دوستان
من ديشب رفتم با CPU-Z چك كردم. لپ تاپ من (5738z) هم متاسفانه DDR2 است.
خدا باعث و بانيش رو لعنت كنه. نميدونم چرا ما ايراني ها اينقدر دزد پروريم...
تاريخ ساخت لپ تاپ رو هم برج 7 سال 2009 زده. يعني مال 2 ماه پيشه. پس ميشه نتيجه گرفت تازگي ها شروع به اين دزدي كرده اند.
دوستان لطفا" كمي مرا دلداري دهيد. بين DDR3 و DDR2 چقدر تفاوت هست؟ تو سرعت موثره يا تو ارتقاء سيستم يا ...
البته بيشتر كار من خانگي (نهايتا" آفيس و ويژوال بيسيك و فتوشاپ و...) هست و تا حالا مشكلي نبوده.
ضمنا" چند تا كليپ فول HD از اينترنت گرفته بودم و باهاش ديدم اصلا" پرش نداشت و گير هم نكرد (فريم فريم نشد) و خيلي عالي نشون داد. با صداي دالبي. و معركه بود. چند تا هم BBC داشتم اونها رو هم عالي نشون ميده. (1080p) . در صورتيكه همينها رو قبلا" با دسكتاپ هاي قوي هم اصلا" نتونسته بود باز كنه و يا يك فريم پخش كرده بود و بعدش گير كرده بود.
آقا این قضیه هارد اکسترنال مجانی موقع خرید رو کسی اطلاع دقیق نداره؟
من برای یکی از دوستان میخوام یکی بخرم ولی نمیدونم این هارده واقعیت داشت یانه.
آیا با این وضع میشه این 4736 یا 5738 زد رو با رم ddr3 پیدا کرد؟
مگر اينكه از مغازه هايي بخري كه خريد قبلي داشتن و تاريخ ساخت لپ تاپ مال اوايل امسال باشه. يا اينكه بري از شهرستان خريد كني. جديدها كه همگي DDR2 از كار درآمده اند!!!
من یه دو هفته پیش 5738ظبا باس 10666 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟
من یه دو هفته پیش 5738 با باس1066 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟
لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zgنقل قول:
ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه
لطفآ یکی بیاد در خصوص تست قطعی رم که باسش چنده توضیح بدی و بگه با چه برنامه ای میشه به جواب صد در صد درست و صحیح رسید.
همین طور تفاوت بین این دو رم چیست؟
فکر کنم کار کاره خوده داش حمید باشه....منتظریم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه باز هم پرش اره بايد سرعتش رو تو كنترل پانل كم كنينقل قول:
يك نكته خيلي خيلي مهم اينه كه درايو صحيح و به روز باشه
دوستان باز هم تاكيد مي كنم از ايسر فقط 5738 و 4736 مناسب هست
خريد نامناسب نكنين
اختلاف رم باس 667 و 1066 خيلي خيلي زياده و امروز با يك مقايسه با نوت بوك جديد فهميدم چقدر فرق داره
اقلا 30 درصد اختلاف داشت
البته يادتون نره ايسر با همين رم باس 667 هم باز بهترين انتخاب در اين رنج قيمته و امكاناتش خيلي خيلي عاليه
به هيچ عنوان هيچ نوت بوكي را اوركلاك نكنين كه مشكل حرارت پدرش رو در مياره
در مورد اينكه بهترين برنامه براي باس رم چي هست
من كلي بررسي كردم و اغلب مشكلاتي در شناسايي دارن
روي چند مدل نوت بوك و دسك تاپ امتهان كردم :10:
دوستان من الان دارم با چند تا نرم افزارنتايج مربوط به رم رو چك مي كنم
به زودي در تاپيك مي گذارم
قبلا الماس هم ایسر وارد می کرد پارسال من ایسر 5220 داشتم با این گارانتی ونمی دونم وارد میکنه باز ایسر یا نه .
به نظر من با رم اصلی ارزش این رو داره بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه دیگه ای خرید بشه این مدل.
هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .
قبول شركت سازگار معتبرهنقل قول:
اما دليل بر اين حركت كثيف و غير اخلاقي تغيير كانفيگ نميشه:41::41::13::13::13::19::19::19::2::2::2 :
اون که 100 در 500 :2::2::2: از لحاظ خدمات گارانتی منظورمه معتبره .نقل قول:
سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسهنقل قول:
هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .
