بابا ايول خيلي باحالي چي چي لعنت به ذاتشون مگه بدشون مياد اين ورزشگاه ها رو بذارن اونا از خداشونه حتي ورزشگاه آزادي رو هم توي بازي ايجاد كنن مشكل جواز ساخت هست عزيز دل. بايد لايسنس بگيرننقل قول:
Printable View
بابا ايول خيلي باحالي چي چي لعنت به ذاتشون مگه بدشون مياد اين ورزشگاه ها رو بذارن اونا از خداشونه حتي ورزشگاه آزادي رو هم توي بازي ايجاد كنن مشكل جواز ساخت هست عزيز دل. بايد لايسنس بگيرننقل قول:
ویکی پدیا منبع معتبری نیست.خود سازنده ها این خبرو تایید کردن؟؟نقل قول:
تو ویکی پدیا نوشته آنفیلد رو هم بعد ومبلی لیسانس کردن
آی لعنت به ذاتشون اگه الدترافورد رو لیسانس نکنن
لعنت به ذات پلیدشون !
الدترافورد بعد ومبلی بهترین استادیوم انگلیسه
کی اطلاعات بازی رو اعلام می کنن ؟
دوست من اگه شما به عکسی که از مسی و تورس هست توجه کنی آرم باشگاه انگلیسی لیورپول رو میتونی ببینی اونجا ........پس ورزشگاه آنفیلد 100 درصد تو بازی هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اولترافورد خبری ندارم ..........
قضیه این 360 درجه چیه؟
من که هر چی فکر کردم نفهمیدم یعنی چی؟
خب بگیرن دیگهنقل قول:
بی وجود بازی چرا در میارن چند ساله آخه
یا امتیاز باشگاه ها رو نمی خرن یا ...
فیفا امتیاز لیگ 2 انگلیس هم می خره بعد اینا نمی تونن ؟
من فیفا باز نیستم ولی جدا هز هیجان که مال pes زیاده ! حواشی , اطلاعات و جزابیت بازی فیفا از هر نظر بهتره
گذارشگر , تماشاگرا , صدای تماشاگرا , سیستم چیدن , حواشی بازی و ...
اگه اینا به pes اضافه بشه خیلی عالیه
دیرتر آدم خسته میشه
راستی یه پیشنهادی بکنم به همه
دوستان یه لیگ رو با دوست یا ... شروع کنید تو 2009
واقعا سخت و باحال میشه
احتیاج به استراتژی و تفکر دارید برای قهرمانی و پیروزی تو مسابقات
psm3 و wenb باهم همکاری میکنند تا جدیدتزرین اخبار و اطلاعات از بازی را بدست آورند .
اینم عکس مجله فرانسوی psm3
کونامی فقط وعده میده ولی به قولش عمل نمیکنه ....
هنوز یادم نرفته قبل از pes2009 چیا میگفت :18:
دوست من اصلا ساکر 9 با 10 از هیچ نظر قابل قیاس نیست .......نقل قول:
شما متاسفانه از ائل در جریان اخبار کونامی نبودی......
امسال کونامی داره بشدت کار میکنه چون مجبوره تا از فیفا عقب نمونه ......
امیدوارم در نسخه ی جدید اسم تیم ها درست شه و مثلا LONDON FC بشه چلسی و اسم بازیکنای ایرانم درست شه.این نکته همیشه ضعف PES بوده و بلعکس در فیفا همیشه به این نکته توجه می شه.
دوست من این نکته نیست ........!؟:31:نقل قول:
بزار بهت بگم مگه کونامی دوست نداره این اسم باشگاه هارو درست بنویسه و نشان اون باشگاه رو درست بذاره .............این براش چقدر کار داره !
از خداشه این مشکلات نباشه اما خدا خودش درست کنه این مشکل لیسانس رو برای کونامی ......
دوستان چند روزیه این لیسانسها فکر منو مشغول کرده :13:
چرا فیفا اینهمه لیگ داشته باشه و کونامی نه ......منظورم اینه که فیفا تحت حمایت فدراسیون جهانی فوتبال باشه و کونامی نه اگه فیفا یک بازیه مگر کونامی هم بازی نیست !؟
فیفا فک میکنم 30 تا لیگ داشته باشه و هر سال داره به تعداد لیگهاش اضافه میکنه ...........
