يه سوال آيا ال سي دي سامي b550 وc550هر دو usbميخرند؟واينكه ميشه داخل usb فيلم ريخت و تماشا كرد؟ با چه فرمتي؟
آخه جايي خوندم كه بعضي از ال سي ديها كه usb ميخرند فقط آهنگ پخش ميكنند و ميشه باهاشون عكس تماشا كرد و فيلم رو نه:18:!!!!!!!
يه سوال آيا ال سي دي سامي b550 وc550هر دو usbميخرند؟واينكه ميشه داخل usb فيلم ريخت و تماشا كرد؟ با چه فرمتي؟
آخه جايي خوندم كه بعضي از ال سي ديها كه usb ميخرند فقط آهنگ پخش ميكنند و ميشه باهاشون عكس تماشا كرد و فيلم رو نه:18:!!!!!!!
adelark عزيز در مورد usb همينطوره b650 و c550 مشابه هم هستند وusb 2.0 دارندنقل قول:
با قابليت پخش انواع فرمتها تا رزولوشن full hd تقريبا اكثر فرمتها رو نشون ميده
mkv.mpeg,dat,ts,divx.xvide.wmv....
اون مدله ايي كه شما ديدين usb 1.0 دارند كه فقط ميتونند اهنگ وعكس نشون بدند
توي سامي ها تقريبا مدهاي خيلي زيادي اين قابلت رو دارند
b650.b7000.b8000.c550.c650.c750.b750.c6900.c7000.c 8000.c9000.....:46:
در ال جی lh700 چطوری میشه صدایی که موقع روشن کردن تلوزیون میاد رو قطع کرد؟
معذرت ميخام من منظورتون رو خوب متوجه نشدم!:31:نقل قول:
منظورتون اينه كه:( چند نوع c550 و b550 داريم)
آخه يكي از آشناهامون 40اينچb550خريده و فقط عكس و آهنگ نشون ميده:18:
من ميخام يكي از اين دو مدل رو (دقيقا خودمم نميدونم كدومو!)رو بگيرم اما دوست دارم كه بتونم با فلش مموري بتونم باهاش فيلم ببينم
اگه امكان داره راهنماييم كنيد:11:
thank you:40:
دوست گلم دقيق مدلهايي كه گفتم قابليت پخش فيلم رو دارندنقل قول:
بله سري ها و پيشوندشون رو دقت كن
b550 نميتونه پخش كنه و ولي c550 ميتونه پخش كنه:46:
در lh700 موقع دیدن فیلم یا کارتون ، وقتی دوربین مثلا از چپ به راست میره و یکم سرعت حرکت تصویر زیاد میشه ، تصویر یک مقدار میلرزه. من با ----- satsat x50cu میبینم.
آیا باید تنظیمات خاصی در تلویزیون ایجاد کنم؟
SAMI عزيز اين بر ميگرده به خاصيتي كه اغلب LCD ها كم و يا زياد دارند همون جا موندن تصوير بخاطر رفرش ريت پايين و ايجاد بلور در تصوير هر چند نوع شبكه وتصويري كه ميدين هم خيلي مهم هستنقل قول:
اكثرا تو شبكه هاي بي كيفيت اين قضيه مشهود هست
چه مدلای این مشکل رو ندارن.....؟نقل قول:
روی فلش هم که فیلم با سایز 480×720 که میریزم و پخش میکنم هم اینطوری میشه.
تفاوتي نميكنه بازهم قضيه همونهنقل قول:
در مورد تنظيمات بهتر توي تاپيك lh500 بگردين ويك كاليبره خوب كه دوستان گذاشتند رو امتحان كنيد :46:
bravia 40nx500 بهتره یا samsung b670?
دوستان sony 40nx500 دارای موشن فلو 100 هرتز نیست...
کسی از دوستان میدونه تا چه حد این امکان واسه دیدن فیلم ضروری هست و با نبودش قرار هست کیفیت تفاوت زیادی کنه؟
به لحاظ دیزاین مدل خیلی خوشکلی هست فقط کیفیت تصویرش رو هیچ کدوم از دوستان دیدن؟
ممنون دوست عزیز،من خودم nx500 رو دیدم ولی اسلاید پخش میکرد و نمیشد فهمید تو صحنه های پرتحرک چطور عمل میکنه،کیفیته نمایش عکسش که عالی بود.نقل قول:
با این وجود شما سامسونگ رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
lsd?
LED?
pelasma?
