فکر نکنم بشه....
Printable View
فکر نکنم بشه....
دوستان راهی نیس توی این بازی تلپورت بزنیم؟؟؟ تو بازیای Open World اصلا حال اینکه هی از این ور بری اون ور نیس :دی IV و EFLC هم همینطوری بازی می کردم و گرنه اصلا حوصله درست درمونی ندارم!!!
جاهای مخصوصی توی شهر ها هستش که یه درشکه واستاده...........
با حدود 10$ میتونی از یه شهر به شهر دیگه بری............
ولی خدا وکیلی حالش به همون اسب سواریش و اتفاقایی که ممکنه وسط راه برات بیفته هستش پارسا جون.................
تو بازی Red Dead :Undead Nightmare (همون قسمت زامبیا) اگه یه شهر رو آزاد کنی و یه خونه بهت بدن برای استراحت میتونی تراول کنی و مسیر رو تعیین کنی و بازی لود شه و بری به اون قسمت.من با XBOX بازیش میکنم طریقش اینه که بری کنار تخت دکمه B رو بزنی و بهد با جوی استیک بالا و پایین کنی و شهری که میخوای بری رو انتخاب کنی و A رو بزنی.نقل قول:
موافقمنقل قول:
ولی خدا وکیلی حالش به همون اسب سواریش و اتفاقایی که ممکنه وسط راه برات بیفته هستش پارسا جون.................
حالش به اینه که خودت با اسب بری بچرخی............!!!!!!!!
دوتا گرگ شکار کنی یا شاید هم خرگوش:31:
خرس به نظر من بهتره:31:..............
مخصوصا اگه با چاقو بری شکارش!:31:نقل قول:
خرس به نظر من بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..............
پوستشم بکنی! :31:نقل قول:
فقط وقت آدم تلف میشه..........
قیمت زیادی نداره،مانیتور رو هم کثیف میکنه((خونش میپاشه)):31:
سلام دوستان
گنج هایی تو بازی رو چه جوی پیدا کنم؟
بچه ها این بازی برا PC نمیاد؟
نه خیر نیومده و نمیاد.........نقل قول:
یعنی ممکن نیست مثل GTA IV پورتش کنن؟نقل قول:
نه اگه میخواستن همچین کاری کنن توی سایتشون یه خبرایی رو میذاشتن مثله L.A. Noireنقل قول:
اگه مثل GTA هم پورت بشه مطمئنا ً انقدر باگ خواهد داشت که لذت بازی برای گیمر حروم بشه.
سلام به همه
امروز یه فیلمی به نام جوزی ولز ،شبکه 3 نشون داد که بیشتر شخصیتهاش تو Red dead بودند.خیلی حال کردم
خود جان مارستون هم نقش جوزی ولز داشت.انگار red deadو از رو این فیلم ساختن
خیلی برام جالب بود
باید همیشه چشماتو باز کنی . توی نقشه معمولا قدم اول یا I اش شکل کلی و از راه دور منطقه رو نشون داده. هر وقت با اسبی چیزی داشتی جایی می رفتی ، سر راه این ور اون ور رو هم نگاه کن. معمولا هم توی همون منطقه ای هست که توش داری مراحل رو رد می کنی.نقل قول:
هر وقت این تاپیک رو می بینم خیلی ناراحت می شم. واقعا این بازی شاهکار بود. فضاش ، گرافیکش ، داستانش ، گیم پلی اش ، همش فوق العاده بود. واقعا اون 9.5 که گیم اسپات بهش داد کم بود. این بازی حقش یک 10 گنده بود و به نظرم تنها ایرادش اسب سواریش بود که یکم تو ذوق می زد.
من کلا عاشق فضای وسترن هستم ، حالا این بازی که تا اینقدر قشنگ ساخته بودن که هر کسی عاشقش می شد. واقعا خاطره ی بزرگی در زندگیم هست. هر وقت هم می خوام این شاهکار رو دوباره تموم کنم جرئت نمی کنم ، و اجازه می دم که این شاهکار همیشه توی ذهنم یک خاطره ی بهترین ها باشه!!!
به امید Red Dead 2 !!!:7:
آخ گفتی.جزو بازیهای فراموش نشدنیه!یه دلم میگه کاش ادامه پیدا کنه!و یه دلمم میگه تو همین 2 نسخه بمونه و ماندگار بشه به عنوان یه شاهکار از راک استار.
این بازی برای PC نمیاد؟؟؟؟؟
نه عزیز فعلاً در انحصاره کنسول هاست.اما از این دنیای مجازی هرچیزی برمیاد.ممکنه در آینده بیاد ولی هنوز حرفی درموردش زده نشده.نقل قول:
قراره این شاهکار به این زودیا به فراموشی سپرده نشه و همینطور که میبینی داره براش dlc میادنقل قول:
یه شایعه هایی شده که قراره نسخه ی دوم این بازی هم ساخته بشه
بازم شایعه هایی به گوش رسیده که قراره تو سال 2012 برای pc پورت بشه.ولی میگم فعلا در حد یه شایعه هستنقل قول:
چقدر شایعه هست :دی
شایعه dlc جدیدش قوت بیشتری داره ولی pc رو فعلا ً نباید منتظرش باشیم!
dlcه شایعه نیست،حقیقته
نسخه ی دومش شایعه هست که بعید میدونم.چون *R گفته این شاهکارو به این زودیا فراموشش نمیکنیم و قطعا دارن رو نسخه ی دومش کار میکنن.