ايران رهجو و ماديران از 48 ساعت بگذره دستگاه همرده بهتون ميدن و تازه ضمانت شامل تعويض قطعات هست نه تعمير
من سر مشكل يكي از دوستان براي مدلهاي FW براي سوني خاورميانه ( دقت كنيد خاورميانه نه ايران ) اي ميل فرستادم دو روز بعد از ايران رهجو باهام تماس گرفتند و كلي عذر خواهي كردن كه همچين موردي وجود نداره و حتي ال سي دي پيكسل سوخته هم داشته باشه تعويض ميشه بدون هيچ هزينه اي
به اين ميگن خدمات واقعي
البته سازگار هم در حد تعميرات ايسر خوب هست و براي ايسر بهترينه
کاملا درسته . کلا منظورم بین گارانتی های ایسر هست که بهترینه .نقل قول:
الماس گارانتی محصولات ایسوز بود بیشتر الان نمی دونم هنوز هست یا نه از جمله مادربرد لپ تاپ و.. یه سری هم ایسر گارانتی کرد
لپ تاپ قبلیم باطریش مشکل داشت بردم الماس ازم پول گرفتن تعویض کردن .
مادربرد ایسوز داشتم 5 سال پیش دو بار رفت الماس تعمیر هر دو بار هم 8 یا 10 تومن گرفتن اون موقع .
خلاصه با توجه به تجربه ای که داشتم رو محصولات قبلی ایسر و لپ تاپ یکی از دوستان که کارش به سازگار خورد بهترینو واس ایسر سازگار می دونم .همونطور هم که خودتم گفتی سازگار بهترین گارانتی واس ایسر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار Everest ultimate 5.0
خوب دوستان این مربوط به نوت بوك 5738 زد من هست كه تولید ماه دوم 2009 هست
چند تا عكس رو یكی كردم كه حجم كم بشه
نوع رم 1066 تیپ 3 هست
حداكثر 8 گیگ ساپورت میشه
667 تا 1066 توسط مادربرد ساپوزت میشه كه سازگار از این سو استفاده كردده
آقا من ورژن EVEREST Ultimate Edition v5.02 دارم از سایتش دانلود میکنم ببینم نتیجه چی هست...
واسۀ منم تولید ماه هفتم هست.............. CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYنقل قول:
خوب دوستان این مربوط به نوت بوك 5738 زد من هست كه تولید ماه دوم 2009 هست
مدل رم من سامسونگ بود یعنی ممکنه DDR3 باشه...
چند دقیقه دیگه معلوم میشه....
برنامه CPUZ که اینطوری نشون داده
خوب دوستان من امروز بعد از کلی چرخین در نت به این نتیجه رسیدم که نوتبوکهایی که دارای رم ddr2 667 هستند دارای چیپست gl40 بوده و چون این چیپ بیشتر از 667 ,800 را ساپورت نمیکنه از این نوع رم استفاده میشه(البته این یک حدس هستش).مادربوردهای قدیمی چیپ gm45 دارند.دوستانی که 5738z قدیمی دارند با برنامه cpuz نوع چیپ را بنویسند تا مطمین بشیم و یک حدس دیگه اینکه گرافیک gl40 4500m و گرافیک gm45 4500mhd هستش.
پ.ن
gl40 از gm45 حدود 10$ ارزونتر هستش و اینکه رم ddr3 2gig bus 1066 از ddr2 2gig bus 667 حدود 20$ ارزونتر یعنی کاهش 30$ از قیمت کلی دستگاه برای سود بیشتر در صورتیکه سازگار قیمت دستگاه را از 585 به 595 رسونده که این جای بسی تعجب داره از دزدی شرکتهای ایرانی.
بعد اینکه دوسنان نام درایو dvd-rw دستگاه را هم بنویسند.برای من ds8a3s هست که بعد از کلی چرخش در نت فهمیدم برای liteon هستش.
و اخر اینکه در سایت acer درایور مودم را برای مارک lsi گذاشته در صورتیکه برای من برای شرکت conexant هستش.میخواستم بدونم که برای بقیه دوستان هم همین هستش.