3d
تا سقف 4-5 تومن بنظرتون چی وردارم؟
من خودم از محصولات سونی کلا خوشم میاد
چرا 100 هرتز هستنقل قول:
در مورد اين قضيه دوست من تفاوت فاحشي نميبينيد اگه دقت كنيد ويا خيلي موشكافانه باشه چرا
ولي عموما تفاوت محسوسي ندارند
خوب سوني باز هستين صبر كنيد 3D هاي سوني بياد مشخصات خوفي دارند ::46:نقل قول:
Sony Bravia HX900/03 Intelligent Dynamic LED L/D
FULL LED
400HZ
[HTML]http://www.sony.co.uk/product/t46-hx-series/kdl-46hx903#pageType=ProductBenefits[/HTML]
[HTML]http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1201840-sony-bravia-hx900-03-intelligent-dynamic-led-l-d.html[/HTML]
Sony Bravia HX800 Series 3D Ready
Edge Led/Local dimming
200HZ
[HTML]http://www.sony.co.uk/product/t32-hx-series/kdl-40hx803#pageType=Overview[/HTML]
Sony Bravia LX900/903
EDGE LED
[HTML]http://www.sony.co.uk/product/t46-hx-series/kdl-46hx903[/HTML]
تشكر مي كنم از راهنماييتون:11:نقل قول:
به نظر شما تفاوت بين c550 و c650اونقدر زياد هست كه300
بزارم رو پولم و c650 بگيرم؟
خواهش ميكنم والا تفاوت اين دو تا بيشتر بر ميگرده به 100 و 60 هرتز بودننقل قول:
كه زياد محسوس نيست و نگان نباشيد
به نظر من 300 اختلاف نميارزه :46:
سری T سونی حداقلش مدل 32 اینچش که USB نداره. حتی سری S اش هم USB نداره. (اینطور که من توی سایت سونی دیدم) Xvision هم مدلهای ارزون قیمتش USB ندارن. شما خودت الان مدل خاصی رو میتونی پیشنهاد بدی؟ USB اش فقط عکس هم نشون بده کافیه! قیمت هم تا 600 تومن میتونم کنار بیام. اگه نیست که کلا بی خیال USB بشم.نقل قول:
اقا بيا بدون گارانتي بگير ...نقل قول:
B650 ... اينقدر خودت رو اذيت نكن ...
سري 5 سام رو ببينيد :46:نقل قول:
دوست گلم جسارتا باید عرض کنم که تفاوت بین 60 هرتز و 100 هرتز بسیار زیاده این تفاوت رو من نه تنها تو برند سامسونگ که تو تمام برندها به وضوح دیدم . تفاوت بین 100 هرتز و 200 هرتز هم نمیگم خیلی زیاده ولی کاملا ملموس هستش . ولی میتونم بگم 200 هرتز LCD ها با 600 هرتز پلاسماها تفاوتی ندارند ( حد اقل این تفاوت با چشم قابل تشخیص نیست )نقل قول:
:10:
قربونت برم امير جان اين چه حرفيه سرور ماييدنقل قول:
اخه من به شدت رو اين قضيه حساس بودم قدما
بارها وبارها ديدم وتست كردم خودم دو مدل 60 و 100 هرتز خونه دارم ايني كه ميگم حداقل تجربه شخصي خودم هست
در مورد بقيه برندها هم اگه با فاصله معمول بشينيد پاي LCD و دوتا فايل مشابه رو ببيينيد بصورت قطعي ميگم 80% با هم يكي هستند دقت كنيد بله 20% اختلاف خواهيد ديد
ميتونيد از بقيه دوستان هم بپرسيد :10:
بخشيدتو بحث دخالت ميكنم ولي 60 و 100 هرتز كاملا تفاوتاشون محسوسه و تو فيلم ديدن و بازي كردن با 100 هرتز شما تفاوت رو كامل متوجه ميشيد .ولي اگر فقط كانال تلوزيون ميبينيد فرقي ندارهنقل قول:
حتما 100 هرتز بگيريد
همينطوره علي اقا توي بازي مخصوصا تنها جايي هست كه خوش رو نشون ميده منتها نه اونقدر كه تصور عموم هست :46:نقل قول:
قربونت برم شعيب جان خوب مباركت باشهنقل قول:
وظيفه بوده عزيز
اميدوارم به قول معروف حال وببري و از انتخابت راضي باشي :46::10:
به نظر بنده 100 هرتز بودن بیشتر به درد کسایی میخوره که زیادی حساس هستند و مثل من مدام با تنظیمات ور میرن :43:ولی بعد از کلی دستکاری تنظیمات و ازمایشات گوناگون به این نتیجه رسیدم که فعال بودن 100 هرتز بیشتر به درد برنامه های تلویزیونی میخوره مثل مستندها و شوها و کلیپ های تصویری اون هم از نوع پر تحرکشون و گرنه دیدن فیلمهای سینمایی با این قابلیت مثل دیدن فیلمهای هندیکم میمونه:37:نقل قول:
این بحث 100 هرتز و 60 هرتز بودن مثلی که جدی هست...
کسی از دوستان 40nx500 سونی رو تست کرده از نزدیک ببینه با توجه به اینکه 100 هرتز نیست (مدل اسیایی) توی فیلم دیدن کیفیتش چطوره؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنین آخه به آقای رستمی سفارش دادم و اگه دوستان میگن خوب نیست یه فکری کنم.
ممنونم.
من همین سایز منتها EX ش رو تست کردم . تا دلتون بخواد مزخرف بود . تو یه صحنه که یه چرخ و فلک بزرگ با سرعت نه چندان زیاد داشت میچرخید همه چی شده بود مثل هاله نور .