کونامی باید بره به فیفا بگه اگه به فیفا لیسانس کیلویی میدی چرا به ما ندی !؟:27:
فعلا که هنوز لایسنس ایران رو نگرفتن! آخه اگه باید از فدراسیون اون کشور لایسنس بگیرن ایران که از خداشه اسمش توی بازی های مختلف باشه، اگه سال 2002 ایران به EA Sports اعتراض نمی کرد الان وضعمون این نبود. الان PES داره از نام بازیکنا سوء استفاده می کنه اون موقع ایران به EA گیر میده حداقل اگه EA بدون لایسنس ایران رو می گذاشت، حداقل چهره ها رو درست طراحی می کرد نه اینجور که PES یه مشت کچل سیاه رو با اسمهای مسخره به جای تیم ایران میذاره تو بازیش. Konami چند ساله که این کارو میکنه ولی ایران هیچی بهش نمی گه در صورتی که فیفا در اولین باری که این کار رو انجام داد، روی آتش کباب شد!نقل قول:
در ضمن کونامی هم که باید بدونه که فیفا بازی رسمی شبیه ساز فوتبال از سوی فیفاست بنابراین باید هم مورد حمایت FIFA قرار بگیره، هر چی باشه پیشینه فیفا از PES خیلی بیشتره.
داشتم به عسکهای فینال جام قهرمانان نگاه میکردم .............
یهو یادم اومد بزار ببینم تو این عسکهایی که بازی منتشر کرده بعنوان مثال همون قضیه افتادن پیراهن بازیکنان روی شرت تا چقدر رعایت شده ...........
خودتون ببینید ............تو این 2 تا عکسی که گذاشتم .
میبینید که تو عکسی که از بازی منتشر شده نه این قضیه برای etoo نه برای xavi و نه برای کیتا و تورس نه توره رعایت نشده و فقط برای مسی اعمال شده ............
شایدم چون عکسهای اول بوده این طوره و تو بازی درست میشه !!!!
واسه چی خودتو گول ميزنی؟ fifa next نيست واسه pc باور نداری برو سايت خودش
google boy اينا اولين عکس های بازی هستن واسه خيلی وقت پيشن
اینم یه تریلر:کد:
http://winningelevenblog.com/files/2009/06/pes-2010-teaser.wmv
:دینقل قول:
اصلا من نمی دونم قضیه این لیسانس ها چیه؟:13:
چطور فیفا هر سال 2 تا 3 تا ( یا بیشتر ) لیگ اضافه می کنه ( مثل امسال که تا الان لیگ روسیه رو اضافه کرده ) اما کونامی حتی یک لیگ انگلستانم نمی تونه درست بزاره؟
برا همینه که برایه من اصلا جذابیت نداره!
آخه چرا؟
چرا لایسنس نمی کنن؟
واقعا مسخره ی!
البته خوب شاید از این باشه که EA اصلا از اول از سویه فیفا لایسنس گرفته! من دقیقا یادمه که تویه فیفا 98 بود که روبرتو کارلوس رو داشت!!!
برا همینم دیگه فیفا به کونامی لیسانس نمیده!!!!
اصلا اسمه بازیه فیفا هم جالبه برا من!
من که هنوز قضیه ی این لیسانس ها رو نفمیدم!
در ضمن ایران که تویه Fifa World Cup 2006 لایسنس یود؟
امیدوارم کونامی به این نکات توجه کنه.نقل قول:
همین که امسال این قابلیت به بازی برگشته خیلی خوبه.
ولی.....نکنه که تو ادیت بازی نتونیم خودمون پیراهن ها رو بندازیم رو شرت؟؟؟؟؟
خدا نکنه.
باید لیسانس کنن دیگه تمارو ! اصلا از نظر لیسانس الآن pes از fifa عقبه پس باید به فکر اینم باشه
یکی نیست بره از از این کونامی بپرسه دردش چیه که ایرانو اونطوری درست می کنه ؟ یا تیمارو لیسانس نمی کنه
اه یه تکونی بدیم به خودمون دیگه
حرکتی
جمع آوری امضا ... چیزی !
اصلا مشكل اصلي لايسنسها از كجاست؟كونامي بايد از فيفا بگيره يا از فدراسيون كشورها و باشگاه مورد نظر؟نقل قول:
اگه از فيفا ، پس چرا اينطوري ميده.يعني دوتا تيم لايسنس دارن بقيه ندارن؟نمونش هم ليگ برتر انگليس
بابا قرار شد فقط آخرین اخبار و تریلر ها و عکس ها اینجا مطرح بشه !!!!
چرا الکی بحث میکنید بچه ها !!!!