خدا کنه RDR دیگه مثل قضیه L.A Noire نشه!:31:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی برای pc نیاد؟
hanning rock کجاست؟:18::18::41:
حالم از هر چی فنه حالم بهم می خوره
نسخه ی سومش امید جان!نقل قول:
یکم بالا تر از همون مزرعه ای که اول بازی توش شغال کشتیم... شمال شرقی armadilloنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین طور که مطلع هستید مدتی پیش DLC جدید بازی RDR با نام Myths and Mavericks تایید شد.
تصاویری از این DLC منتشر شده که می تونید مشاهده کنید.
این DLC در تاریخ 13 سپتامبر و به صورت مجانی در XBL و PSN در دسترس خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/mythsandmavericks2-1280.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/mythsandmavericks3-1280.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/mythsandmavericks4-1280.jpg
کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/mythsandmavericks5-1280.jpg
پست اول آپدیت شد....
اینم از خوبی های بازی که آدم با یه بار تموم کردنش سیر نمیشه :31: جو گرفت نشستم دارم یه چیزایی بهش اضافه می کنم قصد دارم راهنمای یافتن هر 9 تا گنجینه پنهان رو به صورت تصویری قرار بدم توی همون پست:46:
این بازی فقط برا xbox اومده یا برای ps3 و pc هم اومده؟
بازیش باحاله؟
:eh:نقل قول:
این بازی برای هر دو کنسول منتشر شده اما رو pc خیر !! در مورد باحال بودن هم باید عرض کنم که از بهترین های تاریخ صنعت گیم هستش :46:
بـازی بـرای PC اومـده بلاخـره ؟
سیستمش هم میخوام .
نخیر نیومده...
سیستم هم نداره
سلام.اوایل بازی Dead Eye طوری بود که وقتی صحنه آهسته میشد هرجای دشمن رو که میخواستیم هدف میگرفتیم و تیر میزدیم.اما الان وقتی از Dead Eye اسفاده میکنم هدف رو هرجای دشمن که میبرم Mark میکنه و بعد خودش تیر میزنه.میخواستم بدونم چطوری میتونم به حالت اولیه برش گردونم؟
سلامنقل قول:
داری برعکس میگیا
اوایل بازی خودش رو طرف نشونه میگرفت تا جایی که بهت دوئل کردنو یاد میده و بعدش خودت میتونی نشونه بگیری.
شاید سیوت پریده اوایل بازی:13:
سلام
ببخشید میشه داستان کامل بازی رو واسم ( پست اول کامل نیست )
cheat code های بازی رو هم واسم بزارید :11:
کجا باید کدها رو واردش کنیم
یعنی تو این همه گیمر حرفه ای یه RDR باز حرفه ای پیدا نمیشه :18:نقل قول:
داستان بازی خیلی طولانی هست... من می تونم بگم ولی حوصله ندارم : دی فکر کنم تو بازی سنتر یکی نوشته بود...نقل قول:
چیت بازی هم برو توی options و بعد توی cheats و بعدش Y رو بزن ... حالا یکی از اینا رو بزن :
Enter "YOU GOT YOURSELF A FINE PAIR OF EYES" as a code phrase to unlock all areas.
Invincibility Enter "HE GIVES STRENGTH TO THE WEAK" as a code phrase.
Infinite Dead Eye Enter "I DON'T UNDERSTAND IMNFINITY" as a code phrase.
Infinite Ammo Enter "ABUNDANCE IS EVERYWHERE" as a code phrase.
Gun Set 1 Enter "IT'S MY CONSTITUTIONAL RIGHT" as a code phrase to unlock some weapons.
Gun Set 2 Enter "I'M AN AMERICAN. I NEED GUNS" as a code phrase to get the buffalo rifle, sawed-off shotgun, semi-auto pistol, Schofield revolver, Winchester repeater, and fire bottle x3.
Decrease Bounty Enter "THEY SELL SOULS CHEAP HERE" as a code phrase.
Diplomatic Immunity Enter "I WISH I WORKED FOR UNCLE SAM" as a code phrase. You will now have no bounty/wanted level.
Good Guy Enter "IT AINT PRIDE. IT'S HONOR" as a code phrase to have a good reputation.
Famous Enter "I AM ONE OF THEM FAMOUS FELLAS" as a code phrase to become famous.
Money Enter "THE ROOT OF ALL EVIL, WE THANK YOU!" as a code phrase to get $500.
Coach Enter "NOW WHO PUT THAT THERE?" as a code phrase to spawn a coach.
Horse Enter "BEASTS AND MAN TOGETHER" as a code phrase to spawn a horse.
Infinite Horse Stamina Enter "MAKE HAY WHILE THE SUN SHINES" as a code phrase.
Gang Chic Enter "YOU THINK YOU TOUGH, MISTER?" as a code phrase to unlock the Treasure Hunter Outfit.
Man In Uniform Enter "I LOVE A MAN IN UNIFORM" as a code phrase to unlock the Bureau Uniform, U.S. Army Uniform, and U.S. Marshal Uniform.
Sharp Dressed Man Enter "DON'T YOU LOOK FINE AND DANDY" as a code phrase to unlock the Gentlemen's Suit.
Jack Attack Enter "OH MY SON, MY BLESSED SON" as a code phrase to change John into Jack, John's son.
Who? Enter "HUMILITY BEFORE THE LORD" as a code phrase to become a nobody.
Hic Enter "I'M DRUNK AS A SKUNK AND TWICE AS SMELLY" as a code phrase to become drunk.
Old School
Enter "THE OLD WAYS IS THE BEST WAYS" as a code phrase to enable the Sepia filter.