سلام دوستان
من با توجه به فضايي كه دارم مي خوام يه تي وي 46 به بالا بگيرم.
بين s10 و v10 هم گير كردم.(از لحاظ قيمت)
راستش خيلي بهم فشار مياد از نظر ريالي اختلاف قيمت v10با s10 حدود 1.100 تا 1.200 هست
بنظر شما اين اختلاف براي من كه اكثر اوقات تي وي ايران رو مي گيرم به صرفه است.؟
يا ميگيد صبر كنم تا قيمتها بازم بياد پايين كه همون v10 رو بگيرم؟
سامسونگ و ال جي مدل خوبي ندارن؟
g10 هم خوبه ولي اينچش براي من كمه
اگه فقط ایران رو میبینی یه SRT سایز 29 هم جواب میده :31: ( شوخی کردم )
ولی از شوخی گذشته یه پلاسمای ارزون قیمت با گرون قیمت ترینشون برای تلویزیون ایران فرقی نداره (البته اگه با مصرف بالای برق پلاسما و حرارتی که تولید میکنه مشکلی نداری چون دقیقا یه رادیات به رادیات های خونتون اضافه میشه ) . ولی اگه بخوای آینده نگری کنی همون V10 رو میگیری که یکی از با کیفیت ترین تصویرهای full HD رو میتونی توش ببینی .
تو عصر اینترنت آدم باید خیلی مراقب باشه همینجوری رو هوا یه حرفی نزنه عزیز دل.نقل قول:
مقایسه حرارت led سامسونگ با lcd سونی و پلاسمای g10 پاناسونیک.
LED سامسونگ:
پلاسمای پاناسونیک:
lcd سونی 40 اینچی
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
ماخذ
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350431&highlight=%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87+%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C+%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7
دوست عزيزنقل قول:
آخه همه برنامه ها: فيلم و شو و كليپ هستن ديگه
منظورت چيه. ببخشيد وليمن بحثي با شما ندارم. كيفيت 60 هرتز براي TV افتضاحه. يه فيلم dvd هم نميتونيد ببينيد. چه برسه به hd و ...
نقل قول:
دقيقا همينطوره
حالا هي بگين فرق نداره
اگه شما فقط تصاوير sd (ايران، ماهـواره، دي وي دي و..) ميبيني به نظر من بهتره كه s10 رو بخرين، چون تفاوت اينها در تصاوير اچ ديه.نقل قول:
چرا پلاسما ميخواي بگيري؟ تو اين سايزي كه شما ميخواي بگيري:هم وزنش خيلي زياده هم مصرف برقش و هم گرمايي كه توليد ميكنهنقل قول:
بهتون پيشنهاد ميكنم LCD بيگيري. پلاسماي 46 اينچو جدا نميشه تكون داد
دوست عزیزم من خودم پلاسماهای پاناسونیک رو خیلی قبول دارم ولی تو اینکه مصرف برقشون خیلی خیلی بالاست و حرارت زیادی تولید میکنن ( دقیقا مثل یه رادیات با حرارت متوسط ) هیچ شکی نیست .نقل قول:
شما خودت قضاوت کن یه پلاسمابا مصرف 450 وات اختلاف دما با یه ال ای دی با مصرف حدودا 150 وات ( یک سوم ) فقط5 درجه س ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
به نظر من هر چیزی که تو یه سایت نوشته شده نباید دربست قبول کرد و دیگران رو متهم به حرف زدن رو هوا کرد عزیز دل برادر .....
درود .
بهترین گزینه خرید تلویزیون با 2 میلیون تومان چیه؟
سونی و سامسونگ لطفا"
اگه توبانه بخوام بخرم قیمتشون چنده؟ قیمت نمایندگی رو هم لطف کنید>
سپاس.
سلام
ما با راهنمایی دوستان خواستیم یه lcd بگیریم
بعدش گفتیم خرید از بانه هم بد نیست
اما نه وقتشو دارم نه حالشو
حالا به نظرتون خرید از سایتهای خرید از بانه مورد اطمینان هست ؟
موقع تحویل چه چیزهایی رو باید تست کرد ؟ شماره کارتن و با lcd , چک کردن پیکسلهای سوخته , و رفتن به منوی مخفی برای دیدن ساعت کارکرد ؟
چند روز طول میکشه به دستمون برسه ؟
ممنون
s10 هم فول اچ ديه يعني خيلي كم مياره؟نقل قول:
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
نور ال سي دي چشم رو اذيت مي كنهنقل قول:
ضمن اينكه براي بچه هاي كوچيك خيلي به تي وي نزديك ميشه خوب نيست و اثرات منفي روي چشم مي ذاره
من هم سرانجام یه سونی 40NX700 از بانه خریدم . طراحی و دیزاین فوق العاده و کیفیت خوبی داره .
پایش هم تو بانه خیلی کم بود ولی این مغازه ای که خریدم داشت و روش بهم داد .