والا کونامی قرار نیست بیاد اینجارو بخونه که همه نظراتشون رو راجب به لایسنس اینجا میگن !!!!
خب یکی که انگلیسیش خوبه یه PM از طرف همه به کونامی بده و این مسئله رو بیان کنه.
به همین راحتی :25:
همه این چیزا رو نگاه کنید خوبه بجز توپ های مسخره که از عکس صفحه قبل که تورس شوت میکنه میفهمیم که این توپ ها بازم وجود داره
باید لیسانس کنن دیگه تمارو ! اصلا از نظر لیسانس الآن pes از fifa عقبه پس باید به فکر اینم باشه
یکی نیست بره از از این کونامی بپرسه دردش چیه که ایرانو اونطوری درست می کنه ؟ یا تیمارو لیسانس نمی کنه
اه یه تکونی بدیم به خودمون دیگه
حرکتی
جمع آوری امضا ... چیزی !
به نظره من این گزینه (اضافه شدن گزینه امکان انداختن پیراهن بازیکنان روی شرت و زیر شرت در تیم )نباشه بهتره چون بازی رو غیر واقعی میکنه ........میدونی چرا !؟نقل قول:
مثال میزنم :
حساب کن اون گزینه رو انتخاب کنی و همه بازیکنان یک تیم تو زمین پیراهنشون رو یا زیر شرتشون باشه .......
مگه این امکان داره تو یک تیم همشون تو این زمینه ست باشند .........
این خلاف واقعیت هستش و باید عین فیفا به جزئیات اهمیت بده ........
.................................................. ..........
داشتم تو فروم خارجی میگشتم اینارو دیدم ..........نوشته این مطالب چند روز دیگر توسط مجله فرانسوی منتشر خواهد شد .........
1.لیگ آلمان در بازی خواهد بود و لیگ فرانسه ، ایتالیا واسپانیا کامل هستند
2.از انگلستان فقط همون دو تیم من یونایتد و لیورپول هستش + ورزشگاه آنفیلد......
3.تاکید و توجه کونامی به داوری بازی
4.سیستم پنالتی جدید
5.دیگر برای آنلاین بازی کردن نیازی به آیدی و پس نیست .........(بازی روی سرور sony قرار میگیرد )
6.تکلهای خود به خود از بین رفته است
7.دیگر بازیکنان بعد از ضربه آزاد ثابت و بیخیال نیستند
8.گزینه simple setting دیگر وجود ندارد و این کار با کلید های جایگزین امکان پذیر خواهد بود ...
9. سیستم هوش مصنوعی دروازه بانها بهبود یافته است ......
10.سیستم تاکیتیک و برنامه ریزی جدید برای تیم
11.مد جام قهرمانان بصورت آنلاین امکان پذیر خواهد بود
12.استراتزی دفاع و پشتیبانی از هم
13. تاثیر گذاری بازیکنان موثر در تیم همانند مسی ، ژائی و ...........
14.
یکی اینا رو ترجمه کنه:
What did they remove:
- Champions League will be playable online
- New tatics system called tatics slider focusing on player support | support range | compactnes | defensive line | pressing attacking style | defensive strategy. The slider works on a 0-100 scale.
- New card system replacing the old player ability stars
- Team mates will flood the box if Beckham for eg is about to cross the ball as opposed to a player with less skills in crossing.
- Defenders can be zoned individually or instructed to push on
- BAL created players can be added to master league
- Player comparisons (between 2009 and 2010) are very impressive players shown Torres | Gerrard | Alonso | Messi | Eto'o | Xavi | Iniesta
- There shall be no Konami ID used for 2010
- The online system used in Pro Evo 6 will be used and enhanced they have finally dropped 2008 | 2009's online system
- No visible loading times
- Loop headers are in
- Ability to auto-select team members by condition | ability and balance
- More balanced refs which also use the advantage rule
- AI no longer makes automatic tackling | shooting decisions
- More focused commentary
- Lots of extra player specific goal celebration
- Revised penalty system which offers more control
- Much better goalkeepers
- No more Konami ID. its now hosted on Sony's servers (on the PS3 version of course)
Licences:
- Al no longer makes automatic tackling/shooting decisions
- Players no longer freeze after freekicks
- No 'simple' settings menu in tactics. Your key changes are made with sliders
- Man Utd and Liverpool are the licensed teams from the Premiership again this year. Anfield is also in the game!
- Full Spanish, French, Italian and........ GERMAN leagues!