نقل قول:
an Intel Mobile 4 Express series chipset (codenamed Cantiga; GL40, GS45, GM45, PM45) with Intel's GMA X4500 graphics technology and ICH9M southbridge, 1066 MT/s (667 MT/s for GL40) front side bus. The GM45/GS45 graphics core is clocked at 533MHz and 380MHz for GL40, which contains ten unified shaders, up from the eight provided by GMA X3100.
* RAM support for DDR2-667, DDR2-800, DDR3-800, DDR3-1066 SO-DIMM. (GL40 does not support DDR3-1066)
ای تف به ذات کثیف اینا
ظاهرآ فرمایشت درسته، واسۀ منکه جدید خست چیپ ستش GL40 هست :13:نقل قول:
ایضآ در صفحه قبل عکسی که حمید از مشخصات سیتمش گذاشته چیپ ست رو GM45 نوشته که باس رمش 1066 هست و تولید قدیم هست...
حمید خان ببخشید جستارتآ میشه یک عکس لپ تاپتون بگذارید.
منظورم عکس از کنار تاچ پند موس هست و اون علامت هایی که با برچسب چسبیده شده روی لپ تاپ
با تشکر
بله كاملا" درسته چيپست نوت بوكهاي قديمي Intel Cantiga GM-45 هست و رمش هم 1066 كه در مجموع بيشاز 30 دلار كاهش قيمت داره. در مورد پردازشگر گرفيكي هم حق با شماست.نقل قول:
متاسفانه يك مدل ارزانتر داره با قيمت بالاتر فروش ميره و اين از ايراني جماعت فقط برمياد
اين مدل رم نوت بوك من هست كه 1066 هست:
کد:http://www.cybertronpc.com/Itemdesc~ic~NMM-SAM-2G1066A~eq~~Tp~~PCc~.htm
بله كنار تاچ پد هم نوشته 2 گيگ رم تيپ 3 يا همون دي دي آر 3نقل قول:
البته ايران رهجو براي گارانتي كردن پول خون پدرشون رو هم مي گيرن :31::31::31:نقل قول:
دوستان اگر ممکنه نوع مودم و dvd rw را هم بیان کنند.
مال من حتي اين برچسب هم فرق ميكنه و اين شكلي نيست. يعني روش ننوشته نوع رم چيه . فقط زده 2 گيگا بايت رم داره. همين!نقل قول:
مشخصه نزدن نوع رم در لیبل , برای متوجه نشدن خریدار هست از نوع رم . به نظر من مغازه و فروشگاهای زیادی هستن این مدل رو پشت ویترین گذاشتن دوستان می تونن از پشت ویترین تشخیص بدن ddr3 هست یا نه . ولی به شخصه مطمنم همین ddr3 هم اگر باشه به قیمت گزاف به فروش میرسه و سو استفاده می کنند 30 40 تومن بیشتر می گیرند شک ندارم ! از ایرانی جماعت دزد پرور همه چی بر میادنقل قول:
ببین میخواستیم با دل خوش یه لپ تاپ بخریم!
zg بخر . به نظر من بین این سری 5738 , بهترین انتخاب با توجه به قیمت zg هست .نقل قول:
تو زمینه گیم و رندینگ گرافیک بی نظیره تو لپ تاپای زیر 1.100 . به هیچ بازی نه نمیگه و 90 درصد بازی ها رو با اجرای آخرین حد گرافیک و جزییات به راحتی بدون مشکل افت فریم اجرا میکنه :46:
خرید z با این باس با توجه به وجود مدل zg با قیمت کمی بیشتر توجیه پذیر نیست به نظر من دیگه .
من دیروز رفتم نمایندگی سازگار تو پایتخت میخواستم قیمت نوتبوک بگیرم، این 5738z رو گفت مدل DDR3 نداریم (میگفت یه مدلی چند هفته پیش با رم DDR3 بود تو بازار که فکر کنم همون 5738 باشه که الان نیست) ولی گفت یه مدلی تا 2-3 هفته دیگه شرکت وعده وارد کردنش رو داده که هم رمش DDR3 و 4 گیگ هست و هم کارت گرافیکش غیر آنبورد که بالای 700 تومن هم قیمتشه. ولی تنها مدلی که الان تو بازار هست همون 5738z با رم DDR2 و کارت گرافیک 4500 آنبرد اینتل هست.
عجیبه حالا که ما اومدیم بخریم سازگار دزد از آب دراومده.یکی یه ایمیل بزنه به ایسر بگن که دارن دزدی میکنه