- The full team rosters are to be confirmed (ie the other leagues section: Rangers, Celtic, Spartak Moscow etc...)
- Another snippet people might like to know is that when EA's contract expires with the Premierleague, they might decide to share the licence with Konami. This is by no way confirmed, just a possibility.
به نظره من این گزینه (اضافه شدن گزینه امکان انداختن پیراهن بازیکنان روی شرت و زیر شرت در تیم )نباشه بهتره چون بازی رو غیر واقعی میکنه ........میدونی چرا !؟نقل قول:
مثال میزنم :
حساب کن اون گزینه رو انتخاب کنی و همه بازیکنان یک تیم تو زمین پیراهنشون رو یا زیر شرتشون باشه .......
مگه این امکان داره تو یک تیم همشون تو این زمینه ست باشند .........
این خلاف واقعیت هستش و باید عین فیفا به جزئیات اهمیت بده ........
.................................................. .................................................. .................................................. .............
آقا بهنام اینم ترجمه چندتا از اون گزینه هانقل قول:
یکی اینا رو ترجمه کنه:
تقدیم به شما
1.لیگ آلمان در بازی خواهد بود و لیگ فرانسه ، ایتالیا واسپانیا کامل هستند
2.از انگلستان فقط همون دو تیم من یونایتد و لیورپول هستش + ورزشگاه آنفیلد......
3.تاکید و توجه کونامی به داوری بازی
4.سیستم پنالتی جدید
5.دیگر برای آنلاین بازی کردن نیازی به آیدی و پس نیست .........(بازی روی سرور sony قرار میگیرد )
6.تکلهای خود به خود از بین رفته است
7.دیگر بازیکنان بعد از ضربه آزاد ثابت و بیخیال نیستند
8.گزینه simple setting دیگر وجود ندارد و این کار با کلید های جایگزین امکان پذیر خواهد بود ...
9. سیستم هوش مصنوعی دروازه بانها بهبود یافته است ......
10.سیستم تاکیتیک و برنامه ریزی جدید برای تیم
11.مد جام قهرمانان بصورت آنلاین امکان پذیر خواهد بود
12.استراتزی دفاع و پشتیبانی از هم
13. تاثیر گذاری بازیکنان موثر در تیم همانند مسی ، ژائی و ...........
14. مد BALدر مستر لیگ وجود خواهد داشت .
قرار نیست همه بازیکنا پیراهنشون رو شرتشون باشه ,هر بازیکنی که پیراهنش رو شرتش میندازه ما هم تو ادیت پیراهنشو رو شرتش میزاریمنقل قول:
نه من منظورم تو ادیت نیست .....نقل قول:
تو تنظیمات قبل از ورود به بازی هستش ......که این گزینه اضافه شده
جداً...؟:18: اين گزينه اضافه شده اون هم به تنظيمات قبل از ورود به بازي؟اين آخه چه ربطي به اونجا داره بايد در اديت بازيكنان باشه مثل سابق.اينا ديگه كيننقل قول:
محمود جان این اخبار و اطلاعاتی که از بازی گذاشتی منبع موثقی داره ؟ این سوالو به این خاطر پرسیدم که این روزا شایعات درباره بازی خیلی زیاد شده .
اشتباه نشه!!نقل قول:
نه من منظورم تو ادیت نیست .....
تو تنظیمات قبل از ورود به بازی هستش ......که این گزینه اضافه شده
قابلیت Untucked Shirt فقط در قسمت Edit بازی خواهد بود درست مثل PES 5,6 که در بخش ادیت بود به خاطر این هم گفتم این قابلیت بر گشته........
و قبل ورود به بازی نخواهد بود!!
از داش محمود پرسیدی ولی آره این خبر از psm3 هست.نقل قول:
First Pes 2010 News From PSM3
چقدر شما بحث هایه کم ارزش میکنید!
واقعا هم کم ارزش!
آخه تو از بالا داری بازیکن رو میبینی به قیافه و چهرش چیکار داره؟!
ماشالله هر تصویری هم که میاد سریعا رد میکنی!
باید به فکر گیم پلی و ورزشگاه و جو اون و گزارشگر و ... باشند!
نه اینکه پیراهنش رویه شرتش باشه یا نه!! ( این خیلی خنده داره )
این همه چیزو ول کردن چسبیدن به این!
دوست من همین نکات مهم هستش که یک بازی واقعی رو میسازه .......نقل قول:
توجه به این نکات تو سری های ساکر تا به امروز خیلی خیلی کم بوده و امیدوارم نسخه 10 بازی این نکات رو همانند فوتبال واقعی رعایت کنه ......
.................................................. ...........................................
4039 جان این سخنان رو اعضای فروم خارجی میگن که قراره منتشر بشه
یه جا خوندم که
(OPM will be out on 7th of July.. PSM3 on 9th)
اطلاعات رو منتشر کنند .......................
.................................................. .................................................. .................................................. ..............
* Slower paced game (though not as slow as Fifa 09)
* Same commentary as usual (although they do have a larger script this time)
* Crowds are finally in full 3d
* New lighting system comes into effect with player likeness and night time games
* The build they played was a 50% complete
* Few new animations like pause/accelerate for certain players
* More logical ways of chesting / trapping / quick turns on the ball (180 degree mentioned)
* Much less time on the ball even tho it is slower especially when playing against teams using a DMC for example
* Some of the lofted or flat through balls are quite powerful in terms of speed of ball unless you use a pinpoint passer when it makes the animation example look smoother
* Took them 3 games until they actually scored against 'Normal' difficulty AI.
* Keepers much improved
* No more PES points, Master League mode uses real currency
* Champs League and Europa League (Uefa Cup) has been incorporated into BAL also mentioned earlier Champs League is online as well (no mention if Europa league is)
* More awards at end of season time (within BAL mode) player of the season | players play etc
* All UEL qualified teams are licensed as well as the promise of a few other surprises
* Transfer window patches throughout the season
* The confirmation the online system in the last 2 versions hasn't worked and they have gone back to PES6 online system (which has been further improved for current gen
* Response time on the ball better
* Can have players (created or non created players) with the option of having tucked or not tucked in shirts
* Penalties and Free Kicks are more 'analogue'
ببخشید اونوقت این یعنی چی؟:دینقل قول:
* No more PES points, Master League mode uses real currency
منظورش اینکه دیگه از Point هایه PES استفاده نمیشه!نقل قول:
از پوله واقعی استفاده میشه!
نه.فکر نکنم در تنضیمات بیرون از بازی این قابلیت رو کونامی بذاره.دلیلی نداره همچین کاری بکنه و بدور از واقعیت هست.نقل قول:
منظور من هم در ادیت داخل بازی بود......
در جواب 779 هم باید بگم که حداقل واسه من این چیزها مهمه...بقیه رو نمیدونم....
همانطور که گیم پلی و .... مهمه جزئیات هم مهمه.مثلا شما در پرو 2009 وقتی رونالدو رو میبینید که تا 90 دقیقه پیراهنش زیر شورتش یه جوری نمیشید؟.....:2:
اگه در واقعیت شما همچین چیزی دیدید عکسشو واسم بذارید ممنون میشم........
میتونم خیلی از این بازیکنها مثال بزنم....
بنظر من تیپ هر بازیکن در فوتبال نشانگر شخصیت اون بازیکنه......و هیچ وقت تغییر نمیکنه....
متاسفانه خیلیها به این مسائل توجه نمیکنن و فقط میخوان به خود بازی بپردازن...
پس شایان جان شما باید الان به فیفا بخندی چون این قابلیت را داره!!!نقل قول:
نه اینکه پیراهنش رویه شرتش باشه یا نه!! ( این خیلی خنده داره )
اتفاقا وقتی بحث ساخت یک فوتبال واقعی میشه این چزها هم خود به خود بر سر زبانها میافتند!
رونالدو از دور وقتی پیراهنش روی شورتش نیافتاده اصلا 50 درصد اینگار رونالدو نیست!درسته گیم پلی مهم هست ولی این چزها هم خیلی مهم هست!!
واقعا وقتی این چیزهای کوچک رعایت نمیشه من زجر مکیشم!!!
90 درصد افرادی که نظر داده بودند توی فرومهای خارجی همه میخواستند که قابلیت Untucked Shirt به بازی اضافه بشه!!یعنی این 90 درصد یاوه میگن!؟مسلما نه!
خیلیها حتی فراتر رفته بودند و حتی به مچ کریس رونالدو و نوع Tape اون بحث کرده بود در مورد عکاسها و گاردها امنیتی و تور دروازه و دوربینها و هزاران نکات کوچک که میتوانند بازی را تجربش را به واقعیت نزدیک کنند!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی ....................نقل قول:
نمیخوام حرفتو نقض کنم اما منظوره من در این مورد افتادن پیراهن روی شرت اینه که این گزینه نباید به آپشن انجایی که میخوای بری تو بازی اعمال بشه ..........حالا تو ادیت باشه برای ساخت بازیکن اون مشکلی نداره و تو ادیت باید باشه اما تو قسمت تنظیماتی که بعدش میخوای بری تو بازی نباید باشه چون غیر واقعی میشه بازی .
اینو قبلا هم گفتم
نمیدونم متوجه این جمله من شدین یا نه ..آخه فکر میکنم یه جور دیگه برداشت میکنین ........:13:
تو تنظیمات قبل از شروع بازی نباید این گزینه باشه
.......
یکی از قابلیتهایی که دسوت دارم تو بازی اعمال بشه اینه که مثل فیفا بشه تمام replay یک بازی رو ذخیره کرد و بشه بعدا اونو نگاه کرد .......
.........................
دروازه بان وقتی توپ رو میگیره خیلی دیر شروع میکنه و اصلا اونوقت ضدحمله معنی نداره اما برعکس تو فیفا خیلی محشره پسر :31::46:
....................................
شرمنده خیلی حرف میزنم ................:11::10:
قرار نیست اینجور باشه!نقل قول:
نمیخوام حرفتو نقض کنم اما منظوره من در این مورد افتادن پیراهن روی شرت اینه که این گزینه نباید به آپشن انجایی که میخوای بری تو بازی اعمال بشه ..........حالا تو ادیت باشه برای ساخت بازیکن اون مشکلی نداره و تو ادیت باید باشه اما تو قسمت تنظیماتی که بعدش میخوای بری تو بازی نباید باشه چون غیر واقعی میشه بازی .
اینو قبلا هم گفتم
فقط قسمت ادیت بازیکن اون گزینه هست!!
حتی دقت کنی تو اون تیزر بازی مسی پیراهنش افتاده روی شورتش ولی مثلا ماسکرانو و .....نیافتاده بعضی بازیکنها هست ولی بعضیشون نیست!!که این خودش ثابت میکنه چنین چیزی را که شما میگین وجود خارجی نداره!
من نمیدونم شما از کجا همیچین صحبتی را میکنید آیا خودتون اینطور متوجه شدید یا جایی خواندید!
آخه چون بعضی از دوستان گفتند که ساکر 6 اینو داشته و دوباره اضافه شده برای همین شک کردم و خیلی ناراحت شدم .............نقل قول:
آخیش خیالم راحت شد ......
مرسی :11:
.................................................
به نظره من صفحه انتخاب تیم باید به ساکر 6 برگرده ......
سلام به همگی...
چند صفحه پیش چندتا از دوستان نظر داده بودن که تیم ملی ایران رو کونامی لایسنس کنه. من همه این عزیزان رو راحت میکنم و میگم که تیم ملی ایران حداقل تا سه سال دیگه نمیتونه لایسنس بشه. چون خودتون بهتر از هر کسی وضعیت تیم ایران رو میدونید. کونامی که نمیاد تیم ملی آلمان رو ول کنه و بیاد تیم ایران رو لایسنس کنه. میدونم الان میگید که واسه کونامی کاری نداره که تیم ایران رو لایسنس کنه! بله همینطوره ولی کونامی برای لایسنس باید ابتدا به وضعیت تیم نگاه کنه و بعدا اونو لایسنس کنه. تیمی که لباس درست حسابی نداره. بازی درست حسابی نداره. مربی درست حسابی نداره. بازیکنان درست حسابی نداره ... واقعا خودتون قضاوت کنید کونامی چنین تیمی رو لایسنس میکنه؟(بعضی ها غیرتی نشنا ، راستشو گفتم)
از اینها بگذریم کونامی سال های پیش واقعا یه کارهایی میکرد که طرفداراش مات و مبهوت میشدن. یادتونه تو PES 5 وقتی که بازیکن مصدوم میشد و اونو از زمین می بردن بیرون و وقتی وضعیت بازی کردنو نداشت گوشه ی تصویر عکس آمبولانس میومد و مثلا بازیکنو به بیمارستان انتقال میداد.یا تو PES 6 که وقتی بازیکن مصدوم میشد و داور خطا نمی گرفت و بازیکنان با بی توجهی به بازی ادامه میدادند یه علامت تعجب گوشه تصویر میومد. یا تو همین بازی میتونستی شرت و جوراب و پیراهن اول و دوم تیم رو با هم ترکیب کنی. اگه کونامی چند تا از این کارهایی رو که تو چند نسخه پیشین بازی بود رو برگردونه واقعا عالی میشه.
:46::46::46: